Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Dark Knight »

Τελικά Αουγκούστο, Κούρτιτσ, Μούργκ, μένουν ή φεύγουν; Υπολογίζονται ή όχι; Υπάρχει για αυτούς κάποια inside info;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Jules Winnfield έγραψε:
iasoiako έγραψε:Ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να συνειδητοποιησει οτι η ομαδα παει απλα να μπει Πλευ οφ και εαν εχει δεσει και βελτιωθει να χτυπησει κατι παραπανω γιατι ολοι απο τον 2ο εως τον 5ο θα ειναι πολυ κοντα.
Προς τον Ιανουαριο θα δουμε πραγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής που έχει ιδιοκτήτη τον μεγιστάνα Σαββίδη που βρίσκεται στη λίστα Forbes των δισεκατομμυριούχων και διαρκώς ανεβαίνει, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως θα δει την πλάτη του Παλέττα,του επονομαζόμενου Αφραγκούζου και του επονομαζόμενου καβούρια (Μελισσανίδη) και διαρκώς (μετά το νταμπλ) κατεβαίνει....

Ο οποίος ΠΑΟΚ πέρυσι έφτασε στους 8 του Κόνφερενς με τεράστια έσοδα και πούλησε Τζόλη-Γιαννούλη με 20 εκατομμύρια.

Για ποιο λόγο πρέπει να γίνει αυτό μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος. Αρκετά με το λιβάνισμα...
Δηλαδή πρέπει να σταματήσουμε το λιβανισμα επειδή ο ΠΑΟΚ που πριν λίγους μήνες έφτασε στους 8 του Κόνφερενς και έκανε και τρελές πωλήσεις ΘΑ βρεθεί πίσω από τον παλέτα και τον αφραγκουζο σύμφωνα με τις προβλεψεις που έκανες πίνοντας τσίπουρα.

Φακ λοτζικ.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:
iasoiako έγραψε:Ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να συνειδητοποιησει οτι η ομαδα παει απλα να μπει Πλευ οφ και εαν εχει δεσει και βελτιωθει να χτυπησει κατι παραπανω γιατι ολοι απο τον 2ο εως τον 5ο θα ειναι πολυ κοντα.

Ο ΠΑΟΚτσής που έχει ιδιοκτήτη τον μεγιστάνα Σαββίδη που βρίσκεται στη λίστα Forbes των δισεκατομμυριούχων και διαρκώς ανεβαίνει, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως θα δει την πλάτη του Παλέττα,του επονομαζόμενου Αφραγκούζου και του επονομαζόμενου καβούρια (Μελισσανίδη) και διαρκώς (μετά το νταμπλ) κατεβαίνει....

Ο οποίος ΠΑΟΚ πέρυσι έφτασε στους 8 του Κόνφερενς με τεράστια έσοδα και πούλησε Τζόλη-Γιαννούλη με 20 εκατομμύρια.

Για ποιο λόγο πρέπει να γίνει αυτό μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος. Αρκετά με το λιβάνισμα...
Δηλαδή πρέπει να σταματήσουμε το λιβανισμα επειδή ο ΠΑΟΚ που πριν λίγους μήνες έφτασε στους 8 του Κόνφερενς και έκανε και τρελές πωλήσεις ΘΑ βρεθεί πίσω από τον παλέτα και τον αφραγκουζο σύμφωνα με τις προβλεψεις που έκανες πίνοντας τσίπουρα.

Φακ λοτζικ.
Ρε αγορίνα, ο φίλος σου ο Σούρμε έχει κάνει λάθος τις παραθέσεις. Τι δεν καταλαβαινεις; Και δεν περνάνε τα μηνύματά μου κατευθείαν για να εξηγήσω. Πρέπει να τα εγκρίνει κάποιος μοντ...
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

gika έγραψε:
psykoman έγραψε: Αρα αφου εβγαλες συμπερασμα για την ομαδα που εχει αλλα 45-50 ματς, μαλλον δεν θα ξαναπας γηπεδο φετος ουτε θα την δεις απ την τιβι.
Αυτά τα ηλίθια και αυθαίρετα συμπεράσματα να μην βγάζατε, το forum θα ήταν πολύ καλύτερο.

Κάνω ένα post που μιλάει γενικά για όλες τις ελληνικές ομάδες και την τάση που ξεκινάει από όλους τους προσκείμενους στις ΠΑΕ δημοσιογράφους και φτάνει μέχρι και ορισμένους οπαδούς, που θέλει όλα τα στραβά του ελληνικού ποδοσφαίρου να οφείλονται στον κόσμο που δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένος αντί στους υπεύθυνους της κάθε ομάδας.

Σκάει απάντηση, ότι ο οπαδός κρίνει πριν καν δει την ομάδα. Πολύ κακώς μπαίνω στο τρυπάκι να πω το αυτονόητο, το ότι η ομάδα έχασε ήδη τον πιο σημαντικό της στόχο για φέτος με εμφάνιση που δεν μας κάνει να αισιοδοξούμε, οπότε αν μη τι άλλο έχουμε εικόνα για την ομάδα.

Και μετά από όλα αυτά έρχεσαι εσύ, να πεταχτείς να πεις ότι δεν θα ξαναπάω γήπεδο και ότι δεν θα ξαναδώ την ομάδα. Λες και όλα τα προηγούμενα χρόνια, πριν τους τίτλους που μας χάρισε ο Ιβάν, δεν είμασταν πάντα εκεί.

Ασε μας ρε psykoman με το τσουβάλιασμα σου.
Γκίκα, συμφωνώ με το ότι χάσαμε ήδη έναν σημαντικό στόχο.

Και οι εμφανίσεις μας, οι 2 που έχουμε δει μέχρι στιγμής, ήταν άστα να πάνε.

Η απάντηση μου ήταν κυρίως στο σκάρτο προιόν που ανέφερες.

Αλήθεια μπορείς έτσι εύκολα και τόσο νωρίς να μιλάς για σκάρτο προιόν; Απο 2 αγώνες;;
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

PAOK_Antarctica έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:

Φακ λοτζικ.
Άκυρο το προηγούμενο. Εσύ έχεις σωστά τις παραθέσεις.

Απ'αυτα κατάλαβες πως εγώ γράφω πως θα είμαστε πίσω απ'τον Παλέτα;

Fuck logic
renegade

Δημοσίευση από renegade »

O ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από αρωνιαδιδες σε όλα τα επίπεδα της ομάδας.
Άτομα καταρτισμένα στο αντικείμενο τους που αυτή η κατάρτιση θα μετουσιώνεται σε αυτοπεποίθηση και όχι σε ένα φοβικό συνοθύλευμα όπως βλέπουμε τώρα σε όλους τους τομείς.
Θα το γράφω και θα το ξαναγράφω. Ένα κακο αποτέλεσμα μπορεί να έχουν όλες οι ομάδες,έναν οδυνηρό αποκλεισμό επίσης. Αυτό που δείχνει όμως ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι σε μια ελεύθερη πτώση χωρίς σταματημό είναι η ανικανότητα ( το θετικό σενάριο ) ή επί τούτου απόφαση εν μέσω προετοιμασίας να μείνει η ομάδα χωρίς αγώνα για 20 μέρες..είναι η ανικανότητα που εξωτερικευεται με ένα φοβικό συναίσθημα η οποία οδηγεί τους επιτελείς της ομάδας όταν εν τέλει καταφέρνουν και κλείνουν ένα φιλικό , αυτό να λαμβάνει χώρα όχι μόνο χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, όχι μόνο χωρίς θεατές αλλά και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.
Προσωπικά πιο τραγική απόφαση τα τελευταία δέκα χρόνια δεν θυμάμαι. Και είναι τραγική μια τέτοια απόφαση γιατί δείχνει το πώς οι επιτελείς βλέπουν την ομάδα ( ως τσιφλίκι τους ) και τον φίλαθλο κόσμο αυτής.
Το ότι φτάσαμε από τις ανοιχτές πρώτες με 15.000 κόσμο σε αυτό το χάλι έχει είναι αποτέλεσμα δυο-τριων-τεσσαρων ονοματεπωνυμων.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια χρονιά που αντικειμενικά δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλα όνειρα για τίτλους και αυτό γιατί:

