31. Lucio Filomeno
Re: Lucio Filomeno
μηπως ειναι φορ περιοχατος για κορυφη?
τετοια δεσιμο με τη μπαλα μονο οι βαρυποινητες στο αμερικα εχουν
τετοια δεσιμο με τη μπαλα μονο οι βαρυποινητες στο αμερικα εχουν
- giapoupaok
Ειναι ωραιος ο παιχτης!!!πολυ δυνατος και παθιασμενος!!!Μπραβο ρε φιλομενο!!!!Συνεχισε ετσι...
- khaledfreepaok
ποτε ξανα ποτε ξανα τον λουσιο αριστερα.
ειναι μεγαλος παιχτης και αξιζει να παιζει στην φυσικη του θεση
ειναι μεγαλος παιχτης και αξιζει να παιζει στην φυσικη του θεση
Πάντως μου φαίνεται ότι είναι λίγο τσαπατσούλης,γιατί πολλές φορες χάνει εύκολα kontrol και κάνει λάθος πάσες που φαινομενικά είναι εύκολες.
Στο κράτημα τις μπάλας πάντως είναι αρχηγός.
Στο κράτημα τις μπάλας πάντως είναι αρχηγός.
- Pegasus1589
Ο Φιλομενο ειναι μονο σεντερ φορ...........τπτ αλλο........ουτε δεξια μπορει ουτε αριστερα....
σειρα μου να συμφωνησω μαζι σου..
Το θεμα με αυτο το παιδι ειναι γιατι δεν υπολογιζεται σαν φορ περιοχης οταν δεν παιζει ο Ζλαταν...Προσπαθωντας να μπω στο μυαλο του χαμογελαστου Πορτογαλου θεωρω οτι θελει τον σεντερ φορ του να γινεται τριτο σεντερ μπακ στα στημενα.Ο Φιλομενο δενε χει το υψος να μαρκαρει εκει πισω...Αυτο νομιζω σκεφτεται..Σαν σκεπτικο δε με καλυπτει απολυτα αλλα εγω ειμαι οπαδος και οχι κοουτσ
Το θεμα με αυτο το παιδι ειναι γιατι δεν υπολογιζεται σαν φορ περιοχης οταν δεν παιζει ο Ζλαταν...Προσπαθωντας να μπω στο μυαλο του χαμογελαστου Πορτογαλου θεωρω οτι θελει τον σεντερ φορ του να γινεται τριτο σεντερ μπακ στα στημενα.Ο Φιλομενο δενε χει το υψος να μαρκαρει εκει πισω...Αυτο νομιζω σκεφτεται..Σαν σκεπτικο δε με καλυπτει απολυτα αλλα εγω ειμαι οπαδος και οχι κοουτσ
Σε σύτημα καθαρά 4-4-2 μαζί με Μούσλι μπροστά, δεξιά Βιερίνια κι αριστερά Κούτσια με 10αρι Σορλέν και κάλυψη πιο πίσω Φωτάκη (χαχαχα) μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα...
Αν διαβάσετε καλά τι γράφω, θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ!!
Ολοι οι παίκτες που προανέφερα έχουν λόγο ύπαρξης..
Αν διαβάσετε καλά τι γράφω, θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ!!
Ολοι οι παίκτες που προανέφερα έχουν λόγο ύπαρξης..
Ειναι αποριας αξιον το πως ειναι δυνατον, ενω παιζεις με ενα φορ και ενω απουσιαζει ο Μουσλιμοβιτς, να μην κρινεται ο Φιλομενο σαν δευτερη επιλογη. Ο παικτης με την τεχνικη που διαθετει και το φιλοτιμο που τον χαρακτηριζει εκανε χθες αξιολογα πραγματα αγωνιζομενος στα πλαγια, τοσο στα δεξια οσο και στα αριστερα, αλλα ηταν και παλι φανερο πως πνιγεται εκει περα.
Τα στοπερ της Βαλερενγκα ηταν για κλαματα χθες και με αντιπαλο εναν ευλυγιστο τεχνιτη θα ειχαν απαγγειλει ενα ποιημα, μεγαλυτερο ακομα και απο αυτο που εν τελει απηγγειλαν.
Τα στοπερ της Βαλερενγκα ηταν για κλαματα χθες και με αντιπαλο εναν ευλυγιστο τεχνιτη θα ειχαν απαγγειλει ενα ποιημα, μεγαλυτερο ακομα και απο αυτο που εν τελει απηγγειλαν.
+10000
οφ-τόπικ
Hide ερώτηση:
Υπάρχει περίπτωση να μας κάνεις μία από εκείνεις τις εξαιρετικές σου αναλύσεις???
οφ-τόπικ
Hide ερώτηση:
Υπάρχει περίπτωση να μας κάνεις μία από εκείνεις τις εξαιρετικές σου αναλύσεις???