nunies4 έγραψε:Λες οτι δεν κρινεις τους 9 και βασικα ολο σου το ποστ τους μηδενιζει.
Λες για τα στοπερ χωρις να εχουμε εικονα ακομα απο τον Νασμπεργκ. Πριν καποια χρονια ψωνισαμε ενα απο τα καλυτερα στοπερ της ιστοριας μας απο το βουκουρεστι χωρις να εχουμε ιδεα ποιος ειναι. Κανεις μας. Και αποδειχτηκε ενα απο τα καλυτερα στοπερ της ιστοριας μας
Προεξοφλεις οτι ο Μπισε θα κανει 50 ματς αρα προεξοφλεις την αποτυχια των Κουαλιατα, Ρικαρντο, Τομας, Σοαρες, Ναρει (αν τους εκρινες δηλαδη τι παραπανω θα εγραφες;)
Για το φορ δεν διαφωνω. Και εγω βλεπω κενο κυριως γιατι δεν νομιζω οτι ο Ραζβαν εμπιστευεται τον Κουτσια.
Σε θεωρώ από τις συμπαθητικές φωνές εδώ μέσα και άνθρωπο με χιούμορ.
Όμως το ερώτημα είναι απλό. Πόσες φορές πρέπει να σε διαψεύσει η αισιοδοξία σου για να καταλάβεις ότι πρέπει να κρίνεις βάση των πραγματικών γεγονότων και όχι αυτής.
Θες να θυμηθούμε πέρσι τον Σεπτέμβρη μετά το τέλος της μεταγραφικης που προσπαθούσες να με πείσεις (ή πιο σωστά να πείσεις τον εαυτό σου) ότι η ομάδα έχει 9 παιχτες (!!!) για την θέση πίσω από τα φορ;
Και γι' αυτό το λόγο καλά κάναμε που δεν πήραμε 10ρι!
Θύμησε μου λίγο πόσα ματς έκανε ο Μπισε περσι;
Επίσης, δεν υπάρχει καμία υποτίμηση σε κανέναν άσχετα αν τους τσουβαλιαζεις όλους μαζί to make a point.
Ο Ναραι πχ ΔΕΝ είναι ούτε αριστερό εξτρεμ, ούτε 10αρι. Κι εγώ μίλησα για αριστερό εξτρεμ και 10αρι.
Ο Κουαλιατα είναι 23 και έρχεται από Ουρουγουάη. Είναι λογικό να χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
Ο Ρικάρντο, παίχτης 22 ετών με ελάχιστες συμμετοχές σε επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να θεωρηθεί σταθερά σε καμία των περιπτώσεων. Μπορεί να αποδειχτεί "διαμάντι" αλλά δεν μπορείς να πεις από τώρα ότι θα στηριχθείς πάνω του.
Καμία υποτίμηση, λοιπόν, για κανένα παίχτη. Ειδικά για τους μικρούς.
Και για το Νεσμπεργκ δεν μπορώ να έχω άποψη.
Οι μόνοι 2 που θεωρώ ότι είναι λάθος επιλογές και θα φανεί μέσα στην χρόνια είναι ο Ραφα και ο Μπεβερλι Χιλς.
Ξεκάθαρα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk