11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Κύριε Μουσλίμοβιτς ευχαριστώ για το παιχνίδη σας.
Ωρε Αλάνι τι έκανες πάλι;
Πάντα τέτοια παικταρά μου.
Τώρα όλοι μας τον αποθεόνουμε, εύχομε να κάνουμε το ίδιο όταν θα έχει (φτου-φτου) άσχημη μέρα.
Ωρε Αλάνι τι έκανες πάλι;
Πάντα τέτοια παικταρά μου.
Τώρα όλοι μας τον αποθεόνουμε, εύχομε να κάνουμε το ίδιο όταν θα έχει (φτου-φτου) άσχημη μέρα.
Πλακα κανεις αδερφε?κανε μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες του τοπικ αυτου και θα θυμηθεις....Photis έγραψε:Το κάρφωσε και ήταν από τους κορυφαίους...
Ξαφνικα θα αρχισουμε παλι να ακουμε "πω πω πω,τι παικταρα εχουμε...μπραβο Μουσλι αλανι που με εβγαλες ψευτη...τι τανκς εισαι?...τα παιρνω ολα πισω και εισαι το πουλεν μου.."
Αλλα συνηθισμενοι σε αυτες τις τουμπες....θελει καιρο για να ωριμασουμε σε αυτο...αφηστε του αλλους στην Αθηνα να λειτουργουν ετσι (πχ με τον προπονητη τους μετα απ οενα αρνητικο αποτελεσμα) και να μιζεριαζουν...εμεις ειμαστε γεννημενοι να στηριζουμε την ομαδα....ας παρουμε παραδειγμα απο τη διοικηση που σε αντιθεση με τις μπαρουφες που διαβαζουμε συχνα κατα του Σαντος,τον στηριζει συνεχεια....
PS Τωρα που ειπα Σαντος....να παω και απο το τοπικ του να του δωσω συγχαρητηρια του κοουτς....
- ΑποστόληςΑ
Mousli strikes back!
Πάντα τέτοια παλικάρι μου και εύχομαι περαστικά στο τραύμα σου!
Περιμένω καρφώματα με τους πράσινους και τους κόκκινους!
Πω πω εχασα τα λογικα μου....Lakistuta έγραψε:Πλακα κανεις αδερφε?κανε μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες του τοπικ αυτου και θα θυμηθεις....Photis έγραψε:Το κάρφωσε και ήταν από τους κορυφαίους...
Ξαφνικα θα αρχισουμε παλι να ακουμε "πω πω πω,τι παικταρα εχουμε...μπραβο Μουσλι αλανι που με εβγαλες ψευτη...τι τανκς εισαι?...τα παιρνω ολα πισω και εισαι το πουλεν μου.."
Αλλα συνηθισμενοι σε αυτες τις τουμπες....θελει καιρο για να ωριμασουμε σε αυτο...αφηστε του αλλους στην Αθηνα να λειτουργουν ετσι (πχ με τον προπονητη τους μετα απ οενα αρνητικο αποτελεσμα) και να μιζεριαζουν...εμεις ειμαστε γεννημενοι να στηριζουμε την ομαδα....ας παρουμε παραδειγμα απο τη διοικηση που σε αντιθεση με τις μπαρουφες που διαβαζουμε συχνα κατα του Σαντος,τον στηριζει συνεχεια....
PS Τωρα που ειπα Σαντος....να παω και απο το τοπικ του να του δωσω συγχαρητηρια του κοουτς....
Θεωρησε το ακυρο-ατοπο το μυνημα μου αδερφε

Νομιζα οτι εγραψες "Ποιος ειπε οτι δεν ειναι κορυφαιος?"
Μας τρελανες ρε ΠΑΟΚ τελειως
- Maximus
Ωρε Ζλανταν...Αφου σε εχω πει...να μην κανεις κινησεις που δεν ξέρεις!
Οριστε...για να βαλεις ενα γκολ, εβαλες τεχνική και οχι στραβοκλωτσια (ως συνηθως) και τι καταφερες; Τραυματισες το ποδι σου!
Να μην το ξανακανεις! Αν ξαναγινει, θα φυγεις! Θα πας αλλου!
Οριστε...για να βαλεις ενα γκολ, εβαλες τεχνική και οχι στραβοκλωτσια (ως συνηθως) και τι καταφερες; Τραυματισες το ποδι σου!
Να μην το ξανακανεις! Αν ξαναγινει, θα φυγεις! Θα πας αλλου!
Μπραβο ρε αλανι την περιμενα πως και πως αυτη τη στιγμη!!!! Επιτελους ξεμπουκωσε μαγκες(καιρος ηταν)και πλεον θα τον τρεμουν ολοι στην χαβουζα!!!

