Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Την προηγούμενη φορά σε είχα ρωτήσει επίσης και απάντηση δεν είδα. Το μήνυμα ήταν ουσιαστικά ίδιο. Τι εννοούσες;
Και επαρκώς???
Οκ.
Εδώ μέσα υπάρχει ο εκ φύσεως αισιόδοξος, ο εκ φύσεως απαισιόδοξος. Απόλυτα φυσιολογικό.
Αυτός που πιστεύει ότι η ομάδα θέλει χρόνο και αυτός που πιστεύει ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές. Απόλυτα φυσιολογικό.
Έχω όμως την υποψία (αποδείξεις δεν έχω) ότι όπως σκάνε κατά καιρούς μύτη αλλόθρησκοι με σκοπό να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, έτσι υπάρχουν και 1-2 άτομα σε υπηρεσία κατευνασμού.
Και επειδή θιχτηκες να σου πω ότι δεν με ενδιαφέρει κανένα Μπαν και κανένα μπουμ.
Αν σε είχα για τέτοιο θα σου το έλεγα.
Εσύ (ειδικά πέρυσι) και άλλοι είσαστε (μην το παρεξηγήσεις) θύματα της επαφής σας με ανθρώπους πέριξ τις ομάδας. Σας παρουσιάζουν μια αισιόδοξη εικόνα και την μεταφέρετε....
Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα όχι γιατί φοβάμαι την αντιπαράθεση αλλά γιατί θα είναι πολύ άσχημο να αδικήσω κάποιον αγνό συνοπαδο. Γράφω ξανά ότι μου έχει δημιουργηθεί μια υποψία. Αυτό και μόνο. Όποιος θέλει το κρατάει, όποιος θέλει το πετάει.
Οκ.
Εδώ μέσα υπάρχει ο εκ φύσεως αισιόδοξος, ο εκ φύσεως απαισιόδοξος. Απόλυτα φυσιολογικό.
Αυτός που πιστεύει ότι η ομάδα θέλει χρόνο και αυτός που πιστεύει ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές. Απόλυτα φυσιολογικό.
Έχω όμως την υποψία (αποδείξεις δεν έχω) ότι όπως σκάνε κατά καιρούς μύτη αλλόθρησκοι με σκοπό να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, έτσι υπάρχουν και 1-2 άτομα σε υπηρεσία κατευνασμού.
Και επειδή θιχτηκες να σου πω ότι δεν με ενδιαφέρει κανένα Μπαν και κανένα μπουμ.
Αν σε είχα για τέτοιο θα σου το έλεγα.
Εσύ (ειδικά πέρυσι) και άλλοι είσαστε (μην το παρεξηγήσεις) θύματα της επαφής σας με ανθρώπους πέριξ τις ομάδας. Σας παρουσιάζουν μια αισιόδοξη εικόνα και την μεταφέρετε....
Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα όχι γιατί φοβάμαι την αντιπαράθεση αλλά γιατί θα είναι πολύ άσχημο να αδικήσω κάποιον αγνό συνοπαδο. Γράφω ξανά ότι μου έχει δημιουργηθεί μια υποψία. Αυτό και μόνο. Όποιος θέλει το κρατάει, όποιος θέλει το πετάει.
Πολύ ωραία και νορμάλ τοποθέτηση.
Σε ότι αφορά εμένα, επειδή είδα και τον ρενεγκειντ να το πετάει σα τοξικό σχόλιο κάθε τρεις και λιγο, θα θυμισω ότι εγώ μιλούσα για ΟΝΟΜΑΤΑ που ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ
Τα οποία δεν διαψεύστηκαν ποτέ.
Το συμπέρασμα ότι ΑΝ ερχόντουσαν θα είχαμε πολύ δυνατό ροστερ, ήταν δικό μου. Και επιμένω ότι αν ερχόντουσαν θα είχαμε πολύ δυνατό ροστερ.
Είχα κάνει ένα ποστ που τα έλεγα ένα προς ένα, γύρω στο περασμένο Σεπτέμβρη μετά το τέλος της μεταγραφικής.
Δεν ήρθαν, προφανώς.
