Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από sourmenetes »

dimpaok4 έγραψε:αν δεν υπηρχαν και οι διαφορετικες φωνες εστω και με αρκετη επαναληψη αυτοι που μπαινουν εδω μεσα για να μαθουν τα νεα θα νομιζαν οτι με τα 20xρονα νανακια απο τους λεβαδειακους και τις λαμιες της πορτογαλιας και οποίας αλλης χωρας ετοιμαζαμε την ομαδα για μικτη κοσμου οπως και αν δεν υπηρχαν και οι διαφορετικες φωνες νουμερο 2 θα νομιζαμε οτι η ομαδα διαλυεται και θα παιζει την παραμονη στην κατηγορια παρα το οτι εχει το 2-3 μπατζετ στο πρωταθλημα.

ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας προσωπικα δεν με πείραζε να διαβαζω αρκετα-συνεχομενα ποστ συγκεκριμενων παιδιων ακομα και με το ιδιο περιεχομενο, οταν μεσα μου εχω κατασταλαξει σε αποφασεις για καποια θεματα της ομαδας, ειτε ειναι συμφωνα ειτε οχι με τις αποψεις των περισσοτερων εδω μεσα η των περισσοτερων που γραφουν στο φορυμ
Δεν είπε κανεις να υπάρχουν ίδιες φωνές και να μην υπάρχει διαφορετικό τη τα!

Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει στηρίζοντας το.

Από κει και πέρα γίνεται ένα εντονοτατο φαινόμενο που είναι κουραστικό για κάποιον που θέλει να διαβάσει ενημερωθεί αν υπάρχει κανένα νέο!

Βγαίνω εγώ λέω όλα πάνε σκατα. Βγαίνει ο άλλος λέει τι λες;; όλα πάνε τέλεια! Ομαδαρα κτλ.

Ποσες φορές μέσα στη μέρα γίνεται αυτό;;

Γινεται πάρα πολλές φορες και είναι κουραστικό, φτάνει στο σημείο να γίνεται αποκρουστικό.

Πραγματικά χθες είδα 70-80 νέα ποστ και μόλις τα διάβασα είπα "αεί σιχτιρ δε θέλω να γράψω τπτ"

Και πραγματικά δεν έγραψα τπτ!

Σορρυ αλλά αν δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε είμαστε για το ανάθεμα!

Είναι τόσο απλο!

Ένα καλοκαίρι ολόκληρο οι μεν και οι δε!

Λίγο πιο συνετά!

Αυτό ζητάμε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

gergeo4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Για να επιστρέψουμε στα μεταγραφικά και επειδή "χυθηκε πολύ μελανι" για τον συγκεκριμένο εδώ μέσα.

Σύμφωνα με τα μέσα του Mexico ο Σοτελδο είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Santos με τη μορφή του δανεισμού.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν ηθελαν να τον δωσουν σε εμας οποτε δε πειραζει....
Γιατί, φοβούνται μη τους πάρουμε το Concacaf Champions League;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το προβλημα sourme δεν ειναι ουτε οι μεν ουτε οι δε...Το προβλημα ειναι οτι εδω και 4-5 μεταγραφικές περιοδους τα εχουμε κανει ΣΚΑΤΑ...Τοσο απλα...Απλα καποιοι δεν θελουν να το διαβαζουν ελπιζοντας στο θαυμα και καποιοι δεν μπορουν να πιστεψουν πως ειναι δυνατον να κανουμε τις ιδιες και τις ιδιες λαλακιες και πεφτουν και αυτοι στη λουπα της επαναλαμβομενης κριτικης...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν είπε κανένας να μην γράφονται όλες οι απόψεις είτε θετικές είτε αρνητικές.

Είπαμε να περιοριστεί η ανελέητη επανάληψη των ίδιων και των ίδιων απόψεων από τα ίδια άτομα συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να σταματησει και η ομαδα να κανει τις ιδιες και τις ιδιες λαλακιες...Φτασαμε παλι 10 Αυγουστου να ελπιζουμε να πουλησουμε τον Αγκουστο του οποιου το συμβολαιο ληγει σε 1 χρονο...Οπως ειπε και ο Τσακαλεας εχουμε τρεις επιθετικους που το συμβολαιο τους ληγει σε 1 χρονο. Ψαχνουμε το δεκαρι του Λουτσεσκου 3 τουλάχιστον μεταγραφικες περιοδους...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Όχι Δημήτρη δεν είναι μόνο αυτό το θέμα!

Προφανώς υπάρχουν λάθη και σοβαρά μάλιστα σε μεταγραφές και άλλα θέματα αλλά το να μην καταφέρνουμε να πειρθαρχησουμε στον εαυτό μας και σε μια συζήτηση δεν είναι θέμα μεταγραφών.

Η ίδια η σελίδα μέσα από κείμενα των "αισιοδοξων" (και δικά μου και του ρειν και του ody και σχεδόν όλων των παιδιών που γράφουν) ανέδειξε τα πολλά λάθη!

Αλλο αυτό άλλο το κάθε μέρα να υπερτονιζω και να βλέπω τα πάντα μαύρα και όλο λάθη και ταυτόχρονα να μη Ν προσπαθώ να είμαι κοντά στα πλαίσια που έχει το φόρουμ.

Ολοι αγανακτουμε ολοι βλέπουμε λάθη όλοι είμαστε στα κάγκελα!

Πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο.

Ούτε είναι όλοι ανεπαρκείς από 2 ματς ούτε είναι παιχταραδες με 2 ματς.

Από κει και πέρα νομίζω όλοι ξέρουμε απ έξω τα πιστεύω του καθενός και πως σκέφτεται.

Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ναι τα ξέρουμε αυτά.Τα είδαμε όλοι. Τα βλέπουμε όλοι πάλι. Δεν χρειάζεται να τα διαβάζουμε και στο forum τριάντα φορές κάθε μέρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι στο καλο μωρε σας ενοχλει καποιος να βλεπει καθε μερα οτι δεν κουνιεται φυλο και να το γραφει; Σοβαρα τωρα ρε sourme ειδες 70 ποστ και τα διάβασες μηπως και υπηρχε μεταγραφικο νέο; Λες να υπήρχε μεταγραφικο νεο και να χρειαζοταν να πας πισω 70 ποστ για να το μαθεις; Κοροιδευομαστε μεταξυ μας; Τι ειναι πιο μαζοχιστικο; Να διαβαζω πρωτοσελιδα το πρωι να μην βλεπω κανενα νεο και να γραφω "παλι τιποτα" η να καθομαι να διαβαζω σελιδες ποστ ελπιζοντας σε τι; Οτι θα βρω καποιο επιστέγασμα σοφιας η καποιο νεο που προλαβε και ξεχάστηκε;
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

συμφωνω ρε παιδια σε αυτο που λετε στο να υπαρχει μια συνεση σε αυτα που λεγονται και να μην υπαρει μεγαλη επαναληψη απο τα ιδια ατομα και των ιδιων λεγωμενων αλλα αν η ομαδα πχ ριξει 5 στο αγρινιο θα μπει αναλογος κοφτης σε αυτους που θα λενε νταμπλ και ειδατε τι κανουν οι εικοσαχρονοι με 1,5 τους πηραμε σε 2 χρονια θα τους δωσουμε 20 κτλπ? αν θελετε δειτε λιγο σχολια στα περισσοτερα φιλικα, εκει γιατι να μην υπαρχει κοφτης και να υπαρχει μονο σε αυτους που ασκουν κριτικη(ναι επαναλαμβανομενη και ισως κουραστικη για καποιους δεν λεω) αλλα ειναι η αποψη τους οπως καποιων απο εσας ειναι αποψη οτι ΘΑ κενταμε και οτι παιχτες με τετοια βιογραφικα ειναι σουπερ επιλογες κτλπ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:Αφίξεις σε παίκτες δεν ξέρω αν θα έχουμε.
Αφίξεις ΠΟΛΎ πιο σημαντικές, κάτι πήρε το αυτί μου πως θα έχουμε σχετικά σύντομα. Με την ελπίδα πάντα να υπάρχει ακόμα η ίδια.. καύλα.
Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο σόρυ.
Ο συνδυασμός "επιστροφών" και "καυλας" μου σκάει άσχημους συνειρμούς...
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Μην το συζητατε παιδιά. Οι πιο κουραστικοί είναι αυτοί που βρίσκονται μονίμως σε ροζ συννεφάκι. Η πλειοψηφία δηλαδή γιατί τόσα χρόνια έδιωχναν τους υπόλοιπους...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ναι βρε παιδί μου...

Οι καλοί και άνευ ροζ σύννεφου πάντα εφευγαν..

Πω πω ρε παιδί μου τι ζόρι που τράβηξαν οι καημένοι..

burbu

Δημοσίευση από burbu »

Jules Winnfield έγραψε:Μην το συζητατε παιδιά. Οι πιο κουραστικοί είναι αυτοί που βρίσκονται μονίμως σε ροζ συννεφάκι. Η πλειοψηφία δηλαδή γιατί τόσα χρόνια έδιωχναν τους υπόλοιπους...
Τουλάχιστον δεν θα πέσουμε απ' τα σύννεφα τον Μάιο με το ντάμπλ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Jules Winnfield έγραψε:Μην το συζητατε παιδιά. Οι πιο κουραστικοί είναι αυτοί που βρίσκονται μονίμως σε ροζ συννεφάκι. Η πλειοψηφία δηλαδή γιατί τόσα χρόνια έδιωχναν τους υπόλοιπους...
Οι οποίοι είναι ποιοι;

Άντε εγώ είμαι μ@λ@κ@ς και έχω σταμπαρει πέντε άτομα τα οποία είναιονιμως αρνητικά.

Μπορείς να μου πεις ποιοι είναι οι θετικοί; Με το ροζ συννεφάκι;

Κάτι έχετε μπερδεψει ορισμένοι.

Άμα θέλεις εσύ να βγαίνεις κάθε πρωί απ' το σπίτι λέγοντας "ε τυχαία επιβιώσαμε και σήμερα από πρόσκρουση πλανητών" (που βασικά ισχύει σε μεγάλο βαθμό) δε σημαίνει ότι όσοι βλέπουν απλά φυσιολογικό ότι ξημέρωσε, πετούν σε ροζ συννεφάκια.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν κουραστήκατε; :| :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”