Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

dimpaok4 έγραψε:η ομαδα χρειαζεται 3 προσθηκες για εμενα αυτες πρεπει να ειναι ενα χαφ που μπορει να αλλαξει αλλα και να κρατησει τον ρυθμο,να ειναι περισσοτερο 6 παρα 8 ,να εχει μια καλη σχετικη πρωτη πασα και φυσικα να εχει ενταση και ταχυτητα με λιγα λογια εναν παιχτη σαν τον σασα, ενα 10αρι τεχνιτη και ας μην προσφερει αθλητικοτητα να ξερει να κινειται στα μεσοδιαστηματα και γενικοτερα να βλεπει γηπεδο και τελος εναν παιχτη που θα επιλεξει ο προπονητης αναμεσα σε εναν κανονικο σεντερ φορ η ενα κανονικο εξτρεμ οχι τρελες σε συμβολαια κτλπ παιχτες οι οποιοι στεκονται ανετα στην ομαδα,να δουν ποια ειναι μεγαλυτερη τρυπα σαν θεση και να παρουν παιχτη μεταξυ ενος κανονικου φορ που να φοβουνται να τον μαρκαρουν τα στοπερ και ενος αριστερου εξτρεμ που θα ξυνει ασβεστη και σπανια θα συγκλινει προς τα μεσα.

το κενο ποιοτικα στα στοπερ ειναι ευθυνη τεχνικου διευθυντη και δεν ισιώνει ευκολα ,παραμενει ερωτηματικο και μεγαλη τρυπα ο παρτενερ του ινγκι.

ΠΑΟΚ
Τρελαίνομαι όταν ξέρω ότι έχουμε πάρει 10 άτομα κ πάλι έχουμε κενά σοβαρά. Τι να πω δεν έχω λόγια!

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Η τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα είναι Ναρεη δεξια, Ζιβκο αριστερα, κ 10αρι ο χοντρός.
Αλλαγή χοντρού και αριστερα Κουαλιάτα, αλλαγή 10 ΡΙκάρντο και δεξιά τον Κωνσταντέλια και πουλάκι το Γαιδούρι το γυάλινο. Σιγά μην πάρουμε άλλο να τρώει πάγκο. Ο Ζιβκο δεν βγαίνει ούτε τραυματίας και ο Ναρεη ήρθε για βασικός. Ο χοντρός δεν βγαίνει λόγω Ραζβαν.
Έχουμε 6 χαφ, Αγκούστο, Νταντας, Τσιγγαρας, Σβαμπ, Κουρτιτς και Σοάρες, μέχρι να φύγουν οι παλαιστές οι νευρικοί αυτοί θα παίζουν, Ραζβαν είσαι.
Φορ, αν αυτός ο Πορτοάγγλος ο γυαλινος δεν πάθει πάλι κάτι δεν βγαίνει και αλλαγή ο Μπραντον απο τα χτυποκαρδια και αλλαγή το παιδί φυτίλι Κούτσιας.

Δεν χωράνε μεταγραφές λέμε, ένας μόνο μεσοεπιθετικός πίσω από το φορ ή ένα φορ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dark Knight έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Ταπεινή μου άποψη, ο Ντάντας είναι 100% ότι χρειάζεται ο Λουτσέσκου από τον παίκτη που θα πάρει πρώτος την μπάλα από τα στόπερ και θα φτιάξει παιχνίδι.
Υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με το "εξάρι". Δεν σημαίνει απαραίτητα ξυλοκόπος 2 μέτρα.
Αν βάλεις δίπλα στον Ντάντας ένα αθλητικό χαφ που να τρέχει και για τους δυο αλλά να ξέρει και μια στάλα μπάλα, πχ Σοάρες, μια χαρά κουμπώνει το δίδυμο.
Ολόκληρη Ρεάλ και δίπλα σε Μόντριτς, Κροος, έβαλε τον Κασεμίρο για να υποστηρίξει τους δυο πρώτους, που δεν τους λες και ιδανικούς στα αμυντικά τους καθήκοντα.
Απλά η Ρεάλ παίζει με τρεις στο κέντρο, δεν χρειάζεται 4ο μπροστά (δηλαδή δεκάρι) και οι δυο από τους τρεις στα χαφ, είναι παγκόσμιας κλάσης.
Η μαγιά στον ΠΑΟΚ χαλάει όταν ακόμα και ένας από τους δυο είναι αργός με την μπάλα (κυρίως) αλλά και χωρίς.
Ο Κούρτιτς για παράδειγμα, σε 4-3-3 με 2 αθλητικά χαφ δίπλα του, θα ήταν εντελώς άλλος παίκτης.
Σε 4-2-3-1 όμως, ΕΙΔΙΚΆ όταν το δεκάρι σου δεν έχει περιστροφές, δεν μπορεί να πάρει μπάλα και να γυρίσει μέτωπο στην απέναντι εστία, όταν είναι αργό και το 1 από τα 2 σου χαφ, οποιαδήποτε ομάδα παίζει γρήγορα το επιθετικό τρανζίσιον ή πρεσάρει ψηλά με γρήγορους παίκτες, θα σε κάνει γιάμπαλα.
Βλέπε Γάνδη στο 2ο ματς, Μίντιλαντ στο 1ο ματς, Μαρσέιγ κυρίως στο 1ο ματς, κλπ.

