Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από aivas19 »

iasoiako έγραψε:Πάντως θα έπρεπε να πανηγυριζουμε σαν ΠΑΟΚ που υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Κουλιεράκης σε ένα ματς με την Λαμία, αλλα αντ αυτού έχουμε αγχωθεί ότι θα πεθάνουμε αν παίξει. Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι τραγικό έτσι?
Τα ιδια με Κουτσια Λυρα Τσιγγαρα Μιχαιλιδη, υπαρχουν μοιρασμενες αποψεις
adman

Δημοσίευση από adman »

gika έγραψε:Ειλικρινά δεν ξέρω σε ποιο τόπικ να το βάλω.

Χορτάσαμε «ηρωϊκούς αποκλεισμούς» και «δεν πειράζει». Όποιος σπέρνει ανέμους εντός συνόρων, θερίζει θύελλες στην Ευρώπη. Γράφει ο Σωτήρης Μήλιος…

Λέγεται CIES (Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών), εδρεύει στην Ελβετία και κάθε εβδομάδα δημοσιεύει αναλυτικές έρευνες, που αφορούν το σύνολο των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάθε γουλιά κι απόλαυση, κάθε γουλιά και μπράβο που έλεγε κάποτε και η γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση.

Σε κάθε «σάπια» κατηγορία η ελληνική Super League είναι μέσα, πρωτοπόρος, στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Το πρωτάθλημα με τον λιγότερο καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου.

Το πρωτάθλημα με τις περισσότερες διακοπές.

Ένα από τα πρωταθλήματα με τα λιγότερα γκολ ανά παιχνίδι.

Με τον μικρότερο μέσο όρο εισιτηρίων.

Με τα περισσότερα φάουλ.

Τα περισσότερα πέναλτι.

Τις περισσότερες κάρτες.

Τους περισσότερους λεγεωνάριους.

Τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας των ομάδων.

Ένα πρωτάθλημα που οι ομάδες του εμπιστεύονται σχεδόν μηδενικό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες κάτω των 21 ετών.

Ένα πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκουν καταφύγιο διαφόρων λογιών παλαίμαχοι, βαδιστές, γυρολόγοι, μπουζουκόβιοι, μπαρόβιοι, ινσταγκράμερ, υπερκοστολογημένοι χαβαλέδες, που έρχονται στην Ελλάδα για να απολαύσουν παχυλά συμβόλαια, ήλιο και θάλασσα.

Ένα πρωτάθλημα παρηκμασμένο, χωρίς γήπεδα, χωρίς θέαμα, χωρίς διασκέδαση, χωρίς ασφάλεια, χωρίς ποιότητα.

Ένα πανάκριβο προϊόν σε ότι αναφορά την αναλογία κόστους εισιτηρίου / απόλαυσης για τον θεατή.

Ένα πρωτάθλημα που δεν μπορεί να πουλήσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα πουθενά, πολύ απλά γιατί κανείς δεν τα αγοράζει, ούτε καν για να γεμίσει με φτηνό προϊόν αθλητικά μπουκέτα.

Ένα πρωτάθλημα που δεν παράγει παρά μόνο οχλοβοή, τσακωμούς, αναξιοπιστία, βαβούρα και στο οποίο ο μεγαλύτερος σταρ του είναι ο εκάστοτε ξένος αρχιδιαιτητής.

Κι όλα αυτά σε μία χώρα που σταμάτησε να παράγει ποδόσφαιρο, γιατί δεν διδάσκει σωστό ποδόσφαιρο. Μικρές εθνικές που παίζουν αναχρονιστικά, ταλέντα που δεν έχουν ταλέντο, ένα άθλημα σε απόλυτη παρακμή.

Κι όλα αυτά μέσα σε μία συνεχή αποθέωση του τίποτα, του μέτριου, του λίγου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, σε ένα τέτοιο περιβάλλον, με ένα τέτοιο πρωτάθλημα οι «σφαλιάρες» στην Ευρώπη δεν είναι έκπληξη, μα το φυσιολογικό. Και οι κακές διαιτησίες, επίσης.

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, οι μοναδικές προκρίσεις φέτος ήταν αυτή του Άρη απέναντι στους Λευκορώσους της Γκόμελ που δέχθηκαν εν μέσω πολέμου να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αυτή του Ολυμπιακού (με δύο ισοπαλίες και στα πέναλτι) απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, που έμοιαζε με παιχνιδάκι για αυτόν πέρσι τέτοια εποχή.

Μία συνεχής διολίσθηση, σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Δικαιολογίες, χάπι που χρυσώνει, δεν πειράζει, πάμε για άλλα, ηρωικοί αποκλεισμοί, όχι δάκρυα για τον εκάστοτέ άτυχο, μπάλα που δεν μπαίνει μέσα, διαιτητές που μας αδικούν μονίμως.

Μας φτύνουν, όμως εμείς εδώ στον μικρόκοσμό μας, νομίζουμε ότι βρέχει. Το άθλημα μας έχει ξεπεράσει προ πολλού κι εμείς ως ξεπεσμένοι αριστοκράτες, νομίζουμε ότι ζούμε ακόμα στην εποχή που παίρναμε Euro και παίζαμε με τρεις ομάδες στο Champions League.
Αυτό το άρθρο πρέπει να μείνει στην αρχική του φόρουμ μέχρι να χτιστεί το γήπεδο, και να πρέπει να το διαβάζουμε 1 φορά τη μέρα για να έχουμε δικαίωμα σχολιασμού. Μπας και σταματήσουμε να αποθεώνουμε το τίποτα, το μέτριο και το λίγο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

praman έγραψε:
gika έγραψε:Ένα εκατομμύριο εταιρίες ανά τον κόσμο και σε όλους τους εμπορικούς κλάδους πληρώνουν τεράστια ποσά για να κάνουν sentiment analysis στα social media γύρω από το brand τους και να καταλάβουν πως αντιδράει ο κόσμος στα προϊόντα και τις αποφάσεις τους, και πως θα μπορέσουν να κερδίσουν τον κόσμο.

Στον ελληνικό ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο μας (δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ μας αυτό), φταίει ο οπαδός που γκρινιάζει για το σκάρτο προϊόν που του σερβίρουν ενώ κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν πως αν ο οπαδός σταματήσει να γκρινιάζει για το σκάρτο προϊόν, τότε αυτό με κάποιον μαγικό τρόπο θα γίνει καλύτερο.
Όχι γκίκα, δεν γκρινιάζει για το προιόν.
Δεν πρόλαβε να το γευτεί.
Γκρινιάζει για το ενδεχόμενο να μην του αρέσει.
Tον ευρωπαικό αποκλεισμό 3 προκριματικούς γύρους πριν τους ομίλους του.. conference league από μια βουλγάρικη ομάδα που μετά αποκλείστηκε από κάποια χαμρούν, τον ξέχασες; Το ότι κάναμε 3 τελικές στο τέρμα σε 180' λεπτά; Το ότι χάσαμε 2-0 εκεί με κατεβασμένα χέρια; Το ότι δεν τους κερδίσαμε ούτε στην Τούμπα;

Όχι και δεν την γευτήκαμε την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Γέρος έγραψε:
fidel έγραψε:Ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα χωρίς στοιχεία και ενημέρωση και με μηδενική τεκμηρίωση που να στηρίζονται σε έγκυρες πηγές … Το τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες μένει πίσω από τις κλειστές πόρτες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε …
Κουράσατε, κάθε μέρα ξερολιαση…. Φτάνει …λίγα λεπτά έχουμε να αφιερώσουμε να ηρεμήσουμε και να ενημερωθούμε για την ομάδα που αγαπάμε και καταλήγουμε να κλείνουμε την σελίδα με μια απορία αν υπάρχει ρεαλισμός υπομονή λογική σε αυτές τις σελίδες … μια αηδία , ξέρω, ξέρω τι θα γράψετε μερικοί ότι αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις … έχει και άλλη ανάγνωση αν δεν σας αρέσει εσάς αδέλφια μην ασχολείστε με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ κάντε κάτι άλλο…

Αυτή την ανάρτηση γιατί δεν την σχολίασε κανένας.

Σε αυτήν την ανάρτηση - αν και περιληπτική - υπάρχει όλη η αλήθεια του τι συμβαίνει στον Π.Α.Ο.Κ. μας.

Βέβαια ίσως θεωρηθεί αιρετική και κόντρα στο παραλήρημα πολλών εδώ μέσα, επί μέρες, ακόμη και εβδομάδες.

Εγώ κουράστηκα Αδέλφια. Είναι και τα χρόνια πολλά βλέπετε. Δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύει αυτό το συνεχές ανάθεμα επί παντός.

Δεν σας αρέσει κάτι ? πείτε το μια φορά όσο έντονα επιθυμείτε και με σταράτα - ξεκάθαρα λόγια προς ποιόν αναφέρεστε και τέλος.

Εγώ δεν θέλω να διαβάζω άσχημα πράγματα για τον Π.Α.Ο.Κ. Είμαι 73 χρονών και έχω εκμηδενίσει όλα τα πάθη και όλες τις φοβίες μου και εκ πείρας και εξ' ενασχόλησης,

Ε τον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Τέλος.

Και αν θέλετε να γυρίσω την κασέτα να ακούσετε την άλλη πλευρά του καθηγητή. Ακούστε.

Μας έχετε πρήξει Αδέλφια. Κυριολεκτικά μας έχετε τρελάνει. Στα αρχίδια μου αν αποκλειστήκαμε από την λέφσκι, στα αρχίδια μου αν τερματίσουμε 5οι ή 10οι στο πρωτάθλημα.

Τέτοιες πούτσες Μανωλή μου είδε χίλιες το μουνί μου.

Τους μπερδέψαμε όλους εδώ μέσα, δεν αφήσαμε κανέναν απ΄ έξω. Όλα τα ξέρουμε. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην έχουμε άποψη. Μα σε όλα ρε πούστη μου. Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από 6-7 άτομα (που έλεγε και ο βαμβακούλας) και να πάμε στον Σαββίδη να του ανοίξουμε τα μάτια. Κρίμα είναι το παλληκάρι.

Το έχουμε βγάλει τα μάτια. Ειρωνείες, αντεγκλήσεις, προσβολές και όλα αυτά για να ακουστούμε. Να ακούσουν όλοι ότι ξέρουμε.
+1926
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

gika έγραψε:
praman έγραψε:
gika έγραψε:Ένα εκατομμύριο εταιρίες ανά τον κόσμο και σε όλους τους εμπορικούς κλάδους πληρώνουν τεράστια ποσά για να κάνουν sentiment analysis στα social media γύρω από το brand τους και να καταλάβουν πως αντιδράει ο κόσμος στα προϊόντα και τις αποφάσεις τους, και πως θα μπορέσουν να κερδίσουν τον κόσμο.

Στον ελληνικό ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο μας (δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ μας αυτό), φταίει ο οπαδός που γκρινιάζει για το σκάρτο προϊόν που του σερβίρουν ενώ κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν πως αν ο οπαδός σταματήσει να γκρινιάζει για το σκάρτο προϊόν, τότε αυτό με κάποιον μαγικό τρόπο θα γίνει καλύτερο.
Όχι γκίκα, δεν γκρινιάζει για το προιόν.
Δεν πρόλαβε να το γευτεί.
Γκρινιάζει για το ενδεχόμενο να μην του αρέσει.
Tον ευρωπαικό αποκλεισμό 3 προκριματικούς γύρους πριν τους ομίλους του.. conference league από μια βουλγάρικη ομάδα που μετά αποκλείστηκε από κάποια χαμρούν, τον ξέχασες; Το ότι κάναμε 3 τελικές στο τέρμα σε 180' λεπτά; Το ότι χάσαμε 2-0 εκεί με κατεβασμένα χέρια; Το ότι δεν τους κερδίσαμε ούτε στην Τούμπα;

Όχι και δεν την γευτήκαμε την ομάδα.
Αρα αφου εβγαλες συμπερασμα για την ομαδα που εχει αλλα 45-50 ματς, μαλλον δεν θα ξαναπας γηπεδο φετος ουτε θα την δεις απ την τιβι.
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

Γέρος έγραψε:
fidel έγραψε:Ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα χωρίς στοιχεία και ενημέρωση και με μηδενική τεκμηρίωση που να στηρίζονται σε έγκυρες πηγές … Το τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες μένει πίσω από τις κλειστές πόρτες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε …
Κουράσατε, κάθε μέρα ξερολιαση…. Φτάνει …λίγα λεπτά έχουμε να αφιερώσουμε να ηρεμήσουμε και να ενημερωθούμε για την ομάδα που αγαπάμε και καταλήγουμε να κλείνουμε την σελίδα με μια απορία αν υπάρχει ρεαλισμός υπομονή λογική σε αυτές τις σελίδες … μια αηδία , ξέρω, ξέρω τι θα γράψετε μερικοί ότι αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις … έχει και άλλη ανάγνωση αν δεν σας αρέσει εσάς αδέλφια μην ασχολείστε με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ κάντε κάτι άλλο…

Σε αυτήν την ανάρτηση - αν και περιληπτική - υπάρχει όλη η αλήθεια του τι συμβαίνει στον Π.Α.Ο.Κ. μας.

Βέβαια ίσως θεωρηθεί αιρετική και κόντρα στο παραλήρημα πολλών εδώ μέσα, επί μέρες, ακόμη και εβδομάδες.

Εγώ κουράστηκα Αδέλφια. Είναι και τα χρόνια πολλά βλέπετε. Δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύει αυτό το συνεχές ανάθεμα επί παντός.

Δεν σας αρέσει κάτι ? πείτε το μια φορά όσο έντονα επιθυμείτε και με σταράτα - ξεκάθαρα λόγια προς ποιόν αναφέρεστε και τέλος.

Εγώ δεν θέλω να διαβάζω άσχημα πράγματα για τον Π.Α.Ο.Κ. Είμαι 73 χρονών και έχω εκμηδενίσει όλα τα πάθη και όλες τις φοβίες μου και εκ πείρας και εξ' ενασχόλησης,

Και αν θέλετε να γυρίσω την κασέτα να ακούσετε την άλλη πλευρά του καθηγητή. Ακούστε.

Μας έχετε πρήξει Αδέλφια. Κυριολεκτικά μας έχετε τρελάνει. Στα αρχίδια μου αν αποκλειστήκαμε από την λέφσκι, στα αρχίδια μου αν τερματίσουμε 5οι ή 10οι στο πρωτάθλημα.

Τους μπερδέψαμε όλους εδώ μέσα, δεν αφήσαμε κανέναν απ΄ έξω. Όλα τα ξέρουμε. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην έχουμε άποψη. Μα σε όλα ρε πούστη μου. Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από 6-7 άτομα (που έλεγε και ο βαμβακούλας) και να πάμε στον Σαββίδη να του ανοίξουμε τα μάτια. Κρίμα είναι το παλληκάρι.

Το έχουμε βγάλει τα μάτια. Ειρωνείες, αντεγκλήσεις, προσβολές και όλα αυτά για να ακουστούμε. Να ακούσουν όλοι ότι ξέρουμε.

ΠΈΣΤΑ ΓΕΡΟΟΟΟΟΟΌ !!!
10 ΠΟΣΤ την ημέρα ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ...........τσουρέκια μας τα κάνατε
psiras67

Με την σπαρτάκ τράβνα εγώ έμεινα μέσα μετά το 0-3.....
Σε 10 φορές μπορεί να γίνει μόνο μια φορά η ανατροπή ,
αλλά αξίζει τον κόπο !!
Μείνετε ΜΈΣΑ ΡΈΕΕΕΕΕΕΕ !
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Γέρος έγραψε:

Γέρο, δυστυχώς είσαι γέρος, κομμάτι ενός κινήματος που όντως σήκωσε τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του και τον έκανε αυτό που είναι. Ακόμα και η "απρόσωπη" κατά τα άλλα γραφή με την οποία επικοινωνούμε εδώ, υποδεικνύει τα συναισθήματα σου για αυτά τα 4 γράμματα.

Εύγε για τις απόψεις σου και τη γενικότερη στάση σου.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

psykoman έγραψε: Αρα αφου εβγαλες συμπερασμα για την ομαδα που εχει αλλα 45-50 ματς, μαλλον δεν θα ξαναπας γηπεδο φετος ουτε θα την δεις απ την τιβι.
Αυτά τα ηλίθια και αυθαίρετα συμπεράσματα να μην βγάζατε, το forum θα ήταν πολύ καλύτερο.

Κάνω ένα post που μιλάει γενικά για όλες τις ελληνικές ομάδες και την τάση που ξεκινάει από όλους τους προσκείμενους στις ΠΑΕ δημοσιογράφους και φτάνει μέχρι και ορισμένους οπαδούς, που θέλει όλα τα στραβά του ελληνικού ποδοσφαίρου να οφείλονται στον κόσμο που δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένος αντί στους υπεύθυνους της κάθε ομάδας.

Σκάει απάντηση, ότι ο οπαδός κρίνει πριν καν δει την ομάδα. Πολύ κακώς μπαίνω στο τρυπάκι να πω το αυτονόητο, το ότι η ομάδα έχασε ήδη τον πιο σημαντικό της στόχο για φέτος με εμφάνιση που δεν μας κάνει να αισιοδοξούμε, οπότε αν μη τι άλλο έχουμε εικόνα για την ομάδα.

Και μετά από όλα αυτά έρχεσαι εσύ, να πεταχτείς να πεις ότι δεν θα ξαναπάω γήπεδο και ότι δεν θα ξαναδώ την ομάδα. Λες και όλα τα προηγούμενα χρόνια, πριν τους τίτλους που μας χάρισε ο Ιβάν, δεν είμασταν πάντα εκεί.

Ασε μας ρε psykoman με το τσουβάλιασμα σου.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γέρος έγραψε:

Ευγενέστατοι και εξαιρετικοί και οι δύο! Εύγε!

Να συμπλήρωσω ότι πολλοί δυσκολεύονται, γιατί μάλλον κατά τη μύησή τους στον μυστηριακό ασπρόμαυρο κόσμο, δεν κατανόησαν ή δεν τους το εμφύσησαν δεόντως το βασικό μη λογικό αξίωμα που διέπει τον ΠΑΟΚ και στο οποίο ανάγονται όλα όσα σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ : " θα πάει η πούτσα σύννεφο".

Αυτη είναι η υπαρξιακή μας αλήθεια, το φίλτρο κάθε σκέψης και ονείρου.

Όταν λοιπόν ξεχνάς ή ποτέ δεν έμαθες, λες λες λες και κουράζεις. Κουράζεις το "είναι" μας. Το αλλοιώνεις και προκαλείς την ΠΑΟΚ τσήδικη λογική.

Έχεις το δίκιο σου ίσως γιατί εκτονώνεις κάποιες πίκρες, σου βγαίνει η μίζερη πλευρά, η μίρλα που κάπου αλλού είσαι υποχρεωμένος να βάλεις κάτω απ'το χαλάκι.

Αλλά ρε ΠΑΟΚ τση. Είσαι ΠΑΟΚ ρε φίλε,

ΠΑΟΚ

και υπάρχουν κάποιες αρχές. Ακόμα κι όταν ξαποσταίνει , πάλι παίρνει μπρος κάποια στιγμή, επειδή ακριβώς υπάρχουν αυτές οι προαιώνιες αρχές.

Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς λίγη μεταφυσική. Αλλιώς είστε αξιολύπητοι...

ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 12 Αύγ 2022, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

sourmenetes έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:
iasoiako έγραψε:Ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να συνειδητοποιησει οτι η ομαδα παει απλα να μπει Πλευ οφ και εαν εχει δεσει και βελτιωθει να χτυπησει κατι παραπανω γιατι ολοι απο τον 2ο εως τον 5ο θα ειναι πολυ κοντα.
Προς τον Ιανουαριο θα δουμε πραγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής που έχει ιδιοκτήτη τον μεγιστάνα Σαββίδη που βρίσκεται στη λίστα Forbes των δισεκατομμυριούχων και διαρκώς ανεβαίνει, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως θα δει την πλάτη του Παλέττα,του επονομαζόμενου Αφραγκούζου και του επονομαζόμενου καβούρια (Μελισσανίδη) και διαρκώς (μετά το νταμπλ) κατεβαίνει....

Ο οποίος ΠΑΟΚ πέρυσι έφτασε στους 8 του Κόνφερενς με τεράστια έσοδα και πούλησε Τζόλη-Γιαννούλη με 20 εκατομμύρια.

Για ποιο λόγο πρέπει να γίνει αυτό μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος. Αρκετά με το λιβάνισμα...
Αυτά τα λέγατε και περυσι και ο φλοκος έπεσε όπως κάθε χρόνο!

Αλλά δεν έκατσε όπως και δε θα κάτσει και φέτος!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που έγραψες ήταν απάντηση σ'αυτό που ρωτάω; Μηπως απαντησε σε λάθος μήνυμα;

Πάντως ούτε πέρυσι ήμουν εδώ ούτε κανένα νόημα βγαίνει...
psiras67

+++++++++++1926
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Jules Winnfield έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:
Ο ΠΑΟΚτσής που έχει ιδιοκτήτη τον μεγιστάνα Σαββίδη που βρίσκεται στη λίστα Forbes των δισεκατομμυριούχων και διαρκώς ανεβαίνει, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως θα δει την πλάτη του Παλέττα,του επονομαζόμενου Αφραγκούζου και του επονομαζόμενου καβούρια (Μελισσανίδη) και διαρκώς (μετά το νταμπλ) κατεβαίνει....

Ο οποίος ΠΑΟΚ πέρυσι έφτασε στους 8 του Κόνφερενς με τεράστια έσοδα και πούλησε Τζόλη-Γιαννούλη με 20 εκατομμύρια.

Για ποιο λόγο πρέπει να γίνει αυτό μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος. Αρκετά με το λιβάνισμα...
Αυτά τα λέγατε και περυσι και ο φλοκος έπεσε όπως κάθε χρόνο!

Αλλά δεν έκατσε όπως και δε θα κάτσει και φέτος!

Αυτό που έγραψες ήταν απάντηση σ'αυτό που ρωτάω; Μηπως απαντησε σε λάθος μήνυμα;

Πάντως ούτε πέρυσι ήμουν εδώ ούτε κανένα νόημα βγαίνει...
Δεν πειράζει..

Σε σένα απάντησα.
Κι όταν θα δω την πλάτη του παλέτα θα τα ξαναπούμε.

Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Sourme, συγκεντρώσει λίγο και διόρθωσε τις παραθέσεις. Δε γράφω εγώ πως θα δούμε την πλάτη του Παλέτα. Ο iasoiako το γράφει.

Αν θες τώρα το ξαναδιαβάζεις και μου απαντάς...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Σε ποιους ακριβώς απευθύνεστε...

Εδώ υπάρχουν αρνητικά..ποστ..απο κάποιους επειδή απλά δεν γουστάρουν τον λουτσεσκου...

Και μετά από όλα αυτά το μεγάλο ερώτημα εξακολουθεί και παραμένει....

10ρι θα πάρουμε;

Και το ποιο πολύπλοκο αναπάντητο ερώτημα είναι το εξής...

Αντε και πήραμε...τι ακριβώς πιστεύουν...αυτοι που το ζητάνε...οτι θα προσφέρει παραπάνω στην ομάδα....

Θεωριτικα πάντα...γιατι η πράξη έχει δείξει ότι η θεωρία από την πράξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο απέχει....παρασάγγας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”