Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- PAOKevolution
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Αχ τι καλά βρωμοβάζελοι..
Αχ τί καλά σκουλίκια..
Αχ γαυράκο μου κι εσύ..
Και όπως είπε ο @Ναπολι, τί έγινε τελικά το μίλκο καπ δεν είναι τόσο εύκολο;
Αχ τί καλά σκουλίκια..
Αχ γαυράκο μου κι εσύ..
Και όπως είπε ο @Ναπολι, τί έγινε τελικά το μίλκο καπ δεν είναι τόσο εύκολο;
Μας πρήξαν τα ούμπαλα οι βάζελοι με τον ευρωπαίο παναθηναϊκό που επιστρέφει
Φατε τώρα την π@υτσα και μάλιστα κάνοντας αυτό που κοροιδευατε στον τελικό
Παραπονάκια για τη διαιτησία;
Ότι λένε οι κανόνες
Φατε τώρα την π@υτσα και μάλιστα κάνοντας αυτό που κοροιδευατε στον τελικό
Παραπονάκια για τη διαιτησία;
Ότι λένε οι κανόνες
Για την γειτονιά διατηρώ επιφυλάξεις...
Ανύπαρκτα αμυντικά χαφ, η χαρά του τρανζισιον για τους αντιπάλους θα είναι.
Ο Γκρέυ δεν μου γέμισε το μάτι ούτε αυτή την φορά.
Ο Μάνου Γκαρσία έδειξε ότι η ποιότητα υπάρχει. Το θέμα είναι αν θα την βγάλει σε ουσία γιατί αυτό γενικά είναι το θέμα του εξού και τα χαμηλά νούμερα στην καριέρα του.
Υ.Γ. Ποιος έχει παρόμοιο ξεκίνημα καριέρας με τον Μάνου Γκαρσία αγωνίζεται στην θέση 10, την ποιότητα του την έχει δείξει, είναι μικρός, φθηνός και θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή λύση για το ρόστερ;(γιατί στο 10 η ποιότητα φαίνεται. Δεν είναι σαν τα στόπερ που μπορεί να σε ξεγελάσει ανάλογα με το πώς αγωνίζεται η κάθε ομάδα)
Ο Μάνου Γκαρσία έδειξε ότι η ποιότητα υπάρχει. Το θέμα είναι αν θα την βγάλει σε ουσία γιατί αυτό γενικά είναι το θέμα του εξού και τα χαμηλά νούμερα στην καριέρα του.
Υ.Γ. Ποιος έχει παρόμοιο ξεκίνημα καριέρας με τον Μάνου Γκαρσία αγωνίζεται στην θέση 10, την ποιότητα του την έχει δείξει, είναι μικρός, φθηνός και θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή λύση για το ρόστερ;(γιατί στο 10 η ποιότητα φαίνεται. Δεν είναι σαν τα στόπερ που μπορεί να σε ξεγελάσει ανάλογα με το πώς αγωνίζεται η κάθε ομάδα)
Δεν είπε κανείς να μην γράφετε την θετική άποψη σας για τους αντίπαλα ταγαρια ολκης.Να το γράψεις μια φορά,οκ.Να το γράψεις 2η, πάει στο καλό...Να το γράφεις συνεχώς σε συνδιασμό με αρνητικοτητα,λοιδορια,και ισοπέδωση για παίχτες του ΠΑΟΚ,ε πάει πολύ,δεν νομίζετε;Αν δεν κάνω λάθος βρισκόμαστε στο PAOKmania και όχι στο sdna και στο gazzetta.Υπαρχουν τα συγκεκριμένα sites για όποιον δηλώνει θαυμαστής των κουτσαλογων του ποκ.Θα πάρει και πολλά λαικ από αθηνεζους που πριν λίγους μήνες μας έκλεψαν το κύπελλο και μας έβγαλαν γραφικούς.