Άποψη μου όλα τα παραπάνω, ίσως να τα βλέπω και λάθος, αλλά έχω καταλήξει πως ή θα παίζεις με δυο γρήγορους ΜΕ την μπάλα στα πόδια (είναι τέτοιος ο Ντάντας), ή με τρεις γενικά.
Δεν νομίζω πως είναι σωστό να παίζεις με δυο στα χαφ και να είναι έστω ο ένας αργός. Δεν βγαίνει αυτό.
Ίσως να έβγαινε αν είχες δεκάρι τούμπανο που να συμμετείχε περισσότερο στο build up..
Πολύ καλή η ανάλυσή σου φίλε μου και προσωπικά συμφωνώ. Όμως ο Λουτσέσκου δεν χρησιμοποεί ούτε τον Ντάντας ούτε τον Φελίπε στις θέσεις που αναφέρεις και για τις οποίες επαναλαμβάνω ότι προσωπικά συμφωνώ. Ούτε ο Ντάντας ούτε ο Φελίπε είναι δεκάρια. Μάλιστα ο Λούτσος συχνά επιλέγει να είναι και τα 2 κεντρικά μας χαφ αργοί παίκτες με αποτέλεσμα να μας κάνουν γιο-γιο στο τρανζίσιον ομάδες θεωρητικά πιο αδύναμες από εμάς. Τα αποτελέσματα γνωστά και το κωλύριο σε αγορά χονδρικής.
Η χρησιμοποίηση του Ντάντας στο 10, έγινε απ' ότι καταλαβαίνω έτσι ώστε να παίξει ο Ντόουγκλας στα χαφ.
Με την ελπίδα πάντα να είναι καλά στα μυαλά του. Αν ήταν, θα είχε να δώσει. Όχι πολλά πράγματα, αλλά κάτι θα έδινε.
Ο Σοάρες στο 10 νομίζω πως χρησιμοποιήθηκε για να δώσει την ένταση (τύπου Πέλκα) στο πρέσινγκ.
Βέβαια ο Μήτσος ήξερε μπάλα. Τουλάχιστον παραπάνω από τον Σοάρες που έχει ένταση αλλά ως εκεί.

Για τον Λουτσέσκου να σου πω το εξής. Αν οι εμμονές του (που κάθε προπονητής έχει εμμονές, βλ. Αμπέλ να παίζει με 3 στόπερ ακόμα και απέναντι στον Βόλο) είναι τόσο σημαντικές που μας κοστίζουν και τελικά απολυθεί, όποιος (σοβαρός) και να έρθει μετά, δεν παίζει να μην ζητήσει δεκάρι, εξτρέμ κλπ κλπ.
Ποιος θα τον εξυπηρετήσει;
Αυτός που στους πλάγιους επιθετικούς υπολογίζει τον Μπίσεσβαρ που ανανέωσε με τα χίλια ζόρια και χωρίς προετοιμασία;

Εκτός αν πιστεύουμε πως μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με προπονητές όπως πχ ο Γιαννίκης.
Προσωπικά δεν το πιστεύω.