Επίσης εγώ ο ίδιος είχα γράψει άρθρο στην κεντρική, κράζοντας τη λειτουργία της ΠΑΕ.
Ως προς τα υπόλοιπα που λες, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ, τα βρίσκω νορμάλ
Σε ότι αφορά εμένα, επειδή είδα και τον ρενεγκειντ να το πετάει σα τοξικό σχόλιο κάθε τρεις και λιγο, θα θυμισω ότι εγώ μιλούσα για ΟΝΟΜΑΤΑ που ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ
Τα οποία δεν διαψεύστηκαν ποτέ.
Το συμπέρασμα ότι ΑΝ ερχόντουσαν θα είχαμε πολύ δυνατό ροστερ, ήταν δικό μου. Και επιμένω ότι αν ερχόντουσαν θα είχαμε πολύ δυνατό ροστερ.
Είχα κάνει ένα ποστ που τα έλεγα ένα προς ένα, γύρω στο περασμένο Σεπτέμβρη μετά το τέλος της μεταγραφικής.
Δεν ήρθαν, προφανώς.
Επίσης εγώ ο ίδιος είχα γράψει άρθρο στην κεντρική, κράζοντας τη λειτουργία της ΠΑΕ.
Ως προς τα υπόλοιπα που λες, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ, τα βρίσκω νορμάλ
Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι διαψεύστηκαν ΟΛΑ τα ονόματα που ανέφερες η καλύτερα σου μετέφεραν. Και το θέμα δεν είναι ότι δεν ήρθε ο κλαεσον.. αλλά ήρθε ο κλαρινσον.. Διαψεύστηκαν οι ποδοσφαιρικές αξίες... ήρθαν κατώτερης αξίας αγωνιστικής και οικονομικής παίκτες.
Δυστυχώς η γνώμη μου είναι ότι σε χρησιμοποίησαν και είμαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει.
Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε, ούτε φυσικά να απολογηθεις.
Δυστυχώς η γνώμη μου είναι ότι σε χρησιμοποίησαν και είμαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει.
Να επαναφέρω/ συντηρήσω το θέμα Μπερναρντ.
Υπάρχει άρθρο επιβεβαίωσης από τον πρόεδρο της Αραβικής ομάδας σε τουρκικό μέσο ότι όντως ΠΑΟΚ και Γάλατα ενδιαφέρονται.
Το θέμα μοιάζει να μην είναι παπάς.
Να προσθέσω βέβαια ότι σε αμφιβόλου αξιοπιστίας στήλη παρασκηνίου γράφτηκε ότι όντως ο Μποτο δούλεψε την μεταγραφή αλλά μετά τον αποκλεισμό με Λέφσκι πάγωσε το θέμα και ότι έχει μπει σφήνα άλλη big4ατη ομάδα.
Εξού ίσως και το ότι έπαιξε δυνατά στα μέσα του χοντρού.
Παρόλα αυτά να ξαναπώ ότι μου μοιάζει περιεργο τα δικά μας "κυβερνητικά" μέσα που ξεθαβουν κάθε πιθανή είδηση η τουιτ για τον ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο, να μην έχουν κάνει ούτε μονοστηλο για την "είδηση".
Εμένα (του ρομαντικού) αυτό μου δείχνει ότι η τεράστια μεταγραφή ακόμα παλεύεται. Δική μου εκτίμηση.
Υπάρχει άρθρο επιβεβαίωσης από τον πρόεδρο της Αραβικής ομάδας σε τουρκικό μέσο ότι όντως ΠΑΟΚ και Γάλατα ενδιαφέρονται.
Να προσθέσω βέβαια ότι σε αμφιβόλου αξιοπιστίας στήλη παρασκηνίου γράφτηκε ότι όντως ο Μποτο δούλεψε την μεταγραφή αλλά μετά τον αποκλεισμό με Λέφσκι πάγωσε το θέμα και ότι έχει μπει σφήνα άλλη big4ατη ομάδα.
Παρόλα αυτά να ξαναπώ ότι μου μοιάζει περιεργο τα δικά μας "κυβερνητικά" μέσα που ξεθαβουν κάθε πιθανή είδηση η τουιτ για τον ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο, να μην έχουν κάνει ούτε μονοστηλο για την "είδηση".
Εμένα (του ρομαντικού) αυτό μου δείχνει ότι η τεράστια μεταγραφή ακόμα παλεύεται. Δική μου εκτίμηση.
Μαχαιριά στη καρδιά τέτοια αρθραjoshua έγραψε:Διαβαζεις και την ''εξαιρετικη οικονομικη'' αναλυση στο αρθρο του paok24 και τα παιρνεις ακομα περισσοτερο κρανιο...
Θυμάσαι τα ονόματα; Τα πιο πολυσυζητημένα ήταν Τέιλορ, ο Μέρμηγκας, ο Ολιβέιρα, ο Γκάρι (που υπήρχε κυρίως ως σενάριο κανείς δεν είπε ότι έρχεται) καθώς και κάποια αριστερά μπακ που απλώς υπήρχαν ως στόχευση.kos έγραψε:Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι διαψεύστηκαν ΟΛΑ τα ονόματα που ανέφερες η καλύτερα σου μετέφεραν. Και το θέμα δεν είναι ότι δεν ήρθε ο κλαεσον.. αλλά ήρθε ο κλαρινσον.. Διαψεύστηκαν οι ποδοσφαιρικές αξίες... ήρθαν κατώτερης αξίας αγωνιστικής και οικονομικής παίκτες.
ΕΙΔΙΚΑ για τον κλαεσον άλλοι έγραφαν ότι κλείνει κι έρχεται, όχι εγώ. Ούτε τον ήθελα ούτε τον έβλεπα να έρχεται.
Θυμάσαι το ποστ μου με όλα τα ονόματα;
Κανεις λάθος και μην επιμένεις προτού βρεις το ποστ.
Αυτό το οποίο πιστεύεις απλά δεν ισχύει.
Σε κάθε περίπτωση ένα χρόνο μετά, χάνει το νόημα του. Ακόμα κι αν όλα τα ονόματα ήταν λάθος, σε καμία περίπτωση δεν επεκτάθηκα σε τίποτα περισσότερο απο ονόματα, τα οποία ούτως ή άλλως σε πάρα πολλούς δεν άρεζαν καν, συνεπώς δεν δημιουργούσαν καν καλό κλιμα
Στα μισά ποστ έλεγα ότι όταν μαθευτεί θα γκρινιαξετε
Aληθεια ποσους ξενους εχουμε πλεον στο ροστερ και αν αποχωρησουν οσοι θελουμε να αποχωρησουν?
Αυτός κ Μπέρναρντ θεωρείται καλή μεταγραφή αν γίνει;
Εμένα μου φαίνεται σε κατακόρυφη πτώση, χωρίς όμως να τον ξέρω καλά. Επίσης ποιο υποτίθεται είναι το δυνατό του σημείο;
Εμένα μου φαίνεται σε κατακόρυφη πτώση, χωρίς όμως να τον ξέρω καλά. Επίσης ποιο υποτίθεται είναι το δυνατό του σημείο;
- sourmenetes
- Moderator
Όταν λέμε υπηρεσία κατευνασμου εννοούμε ότι κάποιος ή κάποιοι από κάπου "κατευθύνονται", πράγμα το οποίο ίσως σημαίνει ότι υπάρχει και κάτι πιο πονηρό, για να συντηρούν καλό κλίμα.
Αυτό λες!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό λες!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί το λες αυτό για τα λεφτά;Asimos έγραψε:Οι εποχές Κνολ, Μάτος και Λύρατζη αντιπροσωπεύουν ακριβώς την πορεία του ΠΑΟΚ στον χρόνο. Από την παρακμή, στην ακμή και τώρα στη συντήρηση.
Το μόνο κοινό στοιχείο του τότε με τον σημερινό ΠΑΟΚ είναι πως και ο Κνολ (ως μεταγραφή αεροδρομίου) έφτασε τέλη Αυγούστου.![]()
Α, και κάτι τελευταίο. Τα τελευταία χρόνια μόνο στα λόγια θα μπορούσαμε να ξαναγυρίσουμε σε εποχές που δεν έπαιζε φράγκο. Μας καλόμαθε ο θείος Ιβάν. Οπότε η κριτική δεν είναι στους παίκτες - ίσως και ποτέ να μην ήταν. Είναι στο πόσο θα ανοίξει το πορτοφόλι για να αγοράσει παίκτες.
