Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

icue έγραψε:Η ομαδα κατεβηκε ανετοιμη στα ματς με την Λεφσκι. Εντελως. Οποιον παικτη και αν ειχαμε παρει και αυτος ανετοιμος θα ηταν μαζι με ολη την ομαδα. Υποτιμησαν τα δυο αυτα ματς 100% ολοι τους και το πληρωσαμε.
Ακριβώς αυτό έγινε. Η ομάδα ήταν πλήρως ανέτοιμη.
Μην ρίχνουμε ατομικές ευθύνες, ειδικά στους νέους, γιατί και κανένας από τους παλιούς παίκτες δεν έπαιξε καλά. Ο μόνος που προσαρμόστηκε αμέσως ήταν ο Bise (στον 2ο αγώνα) που ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται να μετέχει των προετοιμασιών, κάτι που φάνηκε από πέρυσι.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αγαπητέ Καρπούζα, καταρχήν δεν είσαι αυτός που αναφερόμουνα στο ποστ μου.
Κατά δεύτερο λόγο επέτρεψε μου ρε φίλε να πιστεύω ότι άμα είχα κάνα φορ, ακόμη και τον Τσολακ και ένα Μπισε διαθέσιμο ενδεχομένως να ήταν διαφορετική η ιστορία των ματς. Και τώρα. Εξάλλου το ίδιο πιστεύω. Δυο ποιοτικοι μπροστά είναι απαραίτητοι. Έναν φορ αλλά και έναν υδραυλικό.

Τέλος το εντατικό φροντιστήριο του Σαντος εκείνα τα χρόνια εμένα τουλάχιστον μου δίδαξε πολλά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Totem_pk έγραψε:Αγαπητέ Καρπούζα, καταρχήν δεν είσαι αυτός που αναφερόμουνα στο ποστ μου.
Κατά δεύτερο λόγο επέτρεψε μου ρε φίλε να πιστεύω ότι άμα είχα κάνα φορ, ακόμη και τον Τσολακ και ένα Μπισε διαθέσιμο ενδεχομένως να ήταν διαφορετική η ιστορία των ματς. Και τώρα. Εξάλλου το ίδιο πιστεύω. Δυο ποιοτικοι μπροστά είναι απαραίτητοι. Μια φορ αλλά και έναν υδραυλικό.

Τέλος το εντατικό φροντιστήριο του Σαντος εκείνα τα χρόνια εμένα τουλάχιστον μου δίδαξε πολλά.
μα εγω δεν σου λεω οτι εχεις λαθος στο τι ...θελουμε...

εγω λεω οτι βλεπεις λαθος το οτι εαν ειχαμε 2-3 ποιο ποιοτικους θα ειχαμε καποιο αλλο αποτελεσμα...

καποιοι ...ισως ...πιστευουν οτι με τον ποιο ποιοτικο ισως γινει μεσα στον αγωνα καποια απροβλεπτη ατομικη ενεργεια...

αλλα αυτο δεν ειναι σημειο αναφορας για να πιστευουμε οτι θα ..βλεπαμε...αλλον αγωνα...

το απροβλεπτο γινεται αλλα και δεν γινετε...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οτι και να λεμε, η λειτουργια ως τωρα ειναι ερασιτεχνικης ομαδας
ακομα περιμενουμε τις ενισχυσεις, ακομα περιμενουμε τα πιο βαρια συμβολαια
ακομα να ξεφορτωθουμε κανα βαριδιο
αυτα για 9 και 10 μεταγραφες ειναι για τους δημοσιουπαλληλους της ΠΑΕ
γεμισαμε προτζεκτ και απο ουσια, απο ποιοτητα, και απο νουμερα σε γκολ και ασιστ το απολυτο μηδεν

υγ Nunez μηπως εισαι ο goran? τοσα ποσταρισματα και απαντηση στον καθενα σε καθε σελιδα καθε μερα, αλλα κατα τα αλλα ο υπολοιποι ειναι οι γκρινιαρηδες
το παρελθον μας εχει δειξει οτι οποτε περιμενουμε τελευταια στιγμη, το αφηνουμε για την επομενη μεταγραφικη...αρα πολλα μπραβο στους αισιοδοξους
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Γιατί εστιάζετε αποκλειστικά στην αποτυχία των προκριματικών;
Είμαστε οκ δηλαδή για τις εγχώριες διοργανώσεις; Κάπου έχω μπερδευτεί και θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει.

Όσοι αναφέρετε αποκλειστικά την αποτυχία των προκριματικών και λέτε πως "χρόνος υπάρχει" και άλλα παρόμοια κλισέ, υποστηρίζετε πως ο ΠΑΟΚ είναι εντάξει αυτή τη στιγμή για να παίξει τα πρώτα 4 ματς μέχρι τη λήξη των μεταγραφών;

Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Σκουλήκι (εκτός), Λαμία, είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουμε μέχρι την επίσημη λήξη των μεταγραφών (15/9).

Υποστηρίζετε πως πάμε για σβηστό 4 στα 4 ας πούμε;

Εγώ δεν είμαι από αυτούς που βγάζουν άχρηστες όλες τις φετινές προσθήκες. Εσείς όμως είστε σίγουροι πως δεν θα αντιμετωπίσουμε ξανά τα ίδια προβλήματα στην επίθεση και τα ίδια λάθη στην άμυνα όπως πέρσι;
Είστε σίγουροι πως δεν θα φύγει σε καμία αντεπίθεση ο Παναιτωλικός πχ και θα γράψει το 0-1 και μετά άντε να το γυρίσεις με αυτή την μεσοεπιθετική γραμμή;

Χρόνος υπάρχει, χρόνος υπάρχει, αλλά έφτασε 10 του Αυγούστου, σε 10 μέρες έχουμε το πρώτο επίσημο ματς και το σύνολο παραμένει ίδιο όπως πριν κανα μήνα. Είμαστε οκ;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μεγάλο foul της ομάδας που τακτοποιεί τις αποχωρήσεις μέσα Αυγούστου και όχι τέλη Μάη μετά τον χαμένο τελικό.
Αναφέρομαι σε Taylor, Murg, Ninua

+ Mihaj, Augusto, Kurtic που προέκυψαν αργότερα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οχι δεν ειμαστε. Σιγουρα θελουμε ενα 10αρι με νουμερα και για εμενα και φορ. Και φυσικα αν φυγουν και ο Νταγκλας και ο Κουρτιτς και ενα χαφ.
Ομως ειναι πολυ μεγαλη πιθανοτητα να μην τους εχεις 20/8. Τι να κανουμε; Σε ολο τον κοσμο αυτο συμβαινει. Καποιοι παικτες που η ομαδα θα θελει να αποκτησει για να κανουν την διαφορα πολυ πιθανο να παρουσιαστουν σαν ευκαιριες προς το τελος των μεταγραφων. Η πρεμιερ εχει ξεκινησει και ακομα εχουν 30 μερες μεταγραφων μπροστα τους πχ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

thanos-xanthi έγραψε:οτι και να λεμε, η λειτουργια ως τωρα ειναι ερασιτεχνικης ομαδας
ακομα περιμενουμε τις ενισχυσεις, ακομα περιμενουμε τα πιο βαρια συμβολαια
ακομα να ξεφορτωθουμε κανα βαριδιο
αυτα για 9 και 10 μεταγραφες ειναι για τους δημοσιουπαλληλους της ΠΑΕ
γεμισαμε προτζεκτ και απο ουσια, απο ποιοτητα, και απο νουμερα σε γκολ και ασιστ το απολυτο μηδεν

