Θα ψηφίσεις??montekristo έγραψε:41.926!
Ηταν ονειρο.-
Θα γινει πραξη;
Θα φανει ως το τελος
του μηνα απ το μακετο!
Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
-
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Θα είναι τόσο γαμάτα τα σχέδια που ακόμα και οι αλλοθρησκοι να ψηφίσουν γηπεδαρα θα είναι.
Καλά αυτό ισχύει αλλά τρόπος του λέγειν
Αμα σας έλεγαν διαλέξτε ένα γήπεδο που υπάρχει ήδη να γίνει ίδιο ποιο θα λέγατε;
Πχ της Γιούβε με ψήνει
Αμα σας έλεγαν διαλέξτε ένα γήπεδο που υπάρχει ήδη να γίνει ίδιο ποιο θα λέγατε;
Πχ της Γιούβε με ψήνει
Φοβερή λογική.
Εγώ λέω να γκρεμίσουμε το κλειστό μας αφού το γεμίζουμε σε 3 ματς το χρόνο και σε κανά τελικό βόλεϊ.
Να το κάνουμε 1500 θέσεων.
Αυτό γράφετε κάποιοι.
Αντί να βρούμε τρόπους να μεγαλώνουμε την ομάδα και να σηκωθούμε απ'το καναπέ μας, ας φτιάχνουμε πιο μικρά γήπεδα!
Εγώ λέω να γκρεμίσουμε το κλειστό μας αφού το γεμίζουμε σε 3 ματς το χρόνο και σε κανά τελικό βόλεϊ.
Να το κάνουμε 1500 θέσεων.
Αυτό γράφετε κάποιοι.
Αντί να βρούμε τρόπους να μεγαλώνουμε την ομάδα και να σηκωθούμε απ'το καναπέ μας, ας φτιάχνουμε πιο μικρά γήπεδα!
Έτσι ακριβώς. Είχαμε το γελοίο αφήγημα να πάρουμε το γήπεδο από την Τούμπα και να το πάμε στην μέση του πουθενά . Ευτυχώς αυτό ξεπεράστηκε τώρα έχουμε νέα ιστορία που κάποιοι ονειρεύονται να φτιάξει ο ΠΑΟΚ μας με δισεκατομμυριούχο πρόεδρο γήπεδο μικρότερο από αυτό που μας κληροδότησαν οι παππούδες μας
Το γελοίο αφήγημα είναι ότι το γήπεδο πρέπει να μείνει στην Τούμπα, ενώ υπήρχε χώρος στα δυτικά όπου έχει πιο πολλούς ΠΑΟΚτσηδες και απ' την Τούμπα. Και έτσι θα μείνουμε χωρίς γήπεδο για τουλάχιστον 3 χρόνια που θα είμαστε φιλοξενούμενοι στο Καυτανζόγλειο, με τον κίνδυνο αυτά τα 3 χρόνια να γίνουν 23 όπως με την αεχ
35000 ή κάπου εκεί γύρω τελοσπάντων, είναι η ιδανική χωρητικότητα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχω γράψει πολλές φορές την άποψη μου περί γηπέδου
Για την ώρα αναμένω τα σχέδια και φυσικά θεωρώ καθήκον μας όλοι να ψηφίσουμε!
Για την ώρα αναμένω τα σχέδια και φυσικά θεωρώ καθήκον μας όλοι να ψηφίσουμε!
Αυτο με την ψηφοφορια ρε παιδια, μονο εγω το βρισκω καπως περιεργο;
Στο 2022 ειμαστε, θα δοθουν τοσα λεφτα για την δημιουργια ενος γηπεδου, σε εταιρειες, σε ανθρωπους γνωστες και υπευθυνους. Αυτοι θα πρεπει να επιλεξουν το ενα και μοναδικο σχεδιο του γηπεδου και οχι ο κοσμος.
Στο 2022 ειμαστε, θα δοθουν τοσα λεφτα για την δημιουργια ενος γηπεδου, σε εταιρειες, σε ανθρωπους γνωστες και υπευθυνους. Αυτοι θα πρεπει να επιλεξουν το ενα και μοναδικο σχεδιο του γηπεδου και οχι ο κοσμος.
Κι 103 μπορεί να γίνουν άμα κουβαλάμε τέτοια μυαλαadman έγραψε:Το γελοίο αφήγημα είναι ότι το γήπεδο πρέπει να μείνει στην Τούμπα, ενώ υπήρχε χώρος στα δυτικά όπου έχει πιο πολλούς ΠΑΟΚτσηδες και απ' την Τούμπα. Και έτσι θα μείνουμε χωρίς γήπεδο για τουλάχιστον 3 χρόνια που θα είμαστε φιλοξενούμενοι στο Καυτανζόγλειο, με τον κίνδυνο αυτά τα 3 χρόνια να γίνουν 23 όπως με την αεχ
-
Νταξει ρε φιλε, απο την αλλη το να εχεις γηπεδο 45.000 μεγαλυτερο της γιουβεντους και της τσελσι, και να γεμιζει μια φορα και αν τον χρονο δεν ειναι και οτι πιο λογικοAndrew R έγραψε:Έτσι ακριβώς. Είχαμε το γελοίο αφήγημα να πάρουμε το γήπεδο από την Τούμπα και να το πάμε στην μέση του πουθενά . Ευτυχώς αυτό ξεπεράστηκε τώρα έχουμε νέα ιστορία που κάποιοι ονειρεύονται να φτιάξει ο ΠΑΟΚ μας με δισεκατομμυριούχο πρόεδρο γήπεδο μικρότερο από αυτό που μας κληροδότησαν οι παππούδες μας
H ψηφοφορια θα ειναι για να παρουν feedback απο τον κοσμο για το τι προτιμαει, δεν θα ειναι στην κυριολεξια αυτο που θα κρινει την επιλογη. Ασε που δε ξερουμε καν αν θα γινει poll και με ποιο τροπο, αυτο που ειπανε ειναι οτι θελουν να παρουν και την αποψη του κοσμου με καποιο τροπο.DimitrisS έγραψε:Αυτο με την ψηφοφορια ρε παιδια, μονο εγω το βρισκω καπως περιεργο;
Πάντα είμαι κατά τετοιων poll γιατί ο κόσμος είναι στην πλειοψηφία του καρακιτς. Πόσο μάλλον οι Έλληνες.
Ας αποφασίσουν άνθρωποι που είναι η δουλειά τους.
Ας αποφασίσουν άνθρωποι που είναι η δουλειά τους.