Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Γι αυτον τον Μπέρναρντ παντως δε καιγομαι. Ολιγο απο τιποτα μου φανηκε απο κατι βιντεακια. Πως παιζουν σ αυτες τις ομαδες ρε φιλε?
Μηπως να το κλεισουμε το τοπικ ρε mods; Τζαμπα χαλιουνται και οσοι χαλιουνται για τετοια πραγματα.
Εννοω τις αντιπαραθεσεις και το ποιος την εχει μεγαλυτερη.
Ας ανοιξει αν και οταν εχουμε καποια καλη φημη για προσθηκη να εχουμε να συζηταμε επι του θεματος τουλαχιστον.
Για τις αποχωρησεις μπορουμε να τα πουμε και στα τοπικ των παικτων ξεχωριστα.
Εννοω τις αντιπαραθεσεις και το ποιος την εχει μεγαλυτερη.
Ας ανοιξει αν και οταν εχουμε καποια καλη φημη για προσθηκη να εχουμε να συζηταμε επι του θεματος τουλαχιστον.
Για τις αποχωρησεις μπορουμε να τα πουμε και στα τοπικ των παικτων ξεχωριστα.
-
panpangr77
Όχι άλλους κοντούς ,έχεις κοντο να τον βάλεις δίπλα στο σέντερ φορ να κάνει παπάδες . Φέρτε ένα αριστερό χαφ εξτρέμ σαν τον Ναρει και έναν box to box άλογο στην θέση του Αυγούστου και θα είσαι εντάξει ούτε σέντερ φορ ούτε τίποτα άλλο . Ούτε δεκαρι θέλω, έχω Μπισεβαρ και άλλους τρεις . Παίξε 4-4-2 και πάτησε τους στο τρέξιμο και στην πίεση ,σκοράρεις πρώτος δίνεις χώρο τους τρέχεις μετά . Ένα box to box με χειρόφρενο και έναν Ναρει αριστερά αυτους θέλω . Γιατί τα Μπακ σου δεν είναι της ποιότητας των Βιερίνια και Μάτος .
εμεις σ αυτη τη φαση ειμαστε μονο για τον σχωρεμενο τον Μπερναρ..Ταπι 
Όχι, να μην κλείσει.
Εδώ ανοιχτό να είναι να μπαίνουν αυτοί που ενδιαφέρονται να διαβάζουν τα μεταγραφικά νεαχαχαχαχαχα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ ανοιχτό να είναι να μπαίνουν αυτοί που ενδιαφέρονται να διαβάζουν τα μεταγραφικά νεαχαχαχαχαχα.
απο μανατζερικες πηγες δεν υπάρχει κινητικότητα καθολου.Μόνο για πωλησεις πάμε.ο αποκλεισμός ηταν καταστροφή απ'οτι φενεται
υ.γ Αν φυγουν ντουγκλας-κουρτιτς μονο τοτε θα παμε για 8-10αρι.Μεχρι τοτε μην αγωνιατε για κινησεις και προσευχή να ειναι οι βασικοί όλη τη χρονιά καλά

υ.γ Αν φυγουν ντουγκλας-κουρτιτς μονο τοτε θα παμε για 8-10αρι.Μεχρι τοτε μην αγωνιατε για κινησεις και προσευχή να ειναι οι βασικοί όλη τη χρονιά καλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τετ 10 Αύγ 2022, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καμια καταστροφή.
Η ομάδα είναι πλήρης. Βασικα τι πλήρης, υπερπλήρης είναι το σωστό.
Δεν χρειαζόμαστε 10αρι.
Έχω Μπισε και Μαροκινό άτι ρε.
Δεν τους βλέπω καν λέμε.
Πάμε να τους μαμησουμε όλους!
Δεν χρειαζόμαστε 10αρι.
Δεν τους βλέπω καν λέμε.
Αμα και εσυ Γιωργο μας λες αυτο ε τοτε να κλεισει το τοπικ ή να μετονομαστει σε αποχωρησεις [FACE WITH TEARS OF JOY]
Λοιπον την στιγμή που οι μόνες ειδήσεις είναι ποιοι παίκτες επέστρεψαν από τραυματισμό ποιοι μπήκαν στα πίτς από τραυματισμό, που κλείνουν οι παίκτες που κατά καιρούς φημολογούνταν ότι μας ενδιέφεραν, που θα πάνε οι παίκτες μας που ούτε μας νοιάζει ούτε μας ενδιαφέρει γιατί για εμάς έχουν τελειώσει από την ομάδα και τέλος ποιοι παίκτες έρχονται σε άλλες ομάδες, νόμιζω ναι ας το κλείσουμε το τοπικ γιατί η όλη η φάση σαν αυτομαστίγωμα μοιάζει.
Βαλτε τον Ιγκι σε μια γυαλα και βγαζετε τον καθε φορα που παιζουμεJohnDag έγραψε:Καμια καταστροφή.
Δεν χρειαζόμαστε 10αρι.
Δεν τους βλέπω καν λέμε.
-
giliopoulos
Λογικο μου φαινεται. Κ εγω να σου πω δεν θα επαιρνα κανεναν.gergeo4 έγραψε:απο μανατζερικες πηγες δεν υπάρχει κινητικότητα καθολου.Μόνο για πωλησεις πάμε.ο αποκλεισμός ηταν καταστροφή απ'οτι φενεται
Δεν βλεπω καποιον εκτος γαυρου να εχει παικτες με τοσα χρηματα μπροστα
Κλαιν και ο Ινγκι.aivas19 έγραψε:Βαλτε τον Ιγκι σε μια γυαλα και βγαζετε τον καθε φορα που παιζουμεJohnDag έγραψε:Καμια καταστροφή.
Δεν χρειαζόμαστε 10αρι.
Δεν τους βλέπω καν λέμε.
Έχω Κάργα, Νεσμπεργκ, Κουλιερακη και Παναγιώτου από πίσω.
Και από Γενάρη και μετά γυρνάει και ο Μιχαηλίδης.
Υπερπληρης και στα στόπερ είμαι.