Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από gika »

Κοταρσκι

Λυρατζής/Σαστρε
Ινγκασον/Καργας
Νασμπεργκ/Μιχαηλιδης/Κουλιερακης
Ράφα Σοαρες/Βιεϊρίνια

Σβαμπ/Κουρτιτς/Φελιπε Σοαρες
Νταντας/Αουγκουστο/Τσιγγαρας
Καντουρι/Ρικαρντο

Αντριγια/Ναρει/Ντελιας
Μπισεσβαρ/Κουαλιατα

Ολιβέιρα/Μπράντον

Αν και το τονίζω το αν, οι Καντουρι και Ολιβέιρα δεν τραυματιστούν μέσα στην χρόνια, η ομάδα δεν θέλει άλλες μεταγραφές μπροστα.

Στο κέντρο μπορεί να γίνει και μια αποχώρηση χωρίς αναπλήρωση. Αν φύγουν δυο θελουμε 100% παίκτη. Αν φύγουν 3 θελουμε τουλάχιστον 2 κοκ.

Στην άμυνα προσευχή να μη λείψει ο Ινγκασον.

Μένει να δούμε και τι επιπέδου θα αποδειχτούν Νασμπεργκ και Μπράντον.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Jules...
Επειδή ξέρω ποιος είσαι θα σου πω ότι και τότε.
Δε σε βλέπω.
Καλά που υπάρχουν κάποια άτομα σαν και σένα που είναι μύστες της αλήθειας,με το μυαλό τους, αν εχουν
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Είμαι σίγουρος οτι αν ριξουμε καμια 3αρα τον Παναιτωλικό και το βαλει κανένας Brandon η ο Dantas η ο Narey εδω μεσα το κλιμα θα γινει θετικο και δε θα υπαρχει η απογοητευση!

Επίσης τα οικονομικα θα κοιταχτουν να γινουν απο παιχτες με πωλησεις να γλιτωσουμε συμβολαια στα δεδομενα και το πλανο ειναι re-building στο ροστερ και επισης ο Varela αν δεν γινοταν αυτα με το παιδιτου να το μετακινησει με το 1,2συμβολαιο θα επαιζε και που εφυγε εελαφρυνε οικονομικα η ομαδα ο δε Καργας πάρθηκε γιατι δεν ειχαμε Ελληνες παιχτες και ηταν καλη επιλογη αφου εφυγε κ ο Πασχαλακης δεν εβγαινε η δηλωση για το ConfLeague.

Ηταν και μια ανανεωνει δεν ανανεωνει ο Κρεσπο και ετσι ηρθε να λεμε τα πραγματα οπως ειναι!
Με το χωριο που παιζαμε ποιος θα επαιζε διπλα στον Ingason ο Κουλιεράκης; Βγηκε καλυτερος κεντρικος αμυντικος ο Καργας στα 26του και απο τον ΧριστοΒασιλη πληρωσαμε 1 μικρο ποσο να ερθει για να ερθει προετοιμασία!

Ο δε Bradndon τον ειδαμε καθολου; ανέτοιμος ηρθε με σπουδαια καριερα στην Rennes/Malaga/Osasuna/Leganes/Mallorca στα 27 ποιος να ερχοταν ο Cavani η ο Mane;

10άρι στην ομαδα υπαρχει και τον πιστευει ο Boto ο Quagliata αλλο που τον εβαζε ο Λουτσος αριτερο-εξτρεμ επειδ δεν ειχαμε κανεναν και 2ον 10αρι ειναι και ο Biseswar με τον El-Kaddouri o 1 34 και ο αλλος 31 τι 10αρι περιμενετε;

2ον Ο gayΡος 10αρι εχει τον 39χρονο τον Valbuena οι Ρουλιδες ξεΡουλιδες πηραν 1 3,5εκ που του χρονου θα παιξει στον γαυρο εδω θα μαστε σιγα μην εδωσε 3,5εκ κ Βαζελοι τους βλεπουν με τα κυαλια τα 10αρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 11 Αύγ 2022, 06:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:"Ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου"

Ανέβηκε πριν λίγο στο 24.
Μεγάλη γκέλα αν δεν ασχοληθούμε. Άνετα στέκεται στο ρόστερ μας. Ας εκμεταλλευτούμε για μια φορά τις σχέσεις με τον Μπεο επιτέλους
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Καλημέρα. Προσωπικά εγώ θέλω ένα αριστερό εξτρέμ. Δεκάρι, στηρίζω πολλά στον Κουαλιάτα και υπάρχει ο Μπίσε (ναι, ο Μπίσε), ο Καντουρί (ναι ο Καντουρί) και κατ' ανάγκη Ο Σοάρες. Θέλω εξτρέμ βιρτουόζο. Νούνιες για τον Φερνάντες συμφωνώ, απλώς θεωρώ πως θα μαζευτούν πολλοί για τη θέση ''10''. Βέβαια είμαι της άποψης πως, οτιδήποτε καλό κυκλοφορεί εντός χώρας, πρέπει να το σκουπίζεις.
kos

Δημοσίευση από kos »

Καλημέρα.
Αν η ομάδα είναι τόσο γυμνή ποιοτικά ( στόπερ, φορ, καργας) και την ίδια στιγμή δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος της αυτάρκειας τότε μιλάμε για ολοκληρωτική αποτυχία.
Και αγωνιστική και οικονομική/επιχειρηματική.

Ορισμένοι βέβαια αυτό το προβάλουν ως επιχείρημα υπέρ του ιδιοκτήτη.... ακόμη τα χώνει...

Αν ο μποτο μιλάει ή φωνάζει για πρωτάθλημα φίλε ζινολα δεν είναι ούτε αδαής ούτε υπερβολικός. Είναι ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει αυτά που λέει. Παπατζης δηλαδή. Όπως τότε που έβλεπε τον μιτριτσα στις προπονήσεις και έκρινε ότι δεν χρειαζόμαστε παίκτη.
Όπως ακριβώς έκρινε ο ρεμπε ότι δεν θέλαμε χάφ κόντρα στην άποψη που δημόσια εξέφρασε ο αμπελ.

Δύο τεχνικοί διευθυντές, κόντρα σε δύο προπονητές αποφασίζουν την πληρότητα του ρόστερ. Αγωνιστικά.... Οκ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Νομιζω παντως οτι και οι "αισιοδοξοι" αλλα και οι "απαισιοδοξοι" συγκλινουν τελικα στην ιδια αποψη.
Οτι το πλανο θα επρεπε να υποστηριχτει με 3 τοπ παικτες (επιτελικος η εξτρεμ, φορ, στοπερ. Και χαφ αν φυγουν οι 2)
Και οσοι συνιστουν υπομονη αλλα και οσοι βαρανε καμπανακια θεωρω τελικα οτι στο ιδιο συμπερασμα καταληγουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Miles έγραψε:Ο Σβαμπ σίγουρα και ο Ντάντας μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει ότι έχουν τα χαρακτηριστικά των Τσιγγάρα/Αουγκούστο που μοιραστήκαν πέρσι τη θέση.
Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει 2 ματς.

Ο νταντας τουλάχιστον.
Ο σβαμπ ξέρουμε ποιος είναι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nunies4 έγραψε:Νομιζω παντως οτι και οι "αισιοδοξοι" αλλα και οι "απαισιοδοξοι" συγκλινουν τελικα στην ιδια αποψη.
Οτι το πλανο θα επρεπε να υποστηριχτει με 3 τοπ παικτες (επιτελικος η εξτρεμ, φορ, στοπερ. Και χαφ αν φυγουν οι 2)
Και οσοι συνιστουν υπομονη αλλα και οσοι βαρανε καμπανακια θεωρω τελικα οτι στο ιδιο συμπερασμα καταληγουν.
Έχουμε καταλήξει εδώ και 1 μήνα σε αυτό το συμπέρασμα

Τι αισιοδοξοι και απαισιόδοξοι...

Θες 3 παίκτες για να υποστηριχτεί το πρότζεκτ!

