nunies4 έγραψε:Συγνώμη αδερφέ αλλά ο συγκεκριμένος κοντός την έχει τοοοοοοση με το συμπαθειο...
Περιοχή πατάει;
nunies4 έγραψε:Συγνώμη αδερφέ αλλά ο συγκεκριμένος κοντός την έχει τοοοοοοση με το συμπαθειο...
δεν επιβεβαιώνει και δεν ισχυει .Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τοσκιτσης πάντως επιβεβαιώνει για Μπέρναρντ
Γιώργο να με συγχωρείς αλλα απο τους δημοσιογράφους της πόλης δεν περιμένω τίποτα σε επίπεδο ρεπορτάζ.gergeo4 έγραψε:δεν επιβεβαιώνει και δεν ισχυει .Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τοσκιτσης πάντως επιβεβαιώνει για Μπέρναρντ
Γιωργο που διαβασες πως δεν το επιβεβαιωνει και πως εισαι τοσο σιγουρος πως δεν ισχυει?gergeo4 έγραψε:δεν επιβεβαιώνει και δεν ισχυει .Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τοσκιτσης πάντως επιβεβαιώνει για Μπέρναρντ
μαλιστα, φανταζομαι πριν απο το σοκ ενδιαφερθηκαμε...δεν πειραζει, συνεχιζουμε...gergeo4 έγραψε:απο πληροφορίες μου.μιλησα και με ηαε.ειχαμε ενδιαφερθει αλλα δεν προχωρησε.
Φιλε φετος το10gr δεν εβγαλε ειδηση ουτε μια φορα πριν απο τα μεσα του ΠΑΟΚ, για να το βγαζει τωρα λογικα ειχε παιχτει πριν απο τα ματς με Λεφσκι..JohnDag έγραψε:Θεωρώ ότι για να βγήκε, κάτι παίζει.
Τώρα αυτό το κάτι μπορεί να είναι μια απλή επαφή, μια ερώτηση για διαθεσιμότητα, κλπ.
Οι γαυροι, γνωστοί για τις άκρες τους στα μανατζερικα γραφεία, έχουν τρόπο να μαθαίνουν πράγματα.
Τώρα στην ουσία της υπόθεσης προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση και καλό είναι κρατάμε χαμηλά την μπάλα.
Εννοείται ότι μακαρι να ρθει ο συγκεκριμένος αλλά μόνο εύκολο δεν θα είναι κάτι τέτοιο. Ας είμαστε προετοιμασμενοι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Giovinco reloading;Gospi έγραψε:Μια χαρα ονομα για να μας παει μεχρι 15 Σεπτεμβρη...
Τα ειπε ο Μινος,Dimg4 έγραψε:Κι εγω.gika έγραψε:Αν έρθει ο Μπερναντ εγώ θα σταματήσω να γκρινιάζω.Αν έρθουν κι άλλοι 2 τέτοιοι πάμε για πρωτάθλημα.