Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
Ανησυχητικο το ότι ο καργας είναι πάλι αλλού για αλλού.
Όλιβερα δύο σεντερφορισια και δύσκολα γκολ στα φιλικά.
Αναμενόμενο το ότι ο ντελιας αυτή τη στιγμή είναι μπροστά από Ρικάρντο - κουαλιατα.
Μεγάλος μάγκας ο λουτσέσκου αν αφήσει στον πάγκο ζίφκο
Αναμενόμενο το ότι ο ντελιας αυτή τη στιγμή είναι μπροστά από Ρικάρντο - κουαλιατα.
-
Μπραντον Τομασaivas19 έγραψε:Οντως καλη αποκρουση. Dim και σουτ κανουμε και παταμε περιοχη αλλα και πολλες σεντρες ειδα δυστυχως. Το ματς με τον Βολο μαλλον δεν ειναι αντιπροσωπευτικο για να βγαλουμε πολλα συμπερασματα. Ο Ολιβειρα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι υγιης, το γκολ που βαζει δειχνει ποσο λειπει. Επισης ο αρχηγος ηταν παρων. Ερωτηση: ποιος κανει το σουτ απο αριστερα με το δεξι στην πρωτη φαση; Ο Τσαουσης ειναι;
Ευχαριστω giliopoulos
Ηταν κινητικος αυτος. Αι να δουμε αν βοηθησει
Ηταν κινητικος αυτος. Αι να δουμε αν βοηθησει
Τρομος ο Καργας πραγματικα κριμα. Περιμενα να δειξει πραγματα, νωρις ειναι ακομα, αλλα ηδη μας εχει στοιχισειrenegade έγραψε:Ανησυχητικο το ότι ο καργας είναι πάλι αλλού για αλλού.
- sourmenetes
- Moderator
Ο μπραντον είναι πιο. Άσχημος απ. Ότι νομίζαμε!
Αυτό συμπέρανα από τα highligths
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
sourmenetes έγραψε:Ο μπραντον είναι πιο. Άσχημος απ. Ότι νομίζαμε!

ε ναι ρε φιλε....
Για γαμπρο τον θες ρε?sourmenetes έγραψε:Ο μπραντον είναι πιο. Άσχημος απ. Ότι νομίζαμε!

Α και μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ο νταντας έπαιξε πιο πίσω στα χαφ με τον αγκουστο πίσω από το φορ.
Επίσης έτσι όπως κατέβασε την ομάδα ο Ρουμάνος, δείχνει να προετοιμάζεται για την αποχώρηση κουρτιτς ( κυρίως ) και ίσως και ντουγκλας
Επίσης έτσι όπως κατέβασε την ομάδα ο Ρουμάνος, δείχνει να προετοιμάζεται για την αποχώρηση κουρτιτς ( κυρίως ) και ίσως και ντουγκλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 13 Αύγ 2022, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μόλις είδα τα στιγμιότυπα. Σε καλό δρόμο η ομάδα. Δύσκολο να βγάλει κανείς περαιτέρω συμπέρασμα μια και α αγώνας φαινόταν χαλαρός. Στο πρωτάθλημα θα έχουμε μόνο τελικούς με τις ομάδες του σοπφλιξ.
Ωραία τα γκολ, ποιότητα ο Μπίσεσβαρ (απορώ που δυσανασχετούν ακόμη μερικοί που παίζει στον ΠΑΟΚ!) ωραίο τελείωμα από τον Ολιβέιρα που μας είχε λείψει.
Περισσότερα συμπεράσματα μετά την πρώτη αγωνιστική.
Ωραία τα γκολ, ποιότητα ο Μπίσεσβαρ (απορώ που δυσανασχετούν ακόμη μερικοί που παίζει στον ΠΑΟΚ!) ωραίο τελείωμα από τον Ολιβέιρα που μας είχε λείψει.
Περισσότερα συμπεράσματα μετά την πρώτη αγωνιστική.
Το μόνο που μπορείς να σχολιάσεις από αυτά τα στιγμιότυπα είναι ότι έφαγες τρεις φάσεις στη μικρή περιοχή μόνο στο πρώτο ημίχρονο όταν θεωρητικά έπαιζαν οι βασικοί σου πίσω. Καλά θα πάει αυτό
Υπάρχει κανείς που να συμφωνεί ότι καλό θα ήταν να δούμε κάνα δυο επίσημα ματς την ομάδα στην Ελλάδα προτού βγάλουμε συμπεράσματα; Δηλαδή σε γνώριμο για τα δικά μας μάτια περιβάλλον, όχι Ιούλιο μήνα;
Έχω κουραστει να διαβάζω απόλυτα συμπεράσματα χωρίς καν να βλέπουμε την ομάδα. Να δούμε πως προσπαθεί τελοσπαντων να παίξει ρε παιδί μου
Έχω κουραστει να διαβάζω απόλυτα συμπεράσματα χωρίς καν να βλέπουμε την ομάδα. Να δούμε πως προσπαθεί τελοσπαντων να παίξει ρε παιδί μου
- theodorsalonika
Εγώ είδα ότι ο μπισε θα παίξει πάλι 40 παιχνίδια και βάλε ...
Που θα τα βρει να τα παίξει; Σαράντα μπάρμπεκιου πιο πιστευτό ακούγεται.
Ναι είναι παικταρα με φοβερές επαφές στην μπάλα και βλέπει γήπεδο. Αν μπορεί να σταθεί στο ΠΑΟΚ; Και που να ξέρω; Εδώ κάποτε πιστέψαμε ότι θα κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ ο ΜουργκMagpies4 έγραψε:Αναρωτιέμαι αν εχει δεί κανείς τον Φερνάντεζ.