Γέρος έγραψε:gmet έγραψε:sourmenetes έγραψε:Η φωτογραφία του γηπέδου και τα σχέδια τι ακριβώς σου δείχνουνε εσένα;
Γιατί καλή η μία άποψη υπάρχει και η άποψη ότι ο Σαββίδης έχει προχωρήσει κάποια πράγματα πολύ σημαντικα για τον ΠΑΟΚ.
Για πες μας ποιος θα τα πραγματοποιήσει μιας και εσύ και πολλοί άλλοι δεν τον βλέπετε στη σουίτα του;
Επίσης θέλω να μας πεις ποιοι είναι οι πολλοί και διάφοροι λόγοι που έχει κλείσει ο κύκλος.
Και επειδή λες πολλούς θέλω να μου πεις 3-4.
Οχι τόσους πολλούς, απλά για να μη σε δυσκολεύω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1. Πολιτικό περιβάλλον βλ. κυβέρνηση ΝΔ
2. Εξωαγωνιστικό περιβάλλον βλ. Μαρινάκης
3. Συνδυασμός των 2 παραπάνω
4. Γενικότερη κατάσταση βλ. πόλεμος Ουκρανία, επιπτώσεις
5. Απροθυμία ενεργής συμμετοχής στην ομάδα απ’ όλη την οικογένεια
6. Διαρκής μείωση του budget με δικαιολογία τον εξορθολογισμό και την αυτάρκεια. Αντί να διευρύνουμε τα έσοδα περιορίζουμε συνέχεια τα έξοδα.
7. Διαρκής πτώση του επιπέδου της ομάδας από το ντάμπλ και μετά.
8. Συνεχείς πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων της ομάδας και αντικατάσταση τους με παίκτες 3ης διαλογής
9. Δυστοκία στο θέμα του γηπέδου και αμφιβολίες για το έργο, πληροφορίες προερχόμενες από την άλλη πλευρά
Να συνεχίσω ή αρκούν…
Τέλος, λέω εάν στο χειρότερο σενάριο η ομάδα δεν κατορθώσει να κατακτήσει την 2η θέση που οδηγεί στο CHL, τι ακριβώς θα μας πείτε όλοι εσείς που τα βλέπετε όλα καλά?
Για εμένα ξέρω τι θα μου σύρετε, γνωστά...
Εγώ ένα σας λέω,
ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλους
Τι είναι αυτά ρε σε ηλίθιους απευθύνεσαι ή σε παιδάκια του νηπιαγωγείου.
Απαξιώ να σχολιάσω το οποιοδήποτε ή καλύτερα να μου πεις εσύ ποιο θέλεις να σχολιάσω.
Ειδικά το 1, 2, 3 προσβάλουν αυτούς στους οποίους αναφέρεσαι και όχι τον Πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη, που σαν κατάρα κάθισαν στο κεφάλι μας.
Από το 4 και κάτω η εκθεσούλα σου δεν πιάνει ούτε την βάση. Εκτός αν είσαι μαθητής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κάτι που καθόλου δεν θα πείραζε αν είχες μικρότερη γλώσσα.
Το δε 7. Τι ακριβώς εννοείς.
Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΗ Ή ΚΑΤ΄ΑΝΑΘΕΣΗ μεγάλη ομάδα. Οι οπαδοί της κάθε τέλος Μάϊου - ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - μαζεύονται στο Κρατικό αλλά χρόνια απλήρωτο στάδιο τους και τους δίνουν ένα τρόπαιο που και αυτοί πια δεν θυμούνται γιατί.
Και Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Π.Α.Ο.Κ. - ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.
Και επειδή η κυβέρνηση της μπανανίας ντρεπόταν να λέει στην fifa & uefa big 2. Έβαλε άλλους 2.
Μια ομάδα που Ο Π.Α.Ο.Κ. βαρέθηκε να την καρπαζώνει που ονομάζεται ΝΤΡΟΠΗ. Και έναν ξεπεσμένο αριστοκράτη που επιτέλους βρήκε ένα μονόκλ που έψαχνε χρόνια, αλλά ξέχασε ότι το βρακί του είναι τρύπιο.
Έτσι έγινε το big-4. Και αυτό γιατί έχουμε και εμείς τα προβληματάκια μας.
Αν μιλήσει κάποιος για big-5 είναι απλά γελοίος και δεν σέβεται τον εαυτό του.
Άντε τράβα το δρόμο σου που θα μας πεις ΚΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.