Αμα η νοβα και ο οτε τους πουν να παιζουν και μεχρι μεσα Ιουνιου, θα κανουν και τρεις τουμπες. Ποια Ευρωπη. Να παρουνε κανα διφραγκο παραπανω.Gospi έγραψε:Μαλλον δεν πρέπει να χαιρομαστε ιδιαιτερα που ολοι μα ολοι κανουν κλαρινα. Δειχνει το επιπεδο του πρωταθλήματος, και μαλλον δειχνει πως το να ξεκιναει τοσο αργα το πρωταθλημα περισσοτερο κακο κανει παρα καλο.
Αν συνεχισουμε ετσι θα βγαζουμε ομαδα μονο στο κονφερενς
Τραγικη κατασταση. Καταντια
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Ε δεν ξερει ο Μποτο [FACE WITH TEARS OF JOY]black_star_ninja έγραψε:4 χαρτιά έδωσε η πόρτο για αντρε φρανκο (κράτησε 10% η Εστορίλ).. αυτόν τον θέλαμε κ εμείς..
Καλά δεν συγκρίνεται το δικό μας κάζο με των άλλων, Μακάμπι και Σλαβια είναι σοβαρες ομάδες, δεν είναι ομάδες γειτονιάς όπως αυτή που απέκλεισε εμάς…nunies4 έγραψε:Να με συγχωρείς αλλά επειδή μια εβδομάδα με πέρασαν πριονοκορδελα όλα τα περισπουδαστα σάιτ και οι ειδήμονες δημοσιογράφοι (δικαίως) και έκαναν συγκρίσεις στην θεωρία με τους υπόλοιπους όχι απλά χαίρομαι, γελάει όλο μου το είναι.
-
Για τον συνοδοιπόρο του Σιμόπουλου γράφεις?beyes4 έγραψε:Έβγαλε και το ΠΑΟΚομετρο ο θαυμαστής των παιχτών του ποκ.Καθημερινη επαναλαμβανομενη τοξικότητα για κάτι που υποτίθεται αγαπαει και θαυμασμός για τα ταγαρια των αλλων.Καμαρωστε έναν...ΠΑΟΚτση.
Που γράφει ΠΑΟΚ (παοκτσης) με μικρά γράμματα???
Σημείωση. Καμαρώνουν σήμερα για τα επιτεύγματα των ομάδων που υμνούσαν ειρωνευομενοι κάθε σχετικό με τον ΠΑΟΚ.
Δεν έκανα καμία σύγκριση. Είπα την αλήθεια μου. Το χαίρομαι με όλο μου το είναιMikeStr4 έγραψε:Καλά δεν συγκρίνεται το δικό μας κάζο με των άλλων, Μακάμπι και Σλαβια είναι σοβαρες ομάδες, δεν είναι ομάδες γειτονιάς όπως αυτή που απέκλεισε εμάς…nunies4 έγραψε:Να με συγχωρείς αλλά επειδή μια εβδομάδα με πέρασαν πριονοκορδελα όλα τα περισπουδαστα σάιτ και οι ειδήμονες δημοσιογράφοι (δικαίως) και έκαναν συγκρίσεις στην θεωρία με τους υπόλοιπους όχι απλά χαίρομαι, γελάει όλο μου το είναι.
Καλά συμφωνώ κ εγώ το χαίρομαι, αλλά ο δικός μας πόνος είναι μεγαλύτεροςnunies4 έγραψε:Δεν έκανα καμία σύγκριση. Είπα την αλήθεια μου. Το χαίρομαι με όλο μου το είναιMikeStr4 έγραψε:Καλά δεν συγκρίνεται το δικό μας κάζο με των άλλων, Μακάμπι και Σλαβια είναι σοβαρες ομάδες, δεν είναι ομάδες γειτονιάς όπως αυτή που απέκλεισε εμάς…nunies4 έγραψε:Να με συγχωρείς αλλά επειδή μια εβδομάδα με πέρασαν πριονοκορδελα όλα τα περισπουδαστα σάιτ και οι ειδήμονες δημοσιογράφοι (δικαίως) και έκαναν συγκρίσεις στην θεωρία με τους υπόλοιπους όχι απλά χαίρομαι, γελάει όλο μου το είναι.

