Θα υπάρχει Μπούκα στο 0-2!ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα άρθρα στο σδνα είναι του τύπου: "Στη ρεβάνς δεν θα υπάρχει Μπουκέ".
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- kataramenos5
Καποτε πρεπει να τα ξεπερασουμε ολα αυταmontekristo έγραψε:Δεν γραφω σχεδον καθολου σ αυτο το τοπικ επειδη
ειλικρινα τους εχω γραμμενους ολους στα @@ μου αλλα:
Τα ξεφτιλικια ολων τους δυστυχως τα περιμενα
γι αυτο και χτυπιεμαι ακομα περισσοτερο σημερα
για τον δικο μας ντιπ εξεφτελιστικο αποκλεισμο!
Εφ οσον εμεινε στο δικο τους χερι (ποδι) η προοδος
της χωρας στη βαθμολογια της ουεφα μαφια παμε
ολοταχως για πολλαπλους υποβιβασμους που μονο
καλο δεν θα κανουν και σε μας μεσομακροπροθεσμα.-
Γι αυτο και δεν χαιρομαι σημερα ελπιζω με αρκετους
ακομα που κοιτανε και το αυριο κι οχι μονο το τωρα.-
Να σταματησουμε να χαιρομαστε επειδη "ψοφησε η κατσικα του γειτονα".Ασχοληθειτε με κατι δημιουργικο για να ξεφυγετε απ τις αρνητικες σκεψεις
Εγω τελευταια το χω ριξει στην ποιηση κι εχω βρει
τη χαρα μου. Παρτε ενα δειγμα.
Γ... ται ο ζελος, γ... ται κι ο χοντρος
κι ο π... αρας ο ρουλης γ.. ται πισω μπρος
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Περίμενες κάτι άλλο; Οι ίδιοι είναι που έπλασαν το αφήγημα του Κύζα για μια ήττα 4-0 που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν παραπάνω και ενώ ξέχασαν εντέχνως την διαιτησία Κομίνη στον πρώτο αγώνα που ευνοήθηκε σκανδαλωδώς η ομάδα τους και εκείνοι τα είδαν όλα καλώς καμωμένα! Οι ίδιοι που στον τελικό που πήραν μαστραπά δώρο από Λάοθ θεώρησαν ότι όχι μόνο ευνοήθηκαν αλλά και ότι σφαγιάστηκαν!!! Μια χαρά διαιτησία είχαν χθες. Ο Παλασιος συνηθισμένος από το ελληνικό πρωτάθλημα πήγε να εκμαιεύσει σφύριγμα και δεν του βγήκε. Στον Κουρμπέλη και στο άλλο το κωλοπαίδι χαρίστηκαν κάρτες 2-3 φορές. Και στην τελική 12 λεπτά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και αν κάποιος πρέπει να έχει παράπονα για την κόκκινη αυτοί είναι οι Τσέχοι. Στο οικογενειακό διπλό στο Τελ Αβίβ η γειτονιά πρέπει να αισθάνεται τυχερή με τα μόνο δύο τεμάχια μιας και το ματσάκι ήταν για 4+.Στο τέλος κοντεψαν από το πουθενά να κλέψουν και αποτέλεσμα (όπως έκανε η μητρική τους από Πειραιά μεριά).Αυτός ο Dabo κάνει τον Esiti να μοιάζει βιρτουόζος. Ο τύπος απορώ πως τελείωσε το παιχνίδι. Κάθε επαφή του ήταν για κάρταron-swanson έγραψε:Διαβάζεις λίγο τι γράφουν οι βαζελοι ΑΡΔ για τον χθεσινό αγώνα και κλαις από τα γέλια. Πραγματικά αστεία νοοτροπία.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Εγώ πάλι έχω πάθει πλάκα με αυτήν την Union https://www.transfermarkt.com/royale-un ... erein/3948 απο το Βέλγιο. Πέρσι ανέβηκε και πήρε αέρα το πρωτάθλημα και χθες ξεκωλιασε την Rangers.Πολυ αθλητικό σύνολο με χρηματιστηριακή αξία κάτω από 40 χαρτιά. Τελευταίο απόκτημα της ο Boniface της Bodoproedros έγραψε:Το έχω γράψει εδώ και αρκετό καιρό…Το λάθος του Άρη είναι που έδιωξε Σάσα και Εντιαγέ….με αυτούς σήμερα θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα…Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι πως 4-5 από Χάιφα και 2-3 από την Μακάμπι Τελαβιβ για πλάκα έπαιζαν σε εμάς και αναρωτιέμαι χωρίς υψηλο μπατζετ και με τους πιο πολλους να είναι γηγενείς πώς οι ομάδες του Ισραήλ εμφανίζονται τόσο καλύτερες από τις ελληνικές…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Παρ 05 Αύγ 2022, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κι ο ρουλης ο π@π@ρ@ς ταιριαζει σωστοτεραkataramenos5 έγραψε: Γ... ται ο ζελος, γ... ται κι ο χοντρος
επισης κι ενας προσδιορισμος πριν το ζελος, πχ π#%$στροζελος
kataramenos5 έγραψε:Καποτε πρεπει να τα ξεπερασουμε ολα αυταmontekristo έγραψε:Δεν γραφω σχεδον καθολου σ αυτο το τοπικ επειδη
ειλικρινα τους εχω γραμμενους ολους στα @@ μου αλλα:
Τα ξεφτιλικια ολων τους δυστυχως τα περιμενα
γι αυτο και χτυπιεμαι ακομα περισσοτερο σημερα
για τον δικο μας ντιπ εξεφτελιστικο αποκλεισμο!
Εφ οσον εμεινε στο δικο τους χερι (ποδι) η προοδος
της χωρας στη βαθμολογια της ουεφα μαφια παμε
ολοταχως για πολλαπλους υποβιβασμους που μονο
καλο δεν θα κανουν και σε μας μεσομακροπροθεσμα.-
Γι αυτο και δεν χαιρομαι σημερα ελπιζω με αρκετους
ακομα που κοιτανε και το αυριο κι οχι μονο το τωρα.-
Να σταματησουμε να χαιρομαστε επειδη "ψοφησε η κατσικα του γειτονα".Ασχοληθειτε με κατι δημιουργικο για να ξεφυγετε απ τις αρνητικες σκεψεις
Εγω τελευταια το χω ριξει στην ποιηση κι εχω βρει
τη χαρα μου. Παρτε ενα δειγμα.
Γ... ται ο ζελος, γ... ται κι ο χοντρος
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
giliopoulos
Και που πηγαν αυτοι οι τρομεροι παικτες?proedros έγραψε:Το έχω γράψει εδώ και αρκετό καιρό…Το λάθος του Άρη είναι που έδιωξε Σάσα και Εντιαγέ….με αυτούς σήμερα θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα…Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι πως 4-5 από Χάιφα και 2-3 από την Μακάμπι Τελαβιβ για πλάκα έπαιζαν σε εμάς και αναρωτιέμαι χωρίς υψηλο μπατζετ και με τους πιο πολλους να είναι γηγενείς πώς οι ομάδες του Ισραήλ εμφανίζονται τόσο καλύτερες από τις ελληνικές…
O ενας στη φορταλεζα και ο αλλος στην αντανα ντεμπιρσπορ ελευθεροι και οι 2..
Μην ακουτε ραδιοφωνα θεσσαλονικης, ημαρτον.
Ειχες δει δηλαδη τον ντιαγε και σ αρεσε? Μιλαμε για τεραστιο παλτο που ακομα και στον ρουλη ηταν παγκιτης
Προσπαθουσαν να απαλαχθουν και τα καταφεραν.
Χαρά στο κουράγιο Αποστόλη, να ρίχνεις ματιές στο πιο ΒΑΖΕΛΟ site που υπάρχει στον πλανήτη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα άρθρα στο σδνα είναι του τύπου: "Στη ρεβάνς δεν θα υπάρχει Μπουκέ".
john4serres έγραψε:Αυτό μ' αρέσει περισσότερα απ' όλα.DamoN έγραψε:Πρωτάθλημα 2 γύρων . 18 ομάδες. 3 πέφτουν 3 ανεβαίνουν.μπουλο το πλει οφ
6 Έλληνες υποχρεωτικά στην αποστολη.
Απαγορεύονται οι δανεικοι σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Ας κάνουν όλοι β ομάδες.
Να ξεκινάει το πρωτάθλημα τελευταία βδομάδα Ιουλίου . Μετά τις 9 όλα τα ματς με κουλινγκ μπρέικ.
Δηλαδή για Ευρώπη δεν έχει ζέστη;
Να προσθέσω και το πρόγραμμα;
θερινούς μήνες:
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 19:00, 21:00 (2)
Κυριακή 19:00 (2), 21:00 (2)
Δευτέρα 21:00
Apertura και Clausura και όποιος αντέξει!!!. Χωρίς Ευρώπες και παρόμοιες λαλακίες, ούτως ή άλλως σε 2-3 χρόνια θα μας περάσει και ο βράχος του Γιβραλτάρ! Και ο αυνάν the savior αιώνιος υπουργός, με βοηθό χαρούπα.
χειμερινούς μήνες:
Παρασκευή 17:00
Σάββατο 15:00, 17:00, 19:00
Κυριακή 15:00 (2), 17:00, 19:00
Δευτέρα 17:00
Το ΠΟΣΟ ξεφτίλες είναι οι βάζελοι δεν φαινόταν παλιά
Πουλούσαν τρελίτσα σε δικές μας πραγματικές σφαγές
Και τώρα στα πέτρινα τους χρόνια κλαίγονται για "σφαγές"
Ρε τον "Πρέσβυ"
Πουλούσαν τρελίτσα σε δικές μας πραγματικές σφαγές
Και τώρα στα πέτρινα τους χρόνια κλαίγονται για "σφαγές"
Ρε τον "Πρέσβυ"
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Στο μεταξύ, αυτό με τον πρέσβη που αυτοπροσδιορίζονται είναι μια π@π@ρι@ και μισή. Πορείες αποκλείοντας κάτι Λέγκιες,Γκόρνικ,Γκέτεμποργκ,Χόνβεντ και ΑΙΚ Στοκχόλμης έκαναν.Η μόνη σοβαρή ομάδα που απέκλεισαν ήταν η τότε Έβερτον που στην κυριολεξία κοιμήθηκε ο Θεός. Οι του πάλαι ποτέ Π.Ο.Κ την έχουν αναγάγει την προπαγάνδα σε επιστήμη
- john4serres
https://www.facebook.com/10005689996653 ... 5625/?t=15
Στο παιχνίδι της Μακάμπι με τον Άρη, στο Τελ Αβίβ, οι οπαδοί της ισραηλινής ομάδας θέλοντας να... πικάρουν τους οπαδούς του Άρη, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ.
Στο παιχνίδι της Μακάμπι με τον Άρη, στο Τελ Αβίβ, οι οπαδοί της ισραηλινής ομάδας θέλοντας να... πικάρουν τους οπαδούς του Άρη, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
- NikLiverpool
- ΑποστόληςΑ