joshua έγραψε:Eνω παικτες απο Βαλερεγκες,Φαμαλικαο και Β εθνικες ειναι εγγυηση επιτυχιας?
Κοίτα άμα θεωρείς τον Βόλο καλύτερο απο Βαλερέγκα και Φαμαλικάο και την Β εθνική Γερμανίας χειρότερη απο το ελληνικό πρωτάθλημα οκ πάω πάσο.
joshua έγραψε:Eνω παικτες απο Βαλερεγκες,Φαμαλικαο και Β εθνικες ειναι εγγυηση επιτυχιας?
buffalobill4 έγραψε: Επειδή στον ΠΑΟΚ για κάποιο λόγο οι αποφάσεις παίρνονται με βάση όχι την πραγματική αξία των παικτών αλλά το αν είχαμε περάσει την λεφσκι για παράδειγμα, πολύ φοβάμαι ότι αν είχαμε την πρόκριση θα ανανεωναμε τον αγκουστο με συμβόλαιο 1 μυριο και. Μιλάμε για εγκληματικό λάθος που με το κάζο της λεφσκι το γλιτώσαμε.
Πολλά + απο μένα. Αυτοί είμαστε.black_star_ninja έγραψε:Όποιον κ να φέρουμε θα πέσει γκρίνια:Gospi έγραψε:Ε να μην φερουμε καλυτερα κανεναν για να μην φανεί οτι ειμαστε ανοργανωτοι...
Απο το να κυνηγαμε παλι μεχρι 15 Σεπτεμβρη τον καινουργιο "Τζιοβινκο", ας φερουν εστω τον Φερναντεζ ή οποιον αλλο κανονικο ποδοσφαιριστη θελουν γιατι ειτε στο δεκα ειτε αριστερα στα εξτρεμ. εχουμε θεμα.
Εδω και 3 χρονια καθε καλοκαιρι δηθεν κυνηγαμε πανωραφισιους και στο τελος μενουμε με τους παγκισιους της λαικης.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1. Φερναντεζ: «τόσο καιρό περιμέναμε για να μας φέρουν φερναντεζ;», «καλα Μαλακες ειναι στην παε; Γιατί δε τον έπαιρναν πριν αποκλειστούμε;» «Ιβαν τζάμπα πληρώνεις τον Μποτο. Φερναντεζ θα σε έφερνα και εγώ.» «Ποιος φερναντεζ, βρε; Ο συμπολίτης πήρε μανου και εμείς φερναντεζ;»
2. Μπέρναρντ: «καλός ήταν στη Σαχτάρ. Τωρα ήρθε για τα συντάξιμα.» «Μαλακα Μποτο δεν μπορούσες να τον φερεις πριν τη Λέφσκι;» «Καλα παίχτη απο την αραπιά θα πάρουμε, είμαστε σοβαροί;»
3. Αντρε φρανκο: «πάρε κι αλλο αμούστακο απο την Εστορίλ ρε μελα», «ποσά γραμμάτια έχεις να ξεχρεώσεις στους Πορτογάλους ρε ζαμε» «καλύτερα να παίρναμε Φερνάντες απο βολο» «ειδαμε χαΐρια με όλα τα πιτσιρίκια που φέραμε, κανέναν ολοκληρωμένο παίκτη θα πάρουμε;»
Τους 3 αυτούς παίκτες που χρησιμοποίησα σα παράδειγμα αν τους έφερναν τα σκουλίκια τα σχόλια θα ήταν:
1. «Εμείς ψάχνουμε ταλέντα στην Πορτογαλία κ οι άλλοι τα βρίσκουν μπροστά στα πόδια μας.» «Ξυπνήστε εκει στην παε. Ξυπνά ιβαν στα τρώνε τα λεφτά!»
2. «Ετσι γίνονται οι δουλειές. Τέτοιους παίκτες γιατί δε μας φέρνετε;»
3. «Μεγάλο μπαμ. Οι δικοί μας ακόμα κοιμούνται.» «Θα παλέψουμε για την 4η θέση φέτος»
Προσθέστε όσα κλισέ θέλετε για λευκές πετσέτες, για ιβαν που λείπει κλπ..
Χωρίς παρεξήγηση με κανέναν. Δεν πιστεύω οτι θα υπάρχει μεταγραφή που θα μας αφησει ικανοποιημένους ολους. Ας έρθει οποίος κρίνουν αυτοί που πληρώνονται. Στο τέλος θα κριθούν κ αυτοί κ οι μεταγραφές.
Συγνώμη για το σεντόνι.
Αδερφέ συγνώμη που παρεμβαίνω. Ο κόσμος δεν ειναι κακός. Απαίδευτος ειναι. Έχουμε δει όλοι μας παραδείγματα ομάδων που έδειξαν εμπιστοσύνη σε κάποια στελέχη κ ανέβηκαν επίπεδο. Συνεχίζουμε να είμαστε ανθρωποφάγοι κ συνεχίζουμε να πιστευουμε οτι εμείς ξερουμε καλύτερα. Γιατί βλέπουμε τόσα χρόνια μπάλα κ είμαστε ΠΑΟΚ απο τα γεννοφάσκια μας κ γιατί πονάμε την ομάδα κ γιατί μπορούμε να βρούμε 1000 δικαιολογίες για να αποδομήσουμε ένα παίκτη ή έναν προπονητή ή έναν αθλητικό διευθυντή. Αλλα δεν μπορούμε να βρούμε 1000 δικαιολογίες για να δικαιολογήσουμε ένα αποτέλεσμα που δε μας άρεσε. Οκ. Χάσαμε απο Λέφσκι. Ούτε εμένα μου άρεσε. Προφανώς. Σε ποιον μπορει να αρέσει κάτι τέτοιο; Αυτο δε σημαίνει ούτε οτι ο Μποτο ειναι άμοιρος ευθυνών, ούτε ο ραζβαν. Όπως επίσης δε σημαίνει οτι πρέπει να απολυθεί κάποιος απο τους δυο. Ας δούμε τη χρονιά.JohnDag έγραψε:Ωχ, άρχισε ήδη το παραμυθάκι για τον "κακό" κόσμο που δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα;
Νωρίς το αρχίσαμε φέτος βλέπω.
Κουράγιο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για απόλυση ούτε του ενός, ούτε του άλλου.black_star_ninja έγραψε:Αδερφέ συγνώμη που παρεμβαίνω. Ο κόσμος δεν ειναι κακός. Απαίδευτος ειναι. Έχουμε δει όλοι μας παραδείγματα ομάδων που έδειξαν εμπιστοσύνη σε κάποια στελέχη κ ανέβηκαν επίπεδο. Συνεχίζουμε να είμαστε ανθρωποφάγοι κ συνεχίζουμε να πιστευουμε οτι εμείς ξερουμε καλύτερα. Γιατί βλέπουμε τόσα χρόνια μπάλα κ είμαστε ΠΑΟΚ απο τα γεννοφάσκια μας κ γιατί πονάμε την ομάδα κ γιατί μπορούμε να βρούμε 1000 δικαιολογίες για να αποδομήσουμε ένα παίκτη ή έναν προπονητή ή έναν αθλητικό διευθυντή. Αλλα δεν μπορούμε να βρούμε 1000 δικαιολογίες για να δικαιολογήσουμε ένα αποτέλεσμα που δε μας άρεσε. Οκ. Χάσαμε απο Λέφσκι. Ούτε εμένα μου άρεσε. Προφανώς. Σε ποιον μπορει να αρέσει κάτι τέτοιο; Αυτο δε σημαίνει ούτε οτι ο Μποτο ειναι άμοιρος ευθυνών, ούτε ο ραζβαν. Όπως επίσης δε σημαίνει οτι πρέπει να απολυθεί κάποιος απο τους δυο. Ας δούμε τη χρονιά.JohnDag έγραψε:Ωχ, άρχισε ήδη το παραμυθάκι για τον "κακό" κόσμο που δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα;
Νωρίς το αρχίσαμε φέτος βλέπω.
Κουράγιο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourmenetes έγραψε:Παιδιά υπάρχει έντονο πρόβλημα με το σπαμαρισμα κάποιων μελών!
Έχουν έρθει αρκετά mail με παράπονα από μέλη ότι δεν μπορούν να διαβάσουν καν το φόρουμ και ότι είναι έντονα ενοχλητικό να γίνεται το τόσο μεγάλο σπαμ!
Δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, ακόμα και γω μπήκα χθες να δω κάτι στις μεταγραφές και μετά από 2 ώρες είχα 70 αδιάβαστα!
Ειλικρινά δεν ήταν ούτε ένα για μεταγραφή!
Σορρυ αλλά έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε!
Ολοι καταλαβαίνουμε την αγωνία και σίγουρα το να βγάζουμε το παράπονο μας εδώ είναι δεκτό, αλλά να βάζουμε και ένα όριο!
Κάθε μέρα έχουμε τα ίδια και τα ίδια σε πολύ μεγάλο βαθμό!
Ολοι πρέπει να το δούμε.
Δώστε λίγο βάση γιατί ούτε το μπαν είναι λύση αλλά ούτε και να μην μπορεί να διαβαστεί το φόρουμ είναι λύση!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk