ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν λέμε πουλήσαμε τον Taylor εννοούμε ότι θα πάρουμε λεφτά; Και πόσα;
Σιγά μη πουληθεί ο Τέιλορ. Δανεικός θα πάει, ή θα του λύσουν το συμβόλαιο. Η Σαχτάρ δεν έχει μία.
Τώρα για τον ῾πυρετό᾽ για αποδεσμεύσεις και πωλήσεις των 5+2 που γράφεται, δεν έχει φύγει κανένας ακόμα. Από την αρχή της προετοιμασίας οι 4 (εκτός Λαμπρου) ήταν υπ᾽ατμόν και ο +1 (Κουρτιτς) να πάει Ιταλία. Τί έγινε; Απολύτως τίποτα... Περιμέναμε δέ την Λέφσκι για να αποφασίσουμε οτι σε κανονικά παιχνίδια ο Αουγκούστο βγάζει νεύρα.
Αυτή την στιγμή ο προπονητής μας δουλεύει τον Μπίσε (!) για να ξεκινήσει βασικός την νέα χρονιά, ενώ πιστεύει στους +2 και τρέμει στην ιδέα οτι αν φύγουν, δεν θα αντικατασταθούν.
Όλα αυτά δείχνουν μιά απίστευτη κωλυσιεργία και προχειρότητα που μάλλον και ο ίδιος ο Λουτσέσκου που περίμενε παίκτες στο 10 κλπ και δεν τους είδε, θα απορεί. Σίγουρα λογιστικά έχει μπεί κόφτης και αυτός δεν είναι από τον Μπότο, και αν ο κόφτης είναι προσωπική επιλογή του Ιβάν, το καταλαβαίνω. Αν όμως ο κόφτης είναι πολιτική αυτών που τρέχουν το τμήμα, τότε η ομάδα δεν οδεύει σε ήρεμα νερά. Τόσο οι αποχωρήσεις όσο και οι μεταγραφές επηρεάζονται από τον ᾽κόφτη᾽, ακόμα και η αργοπορίες Νέσμπεργκ, Νάραι κλπ κλπ, είναι λόγω οικονομικού κόφτη. Να το πώ αλλιώς, λογιστικό.
Για τα παραπάνω οι Μπότο και Λουτσέσκου δεν είναι μάγοι να πουλάνε και να φέρνουνε παίκτες. Ο,τι μπορούν θα κάνουν και αν δεν μπορούν θα πάνε ώς έχουν. Ας ελπίσουμε οτι το ελλειπές ρόστερ θα αποδειχθεί ποιότικό μέσα στην χρονιά και θα χτυπήσει πρωτάθλημα, με Μπίσε, Καντουρί και τους +2, σύν Αντρέ Βιερίνια. Μέγα ρίσκο, αλλά με ένα ματσάκι την βδομάδα και με τόσους νέους παίκτες, μπορεί και να μας βγεί.
Για όλους αυτούς που πονάνε την ομάδα και περιμένουν αξιόλογες προσθήκες, καλύτερα να μειώσουμε τις προσδοκίες μας ώστε αν κάποιος απ τους +2 φύγει και έρθει επιτέλους αξιόλογο χάφ, να νιώσουμε κάπως καλύτερα.