9. Nélson Miguel Castro Oliveira
- theodorsalonika
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Δεν μπορεί να.ερθει.προταση και για αυτόν επειδή δεν τον έχει δει κανείς..βάλτε παλιά βίντεο εκεί στην ΠΑΕ...να τελειώνουμε και με αυτόν...άρχισε.να.κουραζει και να με εκνευρίζει ταυτόχρονα...πως γενε ν αυτό;
-
- Επικοινωνία:
Αν κρίνω από την εν Ελλάδι πορεία του σε δύο μήνες βαριά μετά την επιστροφή του πάλι στα πιτς θα είναι!ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θα μπει για να σκάσετε!
-
- Επικοινωνία:
Ίδιο τραυματισμό είχε και στην χάρτινη (ρωγμωδες κάταγμα στα πλευρά) τον Απρίλιο του 2021 και ενώ είχε λίγο καιρό που είχε επιστρέψει πάλι από τραυματισμό (Φεβρουάριος του ίδιου έτους σχεδόν ένα μήνα έξω) Μετά τον αποκτήσαμε εμείς τα τζιμάνια!Tolaros έγραψε:Πλευρά έσπασε, δεν έβγαλε μυϊκό τραυματισμό, τι λεβεκ και Καντουρι γράφετε, τι αχταρμάς είναι αυτός
- Montrealiotis
Δεν τον πουλάει και αυτόν ο Μποτο και να φέρουμε έναν επιθετικό που να παίζει τουλάχιστον;!
Καλά θα ήταν ποιος δεν το ήθελε απο εμας τους ΠΑΟΚdna, αλλά λιγο δυσκολο με το 1χαρτί συμβόλαιο να τον πάρει κανένας που εχει να παιξει απο πέρυσι!
- ΑποστόληςΑ
-
Ρε σύ Νελσον, να σε πω, εδώ στην Romandy και ειδικά στο Jura, εχουμε το μυστικό (le secret). Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά οντας επιστημών, αλλά μηπως να κανονίσω να μιλήσεις με κάναν faiseur de secret γιατί μας έσπασες τα νεύρα με την γκαντεμιά σου?
Εκείνος ο Λεβέκ η ψυχή τι κάνει? Να του τηλεφωνήσουμε να έρθει να κάνει ολιβέιρα και καντουρί παρέα?!?!?

Εγω θα ξαναπω: συγκρινουμε την μπουνια στην προπονηση και σπασιμο πλευρου, με θλασεις και επαγγελματια ασθενη...
Κακώς τα συγκρίνουμε, δεν έχουν καμία σχέση πραγματι.
Από την άλλη δεν μπορεί και να μην προβληματίζει ότι με το έναν και τον άλλο τρόπο ο βασικός σου φορ έχει να παίξει μπάλα ακριβώς ένα χρόνο.
Ας ελπίσουμε ότι όλα είναι θέμα γκαντεμιάς η οποία θα τελειώσει άμεσα αλλιώς είμαστε πολύ δύσκολα για φέτος. Πάντα με δεδομένο και τι υπάρχει πίσω από αυτόν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την άλλη δεν μπορεί και να μην προβληματίζει ότι με το έναν και τον άλλο τρόπο ο βασικός σου φορ έχει να παίξει μπάλα ακριβώς ένα χρόνο.
Ας ελπίσουμε ότι όλα είναι θέμα γκαντεμιάς η οποία θα τελειώσει άμεσα αλλιώς είμαστε πολύ δύσκολα για φέτος. Πάντα με δεδομένο και τι υπάρχει πίσω από αυτόν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν στέλνεις μια κάσα Jura προς τα νότια στο μεταξύ;MrSam1926apc έγραψε:Ρε σύ Νελσον, να σε πω, εδώ στην Romandy και ειδικά στο Jura, εχουμε το μυστικό (le secret). Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά οντας επιστημών, αλλά μηπως να κανονίσω να μιλήσεις με κάναν faiseur de secret γιατί μας έσπασες τα νεύρα με την γκαντεμιά σου?

-
Εκείνο είναι το Νησί του Jura, εγώ είμαι δίπλα στα βουνά! Αυτοί έχουν κρασιά και κασέρια!gika έγραψε:Δεν στέλνεις μια κάσα Jura προς τα νότια στο μεταξύ;MrSam1926apc έγραψε:Ρε σύ Νελσον, να σε πω, εδώ στην Romandy και ειδικά στο Jura, εχουμε το μυστικό (le secret). Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά οντας επιστημών, αλλά μηπως να κανονίσω να μιλήσεις με κάναν faiseur de secret γιατί μας έσπασες τα νεύρα με την γκαντεμιά σου?
-
Τα κρασιά μάλλον θα τα χρειαστούμε φετος. Να μεθύσουμε με την χαρα του Double!gika έγραψε:E στείλε κρασιά και τυριά (κασέρια γκουχ γκουχ)
Να είστε θετικοί! Ολα θα πάνε καλα, αλλά και να μην πάνε στα τέτοια μας, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε..