Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Εγώ κουράστηκα πάρα πολύ μήνες τώρα
Ο σουρμε ούτε καν να μπαίνει εδώ δε θέλει
Και πολλά άλλα
Ο σουρμε ούτε καν να μπαίνει εδώ δε θέλει
Και πολλά άλλα
Ουτε ενας καλος παπας. Λεει το βαζελοσαιτ στο πρωτοσελιδο για εναν παικτη. Μπαινεις να διαβασεις, ειναι δεξι μπακ, 23 χρονων και ειχαμε λεει ενδιαφερθει τον χειμωνα…..
Πειτε βρε εναν καλο παπα. Το σκεφτεται ο Καβανι…. Βλεπει τουμπα ο Καποιος. Πλησιασε ο Πριγιο. Αντε πια….πφφφφφφφ
Πειτε βρε εναν καλο παπα. Το σκεφτεται ο Καβανι…. Βλεπει τουμπα ο Καποιος. Πλησιασε ο Πριγιο. Αντε πια….πφφφφφφφ
- kataramenos5
Εσυ θα δωσεις κανα ινφο ή χαλαρωσες τελειως?prist64 έγραψε:γιατι,ξημερωσε?
- paokovios1974
Πάει κι ο Μπέρναρντ. Πάει βαζελο μάλλον
Ενταξει αυτοί έχουν λεφτα
Ενταξει αυτοί έχουν λεφτα
- Jules Winnfield
Να ,ο paokovios π.χ. όταν γράφτηκε στο φόρουμ,είχε μαζί του ένα καινούργιο ΠΑΟΚόμετρο και έψαχνε ποιον θα διώξει ,με την συνδρομή των μοντ βεβαίως, ανάμεσα σ' αυτούς που μπορεί να μη συμφωνούσαν με τον προπονητή ή με τη διοίκηση κλπ.
Τώρα τον βλέπω να ειρωνεύεται τη διοίκηση και τρίβω τα μάτια μου!!! Πρέπει να βρεθεί κάποιος νέος paokovios να του χωθεί ...
Κι άλλοι πολλοί rain, τι να θυμηθώ τώρα, έναν από Πτολεμαϊδα,τον Κατ κι άλλους που τους έχω ξεχάσει(γιατί κακία δεν κρατώ) ,τους ξέρετε άλλωστε καλύτερα από μένα.. Με τον Σουρμε πρώτον και καλύτερο βέβαια...Τώρα ο άλλος ο aivas κάθεται και μετράει τα ποστ του καθενός και το περιεχόμενό τους!!! Ε δεν είναι γραφικός; Τι λες;
Τώρα τον βλέπω να ειρωνεύεται τη διοίκηση και τρίβω τα μάτια μου!!! Πρέπει να βρεθεί κάποιος νέος paokovios να του χωθεί ...
Κι άλλοι πολλοί rain, τι να θυμηθώ τώρα, έναν από Πτολεμαϊδα,τον Κατ κι άλλους που τους έχω ξεχάσει(γιατί κακία δεν κρατώ) ,τους ξέρετε άλλωστε καλύτερα από μένα.. Με τον Σουρμε πρώτον και καλύτερο βέβαια...Τώρα ο άλλος ο aivas κάθεται και μετράει τα ποστ του καθενός και το περιεχόμενό τους!!! Ε δεν είναι γραφικός; Τι λες;
Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Παναθηναϊκός. Κινείται επίσημα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπερνάρντ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ.
Προσπάθεια για να κάνει δικό του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον ανεβάσει πολλά επίπεδα κάνει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Μπερνάρντ, με θητεία μεταξύ άλλων και στην Premier League με τη φανέλα της Έβερτον. Και μάλιστα το ενδεχόμενο απόκτησής του δεν είναι καθόλου απίθανο, με τους «πράσινους» να είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ένα πολύ σημαντικό μέρος από το υψηλό συμβόλαιό του, ώστε να τον πάρουν από τη Σαρίγια όπου και ανήκει.
Προσπάθεια για να κάνει δικό του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον ανεβάσει πολλά επίπεδα κάνει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Μπερνάρντ, με θητεία μεταξύ άλλων και στην Premier League με τη φανέλα της Έβερτον. Και μάλιστα το ενδεχόμενο απόκτησής του δεν είναι καθόλου απίθανο, με τους «πράσινους» να είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ένα πολύ σημαντικό μέρος από το υψηλό συμβόλαιό του, ώστε να τον πάρουν από τη Σαρίγια όπου και ανήκει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για συμφωνία ανάμεσα σε Σάντος και Τίγκρες για τον δανεισμό του Γέφερσον Σοτέλδο στην ομάδα της Βραζιλίας κάνουν λόγο δημοσιεύματα στις δυο χώρες. Οι πληροφορίες που καταγράφουν δημοσιογράφοι στο Μεξικό αναφέρουν πως Τίγκρες και Σάντος έδωσαν τα χέρια και βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για τον δανεισμό του Βενεζουελάνου στην ομάδα της Βραζιλίας.
Καλά μόνο που πήραν Βέρμπιτς (εκνευρίζομαι μόνο που το γράφω!!!!) και Σπόραρ, ενώ και οι δυο θα έπαιζαν ενδεκάδα στον ΠΑΟΚ, αυτό τα λέει όλα νομίζω.Mitsospaoki4 έγραψε:Το διέψευσαν
Είπαμε αν δεν βγουν κ αυτοί Ευρώπη είναι δύσκολα
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε λογική. Και άλλο αριστερό εξτρέμ μετά τον Βερμπιτς; Και μάλιστα υψηλότερου επιπέδου;
- sourmenetes
- Moderator
Jules Winnfield έγραψε:Να ,ο paokovios π.χ. όταν γράφτηκε στο φόρουμ,είχε μαζί του ένα καινούργιο ΠΑΟΚόμετρο και έψαχνε ποιον θα διώξει ,με την συνδρομή των μοντ βεβαίως, ανάμεσα σ' αυτούς που μπορεί να μη συμφωνούσαν με τον προπονητή ή με τη διοίκηση κλπ.
Πες ποιος είσαι, πες το θέματακι που έχεις μαζί μας και όλα οκ.
Δεν τρέχει τπτ.
Ο σουρμε τι έκανε πρώτος και καλύτερος;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