1) Μπήκες σε ένα πλάνο, λάθος ή σωστό (αυτό επιλέχτηκε), που μοιάζει με την λογική του Άγιαξ της Μπενφίκα, και έχει να κάνει με την αγορά 21-26 χρονών εξελίξημων με εμπειρία 2-3 χρόνων στα πρωταθληματά τους με σκοπό να τους βελτιώσεις περαιτέρω και να φτιάξεις καινούριο κορμό και να έχουν υψηλή αξία μεταπώλησης.

2) Η ομάδα και το πλάνο έχει οδηγήσει σε αλλαγές περίπου στο 50% το περσινού ρόστερ, επομένως το επίπεδο χημείας του ρόστερ είναι πολύ χαμιλό. Και οι μπάτσες θα έρθουν, πολλές σε αριθμό.

3) Δεν χρειάζεται η ομάδα να έχει ιδιαίτερη πίεση, αν και είναι κατανοητό ότι όλοι οι οπαδοί θέλουμε τίτλους, γιατί πολύ απλά είναι φως φανάρι ότι δεν πάει για τον τίτλο.

4) Ο Μπότο και ο Ραζβάν σε αυτό το πλάνο πρέπει να κριθούν στην τριετία, και όχι μόνο αν πήραν κύπελλο η πρωτάθλημα, άλλα το πόσο ανέβηκε το επίπεδο, αν ήρθαν καινούριοι παίκτες, πώς του εξελίξαν, αν η ομάδα είναι οικονομικά καλα.

Ο Μπότο είπε κάτι πάρα πολύ σωστό στην συνέντευξη τύπου που ήταν, ότι αυτό το πλάνο που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε είναι στην λογική ότι η ομάδα πάντοτε θα έχει το συγκεκριμένο μοτίβο και πλάνο και απλά οι παίκτες και οι μελλοντικές προπονητές θα δουλεύουν πάντοτε πάνω σε αυτό.

Δεν είναι θέμα υπομονής τόσο πολύ όσο θέμα πίστης στο πλάνο του Ιβαν, Μπότο και Ραζβάν.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Η λογική του project είναι η λογική του Άγιαξ και της Μπενφίκα, η εφαρμογή θυμίζει κάτι από Βόλο...
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

fidel έγραψε:Ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα χωρίς στοιχεία και ενημέρωση και με μηδενική τεκμηρίωση που να στηρίζονται σε έγκυρες πηγές … Το τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες μένει πίσω από τις κλειστές πόρτες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε …
Κουράσατε, κάθε μέρα ξερολιαση…. Φτάνει …λίγα λεπτά έχουμε να αφιερώσουμε να ηρεμήσουμε και να ενημερωθούμε για την ομάδα που αγαπάμε και καταλήγουμε να κλείνουμε την σελίδα με μια απορία αν υπάρχει ρεαλισμός υπομονή λογική σε αυτές τις σελίδες … μια αηδία , ξέρω,ξέρω τι θα γράψετε μερικοί ότι αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις … έχει και άλλη ανάγνωση αν δεν σας αρέσει εσάς αδέλφια μην ασχολείστε με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ κάντε κάτι άλλο…
Μπραβο ρε φιλε αληθεια μπραβο!Οτι καλυτερο εχω διαβασει εδω μεσα εδω και 3 μηνες!Επιτελους!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

fidel έγραψε:Ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα χωρίς στοιχεία και ενημέρωση και με μηδενική τεκμηρίωση που να στηρίζονται σε έγκυρες πηγές … Το τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες μένει πίσω από τις κλειστές πόρτες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε …
Κουράσατε, κάθε μέρα ξερολιαση…. Φτάνει …λίγα λεπτά έχουμε να αφιερώσουμε να ηρεμήσουμε και να ενημερωθούμε για την ομάδα που αγαπάμε και καταλήγουμε να κλείνουμε την σελίδα με μια απορία αν υπάρχει ρεαλισμός υπομονή λογική σε αυτές τις σελίδες … μια αηδία , ξέρω,ξέρω τι θα γράψετε μερικοί ότι αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις … έχει και άλλη ανάγνωση αν δεν σας αρέσει εσάς αδέλφια μην ασχολείστε με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ κάντε κάτι άλλο…

Πολλά. +++++++++++ και από μένα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτο ο iasioako το έγραψε;;

Πλάκα μου κάνεις;;

Εικόνα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

praman έγραψε: Γκίκα, συμφωνώ με το ότι χάσαμε ήδη έναν σημαντικό στόχο.

Και οι εμφανίσεις μας, οι 2 που έχουμε δει μέχρι στιγμής, ήταν άστα να πάνε.

Η απάντηση μου ήταν κυρίως στο σκάρτο προιόν που ανέφερες.

Αλήθεια μπορείς έτσι εύκολα και τόσο νωρίς να μιλάς για σκάρτο προιόν; Απο 2 αγώνες;;

Ειλικρινά, από την επόμενη της ημέρας της φιέστας, προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος με σχεδόν καμία κίνηση της ΠΑΕ. Κάποιες με τα δεδομένα της εκάστοτε χρονικής στίγμης βγάζανε λίγο παραπάνω νόημα από άλλες, αλλά ικανοποιημένο πραγματικά δεν με άφησε καμία.

Για μένα, δεν είναι μόνο οι τίτλοι, είναι και αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο. Και αν εξαιρέσεις 3-4 ευρωπαικά παιχνίδια τα τελευταία 3 χρόνια συνολικά, δεν έχουμε δει την ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο 3 γεμάτα χρόνια τώρα.

Δεν κρίνω από 2 παιχνίδια, κρίνω από την γενικότερη φθίνουσα πορεία και το γεγονός ότι φέτος δεν είχαμε κινήσεις που πραγματικά να κάνουν κάποια τεράστια αλλαγή.

Αν το βάλεις όλο αυτό στο γενικό πλαίσιο που περιέγραψε άριστα ο Μήλιος στο άρθρο που παρέθεσα, νομίζω ότι εύκολα μπορώ να μιλάω για σκάρτο προιόν.

Και θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να ανοίξουμε και μία ευρύτερη συζήτηση για το τι κάνουν οι 5-6 σταθεροί τα τελευταία χρόνια παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να γίνει αυτό καλύτερο και οι ομάδες τους να πάνε ακόμα πιο ψηλά, και εκεί θα είμαστε για κλάμματα όλοι μαζί. Ο Φαταούλ με τα παραρτήματα, τους αυγενάκηδες και τα σοπφιλξ, ο αλαφουζος με την εξυγίανση της παε του να μαζεύει μπουκιές από τα αποφάγια του χοντρού, ο μελισσανίδης να παλεύει να πάρει και να στήσει τις ενώσεις και την επο, και ο Ιβάν - ο μόνος που κάτι έκανε - ανεβάζοντας τον ΠΑΟΚ επίπεδα από πριν 10 χρόνια, φέρνοντας ξένους διαιτητές, φτάνοντας την ομάδα στους 8 ευρωπαικής διοργάνωσεις πάλι για μένα κρίνεται ανεπαρκής κυρίως λόγω των πρώτων 3-4 χρόνων που δεν ήξερε και των τελευταίων 3 που απλά απέχει. Και οι υπόλοιποι "σταθεροί" είναι οι Μπέος, Κούγιας και Καρυπίδης με ότι σημαίνει αυτό. Δηλαδή ξευτίλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Παρ 12 Αύγ 2022, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Γέρος έγραψε:
Κουράσατε, κάθε μέρα ξερολιαση…. Φτάνει …λίγα λεπτά έχουμε να αφιερώσουμε να ηρεμήσουμε και να ενημερωθούμε για την ομάδα που αγαπάμε και καταλήγουμε να κλείνουμε την σελίδα με μια απορία αν υπάρχει ρεαλισμός υπομονή λογική σε αυτές τις σελίδες … μια αηδία , ξέρω, ξέρω τι θα γράψετε μερικοί ότι αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις … έχει και άλλη ανάγνωση αν δεν σας αρέσει εσάς αδέλφια μην ασχολείστε με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ κάντε κάτι άλλο…