Θες να διώξεις Λουτσέσκου; Διώξτον. Κανένα πρόβλημα. Φέρε όμως έναν σοβαρό προπονητή και δώστου ΌΤΙ σου ζητήσει. Αν δεν το κάνεις, δεν θα έχει κανένα νόημα η απομάκρυνση Λουτσέσκου. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

iasoiako έγραψε:Η τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα είναι Ναρεη δεξια, Ζιβκο αριστερα, κ 10αρι ο χοντρός.
Αλλαγή χοντρού και αριστερα Κουαλιάτα, αλλαγή 10 ΡΙκάρντο και δεξιά τον Κωνσταντέλια και πουλάκι το Γαιδούρι το γυάλινο. Σιγά μην πάρουμε άλλο να τρώει πάγκο. Ο Ζιβκο δεν βγαίνει ούτε τραυματίας και ο Ναρεη ήρθε για βασικός. Ο χοντρός δεν βγαίνει λόγω Ραζβαν.
Έχουμε 6 χαφ, Αγκούστο, Νταντας, Τσιγγαρας, Σβαμπ, Κουρτιτς και Σοάρες, μέχρι να φύγουν οι παλαιστές οι νευρικοί αυτοί θα παίζουν, Ραζβαν είσαι.
Φορ, αν αυτός ο Πορτοάγγλος ο γυαλινος δεν πάθει πάλι κάτι δεν βγαίνει και αλλαγή ο Μπραντον απο τα χτυποκαρδια και αλλαγή το παιδί φυτίλι Κούτσιας.

Δεν χωράνε μεταγραφές λέμε, ένας μόνο μεσοεπιθετικός πίσω από το φορ ή ένα φορ.
Δεν θα έπρεπε δηλαδή να επέμβει κάποιος αν ο οποιοσδήποτε προπονητής επέμενε να χρησιμοποιεί ως βασικό έναν πρώην ποδοσφαιριστή; Τόσο σκορποχώρι είμαστε; ΤΌΣΟ;
Ο Λουτσέσκου και κάθε Λουτσέσκου, μπορεί να θέλει να βάλει εξτρέμ τον Κοτάρσκι. Θα τον αφήσει η ιδιοκτησία;
Ο Μπίσεσβαρ αποδεικνύει με κάθε τρόπο πως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. 51 ματς, 2 γκολ πέρσι. Εγώ παραπάνω θα έκανα.
Χωρίς προετοιμασία για 2η σερί σεζόν, ένα χρόνο μεγαλύτερος, τι σκατά περιμένουμε να κάνει;
Αλλαγή ο Ρικάρντο;
Δηλαδή έχει ο Ρικάρντο αυτά που πρέπει για να μοιράζεται τη θέση του 10 στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα είχε για τη Φαμαλικάο;

Μακάρι να τα βλέπω εγώ αυτά λάθος και να μην είναι.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Blackgr
Έτσι φαίνεται ότι θα πάμε για ένα τρίμηνο.
Εάν Ρικάρντο δεν, και Μπίσε δεν και Κουαλιάτα δεν τότε θα πάρεις κάποιον ακόμα. Έχεις και το Νοέμβρη Μουντιάλ, άρα είναι όλα κουτσουρεμένα.

Εξτρέμ θα είναι Ζίβκο και Νάρεη βασικοί. Διαφωνώ πλήρως μαζί σου ότι ο Μπίσε είναι για απόσυρση, πέρσυ ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης και πάλι ο ίδιος θα είναι στα μισα ματς. Επίσης πιστεύω πάρα πολύ τον Κουαλιάτα στο 10. Για Ρικάρντο εμπυστεύομαι τον Μπότο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Φυσικά και όχι. Από την στιγμή που τον ανανέωσαν ο προπονητής μπορεί να κάνει ότι θέλει. Να επέμβει γίνεται μόνο αν τον διώξεις τελείως . Τι είμαστε φοίνικας πολιχνης να λέει ο πρόεδρος τον προπονητή ποιος θα παίζει και ποιος όχι; 1.8 τον δίνεις για να κάνει ότι αυτός κρίνει σωστό .
Πρώην ποδοσφαιριστής αλλά μπήκε και 20 λεπτά νόμιζες ότι είναι ο μεσι .
Αν επιτέλους καταλάβουμε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο βιειρινια ούτε ο Μπισεσβαρ κλπ αλλά ότι οι υπόλοιποι δεν έκαναν ή δεν κάνουν (θα το δείξει η ιστορία )όλα θα ήταν μια χαρά . Ας ήταν ο μιτριτσα αυτός που πρέπει να μην ανανέωνε ο μπισε. Ας ήταν ο Κουαλιατα παιχταρας να έπαιρνε την φανέλα σπίτι του .Ας ήταν ο Σιντκλει οκ για το ρόστερ να μην έπαιζε ο βιειρινια και να είχες Σιντκλει Ράφα πχ.πείτε μου έναν παιχταρα που τον έφαγε ο Μπισεσβαρ ο βιειρινια ο κρεσπο κλπ. Όταν είσαι παιχταρας βλέπε Ινγκασον τον Βαρελα τον καθάρισε σαν αυγό . Φέρε ένα δεκάρι παιχταρα να πάει ο μπισε στην κερκιδα .
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

iasoiako έγραψε:Blackgr
Έτσι φαίνεται ότι θα πάμε για ένα τρίμηνο.
Εάν Ρικάρντο δεν, και Μπίσε δεν και Κουαλιάτα δεν τότε θα πάρεις κάποιον ακόμα. Έχεις και το Νοέμβρη Μουντιάλ, άρα είναι όλα κουτσουρεμένα.

Εξτρέμ θα είναι Ζίβκο και Νάρεη βασικοί. Διαφωνώ πλήρως μαζί σου ότι ο Μπίσε είναι για απόσυρση, πέρσυ ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης και πάλι ο ίδιος θα είναι στα μισα ματς. Επίσης πιστεύω πάρα πολύ τον Κουαλιάτα στο 10. Για Ρικάρντο εμπυστεύομαι τον Μπότο.
Αν προσέξεις δεν έχω σχολιάσει κάτι για τον Κουαλιάτα. Μόνο πως στα πρώτα δυο ματς ήταν η πρώτη αλλαγή και πως δεν τον έχουμε δει στο 10.
Ούτε για τον Ρικάρντο έγραψα κάτι, απλά αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και όχι από τη Φαμαλικάο.

Ο Μπίσεσβαρ για 20-30 λεπτά, δεν έχει σχέση με τον Μπίσεσβαρ βασικό από την αρχή.
Αυτά που έχει χάσει πέρσι, με έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στο να σπάσω όλο μου το σαλόνι, όχι μόνο την tv.
Αναφέρομαι στα ματς που δεν ήμουν παρών.

Ότι και να ισχύει από τα παραπάνω, στα δικά μου μάτια ένα είναι σίγουρο.
Αν υπολογίζουν για βασικό τον Μπίσεσβαρ, που πριν 2 χρόνια τον έστειλες δανεικό γιατί δεν σου έκανε και που πέρσι σε 51 ματς έβαλε μόλις 2 γκολ, μόνο ως εξέλιξη δεν χαρακτηρίζεται αυτό.
Εγώ το λέω τεράστιο πισωγύρισμα και έλλειψη ποιότητας και ας χαρακτηριστώ γκρινιάρης και λοιπές αηδίες.
Λογικό πάντως ΔΕΝ είναι. Καμία ποδοσφαιρική λογική δεν υπάρχει πίσω από αυτό. ΚΑΜΊΑ.
Αν ισχύει ξαναλέω..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

