Ball boynunies4 έγραψε:Ως τι;DimitrisS έγραψε:Οριστε.
Η Σαχταρ θελει Τειλορ!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Θα είναι. Και θεωρητικά αυτή την αγορά ο Μποτο την παίζει στα δάκτυλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αδιαφορούμεpagotatzis έγραψε:Θα είναι Μάρτιο να μην κοιμηθούμε καθόλου από Ρωσία ,Ουκρανία μεριά !
Όλος ο κόσμος από εκεί ψωνίζει γιατί όντως υπάρχουν καλές περιπτώσεις !
Κοίτα είναι η μόνη ομάδα που δεν θα μου έκανε έκπληξη. Τι @@@τα....όλο και κάποιο κολλητό θα έχει εκεί ο Μπότο ακόμα να του κάνει μια εξυπηρέτηση.boogeyman77 έγραψε:Ball boynunies4 έγραψε:Ως τι;DimitrisS έγραψε:Οριστε.
Η Σαχταρ θελει Τειλορ!
Για να φύγει ο Κούρτιτς δύσκολο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία. Πολύ ψηλό το συμβόλαιό του (ε βέβαια, ένα είναι το κορόιδο της Ευρώπης) και ο ίδιος δεν ψήνεται για Serie B.
Τουλάχιστον διώξτε τον Αουγκούστο και φέρτε ταχυδύναμο για τον άξονα, χωρίς ταχύτητα σήμερα δεν κάνεις τίποτα (πόσες φορές το έχω γράψει και πόσες ακόμα θα το γράψω);
Τουλάχιστον διώξτε τον Αουγκούστο και φέρτε ταχυδύναμο για τον άξονα, χωρίς ταχύτητα σήμερα δεν κάνεις τίποτα (πόσες φορές το έχω γράψει και πόσες ακόμα θα το γράψω);
Μηπως υποσχεση Ιβαν να μην παρει απο Ρωσικες ομαδες; Καθαρη υποθεση, δεν εχω πληροφοριες, αλλα ετσι μπορει να εξηγηθειnunies4 έγραψε:Θα είναι. Και θεωρητικά αυτή την αγορά ο Μποτο την παίζει στα δάκτυλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αδιαφορούμεpagotatzis έγραψε:Θα είναι Μάρτιο να μην κοιμηθούμε καθόλου από Ρωσία ,Ουκρανία μεριά !
Ένα είναι το κορόιδο που πλήρωσε 1,2 για 17 γκολ;;Γερασίμου έγραψε:Για να φύγει ο Κούρτιτς δύσκολο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία. Πολύ ψηλό το συμβόλαιό του (ε βέβαια, ένα είναι το κορόιδο της Ευρώπης) και ο ίδιος δεν ψήνεται για Serie B.
Μπαααα ξέρω πολλούς που θα έδιναν τα διπλά για τόσα
-
Μηπως φτιαχνει εθελοντικη ομαδα αυτοκτονιας;DimitrisS έγραψε:Οριστε.
Η Σαχταρ θελει Τειλορ!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και εγώ έτσι το εξηγώ…aivas19 έγραψε:Μηπως υποσχεση Ιβαν να μην παρει απο Ρωσικες ομαδες; Καθαρη υποθεση, δεν εχω πληροφοριες, αλλα ετσι μπορει να εξηγηθειnunies4 έγραψε:Θα είναι. Και θεωρητικά αυτή την αγορά ο Μποτο την παίζει στα δάκτυλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αδιαφορούμεpagotatzis έγραψε:Θα είναι Μάρτιο να μην κοιμηθούμε καθόλου από Ρωσία ,Ουκρανία μεριά !
Όσο για το δίλλημα Κουρτιτς ή αουγκουστο ή κανένας.
Αουγκουστο αουτ
Κουρτιτς ναι μόνο με υποχρεωτικές συνεδρίες σε ψυχολόγο.
Αλλά επειδή δεν τον βλέπω να έχει συναίσθηση της κατάστασης καλύτερα έναν παιχτη εκεί.
Όσο για μεταγραφές 2 παίχτες μπροστά με ποιότητα.
Έτσι όπως τους βάζει ο λουτσε δεν ξέρω που. 10 Σέντερ φορ; Αριστερά δέκα; Αριστερά Σέντερ φορ ; Δεν έχω ιδεα
Γελάμε με τον Τέηλορ και κλαίμε με Σάστρε, Λυρατζή. Εξελίσσεται σε εντελώς καταραμένη θέση.
Αστραλ εγώ τον ΜΑΤΟΣ και τώρα τον ήθελα . Δεν ξέρω ποσό χρόνων είναι … 

Στην περσινή σεζόν αδελφέ έκανε ρεκόρ. Από τα 18 γκολ τα 14 ήταν με πέναλτι ή φάουλ. Δεν λέω βέβαια πως ήταν και άσχημα για μας, αλλά για φέτος πολύ δύσκολο το βλέπω να το επαναλάβει. Μετά τον αγώνα με την Γάνδη ήταν μετριώτατος (εντάξει, δεν παραγνωρίζω το ότι ξεζουμίστηκε), αλλά και με την Λέφσκι εδώ μέσα πολλά και αδικαιολόγητα νεύρα και κακή εικόνα.nunies4 έγραψε:Ένα είναι το κορόιδο που πλήρωσε 1,2 για 17 γκολ;;Γερασίμου έγραψε:Για να φύγει ο Κούρτιτς δύσκολο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία. Πολύ ψηλό το συμβόλαιό του (ε βέβαια, ένα είναι το κορόιδο της Ευρώπης) και ο ίδιος δεν ψήνεται για Serie B.
Μπαααα ξέρω πολλούς που θα έδιναν τα διπλά για τόσα
-
Τι να τον κάνουμε τον σκάουτερ στη Γεωργία;boogeyman77 έγραψε:Γιο δεν ξέρω αν έχει αλλά μια χαρά scouter θα μπορούσαμε να τον είχαμε στην ΓεωργίαΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Τετράτζε δεν έχει κανένα γιο;
2 παίκτες το χρόνο βγάζουν που να αξίζουν κάτι, και εμείς πήγαμε και πήραμε τον Νινουα.
Δεν θέλουμε άλλον σκάουτερ.
Έναν να ρίχνει καμιά φάπα στους "περίεργους" εκεί μέσα θέλουμε.
- pagotatzis
PAOKevolution έγραψε:Παγωτατζή τα έπαιξα ρε φίλε![]()
Νόμιζα κάτι εννοείς και δεν καταλάβαινα τί.

Φίλε άσε , ζέστη πολύ !!!
Αυτή η παικταρα ο γεωργιανός που φορούσε χθες το 70 στο ματς με τον πουστογαυρο κι έκανε ότι ήθελε μήπως είναι το δέκαρι που ψάχνουμε ;