Άρχισε το Βομβαρδιστικό Β-52 να κάνει τα γνωστά του.
Πολύ δύσκολη θέση για γκολ.
Δεν έκανε το καραγκιοζλίκι του πεσίματος στην περιοχή σαν κάτι άλλους απο χάμου και δικαιώθηκε.
Υ.Γ Εκείνη η πρόταση απο Τουρκία πότε φτάνει?
1ο γκολ για φέτος και πάμε να δούμε και το επόμενο θύμα του.
Δεν έκανε το καραγκιοζλίκι του πεσίματος στην περιοχή σαν κάτι άλλους απο χάμου και δικαιώθηκε.
Αντε να βρεθει κοροιδο να τον δωσουμε για 1 μυριο και να ησυχασουμε απο τον Τοργκελε σε πιο κωλοφαρδυ εκδοση....ετσι δεν λεγαμε καιρο τωρα?ποσο κωλοτουμπες ειμαστε σαν λαος?να μπει δημοψηφισμα...gash04 έγραψε:Άρχισε το Βομβαρδιστικό Β-52 να κάνει τα γνωστά του.
Μαξιμε,απαικτος.....
Παληκαρια οποιος μαθει κατι να ενημερωση γιατι εχω σκασει απο την αγωνια μου....
Και εγω παιδια το ιδιο...παω απο site σε site μπας και βρω τπτ για τον τραυματισμο του...ανησυχω για το πουλεν μου..αλλα κατι μου λεει οτι ειναι καλα.....

http://www.sport-fm.gr/article/188040
ΠΑΟΚ: Ανακούφιση για Μουσλίμοβιτς
Παλι καλα!!!!Μακαρι να παιξει και στον επαναληπτικο!!!!

ΠΑΟΚ: Ανακούφιση για Μουσλίμοβιτς
Παλι καλα!!!!Μακαρι να παιξει και στον επαναληπτικο!!!!

-
- Athanasiadhs
Τον επαναληπτικό δεν φαίνεται να τον προλαβαίνει..Αλλά στον επόμενο Ευρωπαικό αγώνα απ'ότι λένε θα παίξει κανονικότατα:
Κάκωση, αυτό έδειξε η μαγνητική εξέταση την οποία έκανε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με την Βολερέγκα φέρνοντας ανακούφιση στην ομάδα. Ο Βόσνιος επιθετικός δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Νορβηγούς στην Τούμπα, όμως θα είναι έτοιμος στην επόμενη ευρωπαϊκή μάχη.
Όταν η κάμερα ζούμαρε στο πρόσωπο του Μουσλίμοβιτς μετά το γκολ τρόμαξαν. Βλέποντας τον διεθνή επιθετικό να φωνάζει τον γιατρό της ομάδας όλοι τρόμαξαν ότι κάτι κακό συνέβη. Μέχρι και ο Φερνάντος Σάντος στα αποδυτήρια ρωτούσε το ιατρικό τιμ αν ο παίκτης έχει πρόβλημα σοβαρό. Το μυστήριο λύθηκε την Παρασκευή με τον «Μούσλι» να υποβάλε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Οι εξετάσεις έδειξαν κάκωση και για τις επόμενες 4-5 ημέρες ο παίκτες θα πρέπει να ξεκουραστεί προκειμένου να ξεπρηστεί το γόνατό και στην συνέχεια θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας.
Το αλάνι θα χάσει τον επαναληπτικό αγώνα με την Βολερέγκα στο γήπεδο της Τούμπας όμως θα είναι πανέτοιμος στο επόμενο ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικεφάλου για τον 4ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League".
http://www.gazzetta.gr/content/view/42194/2/

Κάκωση, αυτό έδειξε η μαγνητική εξέταση την οποία έκανε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με την Βολερέγκα φέρνοντας ανακούφιση στην ομάδα. Ο Βόσνιος επιθετικός δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Νορβηγούς στην Τούμπα, όμως θα είναι έτοιμος στην επόμενη ευρωπαϊκή μάχη.
Όταν η κάμερα ζούμαρε στο πρόσωπο του Μουσλίμοβιτς μετά το γκολ τρόμαξαν. Βλέποντας τον διεθνή επιθετικό να φωνάζει τον γιατρό της ομάδας όλοι τρόμαξαν ότι κάτι κακό συνέβη. Μέχρι και ο Φερνάντος Σάντος στα αποδυτήρια ρωτούσε το ιατρικό τιμ αν ο παίκτης έχει πρόβλημα σοβαρό. Το μυστήριο λύθηκε την Παρασκευή με τον «Μούσλι» να υποβάλε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Οι εξετάσεις έδειξαν κάκωση και για τις επόμενες 4-5 ημέρες ο παίκτες θα πρέπει να ξεκουραστεί προκειμένου να ξεπρηστεί το γόνατό και στην συνέχεια θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας.
Το αλάνι θα χάσει τον επαναληπτικό αγώνα με την Βολερέγκα στο γήπεδο της Τούμπας όμως θα είναι πανέτοιμος στο επόμενο ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικεφάλου για τον 4ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League".
http://www.gazzetta.gr/content/view/42194/2/

-
ω,τι εκπληξη,δεν τα εχω ματακουσει καλε αυτα
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=103044
σιδηρα αποτετοια εχει επιβαλλει η παε ΠΑΟΚ
εν το μεταξυ οι καυστικεσ αναφορες αλλοτε θα μεταφραζοταν σε μπουκετα και καρπαζιες,αλλα ο αλλος λεει 'και τι εγινε που πηγε για καισι μετα την τσαπου στην καλογρεζα και μεις που θα βγαλουμε δαχτυλο ψαχναμε μετα το ματσ'
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=103044
σιδηρα αποτετοια εχει επιβαλλει η παε ΠΑΟΚ
εν το μεταξυ οι καυστικεσ αναφορες αλλοτε θα μεταφραζοταν σε μπουκετα και καρπαζιες,αλλα ο αλλος λεει 'και τι εγινε που πηγε για καισι μετα την τσαπου στην καλογρεζα και μεις που θα βγαλουμε δαχτυλο ψαχναμε μετα το ματσ'