Δεν είπε κανεις να υπάρχουν ίδιες φωνές και να μην υπάρχει διαφορετικό τη τα!dimpaok4 έγραψε:αν δεν υπηρχαν και οι διαφορετικες φωνες εστω και με αρκετη επαναληψη αυτοι που μπαινουν εδω μεσα για να μαθουν τα νεα θα νομιζαν οτι με τα 20xρονα νανακια απο τους λεβαδειακους και τις λαμιες της πορτογαλιας και οποίας αλλης χωρας ετοιμαζαμε την ομαδα για μικτη κοσμου οπως και αν δεν υπηρχαν και οι διαφορετικες φωνες νουμερο 2 θα νομιζαμε οτι η ομαδα διαλυεται και θα παιζει την παραμονη στην κατηγορια παρα το οτι εχει το 2-3 μπατζετ στο πρωταθλημα.
ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας προσωπικα δεν με πείραζε να διαβαζω αρκετα-συνεχομενα ποστ συγκεκριμενων παιδιων ακομα και με το ιδιο περιεχομενο, οταν μεσα μου εχω κατασταλαξει σε αποφασεις για καποια θεματα της ομαδας, ειτε ειναι συμφωνα ειτε οχι με τις αποψεις των περισσοτερων εδω μεσα η των περισσοτερων που γραφουν στο φορυμ
Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει στηρίζοντας το.
Από κει και πέρα γίνεται ένα εντονοτατο φαινόμενο που είναι κουραστικό για κάποιον που θέλει να διαβάσει ενημερωθεί αν υπάρχει κανένα νέο!
Βγαίνω εγώ λέω όλα πάνε σκατα. Βγαίνει ο άλλος λέει τι λες;; όλα πάνε τέλεια! Ομαδαρα κτλ.
Ποσες φορές μέσα στη μέρα γίνεται αυτό;;
Γινεται πάρα πολλές φορες και είναι κουραστικό, φτάνει στο σημείο να γίνεται αποκρουστικό.
Πραγματικά χθες είδα 70-80 νέα ποστ και μόλις τα διάβασα είπα "αεί σιχτιρ δε θέλω να γράψω τπτ"
Και πραγματικά δεν έγραψα τπτ!
Σορρυ αλλά αν δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε είμαστε για το ανάθεμα!
Είναι τόσο απλο!
Ένα καλοκαίρι ολόκληρο οι μεν και οι δε!
Λίγο πιο συνετά!
Αυτό ζητάμε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk