Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

potamda έγραψε:Μπαίνεις να διαβάζεις κάποιο νέο, κάποια ενδιαφέρουσα συζήτηση και χάνεσαι.
Αυτό γινόταν παλιά.
Πλέον το topic των μεταγραφών έχει μια άτυπη μορφή chatting.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδιά υπάρχει έντονο πρόβλημα με το σπαμαρισμα κάποιων μελών!

Έχουν έρθει αρκετά mail με παράπονα από μέλη ότι δεν μπορούν να διαβάσουν καν το φόρουμ και ότι είναι έντονα ενοχλητικό να γίνεται το τόσο μεγάλο σπαμ!

Δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, ακόμα και γω μπήκα χθες να δω κάτι στις μεταγραφές και μετά από 2 ώρες είχα 70 αδιάβαστα!

Ειλικρινά δεν ήταν ούτε ένα για μεταγραφή!

Σορρυ αλλά έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε!

Ολοι καταλαβαίνουμε την αγωνία και σίγουρα το να βγάζουμε το παράπονο μας εδώ είναι δεκτό, αλλά να βάζουμε και ένα όριο!

Κάθε μέρα έχουμε τα ίδια και τα ίδια σε πολύ μεγάλο βαθμό!

Ολοι πρέπει να το δούμε.

Δώστε λίγο βάση γιατί ούτε το μπαν είναι λύση αλλά ούτε και να μην μπορεί να διαβαστεί το φόρουμ είναι λύση!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Να διαχωρίσουμε λίγο την γκρίνια, από την κριτική.

Εάν κάνατε όντως κριτική, όλοι εσείς που γκρινιάζετε και το έχετε βαφτίσει έτσι, θα βγαίνατε μία φορά,
και θα κάνατε την κριτική σας. Η οποία και θα ήταν καλοδεχούμενη. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γίνει
κριτική, και εγώ τουλάχιστον θα συμφωνούσα μαζί σας.

Ο κριτικός κινηματογράφου, θα πει μία φορά για μια ταινία εάν του άρεσε ή όχι. Δεν θα τη λέει ξανά και
ξανά, σε καθημερινή βάση.

Πολλοί γράφετε ότι κρίνουμε τις μεταγραφές που δεν κάναμε. Μια χαρά, να το κάνετε, όχι όμως σε καθημερινή
βάση. Δεν κερδίζετε κάτι από αυτό, παρά μόνο προκαλείται κούραση, και χωρίς να το θέλετε ίσως.

Η γκρίνια είναι κάτι τελείως διαφορετικό, και μάλιστα πολυεπίπεδη. Μας φταίνε οι παίκτες, το πόσα παίρνουν,
ο προπονητής, ο τδ, η μαρία, ο καρυπίδης, ο Ιβάν, ο ο ο... Κάθε μέρα, αυτά διαβάζουμε εδώ. Καλά, εσείς δεν
κουράζεστε να τα γράφετε συνέχεια. Δεν καταλαβαίνετε ότι ίσως κουράζουν τα άλλα μέλη που μπαίνουν καθημερινά για να μάθουν νέα της ομάδας τους;

Α, και επειδή τείνετε να διαχωρίσετε τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες, όχι, η "άλλη" πλευρά δεν τα βλέπει
όλα ωραία, όπως ισχυρίζεστε. Απλά δεν βιάζεται τόσο πολύ να χαρακτηρίσει/κρίνει τις κινήσεις της ομάδας.
Είναι και αυτοί, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, προβληματισμένοι όπως και εσείς, απλά περιμένουν να δουν
πως θα εξελιχθεί η χρονιά. Έχουμε Αύγουστο, και έχουμε μόνο 2 επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας. Α, και έναν
αποκλεισμό, ναι.

Είναι κρίμα, ένα τέτοιο φόρουμ, να έχει 20,000+ μέλη, και από αυτούς να γράφουν μόνο οι 40-50, και άλλοι
200-300 απλά να το διαβάζουν.

Από παλιά υπάρχει αυτή η κατάσταση με τα μέλη, και ο καθένας, για τους χ, ψ λόγους έχει αποτραβηχτεί από
το φόρουμ. Ε, μην τη δυσχεραίνουμε την κατάσταση αυτή, θα έπρεπε να βρούμε τρόπους για να γράφουν όλο και
περισσότερα μέλη, και όχι να διώχνουμε ακόμη περισσότερα.

Αυτά, και συγνώμη αν κούρασα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εμένα πάλι με ενοχλεί πιο πολύ η meta-γκρίνια, ή αλλιώς η γκρίνια για την γκρίνια. Όχι σε αυτό το τόπικ φυσικά, όπως το έκανε ο φίλος από πάνω μου, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα. Αν αυτό που ενοχλεί εσάς φλερτάρει με το off-topic, αυτό που κάνετε είναι 100% off-topic.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ γκρινιαζετε οτι δεν μπορει να διαβαστει το τοπικ των μεταγραφων γιατι εχει σπαμαρισμα, αλλα δεν αντιλαμβανεστε πως δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως μεταγραφικο θεμα. Αν γραψουν λοιπον ολοι οντοπικ, τοτε απλα το τοπικ των μεταγραφων δεν θα χει κινηση ουτε για δειγμα μεχρι τελη Σεπτεμβρίου.
Τι περιμενετε να διαβασετε λοιπον? Αν υπηρχαν μεταγραφικα νεα, τοτε ναι θα ηταν προβληματικο το σπαμαρισμα, αλλα με τοση νεκρα δεν βλεπω το προβλημα.
Εκτος αν εχετε την ψευδαίσθηση πως αν κοπει το σπαμαρισμα, ξαφνικα θα προκυψουν μεταγραφικα νεα κλπ...
Μακαρι το προβλημα να ηταν το σπαμαρισμα λοιπον και οχι οτι μετα απο τετοιον αποκλεισμό τα μονα νεα αφορουν σε αποχωρησεις και οχι σε ενισχυση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Άρα επειδή δεν υπάρχει κανένα μεταγραφικό θέμα θα μπαίνει ο καθένας να διαβάζει για το γαβρο, τον Γκαρσία, το φέρευρα, τον μπεο, τον Βόλο, τα λεφτά του Σαββίδη και ότι κατεβαίνει στο κεφάλι μας;

Το θεωρείς νορμάλ;

Μπήκα να διαβάσω αν έχει κανένα νέο χθες και ειλικρινά δεν ήθελα να κάτσω να γράψω τπτ! Βαρέθηκα να διαβάζω αντιπαραθεσεις επί αντιπαραθεσεων για το δεκάρι αν έχουμε δεν έχουμε.

Αντι να αντιληφθούμε όλοι, ότι δε το λειτουργούμε σωστά η απάντηση είναι ότι αφού δεν έχει μεταγραφικά νέα τι να γράψουμε;

Δεν είπαμε να μη γράφουμε και ούτε παίρνουμε κάθε μέρα ένα μαστίγιο. Και κυνηγάμε τα οφτοπικ!

Αλλα ο καθένας μας ας βάζει και ένα όριο στον εαυτό του!

Ειλικρινά θεωρείς ότι εμείς νομίζουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μεταγραφές;

Τι σχέση έχει αυτό όμως με το πως θα λειτουργήσει το φόρουμ;
Μπαίνει κάποιος κάτι να διαβάσει κάτι να ακούσει να χαζέψει και βαριέται να βλέπει άσχετα και αντιπαραθεσεις από τα ίδια άτομα κάθε μέρα.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν ειπα οτι δεν ειναι προβλημα το σπαμαρισμα, αλλα δεν θεωρω οτι ειναι το μεγαλυτερο μας προβλημα αυτη τη στιγμη.
Εδω ο αλλος βέβαια αναφερθηκε ονομαστικα σε μενα ως υπαιτιο του σπαμαρισματος με 8 ποστ σε 20 σελιδες ..
Τεσπα, ο καθενας με τα θεματα του

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Όχι γκοσπι για το φόρουμ είναι!

Γινεται ένα τρελό σπαμαρρισμα με μπόλικη αρνητικότητα καθημερινά σε υπερθετικοτατο βαθμό και πραγματικά τα μέιλ που έρχονται αναφέρονται σε αυτό!

Ολοι έχουμε εκφράσει τη δυσαρέσκεια μας για όσα εγιναν

Κάθε μέρα όμως ανακαλύπτουν κάποιοι ότι όλα είναι στραβά και τπτ δεν πάει σωστά και μας το τονίζουν 15 20 φορές!,

ΦΤΆΝΕΙ!

Μέτρο γιατί αυτό δεν είναι κριτική!

Δεν έχουμε όρεξη να μπούμε να γράψουμε με τη μαυριλα που επικρατεί!

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλά για την αρνητικότητα δεν φταίει ο Gospi. Aς είχε περάσει η ομάδα την Lefski με δυο 4άρες και Κουαλιάτα - Μπράντον να σερβίρουν και να σκοράρουν ασταμάτητα και δεν νομίζω να γκρίνιαζε ο Gospi.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kανενα σπαμαρισμα δεν ενοχλει...Συγκεκριμενα ατομα ενοχλουν και καποιοι βρισκουν δικαιολογια στο σπαμαρισμα...Αν τα ποστ αποθεωναν, αυτοι που σας εστειλαν mail δεν θα ειχαν κανενα προβλημα...Γραφουμε 3-4 ποστ την ημερα στο τοπικ των μεταγραφων που ειναι το μονο ενεργο τοπικ του καλοκαιριου και καποιοι δηθεν ενοχληθηκαν γιατι μπαινουν να διαβασουν νεα και καλα ενω δεν κουνιεται φυλο...Ο αλλος εκανε και παραθεση αριθμο ποσταρισματων συγκεκριμενων μελων ενω υπαρχουν αλλα μελη με πολλα περισσοτερα...Αντικειμενικοτητα στο φουλ...Ειλικρινα θελω να κανω μια προταση σε οσους εκφραζουν αμφιβολιες για την οργανωση της παε.Κοφτε τα ποσταρισματα για κανα μηνα να δουμε επιτελους το πως θα αναμορφωθει το φορουμ...Χτες δυο συζητησεις εγιναν στο τοπικ των μεταγραφων.Τη μια την ξεκινησε αντμιν που εγραψε οτι ο αποκλεισμος θα μας οφελησει και την αλλη ο GINOLA που εγραψε οτι με βαση τις πληροφοριες του θα γινει μια προσθηκη και καλα εκαναν και οι δυο δεν το λεω γιατι με ενοχλησε κατι διαδικαστικα.Τι επρεπε δηλαδη να γινει? Να μην απαντησει κανενας για να μην ενοχληθουν καποιοι? Ποια η εννοια του φορουμ αν δεν γινεται διαλογος? Εγω πχ αλλαξα 5-6 ποστ με τον ginola σε μια χαρα υφος.Πρεπει να απολογηθω γιατι εκανα αυτο για το οποιο υπαρχει ενα φορουμ?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τζοσουα δε θα λέμε πάλι τα ιδια, άσε τα ψεμματα και τις δικαιολογίες.

Ούτε τρία, ούτε τέσσερα ποστ κάνετε κάθε μέρα εδώ και μήνες. Κάνετε πολλά περισσότερα και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους. Καλους και κακούς.

Έχει τρεις μήνες που λέω για τον αρνητισμο και δικαιολογείσαι, προφανώς για τον εαυτό σου αλλά και για άλλους λες και εκπροσωπείς κάποιου είδους μπλοκ μελών, επικαλούμενος τι έγινε απλώς χτες.

Δεν θα μας πείτε εσείς για ποιο λόγο απογοητεύονται άλλα μέλη ούτε πως ουτε πότε θα βελτιωθεί το φόρουμ άμα σταματήσετε την τοξική "αντικειμενικότητα".

Το να βάλετε λίγο πιο θετική ενέργεια δεν είναι εντολή και ανάγκη της ΠΑΕ. Είναι ανάγκη δική μας και όλων των αναγνωστων για να μην αρρωσταίνουμε κάθε λίγες ώρες. Και σε κηδεία να πας πιο θετικο κλίμα βλέπεις. Έχουν προ πολλού εξαντληθεί τα αντικειμενικά επιχειρήματα και βλέπουμε περισσότερες επαναλήψεις κι απ' το "ρετιρέ", σε συνδυασμό και με κάποιες θεωρίες συνωμοσίας, ψεκασμενες ή απλά κακοπροαίρετες (από διάφορα μέλη δεν εννοώ ατομικά) που απλά επιτείνουν την αηδία. Μεχρι και για γκομενιλικια μεταξύ στελεχών διαβάσαμε.

ΤΕ ΛΟΣ. Τελείωσε η φάση, ωραία ήταν, από εδώ και πέρα δεν έχει καν εξηγήσεις.

Το τερματίσαμε το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποια ειναι τα ψεμματα παλι; Τι να πω παλικαρι μου ,μαζι σου πλεον οποιαδηποτε προσπάθεια εχει χασει το νοημα της...Χτες για ενα "τι διαβαζω θεε μου" αρχισες παλι τα δικα σου,κατι "παρτε το αλλιως" κατι "ψαχνεστε για καβγαδες οι θιγμενοι" και διάφορα αλλα και επιμενεις να κανεις και μαθηματα και υποδείξεις...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ψέμμα πρώτο: ότι ενοχλούν τα άτομα και όχι το αρνητικό τοξικό σπαμαρισμα τους
Δεν θυμάμαι να σου είχε πει κανείς εσένα τίποτα μέχρι το Μάιο. Ξαφνικά μας γύρισε το μάτι ;

Ψέμμα δεύτερο: ότι γράφεις τρία τέσσερα ποστ τη μέρα. Απέχεις πολύ.

Ψεμμα τρίτο: ότι κάποιοι ΔΗΘΕΝ ενοχλήθηκαν.

Ξεχάσαμε να φέρνουμε και πειστήρια για να καταδεχθεις να κάνεις αυτό που σου ζητάμε επί μήνες.

Και παριστάνεις και τον θιγμενο.

Έχετε ξεφύγει και ξεσαλωσει και αυτό το πράγμα τελείωσε.

Κακώς κάκιστα μπήκα και στην διαδικασία να σου εξηγήσω ποια ψεμματα, γιατί όπως τόνισα άλλες εξηγήσεις δεν έχει, ούτε αντεγκλήσεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ψεμμα πρωτο : Ουτε και εσυ δεν καταλαβες τι εγραψες...Δεν ενοχλουν τα ατομα λεει,ενοχλουν αυτα που γραφουν τα ατομα...Δεν περιγραφω αλλο...

Ψεμμα δευτερο : Μετα τη σφαλιαρα εχω μειωσει πολυ τα ποσταρισματα μου αλλα εστω οτι δεν ειναι 3-4,ειναι 5-6... So; Ποιο ειναι το προβλημα σου;

Ψεμμα τριτο : Προφανως και ΔΗΘΕΝ ενοχληθηκαν ,γιατι πχ υπαρχουν και ατομα με αντιστοιχο αριθμο ποστ με διαφορετικο υφος και δικαιωμα τους αλλα ποτε κανεις απο αυτους που διαμαρτυρονται δεν αντιδρουν για αυτους.

Οσον αφορα τωρα τις αντεγκλήσεις,ρωτησαν φιλοι μεταξύ σοβαρου και αστειου πως επιβιωνω τοσα χρονια. Επιβιωνω ακριβως γιατι εχω επιλεξει να μη συμμετεχω ποτε σε αντεγκλησεις ανευ περιεχομενου, για αυτο μην αναφερεσαι σε μενα για αντεγκλησεις. Αντεγκλησεις ανευ περιεχομενου παραγουν σχεδον αποκλειστικα αυτοι που διαμαρτυρονται σε εσας. Μονο με εσενα εχω και αυτο γιατι εχεις θεσμικο ρολο στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

joshua έγραψε:Ψεμμα πρωτο : Ουτε και εσυ δεν καταλαβες τι εγραψες...Δεν ενοχλουν τα ατομα λεει,ενοχλουν αυτα που γραφουν τα ατομα...Δεν περιγραφω αλλο...

Δηλαδή σε ποια περίπτωση οι διαχειριστές του σάιτ θα δικαιούνταν να επέμβουν και να ΖΗΤΗΣΟΥΝ την αλλαγή πλεύσης από μέλη, χωρίς να θεωρείται επί προσωπικού επίθεση; Προφανως αν άτομα γράφουν, άτομα τιμωρούνται. Άπαξ και διορθωθεί αυτό, δεν θα υπάρχει κανενός είδους στοχοποίηση ή εμμονή με τα άτομα.

Αν ήταν ζήτημα προσώπων θα συνεχιζόταν οι πιέσεις και τιμωρίες ακόμα κι αν άλλαζαν πλεύση. Αυτό εννοώ.

Δεν εχω κανένα νταλκα να κυνηγάω τον Τζόσουα όπως δεν είχα και τόσα χρόνια μέχρι τον Ιούνιο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”