Λυπάμαι αν φαίνομαι απότομος καμιά φορά, δεν έχω χρόνο να μακρυγορώ ώστε να ξεδιπλώνω αναλυτικά αυτά που ξέρω και καταλαβαίνω. Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν, γιατι να έχω, απλώς σε μια εποχή που ο ένας τρώει τον άλλον δεν μπορώ τις ρομαντικές αναλύσεις. Σας αισθάνομαι σαν πρόβατα που πάτε σε σφαγή.
Φιλικά.
Ξέρεις πόσο κόστισε η ομαδάρα της τριετίας 2017-2018-2019 που ξεκίνησε να χτίζεται καλοκαίρι του 2016;
Το συν πλην από πωλήσεις αγορές, βγήκε μείον για μόλις 400 χιλιάρικα!
Δεν το λέω εγώ, μπες transfermarkt και δες 16/17 - 17/18 και 18/19, πωλήσεις και αγορές. Ακριβώς 400 χιλιάρικα μείον.
Και οι παράλογες αυξήσεις - ανανεώσεις συμβολαίων έγιναν κυρίως μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Και πόσα έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν οι παίκτες που ήρθαν εκείνο το διάστημα;
Πόσους τίτλους; Πόσες συγκινήσεις; Πόσες επιτυχίες;
Αυτό που θέλω να σου πω με όλα αυτά, είναι πως δεν χρειάζεται να ανοίξει ο "θείος Ιβάν" πολύ το πορτοφόλι για να είμαστε χαρούμενοι εμείς.
Ίσα ίσα και ελάχιστα να το ανοίξει, αν οι επιλογές είναι σωστές και φέρουν επιτυχίες, κανείς δεν πρόκειται να μιλήσει αρνητικά.
Οπότε ναι, σαφέστατα και κρίνει παίκτες ο κόσμος και όχι ποσά.
Την αισιοδοξία σου να είχα αδερφέ! Κράτα γερά.nunies4 έγραψε:Να επαναφέρω/ συντηρήσω το θέμα Μπερναρντ.
- ΑποστόληςΑ
Douglasjoshua έγραψε:Aληθεια ποσους ξενους εχουμε πλεον στο ροστερ και αν αποχωρησουν οσοι θελουμε να αποχωρησουν?
Ο Μπερναρντ της Σαχτάρ ήταν ένας φανταστικός παίκτης. Ταχυδυναμικος, διεισδυτικός αλλά και πολύ ουσιαστικός. 30 γκολ και 35 ασίστ σε περίπου 150 ματς. Όχι ότι στην Έβερτον ήταν κακός αλλά τα νούμερα του ήταν κατά πολύ μειωμένα.rainmaker έγραψε:Αυτός κ Μπέρναρντ θεωρείται καλή μεταγραφή αν γίνει;
Η πορεία ναι δείχνει κατακόρυφη πτώση αλλά αν σκεφτείς ότι στην Αραβία έχει συμβόλαιο 3,5εκ ίσως είναι η αιτία που βρέθηκε εκεί μετα απο 3 χρόνια στην Πρέμιερ.
Τώρα αν σου πω ότι ξέρω σε τι κατάσταση είναι εκεί θα πω ψέματα.
Αλλά θεωρητικα θα πρόκειται για κορυφαία μεταγραφή αν πραγματοποιηθεί
Προσπαθώ αδερφέ. Θα μείνω πιστος σε αυτό που είχα πει αρχές καλοκαιριού. Θα στηρίξω το πλάνο παρόλες τις αναταράξεις που ξέρω ότι θα έρθουν.Blackgr4 έγραψε:Την αισιοδοξία σου να είχα αδερφέ! Κράτα γερά.nunies4 έγραψε:Να επαναφέρω/ συντηρήσω το θέμα Μπερναρντ.