- buffalobill4
Γιατί και οι αγκουστο κουρτιτς να είναι ποιοι νομίζεις θα ήταν καλυτερο να παίζουν;sourmenetes έγραψε:Για μένα βαλε νταντας σοαρεςjoshua έγραψε:Αλήθεια αν φύγουν Κουρτιτς,Αγκουστο,ποιο θα ειναι το διδυμο στα χαφ αν δεν ερθει καποιος;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
Καλά δεν είμαστε τον ίδιο μέγεθος με πόρτο.. προφανώς οταν πουλάς στην πόρτο ξέρεις οτι αν παίξει μπάλα θα μοσχοπουληθει.. το ξέρει κ η ομάδα το ξέρει κ ο παίκτηςaivas19 έγραψε:Ε δεν ξερει ο Μποτο [FACE WITH TEARS OF JOY]black_star_ninja έγραψε:4 χαρτιά έδωσε η πόρτο για αντρε φρανκο (κράτησε 10% η Εστορίλ).. αυτόν τον θέλαμε κ εμείς..
-
Ξαμολύθηκαν τα μαντρόσκυλα - φρουροί της αντίθετης άποψης. Καλά για τις απόψεις τους και τα επιχειρήματά τους τι να πεις... δεν αξίζει ο κόπος... Προς διαχειριστές.. αυτά τα post είναι αποδεκτά?ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Για τον συνοδοιπόρο του Σιμόπουλου γράφεις?beyes4 έγραψε:Έβγαλε και το ΠΑΟΚομετρο ο θαυμαστής των παιχτών του ποκ.Καθημερινη επαναλαμβανομενη τοξικότητα για κάτι που υποτίθεται αγαπαει και θαυμασμός για τα ταγαρια των αλλων.Καμαρωστε έναν...ΠΑΟΚτση.
Σημείωση. Καμαρώνουν σήμερα για τα επιτεύγματα των ομάδων που υμνούσαν ειρωνευομενοι κάθε σχετικό με τον ΠΑΟΚ.
Ισχύει συν ότι θα έχουν και το δικό μας πλεονἐκτημα (που φέτος το κατακτήσαμε με το σπαθί μας). Να παίζουν ξεκούραστοι κι αυτοί χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα.Gospi έγραψε:Μαλλον δεν πρέπει να χαιρομαστε ιδιαιτερα που ολοι μα ολοι κανουν κλαρινα. Δειχνει το επιπεδο του πρωταθλήματος, και μαλλον δειχνει πως το να ξεκιναει τοσο αργα το πρωταθλημα περισσοτερο κακο κανει παρα καλο.
Αν συνεχισουμε ετσι θα βγαζουμε ομαδα μονο στο κονφερενς
Τραγικη κατασταση. Καταντια
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πουληθούν Αγκούστο και Κούρτιτς.
Αμα φέρουν και 3 παικταράδες όπως οι Μπαλντέ, Λαμπιαντ και ένα καλό χαφάκι στο κέντρο και συγχρόνως επανέλθουν οι Ολιβέιρα και Καντουρί κάτι καλό μπορεί να γίνει φέτος.
Αμα φέρουν και 3 παικταράδες όπως οι Μπαλντέ, Λαμπιαντ και ένα καλό χαφάκι στο κέντρο και συγχρόνως επανέλθουν οι Ολιβέιρα και Καντουρί κάτι καλό μπορεί να γίνει φέτος.
- john4serres
Άλλη μια μέρα χωρίς αποχώρηση.
Το να είσαι υπάλληλος στον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι cool τελικά.
Το να είσαι υπάλληλος στον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι cool τελικά.
-
Καθρέφτη έχεις?makispaspartou έγραψε:Ξαμολύθηκαν τα μαντρόσκυλα - φρουροί της αντίθετης άποψης. Καλά για τις απόψεις τους και τα επιχειρήματά τους τι να πεις... δεν αξίζει ο κόπος... Προς διαχειριστές.. αυτά τα post είναι αποδεκτά?ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Για τον συνοδοιπόρο του Σιμόπουλου γράφεις?beyes4 έγραψε:Έβγαλε και το ΠΑΟΚομετρο ο θαυμαστής των παιχτών του ποκ.Καθημερινη επαναλαμβανομενη τοξικότητα για κάτι που υποτίθεται αγαπαει και θαυμασμός για τα ταγαρια των αλλων.Καμαρωστε έναν...ΠΑΟΚτση.