Joe Émerson Bizera Bastos
Re: Joe Emerson Bastos Bizera
Γεια σου ρε Τζο....Θα σε βαλω εγω στην κουβεντα και κριτικη του ματς μιας και γενικα σε ξεχνανε οι υπολοιποι...
απο οτι διαβασα ησουν απο τους κορυφαιους και εσυ εχθες...
Σε στηριζω ολοψυχα και σε πιστευω.....αντε παλικαρε τρελανε μας ολους φετος...
JOE BIZERA OE OE OE OE OE OE...
απο οτι διαβασα ησουν απο τους κορυφαιους και εσυ εχθες...
Σε στηριζω ολοψυχα και σε πιστευω.....αντε παλικαρε τρελανε μας ολους φετος...
JOE BIZERA OE OE OE OE OE OE...
- ΑποστόληςΑ
Για μένα πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα.
Δεν πέρασε τίποτα απο τον κοτσίδα.
Δεν πέρασε τίποτα απο τον κοτσίδα.
- Isaak the Greek
Μα κι απο περσι μου εκανε εντυπωση που λεγανε οτι τον πηραμε ως τεταρτη επιλογη.Απλα ετυχε να συμπεσει με την καλη χρονια του Μαλεζα , ο οποιος χρησιμοποιηθηκε στην αρχη λογο του οτι ειχε κανει προετοιμασια ενω ο Τζο οχι.
Ασε που ειναι και τρελο ΠΑΟΚτσακι...Ακομα θυμαμαι τον πανυγηρισμο κοντρα στο ερπετο μετα το πεναλτυ.
Υ.Γ.Με το που πηγα να πληκτρολογησω τη λεξη "επρεπτο" αρχισα να μπερδευω τις λεξεις γαμωτ......."
Ασε που ειναι και τρελο ΠΑΟΚτσακι...Ακομα θυμαμαι τον πανυγηρισμο κοντρα στο ερπετο μετα το πεναλτυ.
Υ.Γ.Με το που πηγα να πληκτρολογησω τη λεξη "επρεπτο" αρχισα να μπερδευω τις λεξεις γαμωτ......."

καλη εμφανιση αλλα εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την εμφανιση του κεντρικου αμυντικου διδυμου και γενικα της τετραδας ανασταλτικα......δεν εχω πειστει για την ποδοσφαιρικη αξια του μπιζερα εχω πειστει ομως οτι ο παικτης αυτος ειναι τοσο προσαρμοστικος τοσο κουλ τοσο εξυπνος που αξιζει να φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ...........απλα λεω οτι θα ηθελα τους περσινους 2 στοπερ και οχι τους φετινους δυο
diniko80 έγραψε:καλη εμφανιση αλλα εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την εμφανιση του κεντρικου αμυντικου διδυμου και γενικα της τετραδας ανασταλτικα......δεν εχω πειστει για την ποδοσφαιρικη αξια του μπιζερα εχω πειστει ομως οτι ο παικτης αυτος ειναι τοσο προσαρμοστικος τοσο κουλ τοσο εξυπνος που αξιζει να φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ...........απλα λεω οτι θα ηθελα τους περσινους 2 στοπερ και οχι τους φετινους δυο
Σε προετοίμασα πάντως και πάλι έξω θα πέσεις στην πρόβλεψη σου.

+4 στο παιδι που εγραψε το guote του gash
-1 στον gash και στο location του

-1 στον gash και στο location του

Και πάλι θα διαψευστείς μιας και γνωρίζεις πως το άβαταρ αλλάζει ανα πάσα στιγμή! 

Άτυχος στάθηκε στο σημερινό φιλικό με τον Εργοτέλη ο Τζόε Μπιζέρα. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Όπως φάνηκε έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και αύριο θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης του. Ο ΠΑΟΚ που έχασε ήδη τον Φωτάκη για το πρώτο ματς με την Χέρενφεεν δεν θέλει ασφαλώς να έχει ένα ακόμη ανάλογο πρόβλημα.
http://www.metropolisradio.gr/4250
http://www.metropolisradio.gr/4250
Γιατί νομίζω ότι μετά το ματς με το ερπετό για το κύπελλο η θέση που του πάει περισσότερο είναι αυτή του δεξί μπακ? Full back για την ακρίβεια, σαν τον Σαβίνι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Παρ 14 Αύγ 2009, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Κοντρέας, Φωτάκης και Μπιτσέρα.
Ο τελευταίος υπεβλήθη σε εξετάσεις μετά το τέλος της προπόνησης, οι οποίες δεν έδειξαν να έχει πάθει ζημιά ο μυς του, και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα όταν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις."
Sport24
Ο τελευταίος υπεβλήθη σε εξετάσεις μετά το τέλος της προπόνησης, οι οποίες δεν έδειξαν να έχει πάθει ζημιά ο μυς του, και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα όταν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις."
Sport24