Δεν ξερω για διαρροες. Αν οι διαρροες εινα οι Τοσκιτσες κ ο Πετρωτος, δεν εχω να σχολιασω τιποτα.Blackgr4 έγραψε:Προφανώς και σήμερα θα κρίνω με βάση όσα έχω δει ως σήμερα. Πως να αξιολογήσω δηλαδή αυτά που βλέπω;iasoiako έγραψε:
Φίλε μου ζητάς να κρίνω τον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο και τους παίκτες που δεν έχουμε δει από Ιούλιο?
Εσύ που τους είδες και τους έκρινες τους παίκτες?
Μου μιλάς για Βαρέλα, που τον λέγαν χοντρό επι ένα χρόνο, τον πρώτο χρόνο, και ήταν να φύγει.
Ο Πασχαλάκης τα έπνιγε, και αν θυμάσε όταν ήρθε ο Κρέσπο γελούσαν όλοι και λέγαν κοιτάτε τί πήγαν και μας φέραν.
Μιλάς λες και κάνεις εσύ το πλάνο στην ΠΑΕ και δεν σε νοιάζει τί λένε οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε παίκτες με εικόνα 3 χρόνων και να τους συγκρίνεις με παίκτες που τους έχουμε δει 90 λεπτά.
Που ξέρεις τί θα είναι ο Κουαλιάτα σε 6 μήνες από τώρα, ο Κοτάρσκι, ο Ντάντας, ο Νάρεη. Κάτσε να τους δούμε να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη εικόνα.
Με βάση αυτά που ΊΣΩΣ προσφέρουν στο μέλλον;
Κάτσε μισό λεπτό για να καταλάβω. Ένας αποκλεισμός έφτανε, για να αρχίσουν όλες οι διαρροές να αναφέρουν πως αφού αποκλειστήκαμε, η ενίσχυση περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Άρα μας λένε - δείχνουν, πως ένας αποκλεισμός και μόνο, είναι ικανός να επηρεάσει τρομερά τον σχεδιασμό της ομάδας.
Εσύ όμως υποστηρίζεις, πως παρόλο που ο οργανισμός και διαρρέει αλλά και δείχνει να έχει επηρεαστεί τόσο πολύ από έναν αποκλεισμό, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για αυτόν, να μην κριθούν καθόλου στο σήμερα αλλά να περιμένουμε 6-12-18-36 μήνες για να τους αξιολογήσουμε.
Και σε ρωτάω εγώ. Πες πως δεν μεταμορφώνεται ο Κουαλιάτα σε εξτρέμ με νούμερα, ούτε ο Νάσμπεργκ σε Κρέσπο κλπ. Αυτοί οι 6-12-18-36 μήνες, ξέρεις πόσο μπορεί να στοιχίσουν για τα επόμενα χρόνια;;
Εγώ δεν μηδενίζω κανέναν από αυτούς που ήρθαν, γιατί όπως είπες και εσύ, δεν έχουμε τόσα πολλά στοιχεία για να τους κρίνουμε στο 100%.
Λέω όμως πως από αυτά που είδα, θα προτιμούσα να έρθει ως αριστερό εξτρέμ κάποιος πιο έτοιμος, να έρθει ένα δεκάρι που δεν ήρθε ποτέ και να είχε έρθει ένα στόπερ ανώτερου επιπέδου τουλάχιστον από τον Κάργα.
Τι το παράλογο βρίσκεις σε όλα αυτά;
Απλα λεω οτι δεν εχουν καμια πληροφορηση και γραφουν για να γραφουν.
Ο ΠΑΟΚ δεν ξηλωσε Blackgr4. Θα μπορουσε να ξηλωσει. Αντιθετως κάθισε και δουλευει με αυτους που πηρε, και να εισαι σιγουρος οτι θα ανταμειφθει σε βαθος χρονου.
Αν καποιοι βγουν η οχι ειναι συναρτηση πολλων πραγματων. Απλα εχεις Μποτο, θα κατσει να σου βρει αλλους 3 και θα στους φερει.
Ας συνειδητοποιήσουμε λιγο τι εστι Μποτο. Ειναι απο τα τοπ ονοματα στο scouting δεν ειναι τυχαιος.
Ο Καργας ειναι καλος παικτης απλα ο ΠΑΟΚ παιζει αμυνα ψηλα. Δεν ειναι διδυμο με τον Ιγκασον, παρθηκε για αλλαγη του Ιγκασον. Διπλα στον Ιγκασον παρθηκε ο Νασμπεργκ που εχει χαρακτηριστικα, βαση scouting, πολυ κοντινα στον Κρεσπο. Θεωρω οτι ο Νασμπεγκ θα τον καλεσει εθνικη Νορβηγιας φετος.