υγ Nunez μηπως εισαι ο goran? τοσα ποσταρισματα και απαντηση στον καθενα σε καθε σελιδα καθε μερα, αλλα κατα τα αλλα ο υπολοιποι ειναι οι γκρινιαρηδες
το παρελθον μας εχει δειξει οτι οποτε περιμενουμε τελευταια στιγμη, το αφηνουμε για την επομενη μεταγραφικη...αρα πολλα μπραβο στους αισιοδοξους
Θα βαλω κοφτη αδερφε. Εχω αρχιζει να κουραζω μεχρι και εμενα...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

john4serres έγραψε:Μεγάλο foul της ομάδας που τακτοποιεί τις αποχωρήσεις μέσα Αυγούστου και όχι τέλη Μάη μετά τον χαμένο τελικό.
Αναφέρομαι σε Taylor, Murg, Ninua

+ Mihaj, Augusto, Kurtic που προέκυψαν αργότερα.
Ετσι ακριβως.
Μα αυτοι δεν πηγαν καν προετοιμασια, τωρα αρχισαν να ψαχνουν να τους βρουν ομαδες?
Δεν ξερω τι γινεται πολυ ανοργανωσια
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Χρειαζόμαστε 2-3 ποιοτικές προσθήκες σε θέσεις όπου επανειλημένα έχει ζητήσει ενίσχυση ο προπονητής. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο. Ο μεγαλύτερος ίσως στόχος της χρονιάς, χάθηκε και τα προβλήματα που αναδείχθηκαν πάν να γίνουν γαργάρα. Καλούνται όλοι στην ομάδα να δουλέψουν στο maximum για να διορθώσουν τα λάθη τους και όχι για να παρουσίασουν μία από τα ίδια. Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πάρουν τους παίκτες-σημεία αναφοράς που θέλει ο προπονητής, ας το ξεκαθαρίσουν σε όλα τα επίπεδα και ας μην τους πάρουν. Αλλά να σκιστούν να φέρουν αποτελέσματα. Πληρώνονται πλουσιοπάροχα για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και η αποτυχία επίτευξης βασικών στόχων δεν είναι μέσα στο job description. Παντού, σε όλες τις δουλειές, οι βασικές απαιτήσεις από τους εργοδότες είναι οι ίδιες. Κρινόμαστε, πρωτίστως, από την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε σε αυτές.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ένα από τα λίγα πράγματα στο οποίο συμφωνώ απόλυτα ως κριτική και κατακραυγή, είναι ακριβώς αυτό: Δε βγάζει νόημα πρώτα να φέρνουμε παίκτες και μετά να αγχωνόμαστε να αδειάσουμε το ρόστερ.

Κανε τη γαμημενη προεργασία για όσους ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ότι δεν θέλεις στην ομάδα Μουργκ, Νινουα, Ζαμπα, Τσολακ, Λάμπρου κλπ κλπ κλπ) από την άνοιξη, άμα βρεις καποια ευκαιρία ταλέντο κλπ κλειστο, αλλά όταν μπαίνει Ιούλιος να ξέρεις τι κενά έχεις, τι μπάτζετ, τι στόχους.

Όλα τα άλλα είναι ένα μπερδεμα όχι μόνο για τον οπαδό που γκρινιάζει συνεχώς, αλλά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και για τους ιθύνοντες που κάθε καλοκαίρι από μόνοι τους ομολογούν ότι ζοριζονται
adman

Δημοσίευση από adman »