DamoN έγραψε:Φυσικά και όχι. Από την στιγμή που τον ανανέωσαν ο προπονητής μπορεί να κάνει ότι θέλει. Να επέμβει γίνεται μόνο αν τον διώξεις τελείως . Τι είμαστε φοίνικας πολιχνης να λέει ο πρόεδρος τον προπονητή ποιος θα παίζει και ποιος όχι; 1.8 τον δίνεις για να κάνει ότι αυτός κρίνει σωστό .
Αν επιτέλους καταλάβουμε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο βιειρινια ούτε ο Μπισεσβαρ κλπ αλλά ότι οι υπόλοιποι δεν έκαναν ή δεν κάνουν (θα το δείξει η ιστορία )όλα θα ήταν μια χαρά . Ας ήταν ο μιτριτσα αυτός που πρέπει να μην ανανέωνε ο μπισε. Ας ήταν ο Κουαλιατα παιχταρας να έπαιρνε την φανέλα σπίτι του .Ας ήταν ο Σιντκλει οκ για το ρόστερ να μην έπαιζε ο βιειρινια και να είχες Σιντκλει Ράφα πχ.πείτε μου έναν παιχταρα που τον έφαγε ο Μπισεσβαρ ο βιειρινια ο κρεσπο κλπ. Όταν είσαι παιχταρας βλέπε Ινγκασον τον Βαρελα τον καθάρισε σαν αυγό . Φέρε ένα δεκάρι παιχταρα να πάει ο μπισε στην κερκιδα .
Όχι δεν με κατάλαβες. Εννοούσα πως σε κάθε σοβαρό και σύγχρονο κλαμπ, οι πάντες ελέγχονται και αξιολογούνται από κάποιον. Μόνο ο ιδιοκτήτης δεν ελέγχεται από κανέναν.
Δεν υπάρχει πουθενά ο όρος "έχει τα κλειδιά" κλπ. Όπου δοκιμάστηκε να γίνει αυτό, το κλαμπ έφαγε τα μούτρα του.

Υ.Γ. Ναι εγώ προσωπικά είμαι τόσο άμπαλος και τόσο κολλημένος που δεν αντέχω να βλέπω άλλο τον Μπίσεσβαρ και τον Καντουρί να αγωνίζονται και να πληρώνονται από τον ΠΑΟΚ. Πονάω. Κυριολεκτικά ΠΟΝΆΩ.
Το γεγονός δε, πως όταν μπήκε ο Μπίσεσβαρ, οι διπλανοί του φάνηκαν λίγοι, δεν δείχνει κάτι για τον ίδιο.
Για τους διπλανούς του δείχνει.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Ρε εσύ Blackgr
Με βάση την περσινή ομάδα
Πάσχα (δεν ήθελε να μείνει) εκτός - Κοτάρσκι μέσα
Κρέσπο (πολλοί τραυματισμοί) - Νάσμπεργκ
Βαρέλα (δεν δεν) - Κάργας
Τσούμπα - Μπράντον
Μίτριτα - Κουαλιάτα
Σιντκλεη - Ράφα
Και επίσης ήρθαν Ντάντας, Ρικάρντο, Νάρεη.

Οι άλλοι που φεύγουν δεν τους θέλει κανείς: Μουργκ, Τεηλορ, Μιχαη, Ζάμπα, Ninua, Λάμπρου

Ενισχυμένος είσαι, απλά πρέπει να δεις τί έχεις.

Ναι και εγώ σαν οπαδός θέλω 10άρι σαν τον Κάμπς, ένα εξτρέμ σαν τον Γ.Χ. και ένα φορ σαν τον Πρίγιο και ενα Κοντρέρας πίσω. Αλλά βλέπω ότι δεν θα πάνε για κάτι τέτοιο, γιατί είπαν ότι κοιτάνε να κάνουν άλλο πράμα.
Δεν κάθομαι να ζητάω γιατί μου το είπαν να μην περιμένω τέτοιους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Blackgr4 έγραψε:
DamoN έγραψε:Φυσικά και όχι. Από την στιγμή που τον ανανέωσαν ο προπονητής μπορεί να κάνει ότι θέλει. Να επέμβει γίνεται μόνο αν τον διώξεις τελείως . Τι είμαστε φοίνικας πολιχνης να λέει ο πρόεδρος τον προπονητή ποιος θα παίζει και ποιος όχι; 1.8 τον δίνεις για να κάνει ότι αυτός κρίνει σωστό .
Όχι δεν με κατάλαβες. Εννοούσα πως σε κάθε σοβαρό και σύγχρονο κλαμπ, οι πάντες ελέγχονται και αξιολογούνται από κάποιον. Μόνο ο ιδιοκτήτης δεν ελέγχεται από κανέναν.
Δεν υπάρχει πουθενά ο όρος "έχει τα κλειδιά" κλπ. Όπου δοκιμάστηκε να γίνει αυτό, το κλαμπ έφαγε τα μούτρα του.