Πόσο τα ευχαριστήθηκα τα χθεσινά κλαρίνα!!!!
Κλάμα τα βαζελια για μια καθαρή κόκκινη που τους άφησε με 10 παίχτες για 12 ολόκληρα λεπτά.Σφαγιασαν την ευρωμπαναθα οι αλητες!Ας κάνουν παράπονα στον φυτευτο του αφεντικού τους στην ουεφα.
Πόσο τα ευχαριστήθηκα τα χθεσινά κλαρίνα!!!!
Κλάμα τα βαζελια για μια καθαρή κόκκινη που τους άφησε με 10 παίχτες για 12 ολόκληρα λεπτά.Σφαγιασαν την ευρωμπαναθα οι αλητες!Ας κάνουν παράπονα στον φυτευτο του αφεντικού τους στην ουεφα.
Σκορποχώρια χθές τα κεντρικά και τα παραρτήματα. Πραγματικά θεωρώ οτι με 3 μπαρουτοκαπνισμένους ταχυδυναμικούς παίκτες θα έιμαστε φαβορί. Αλλά ποιός θα βγεί μπροστά να πάρει την απόφαση;
Χτες αποδειχτηκε πως ο ανταγωνισμος ειναι στα γνωστα (χαμηλα) επιπεδα. Οχι τπτ αλλο γιατι διαβαζοντας πολλα σχολια συνοπαδων, θα περιμενε κανεις οτι θα παλαιψουμε για 4-5η θεση (το εχουμε διαβασει κι αυτο και περισυ και φετος). Παντως με μια προχειρη ματια σε μια στοιχηματικη, ειμαστε δευτερο φαβορι για τον τιτλο , με μικρη διαφορα απο το τριτο φαβορι που δινουν την αεχ. Τα υπολοιπα μενει να φανουν εντος γηπεδου ,δυστυχως για μας πολλες φορες και εκτος αυτου οπως εχει δειξει το παρελθον διαχρονικα απο ιδρυσεως ελληνικου ποδοσφαιρου.
- ΑποστόληςΑ
Κανείς τους δεν θα μετράει όταν θα αρχίσουν να οργώνουν οι Bise (11ρι) El Kaddouri (10ρι) και Oliveira (9ρι), συνεπικουρούμενοι από τον Andrija Zivkovic.
-
Δεν γραφω σχεδον καθολου σ αυτο το τοπικ επειδη
ειλικρινα τους εχω γραμμενους ολους στα @@ μου αλλα:
Τα ξεφτιλικια ολων τους δυστυχως τα περιμενα
γι αυτο και χτυπιεμαι ακομα περισσοτερο σημερα
για τον δικο μας ντιπ εξεφτελιστικο αποκλεισμο!
Εφ οσον εμεινε στο δικο τους χερι (ποδι) η προοδος
της χωρας στη βαθμολογια της ουεφα μαφια παμε
ολοταχως για πολλαπλους υποβιβασμους που μονο
καλο δεν θα κανουν και σε μας μεσομακροπροθεσμα.-
Γι αυτο και δεν χαιρομαι σημερα ελπιζω με αρκετους
ακομα που κοιτανε και το αυριο κι οχι μονο το τωρα.-
ειλικρινα τους εχω γραμμενους ολους στα @@ μου αλλα:
Τα ξεφτιλικια ολων τους δυστυχως τα περιμενα
γι αυτο και χτυπιεμαι ακομα περισσοτερο σημερα
για τον δικο μας ντιπ εξεφτελιστικο αποκλεισμο!