Λοιπόν, φέτος ή μιλάμε για αδιαφορία, ή για μαζοχισμό ή έχουν βάλει κανένα τσάλεντζ τύπου football manager για το αν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα μειώνοντας το μπάτζετ στο μισό. Ρε θέλετε να μας τρελάνετε; Δεν βλέπετε ότι με τα χάλια που έχουν οι άλλοι, με 2-3 παίχταραδες χτυπάμε πρωτάθλημα ενώ τώρα έχουμε ταβάνι την 3η θέση; Μιλάμε για μια χρονιά που αν βγούμε στις 2 πρώτες θέσεις θα έχουμε σχεδόν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους και θα παλέψουμε για το όνειρο του Τσου Λου, και τσιγκουνεύεστε να δώσετε 2 συμβόλαια του εκατομμυρίου όταν έχουν φύγει τόσα μεγάλα συμβόλαια σε σχέση με πέρσι; Γιατί; Για να βγούμε 3ο-5οι και να πρέπει να περάσουμε 3 προκριματικούς πάλι για να μπούμε Κόνφερενς; Άντε σοβαρευτείτε λίγο. Φέρτε εξτρεμαρα, σεντερμπακαρα να τελειώνουμε γιατί παρατραβηξε το αστείο. Τι σας ζητάμε;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αυτό με τον Μιχαι ισχύει;
Δεν το πήραν ακόμα πρέφα οι αρδ;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:Λες οτι δεν κρινεις τους 9 και βασικα ολο σου το ποστ τους μηδενιζει.
Λες για τα στοπερ χωρις να εχουμε εικονα ακομα απο τον Νασμπεργκ. Πριν καποια χρονια ψωνισαμε ενα απο τα καλυτερα στοπερ της ιστοριας μας απο το βουκουρεστι χωρις να εχουμε ιδεα ποιος ειναι. Κανεις μας. Και αποδειχτηκε ενα απο τα καλυτερα στοπερ της ιστοριας μας
Προεξοφλεις οτι ο Μπισε θα κανει 50 ματς αρα προεξοφλεις την αποτυχια των Κουαλιατα, Ρικαρντο, Τομας, Σοαρες, Ναρει (αν τους εκρινες δηλαδη τι παραπανω θα εγραφες;)
Για το φορ δεν διαφωνω. Και εγω βλεπω κενο κυριως γιατι δεν νομιζω οτι ο Ραζβαν εμπιστευεται τον Κουτσια.
Σε θεωρώ από τις συμπαθητικές φωνές εδώ μέσα και άνθρωπο με χιούμορ.

Όμως το ερώτημα είναι απλό. Πόσες φορές πρέπει να σε διαψεύσει η αισιοδοξία σου για να καταλάβεις ότι πρέπει να κρίνεις βάση των πραγματικών γεγονότων και όχι αυτής.

Θες να θυμηθούμε πέρσι τον Σεπτέμβρη μετά το τέλος της μεταγραφικης που προσπαθούσες να με πείσεις (ή πιο σωστά να πείσεις τον εαυτό σου) ότι η ομάδα έχει 9 παιχτες (!!!) για την θέση πίσω από τα φορ;

Και γι' αυτό το λόγο καλά κάναμε που δεν πήραμε 10ρι!

Θύμησε μου λίγο πόσα ματς έκανε ο Μπισε περσι;

Επίσης, δεν υπάρχει καμία υποτίμηση σε κανέναν άσχετα αν τους τσουβαλιαζεις όλους μαζί to make a point.

Ο Ναραι πχ ΔΕΝ είναι ούτε αριστερό εξτρεμ, ούτε 10αρι. Κι εγώ μίλησα για αριστερό εξτρεμ και 10αρι.

Ο Κουαλιατα είναι 23 και έρχεται από Ουρουγουάη. Είναι λογικό να χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ο Ρικάρντο, παίχτης 22 ετών με ελάχιστες συμμετοχές σε επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να θεωρηθεί σταθερά σε καμία των περιπτώσεων. Μπορεί να αποδειχτεί "διαμάντι" αλλά δεν μπορείς να πεις από τώρα ότι θα στηριχθείς πάνω του.

Καμία υποτίμηση, λοιπόν, για κανένα παίχτη. Ειδικά για τους μικρούς.

Και για το Νεσμπεργκ δεν μπορώ να έχω άποψη.

Οι μόνοι 2 που θεωρώ ότι είναι λάθος επιλογές και θα φανεί μέσα στην χρόνια είναι ο Ραφα και ο Μπεβερλι Χιλς.

Ξεκάθαρα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Για τον Ράφα θα συμφωνήσω και εγώ. Εκτός κιαν λόγω προετοιμάσει ας , βαρύ κορμί «ανοίγει» με τα χιλιόμετρα. Αλλά δεν το βλέπω. Τίμιος παίκτης. Είδα στα δυο ματς ότι ακριβώς και στα βιντεάκια του πριν έρθει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”