Υ.Γ. Ναι εγώ προσωπικά είμαι τόσο άμπαλος και τόσο κολλημένος που δεν αντέχω να βλέπω άλλο τον Μπίσεσβαρ και τον Καντουρί να αγωνίζονται και να πληρώνονται από τον ΠΑΟΚ. Πονάω. Κυριολεκτικά ΠΟΝΆΩ.
Το γεγονός δε, πως όταν μπήκε ο Μπίσεσβαρ, οι διπλανοί του φάνηκαν λίγοι, δεν δείχνει κάτι για τον ίδιο.
Για τους διπλανούς του δείχνει.
Από ένα ματς με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα, οργανωμένο αντίπαλο, και εμας σε τρικυμία και ανοργανωσια δε θεωρώ ότι είδαμε κάτι.

Είδαμε ένα πασαλλειμμα σε όλα.

Ο μπισε μια χαρά θα είναι με 1 ματς τη βδομάδα και αν.

Από κει και πέρα αυτό δε σημαίνει ότι δε θες παίκτες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

iasoiako έγραψε:Ρε εσύ Blackgr
Με βάση την περσινή ομάδα
Πάσχα (δεν ήθελε να μείνει) εκτός - Κοτάρσκι μέσα
Κρέσπο (πολλοί τραυματισμοί) - Νάσμπεργκ
Βαρέλα (δεν δεν) - Κάργας
Τσούμπα - Μπράντον
Μίτριτα - Κουαλιάτα
Σιντκλεη - Ράφα
Και επίσης ήρθαν Ντάντας, Ρικάρντο, Νάρεη.

Οι άλλοι που φεύγουν δεν τους θέλει κανείς: Μουργκ, Τεηλορ, Μιχαη, Ζάμπα, Ninua, Λάμπρου

Ενισχυμένος είσαι, απλά πρέπει να δεις τί έχεις.

Ναι και εγώ σαν οπαδός θέλω 10άρι σαν τον Κάμπς, ένα εξτρέμ σαν τον Γ.Χ. και ένα φορ σαν τον Πρίγιο και ενα Κοντρέρας πίσω. Αλλά βλέπω ότι δεν θα πάνε για κάτι τέτοιο, γιατί είπαν ότι κοιτάνε να κάνουν άλλο πράμα.
Δεν κάθομαι να ζητάω γιατί μου το είπαν να μην περιμένω τέτοιους.
Ok, επειδή τρώμε πέσιμο αν γράψουμε ένα σχόλιο παραπάνω, το κλείνω εδώ. Έγραψα 4-5 μαζεμένα οπότε δεν ψήνομαι να φάω τσάμπα σπασαρχίδισμα.
Κοντός ψαλμός. Σύντομα θα δούμε και θα βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματα. Καλή συνέχεια φίλος.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ενα υποθετικό σενάριο αλλα για μενα ιδανικό θα ηταν να δωσεις Κουρτιτς και να πουλήσεις 1,5εκ η 2εκ Αουγκουστο και να παρεις μια χαφαρα εκει περα τυπου Μισιτς(ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τπυ φερθήκαμε ετσι τον παικταρα ) κι αν μπορέσεις να πουλήσεις κανα 4αρι εκ τον Ζιβκοβιτς και να παρεις εναν μπουκαδόρο εξτρεμ με νούμερα ομως να μοιραστεί τη θεση στα εξτρεμ με Ναρει κι αν περισσέψει φερε και κανα προτζεκτ απο σκαουτινγκ επισης μεσοεπιθετικά…δεκαρι δεν χρειαζεσαι απαραιτητα οπως φαντάζονται ολοι παλαιας κοπής μπαλαδόρο που δεν μαρκάρει αλλα βγαζει κάθετες πλεον το σύγχρονο ποδοσφαιρο θελει παικτες που τα κανουν ολα…Θα μου αρεσε να το γυρίζαμε και 4–3-3 με 3 χαφ ατο κεντρο 2 8αρια κα ενα 6αρι…Φορ δεν ζητάω απαραιτητα γιατι θεωρω οτι ο Κουτσιας εχει φετος την απολυτη ευκαιρια αν δεν πιασει φετος με αυτα τα φορ που εχούμε η μαλλον δεν εχουμε μαλλον δεν θα δικαιολογήσει τις προσδοκίες που εχουμε ολοι για αυτον…Πλεον αφου θελουμε να τρέξουμε ενα τετοιο προτζεκτ με χαμηλα συμβολαια ειναι απαραίτητη η ενίσχυση στο Σκαουτινγκ οπως πολυ σωστα κανει ο Μποτο και περιμενω κι αλλες κινησεις οπως του Ματος και Οχι αλλα χαρτζιλίκια σε παλαίμαχους να παριστάνουν τπυς Σκαουτς,το πόστο αυτο εχει γινει επιστήμη υπαρχπυν άνθρωποι που το εχουν σπουδάσει το αντικείμενο..
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ένα μήνα off ο Νάσμπεργκ! Καλοί μου άνθρωποι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ορισμένοι πάντως πραγματικά έχετε δημιουργήσει μια δικιά σας πραγματικότητα και απαιτείτε η ομάδα να κάνει τα ίδια:

Δεν κάνει λέει ο Ρικάρντο γιατί ούτε στην πρωην ομάδα του έπαιζε. Χώρια που τον παίκτη ακόμα δεν τον έχουμε δει έχει δηλωθεί πολλές φορές ότι ήταν σε δυσμένεια και δεν έπαιζε γιατί είχε συμφωνήσει ήδη με τον ΠΑΟΚ.
Ντάντας, παίκτης που τον ήθελε η Μπαγερν αλλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ απο δύο παιχνίδια.
Κουαλιάτα, πιτσιρικάς απο την άλλη άκρη του κόσμου περιμένουμε να προσαρμοστεί σε δύο βδομάδες και να γαμάει και να δέρνει.
Ναρέι λέει απο Β Γερμανίας. Σας πληροφορώ ότι Β Γερμανίας ο ΠΑΟΚ πρώτος δεν έβγαινε.
Άλλος ζητάει και άλλο στοπερ. Ινγκανσον, Νασμπεργκ, Μιχαηλίδης, Κουλεριάκης, Κάργας. (Μιχάι ακόμα εδώ Btw). Ομάδα που παίζει με 2 στόπερ αλλά δεν γαμείς.
Α να μην ξεχάσω και το αριστερό εξτρέμ που παίζει μόνο ασβέστη. Άλλο βέβαια που ο Λούτσε δεν έχει παίξει ποτέ έτσι. Εμείς το θέλουμε.

Για να το κλείσω ούτε και εγώ είμαι αμάν ευχαριστημένος. Έχω παράπονα και ενστάσεις κυρίως για τον προπονητή. Αλλά είμαι περίεργος να δω αν αυτή η προσσέγγιση που κλείνει πολύ λογική μέσα της μπορεί να δουλέψει.

Ας στηρίξουμε όλοι λίγο την ομάδα και ας σταματήσουμε να τα περιμένουμε όλα απο τον δισσεκατομυριούχο όπως γράφτηκε εδώ μέσα με άπειρη ειρωνία.

Και κυρίως σταματήστε να βιάζετε την λογική. Τα ίδια ακούγαμε και όταν είχαν έρθει οι παίκτες του double και είδαμε που πήγε το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

sdna.gr

Δεν προχωρά -όπως όλα δείχνουν- η μετακόμιση του Τόμας Μουργκ στη ΛΑΣΚ καθώς δεν υφίσταται συμφωνία με τον ΠΑΟΚ!
Ο Τόμας Μουργκ κέντρισε το ενδιαφέρον της ΛΑΣΚ, η οποία κινήθηκε για τον επαναπατρισμό του ποδοσφαιριστή δεδομένου πως δεν υπολογίζεται από τους Θεσσαλονικείς.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, οι Αυστριακοί ήθελαν να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου του, με τον ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει το υπόλοιπο και τη νέα σεζόν να τεθεί στο τραπέζι η οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, με το buy out να κυμαίνεται από τους στόχους που θα πετύχει η αυστριακή ομάδα και κυρίως με φόντο την είσοδό της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κάτι που δεν βρήκε πρόσφορo έδαφος, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, με την μετακίνηση του Τόμας Μουργκ στη ΛΑΣΚ να «παγώνει» και να τίθεται εκτός συζήτησης, όπως τονίζουν και οι Αυστριακοί!
«Παραήταν καλό για να είναι αληθινό»
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”