Αυτή την ανάρτηση γιατί δεν την σχολίασε κανένας.

Σε αυτήν την ανάρτηση - αν και περιληπτική - υπάρχει όλη η αλήθεια του τι συμβαίνει στον Π.Α.Ο.Κ. μας.

Βέβαια ίσως θεωρηθεί αιρετική και κόντρα στο παραλήρημα πολλών εδώ μέσα, επί μέρες, ακόμη και εβδομάδες.

Εγώ κουράστηκα Αδέλφια. Είναι και τα χρόνια πολλά βλέπετε. Δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύει αυτό το συνεχές ανάθεμα επί παντός.

Δεν σας αρέσει κάτι ? πείτε το μια φορά όσο έντονα επιθυμείτε και με σταράτα - ξεκάθαρα λόγια προς ποιόν αναφέρεστε και τέλος.

Εγώ δεν θέλω να διαβάζω άσχημα πράγματα για τον Π.Α.Ο.Κ. Είμαι 73 χρονών και έχω εκμηδενίσει όλα τα πάθη και όλες τις φοβίες μου και εκ πείρας και εξ' ενασχόλησης,

Ε τον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Τέλος.

Και αν θέλετε να γυρίσω την κασέτα να ακούσετε την άλλη πλευρά του καθηγητή. Ακούστε.

Μας έχετε πρήξει Αδέλφια. Κυριολεκτικά μας έχετε τρελάνει. Στα αρχίδια μου αν αποκλειστήκαμε από την λέφσκι, στα αρχίδια μου αν τερματίσουμε 5οι ή 10οι στο πρωτάθλημα.

Τέτοιες πούτσες Μανωλή μου είδε χίλιες το μουνί μου.

Τους μπερδέψαμε όλους εδώ μέσα, δεν αφήσαμε κανέναν απ΄ έξω. Όλα τα ξέρουμε. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην έχουμε άποψη. Μα σε όλα ρε πούστη μου. Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από 6-7 άτομα (που έλεγε και ο βαμβακούλας) και να πάμε στον Σαββίδη να του ανοίξουμε τα μάτια. Κρίμα είναι το παλληκάρι.

Το έχουμε βγάλει τα μάτια. Ειρωνείες, αντεγκλήσεις, προσβολές και όλα αυτά για να ακουστούμε. Να ακούσουν όλοι ότι ξέρουμε.
+++

Προσυπογράφω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Jules Winnfield έγραψε:Απ'αυτα κατάλαβες πως εγώ γράφω πως θα είμαστε πίσω απ'τον Παλέτα;

Fuck logic
Αφού αυτό έγραψες, αυτό κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

sourmenetes έγραψε:Αυτο ο iasioako το έγραψε;;

Πλάκα μου κάνεις;;

Εικόνα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό τι site είναι πάλι...έχω τα copyrights πιστεύω :lol: :lol:
Κλειδωμένο