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Για να λυθεί και η απορία του Τζόσουα ποιοι θα παίξουν στα χαφ αν φύγουν οι δύο.Με μείον 16 παιχνίδια σε σχέση με πέρυσι και με μόλις ένα ματς την εβδομάδα μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο,λ...στο σύνολο των αγώνων οι σβαμπ-νταντας θα ξεκινάνε βασικοι
Αρχικά δεν θα εχουμε ενα ματς την εβδομαδα. Θα εχουμε πολλες εμβολιμες λογω μουντιαλ αλλα ετσι και αλλιως το προβλημα μου δεν ειναι ποσοτικο,ουτε καν ποιοτικο,αλλα προβλημα χαρακτηριστικων παικτων και το διδυμο Νταντας,Σβαμπ ακουγεται τρομακτικο...Δεν υπαρχει κανενας απο τους εναπομειναντες που να μπορει να σταθει εστω στο κατι σαν εξι που χρησιμοποιει ο Λουτσεσκου. Ολοι οκταρια ειναι,μονο ο Τσιγγαρας που εχει περιορισμενες ικανοτητες στο build up.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Για να παρεις φιλε @sourme 3 παιχτες πρεπει να χαιρετησουν τα συμολαια ανέργων παιχτων πχ γνωστοι ειναι ο Jaba(800.000Eσυμβολαιο)/Taylor(450.000Εσυμβολαιο)/Murg(600.000Eσυμβολαιο)/Λάμπρου(450.000Εσυμβολαιο)/Ninua(400.000Eσυμβολαιο)+
.. δε βαζω που πρεπει να φυγει ο Kurtic(1.200.000E)συμβολαιο για 1 ματς την εβδομαδα και να πουληθει ο Augusto(650.000E)συμβολαιο να παρουμε κανενα φραγκο και απο αυτον για να ερθουν 3(ποιοτικές προσθήκες)

Μην ξεχνάς εχουμε 38συμβόλαια παιχτών!
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος από αυτά που γίνονται εγώ καταλαβαίνω ότι με την Λέφσκι
Στο 2ο ματς do or die κατεβήκαμε έτσι
Κοταρσκι
Λύρα
Ινγκι
Καργας
Ράφα
Κουρτιτς
Αουγκουστο
Νταντας
Ζιβκοβιτς
Κουαλιατα
Ναρει

Κρατήστε ίδια ενδεκάδα βάλτε Νεσμπεργκ αντί για καργα
Ναρει αντί για Κουαλιατα,ολιβειρα αντί για ναρει και έχετε την βασικη ενδεκάδα .
Βιειρινια μπισε Καντουρι διεκδικούν θέση και μάλλον θα την πάρουν .
Αμα φύγει Κουρτιτς ή αουγκουστο βάλτε σβαμπ και είστε ετοιμοι .αν φύγουν και οι 2 μαζί, παίζει να πάρουμε έναν παιχτη ίδιο στυλ
Καλό καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

mbison έγραψε:Εγώ έχω μείνει στην πώληση του Αμπέλ που ήταν αυτός υποστήριζε το πλάνο αυτάρκειας Σαββίδη. Ήταν αυτός που καθιέρωσε τον Γιαννουλη όταν τραυματιστηκε ο αρχηγός κ δεν τον έβγαλε ούτε μετά. Δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Και γι αυτό τον έδιωξαν. Υπάρχει αρρώστια στην Παε
Μεγαααααλη αρρώστια

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

sourmenetes έγραψε:
Miles έγραψε:Ο Σβαμπ σίγουρα και ο Ντάντας μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει ότι έχουν τα χαρακτηριστικά των Τσιγγάρα/Αουγκούστο που μοιραστήκαν πέρσι τη θέση.
Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει 2 ματς.

Ο νταντας τουλάχιστον.
Ο σβαμπ ξέρουμε ποιος είναι.

Με 90 λεπτα ο αλλος εκρινε τον Νταντας.
Κατσε ρε ανθρωπε. 21 χρονων παιδι δανεικος απο Μπενφικα με 8εκ ρητρα και μεχρι περσυ Μπαγερν. Δηλαδη τερμα αμπαλιαση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν τον εκρινε σαν ποδοσφαιριστη,σχολιαζει το αν τα στοιχεια του ταιριαζουν στη θεση μπροστα απο τα στοπερ,θεση που εχει παιξει μονο σε επιπεδο νεων...Τωρα τα περι αμπαλιασης...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”