Ο Εσίτι επιλογή Γιώργη δεν ήταν; Όπως και ο Νινούα;xrisitsapa έγραψε:Εμενα με τρελαινει το αλλο...
Αυτος που εφερε τον Χ Τειλορ και τον Υ Εσιτι, υπαρχει ακομα στην ομαδα; Ναι ή οχι;
Αναλαμβανει κανεις τις ευθυνες του ή ειμαστε δημοσιο; Μηνας μπαινει, μηνας βγαινει, ο μισθος ειναι μεσα;
Γιατι τα επαναλαμβανομενα λαθη, αλλο μου δειχνουν.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Asimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
και ο Μουργκ κόντα στη Λασκ ως δανεικός.Ελπιζω τα διαδικαστικα με τον δανεισμό και πως θα είναι εν τελει να μην επηρεάσει την μεταγραφή
Ακολουθεί μήνυμα προς το φίλο μου το μπάνε.
Οι άλλοι περιμένουν κ@@λωμένοι ποιά νέα μεταγραφή θα έρθει , εμείς περιμένουμε κ@@@λωμένοι ποιος παίκτης θα φύγει προκειμένου να ενισχύσουμε την αμυδρή ελπίδα μας να έρθει κάποιος παίκτης.
Και μιλάω για σοβαρούς παίκτες όχι για κουαλιατορικαρντους.
Υπάρχει μια τεράστια διαφορά φάσης στις προσδοκίες και στη ψυχολογία του κάθε οπαδού αυτή την εποχή

Οι άλλοι περιμένουν κ@@λωμένοι ποιά νέα μεταγραφή θα έρθει , εμείς περιμένουμε κ@@@λωμένοι ποιος παίκτης θα φύγει προκειμένου να ενισχύσουμε την αμυδρή ελπίδα μας να έρθει κάποιος παίκτης.
Υπάρχει μια τεράστια διαφορά φάσης στις προσδοκίες και στη ψυχολογία του κάθε οπαδού αυτή την εποχή
Από χθες στο λέω ρε Γιωργάρα. Ρήτρα είναι στο μίριο από όσο ξέρω αν το κανεις confirm και αυτοgergeo4 έγραψε:και ο Μουργκ κόντα στη Λασκ ως δανεικός.Ελπιζω τα διαδικαστικα με τον δανεισμό και πως θα είναι εν τελει να μην επηρεάσει την μεταγραφή
- john4serres
Ο Μπράνκο έφερε τον Εσίτι.Asimos έγραψε:Ο Εσίτι επιλογή Γιώργη δεν ήταν; Όπως και ο Νινούα;xrisitsapa έγραψε:Εμενα με τρελαινει το αλλο...
Αυτος που εφερε τον Χ Τειλορ και τον Υ Εσιτι, υπαρχει ακομα στην ομαδα; Ναι ή οχι;
Αναλαμβανει κανεις τις ευθυνες του ή ειμαστε δημοσιο; Μηνας μπαινει, μηνας βγαινει, ο μισθος ειναι μεσα;
Γιατι τα επαναλαμβανομενα λαθη, αλλο μου δειχνουν.
Για Νινούα το πιστεύω, ναι.
-
Asimos
- abc_o_ karpouzas
gergeo4 έγραψε:επιλογη Γιώργη;;;;;;
και τι ξερεις εσυ...
αφου το λεμε ...εμεις...που μας το ειπαν οι...αρδ...που ενημερωνονται απο ...μεσα...ετσι ειναι
εξαλλου το ακουσα και στο καφνειο...
τελος....
O Olaf Rebbe εκλεισε και εφερε τον παικτη, Νινουα, μαζι με Τσολακ και Μουργκ απο Ρογκον
- abc_o_ karpouzas
ποιους φερνουν οι αλλοι....giapas έγραψε:Ακολουθεί μήνυμα προς το φίλο μου το μπάνε.
Υπάρχει μια τεράστια διαφορά φάσης στις προσδοκίες και στη ψυχολογία του κάθε οπαδού αυτή την εποχή![]()
ο τελευταιος ..εαν ερθει....θα ειναι απο την μπετις...
0-4...2-0...2-0... τα προσφατα αποτελεσματα με αυτους που φερνουνε....
Γνώμη μου είναι πως για κάθε Νινούα ή Κουαλιάτα ή Ράφα Σοάρες το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν έχει το know how για να εξελίξει νεαρούς παίκτες. Θέλετε παραδείγματα; Ο Πέλκας έπρεπε να πάει Πορτογαλία, ο Γιαννούλης ατρόμητο,ο Λύρατζης είχε να ανταγωνιστεί τον κανένα (Τέιλορ) και οι Τζόλης και Μιχαηλίδης τους έβγαλε ο ζωγράφος.Καλή η β ομάδα αλλά προετοιμάζει τους παίκτες για ανδρικό ποδόσφαιρο. Πιστεύετε πως ο Τσαούσης και ο Κουλιεράκης θα πάρουν πάνω από 5 συμμετοχές όλη τη χρονιά;
- abc_o_ karpouzas
τελικα η ομαδα μας ....ρε παιδια....τιποτα δεν κανει καλα??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 09 Αύγ 2022, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνωμη μου ειναι οτι ο κοσμος δεν εχει την υπομονη πρωτιστα. Εαν παιζεις με Ιγκανσον, Κουλιερακη, Λυρατζη και Τσαουση και κανεις κανα φλοκι το τοπικ του Μποτο και του Ιβαν θα παρουνε φωτια. Το "αφησατε την ομαδα γυμνη" θα γινει τατουαζ.