Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Asimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Αρχίζω και συνειδητοποιώ πως το κράξιμο δεν έχει σκοπό να πάρει μπούλο ο Ιβάν. Είμαστε πολύ χέστηδες για να εχουμε ιδιοκτήτες πάλι Τζον Γου και Μπάτμαν.
Αρέσει η αποδόμηση και το τάισμα του μεγαλοπρεπούς Εγώ μας πως κάτι είπαμε και κάτι κάναμε.
Αρέσει η αποδόμηση και το τάισμα του μεγαλοπρεπούς Εγώ μας πως κάτι είπαμε και κάτι κάναμε.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο γίνεται το φιλικό χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος..κάποια πράγματα είναι ακατανόητα…
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο ρόλος μου είναι αυτός που είναι. Όσο περνάς τις θέσεις σου περνάω και γώ τις δικές μου. Ουτε σε λογοκρίνω ούτε τίποτα. Ότι γράφω το γράφω με την ιδιότητα του μέλους. Με το που ξεστρατίσεις τότε θα βάλω το μανδύα του μοντ.Blackgr4 έγραψε:Καθόλου ειδικός δεν είμαι. Πέρα ως πέρα άμπαλος. Δεν ξέρω καν το σχήμα της μπάλας και το χρώμα του χορταριού.Μαυρο Χιονι έγραψε: Όχι δεν είναι ένα γαμωπαράδειγμα ο βερμπιτς! Εσυ και κάποιοι ακόμη γράφετε συγκεκριμένα γιαυτον! Και χεστηκα για τα στατιστικά του. Απλά εκεί εσείς!! Με το νου σας να γίνετε προπονητές και μάνατζερ! Γιατί δεν το πήρε;; Με τα ίδια λεφτά; Και άντε να έρθω στη λογική σου. Εμείς τον πλησιάσαμε. Αυτός ήθελε να έρθει σε μας; Χίλια πράγματα παίζουν ρόλο. Αλλα εσείς εκεί! Μια καρτέλα στο τρανσφερμαρκετ και γίνατε ειδικοί στις μεταγραφές και στους παίκτες. Νισάφι πια!
Και πάλι θα γράψω αυτό που θέλω και ο δικός σου ρόλος θα έπρεπε να είναι αυτός που προστατεύει όλες τις γνώμες ακόμα και αν δεν συμφωνεί. Όχι αυτός που δικάζει και προσβάλει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Γραφτε ρε παιδιά για το φιλικό στο τοπικ των καλοκαιρινών φιλικών. Είναι που είναι αχταρμάς το τοπικ μη το ξεχεσουμε επιπλέον
Μια χαρά φοράς τον μανδύα του μοντ όταν ξεκινάς τις ειρωνείες και τους χαρακτηρισμούς.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ο ρόλος μου είναι αυτός που είναι. Όσο περνάς τις θέσεις σου περνάω και γώ τις δικές μου. Ουτε σε λογοκρίνω ούτε τίποτα. Ότι γράφω το γράφω με την ιδιότητα του μέλους. Με το που ξεστρατίσεις τότε θα βάλω το μανδύα του μοντ.Blackgr4 έγραψε:Καθόλου ειδικός δεν είμαι. Πέρα ως πέρα άμπαλος. Δεν ξέρω καν το σχήμα της μπάλας και το χρώμα του χορταριού.Μαυρο Χιονι έγραψε: Όχι δεν είναι ένα γαμωπαράδειγμα ο βερμπιτς! Εσυ και κάποιοι ακόμη γράφετε συγκεκριμένα γιαυτον! Και χεστηκα για τα στατιστικά του. Απλά εκεί εσείς!! Με το νου σας να γίνετε προπονητές και μάνατζερ! Γιατί δεν το πήρε;; Με τα ίδια λεφτά; Και άντε να έρθω στη λογική σου. Εμείς τον πλησιάσαμε. Αυτός ήθελε να έρθει σε μας; Χίλια πράγματα παίζουν ρόλο. Αλλα εσείς εκεί! Μια καρτέλα στο τρανσφερμαρκετ και γίνατε ειδικοί στις μεταγραφές και στους παίκτες. Νισάφι πια!
Και πάλι θα γράψω αυτό που θέλω και ο δικός σου ρόλος θα έπρεπε να είναι αυτός που προστατεύει όλες τις γνώμες ακόμα και αν δεν συμφωνεί. Όχι αυτός που δικάζει και προσβάλει.
Αν έγραφα εγώ σε άλλο μέλος, εκφράσεις τύπου "χέστηκα" και "μου γίνατε όλοι ειδικοί, προπονητές και μάνατζερ" και μου απαντούσε αυτό με τον ίδιο τρόπο, θα το κάναμε πουτάνα το forum.
Εκτός του ότι δεν κατάλαβες Χριστό από όσα έγραψα και δείχνεις ξεκάθαρα πως το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να γράψεις το κομμάτι σου, συνεχίζεις να είσαι εριστικός και προσβλητικός, σε βαθμό που εγώ ως απλό μέλος, δεν μπορώ να ακολουθήσω.
Το ότι δεν το παραδέχεσαι είναι τουλάχιστον λυπηρό και απορώ με την ανοχή των υπολοίπων.
Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Σάβ 13 Αύγ 2022, 20:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τι να γράψουμε ρε φίλε;;;Αφού δεν ξέρουμε ούτε μαθαίνουμε τίποτα…Μαυρο Χιονι έγραψε:Γραφτε ρε παιδιά για το φιλικό στο τοπικ των καλοκαιρινών φιλικών. Είναι που είναι αχταρμάς το τοπικ μη το ξεχεσουμε επιπλέον
Τι έγινε ρε μάγκες;;; Πάλι τεμάχιο ο τσοκι γκολ;;;; Αυτόν δεν τον λέγαμε άχρηστο;
για τον στοχο που λες για τους 3 πρωτους ψιλοσυμφωνω αλλα οχι ρε φιλε νταντας,σοαρες ακομα και σε 2 χρονια εθνικη πορτογαλιας ,αυτο ειναι στα ορια του ξεκαρδισματος και δεν θελω να ειρωνευομαι περιουσιακα στοιχεια του ΠΑΟΚ,αντε να ηταν αμυντικοι που εχουν ελλειψη να πω οκ σε ενα βαθμο αλλα οχι μεσοεπιθετικοι που οι πορτογαλοι εχουν απο τις πιο πληρης εθνικες.iasoiako έγραψε:Ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι πολλα παιδια που γραφουν εδω μεσα δεν γνωριζουν καν το ροστερ του ΠΑΟΚ.
Ο χεοροτςρος παικτης του ΠΑΟΚ παιζει βασικος και αναστικαταστατος στον Βολο. Ο καλυτερος και πιο εξελιξημος παικτης του Βολου, ο Φερναντες, εαν ερθει θα ειναι αλλαγη του Μπισε και του Κουαλιατα. Δεν λετε να το καταλάβετε μερικοι.
Ο ΠΑΟΚ εχει στοχο να ανεβασει ενα επιπεδο πανω, Κοταρσκι, Νασμπεργκ, Κουαλιατα, Νταντας, Σοαρες.
Ο Κοταρσκι ειναι 3ος τερμας στην Κροατιας στο μουντιαλ, πρεπει να γινει 2ος φετος. Ο Νασμπεργκ ειναι ενα βημα απο το καλεσμα στην εθνικη Νορβηγιας. Ο Κουαλιατα πρεπει σε 2 χρονια να κανει 4εκ. Ο Σοαρες πρεπει να φτασει σε επιπεδο να καλεστει στην εθνικη Πορτογαλλιας 23αδα οπως και ο Νταντας.
Ο ΠΑΟΚ εχει ολα τα φοντα να το κανει και να εχει μετα απο 1.5 με 2 χρονια 7 διεθνης στο ροστερ του.
-
Asimos
Παλικαρος!Pellaios έγραψε:Τι έγινε ρε μάγκες;;; Πάλι τεμάχιο ο τσοκι γκολ;;;; Αυτόν δεν τον λέγαμε άχρηστο;
200 γκολ να βάλει τα μάτια μας είδαν....Pellaios έγραψε:Τι έγινε ρε μάγκες;;; Πάλι τεμάχιο ο τσοκι γκολ;;;; Αυτόν δεν τον λέγαμε άχρηστο;
Τσουρουκας που κατέβαζε την μπάλα με 10 κοντρόλ
Πάντως αυτό που ένας παίκτης παίζει βασικό σέντερ φορ σε ομάδα με market value 130 μύρια και μάλλον θα συμμετάσχει και στους ομίλους του τσου λου, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν κάνει ίσως θα πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο....nunies4 έγραψε:200 γκολ να βάλει τα μάτια μας είδαν....Pellaios έγραψε:Τι έγινε ρε μάγκες;;; Πάλι τεμάχιο ο τσοκι γκολ;;;; Αυτόν δεν τον λέγαμε άχρηστο;
Τσουρουκας που κατέβαζε την μπάλα με 10 κοντρόλ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα της Σκωτίας είναι πολύ υπερεκτιμημένο
Ουσιαστικά είναι η κόντρα Ρέιντζερς -Σελτικ και οι υπόλοιπες είναι ημιεπαγγελματικες ομάδες..
Συν ότι οι ομάδες δεν παίζουν τόσο ταμπούρι , όσο παίζουν στην Ελλάδα
Ουσιαστικά είναι η κόντρα Ρέιντζερς -Σελτικ και οι υπόλοιπες είναι ημιεπαγγελματικες ομάδες..
Συν ότι οι ομάδες δεν παίζουν τόσο ταμπούρι , όσο παίζουν στην Ελλάδα