Razvan Lucescu II
- NikLiverpool
Re: Razvan Lucescu II
Αντε να δούμε.
Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμό στην προθέρμανση, πέσιμο και χέρια ψηλά και μαύρη τρύπα απο τα αριστερά.
Από τους 4 που αναφέρεις ο μόνος που μου δίνει μια ελπίδα για κάτι (μάλλον επειδή δεν τον έχουμε δει και ιδιαίτερα) είναι ο Ολιβέιρα...
Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμό στην προθέρμανση, πέσιμο και χέρια ψηλά και μαύρη τρύπα απο τα αριστερά.
Από τους 4 που αναφέρεις ο μόνος που μου δίνει μια ελπίδα για κάτι (μάλλον επειδή δεν τον έχουμε δει και ιδιαίτερα) είναι ο Ολιβέιρα...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Πιάσε τον μικρό Κουλιερακη, από κοντά ανέβασε του την ψυχολογία, εμπιστευσου τον και δεν θα χάσεις, από αυτό.
Επέλεξε το ρίσκο, δούλεψε τον 10 μέρες έχεις, ντέρμπι δεν είναι.
Τι περιμένεις.
Απο κάπου πρέπει να γίνει η αρχή, να ξεκινήσει να παίζει, σε επίσημο αγώνα.
Και αν τυχον
Πριν αρχίσουν πολλοί να κριτικάρουν την άποψη μου, είμαι από τους ΛουτσεσκικοΙβιτσικους.
Απλώς φέτος περιμένω με αγωνία και λαχτάρα, να τον δω, πως θα δουλέψει με το κατά 50% αλλαγμένο καινούργιο νεανικό ροστερ και πως θελει(ουμε) να δούμε να αποκτά χημεία, πότε θα γίνει αυτό και αν μπορεί να παίξει με αυτόυς τους παίκτες, αυτό που θέλει να παιξει(το χτίσιμο από πίσω ζώνη, που προσπάθησε να παίξει στα φιλικά).
Επέλεξε το ρίσκο, δούλεψε τον 10 μέρες έχεις, ντέρμπι δεν είναι.
Τι περιμένεις.
Απο κάπου πρέπει να γίνει η αρχή, να ξεκινήσει να παίζει, σε επίσημο αγώνα.
Και αν τυχον
Πριν αρχίσουν πολλοί να κριτικάρουν την άποψη μου, είμαι από τους ΛουτσεσκικοΙβιτσικους.
Απλώς φέτος περιμένω με αγωνία και λαχτάρα, να τον δω, πως θα δουλέψει με το κατά 50% αλλαγμένο καινούργιο νεανικό ροστερ και πως θελει(ουμε) να δούμε να αποκτά χημεία, πότε θα γίνει αυτό και αν μπορεί να παίξει με αυτόυς τους παίκτες, αυτό που θέλει να παιξει(το χτίσιμο από πίσω ζώνη, που προσπάθησε να παίξει στα φιλικά).
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Οσο τεραστια ευθυνη κι αν εχεις για τα ματς με τη Λεφσκι (τα εχω πει σε προηγουμενο σχολιο) το ροστερ σημερα ειναι χειροτερο απο το περσινο οποτε ο θεος να σε φωτισει. Χωρις στοπερ και παλι χωρις δεκαρι και με μισο εξτρεμ χωρις αριστερο μπακ χωρις φορ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Κανονισμός forum(πρόταση):
Ειρωνείες εναντίον καθενός που αποτελεί μέλος του οργανισμού ΠΑΟΚ επιτρεπτές έως και επιβαλλόμενες.
Προσοχή απαγορεύονται ειρωνείες εναντίων μελών του forum και ιδιαίτερα εναντίον των ασκουντων παντός είδους κριτική (κριτική να ναι κι ότι να ναι) ή ειρωνεία εναντίον του ΠΑΟΚ.
Σημ. Εδώ δεν βλέπεις ειρωνείες εναντίον προπονητή, παιχτών.κλπ.
Ειρωνείες εναντίον καθενός που αποτελεί μέλος του οργανισμού ΠΑΟΚ επιτρεπτές έως και επιβαλλόμενες.
Προσοχή απαγορεύονται ειρωνείες εναντίων μελών του forum και ιδιαίτερα εναντίον των ασκουντων παντός είδους κριτική (κριτική να ναι κι ότι να ναι) ή ειρωνεία εναντίον του ΠΑΟΚ.
Σημ. Εδώ δεν βλέπεις ειρωνείες εναντίον προπονητή, παιχτών.κλπ.
Όταν σκέφτομαι πως στην άμυνα οι τρεις θα είναι Λυρατζής, Τσαούσης και Καργας ή Κουλιερακης, με πίσω τους έναν τερματοφυλακα με μόλις μια επαγγελματική χρόνια στην πλάτη του, φτάνω στο σημείο να απορώ αν μιλάμε για ΠΑΟΚ Α’ ή Β’. Στα χαφ, οι δυο από τους 4 διαθέσιμους -συμπτωματικά οι περσινοί βασικοί- είναι προς παραχώρηση. Στο 10, αριστερά και φορ πραγματικά δεν υπάρχουν παίκτες: ο Κουαλιατα των 0 ενεργειών σε 2 επίσημα και 3-4 φιλικά, ο Μπισεσβαρ με ότι αυτό συνεπάγεται και ο Μπράντον Τομας που από τα βίντεο της προπόνησης φαίνεται απλά να σκουντουφλάει. 3 παίκτες για 3 θέσεις. Όλοι οι άλλοι τραυματίες ή ανέτοιμοι.
Από τις 11 θέσεις, μόνο Ινγκασον και το δίδυμο Αντριγια/Ναρει φαίνεται να είναι επιπέδου ΠΑΟΚ Α.
Πως φτάσαμε εδώ;
Καλή δύναμη Ραζβαν και κυρίως καλή τύχη.
Από τις 11 θέσεις, μόνο Ινγκασον και το δίδυμο Αντριγια/Ναρει φαίνεται να είναι επιπέδου ΠΑΟΚ Α.
Πως φτάσαμε εδώ;
Καλή δύναμη Ραζβαν και κυρίως καλή τύχη.
Satre θα βάλει αριστερά και δεξιά Λύρατζη το πολύ πολύ.
Σέντερ μπακ Ιγκασον και Κάργα.
Τριάδα, Ναρεη, Μπισε, Ζιβκο
Φορ: Ολιβειρα
Χαφ: Κούρτιτς, Αγκούστο
Σέντερ μπακ Ιγκασον και Κάργα.
Τριάδα, Ναρεη, Μπισε, Ζιβκο
Φορ: Ολιβειρα
Χαφ: Κούρτιτς, Αγκούστο
Πιστεύω πως θα βάλει
Κοταρσκι
Λύρατζη Ινγκασον Κάργα Σάστρε
Σοαρες Σβαμπ
Ναρεϊ Νταντάς Ζιβκοβιτς
Κουτσια ή Ολιβειρα
Με τον Νταντας και τον Σοαρες να αλλάζουν θέσεις
Κοταρσκι
Λύρατζη Ινγκασον Κάργα Σάστρε
Σοαρες Σβαμπ
Ναρεϊ Νταντάς Ζιβκοβιτς
Κουτσια ή Ολιβειρα
Με τον Νταντας και τον Σοαρες να αλλάζουν θέσεις
Ο Alex Ferguson είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Αν ξεκινούσε σήμερα και είχε τα ίδια αποτελέσματα τα πρώτα 6 χρόνια (που αποκλείεται να έφτανε τα 6 χρόνια αλλά λέμε τώρα) δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έφτιαχνε τον μύθο που έφτιαξε.
Στην εποχή του internet αυτά δεν γίνονται.
Άσχετο αλλά και σχετικό.
Στην εποχή του internet αυτά δεν γίνονται.
Άσχετο αλλά και σχετικό.
- kataramenos5
Eγω σημερα στη θεση σου θα ενιωθα πολυ ασχημα οταν μαθαινα οτι η ομαδα που σε απεκλεισε και δεν της εκανες πανω απο μια τελικη στην εστια αποκλειστηκε απο καποια Χαμρουν...
Μετά το σημερινό φιάσκο της σούπερ Λέφσκι που μας απέκλεισε στο σβηστό, αν ήμουν στην θέση του Λουτσέσκου ή του κάθε παίκτη, θα ξύριζα το κεφάλι μου-αν βέβαια είχα μαλλιά-και το μόνο δρομολόγιο μου μέχρι τα Χριστούγεννα θα ήταν προπόνηση ή αγώνας-σπίτι και αντίστροφα.
-
ron-swanson
Δεν γινόταν να περάσουμε την Λέφσκι. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν είμαστε και Χαμρουν Σπαρτανς.
Γιατι οταν ΟΛΟΙ οι παικτες εμφανιζονται σε τραγικη κατασταση την ευθυνη εχει ο προπονητης.psykoman έγραψε:Γιατι δεν γραφεις το ιδιο και σε καθε παικτη ξεχωριστα;