Εφ οσον εμεινε στο δικο τους χερι (ποδι) η προοδος
της χωρας στη βαθμολογια της ουεφα μαφια παμε
ολοταχως για πολλαπλους υποβιβασμους που μονο
καλο δεν θα κανουν και σε μας μεσομακροπροθεσμα.-
Γι αυτο και δεν χαιρομαι σημερα ελπιζω με αρκετους
ακομα που κοιτανε και το αυριο κι οχι μονο το τωρα.-
Πολύ κακά τα χθεσινά αποτελέσματα, διότι μας επηρεάζουν άμεσα. Υπάρχει ο κίνδυνος εφησυχασμού. Ήδη εδώ μέσα αρχίσαν πολλοί να λένε ότι τζάμπα ανησυχούσαμε και δε βγαίνουμε 4ο-5οι. Θα βγουν μετά να πουν ότι με αυτό το ρόστερ είμαστε κομπλέ γιατί έτσι κι αλλιώς είναι χαμηλό το επίπεδο. Άρα αφού είναι χαμηλό το επίπεδο των άλλων, μας παίρνει να ρίξουμε και εμείς λίγο το επίπεδο. Και έτσι κάθε χρόνο θα ξεκινάμε να παίζουμε όλο και πιο νωρίς στην Ευρώπη και να αποκλειόμαστε όλο και πιο νωρίς.
Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι δε μας κάνει καλό να είναι χαμηλό το επίπεδο και να αποκλείονται όλοι από το καλοκαίρι; Μακάρι, το λέω ειλικρινά, να ήταν όλοι πιο δυνατοί γιατί θα παρέσερναν και εμάς. Τώρα μας παρασέρνουν στην μετριότητά τους.
Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι δε μας κάνει καλό να είναι χαμηλό το επίπεδο και να αποκλείονται όλοι από το καλοκαίρι; Μακάρι, το λέω ειλικρινά, να ήταν όλοι πιο δυνατοί γιατί θα παρέσερναν και εμάς. Τώρα μας παρασέρνουν στην μετριότητά τους.
- Mutasevic
Χάνει ο γαυρος στον τελικό του κονφερενς όλοι οι άλλοι αποκλείονται κλασσικά, παιρνουμε 2 πρωτάθληματα σερι κ του χρονου απευθείας ομίλους λόγω πορείας του γαυρου
Θεία δίκη
Βγαινει κ ο κουλης 3ος στις εκλογές
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεία δίκη
Βγαινει κ ο κουλης 3ος στις εκλογές
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
+ ότι τσιμπάς μερικά μεζεδάκια με το ωραίο τσιπουράκιnunies4 έγραψε:Για την γειτονιά διατηρώ επιφυλάξεις...
-
Διαβάζεις λίγο τι γράφουν οι βαζελοι ΑΡΔ για τον χθεσινό αγώνα και κλαις από τα γέλια. Πραγματικά αστεία νοοτροπία.
- NikLiverpool
Ανάθεμα και αν έχω γράψει εδώ γιατί πραγματικά καρφί δεν μου καίγεται τι κάνουν οι άλλοι.
Τα συμπεράσματα που πρέπει να βγουν είναι τα ακόλουθα:
1) Όσο υπάρχει αυτή η ηλιθιότητα των Play off τόσο θα καλοπερνάμε το καλοκαίρι στην Ευρώπη.
2) Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο. Μπορεί ακόμα χειρότερα.
Τα συμπεράσματα που πρέπει να βγουν είναι τα ακόλουθα:
1) Όσο υπάρχει αυτή η ηλιθιότητα των Play off τόσο θα καλοπερνάμε το καλοκαίρι στην Ευρώπη.
2) Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο. Μπορεί ακόμα χειρότερα.
Ο 2ος της επόμενης χρονιάς θα εύχετε κάτι διαφορετικό απ τις φετινές ευχές
Οπως θα έπρεπε να εύχεται και ο περσινός και προπέρσινος (2ος)
Οπως θα έπρεπε να εύχεται και ο περσινός και προπέρσινος (2ος)
Οσο το πρώτο φιλικο προετοιμασιας μας θα είναι το τελευταιο ή το προτελευταιο των αντιπαλων μας, το ιδιο και πιο ανετοιμοι θα παρουσιαζομαστε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk