Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από icue »

Gospi έγραψε:Μαλλον δεν πρέπει να χαιρομαστε ιδιαιτερα που ολοι μα ολοι κανουν κλαρινα. Δειχνει το επιπεδο του πρωταθλήματος, και μαλλον δειχνει πως το να ξεκιναει τοσο αργα το πρωταθλημα περισσοτερο κακο κανει παρα καλο.
Αν συνεχισουμε ετσι θα βγαζουμε ομαδα μονο στο κονφερενς
Τραγικη κατασταση. Καταντια

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα η νοβα και ο οτε τους πουν να παιζουν και μεχρι μεσα Ιουνιου, θα κανουν και τρεις τουμπες. Ποια Ευρωπη. Να παρουνε κανα διφραγκο παραπανω.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ο Αντρέ Φράνκο πάει Πόρτο μάλλον
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

black_star_ninja έγραψε:4 χαρτιά έδωσε η πόρτο για αντρε φρανκο (κράτησε 10% η Εστορίλ).. αυτόν τον θέλαμε κ εμείς..
Ε δεν ξερει ο Μποτο [FACE WITH TEARS OF JOY]
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

nunies4 έγραψε:Να με συγχωρείς αλλά επειδή μια εβδομάδα με πέρασαν πριονοκορδελα όλα τα περισπουδαστα σάιτ και οι ειδήμονες δημοσιογράφοι (δικαίως) και έκαναν συγκρίσεις στην θεωρία με τους υπόλοιπους όχι απλά χαίρομαι, γελάει όλο μου το είναι.
Καλά δεν συγκρίνεται το δικό μας κάζο με των άλλων, Μακάμπι και Σλαβια είναι σοβαρες ομάδες, δεν είναι ομάδες γειτονιάς όπως αυτή που απέκλεισε εμάς…
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

beyes4 έγραψε:Έβγαλε και το ΠΑΟΚομετρο ο θαυμαστής των παιχτών του ποκ.Καθημερινη επαναλαμβανομενη τοξικότητα για κάτι που υποτίθεται αγαπαει και θαυμασμός για τα ταγαρια των αλλων.Καμαρωστε έναν...ΠΑΟΚτση.
Για τον συνοδοιπόρο του Σιμόπουλου γράφεις?
Που γράφει ΠΑΟΚ (παοκτσης) με μικρά γράμματα???

Σημείωση. Καμαρώνουν σήμερα για τα επιτεύγματα των ομάδων που υμνούσαν ειρωνευομενοι κάθε σχετικό με τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

MikeStr4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Να με συγχωρείς αλλά επειδή μια εβδομάδα με πέρασαν πριονοκορδελα όλα τα περισπουδαστα σάιτ και οι ειδήμονες δημοσιογράφοι (δικαίως) και έκαναν συγκρίσεις στην θεωρία με τους υπόλοιπους όχι απλά χαίρομαι, γελάει όλο μου το είναι.
Καλά δεν συγκρίνεται το δικό μας κάζο με των άλλων, Μακάμπι και Σλαβια είναι σοβαρες ομάδες, δεν είναι ομάδες γειτονιάς όπως αυτή που απέκλεισε εμάς…
Δεν έκανα καμία σύγκριση. Είπα την αλήθεια μου. Το χαίρομαι με όλο μου το είναι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τον Ζαμπα του καναμε δεκαετες?
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

nunies4 έγραψε:
MikeStr4 έγραψε:
Δεν έκανα καμία σύγκριση. Είπα την αλήθεια μου. Το χαίρομαι με όλο μου το είναι
Καλά συμφωνώ κ εγώ το χαίρομαι, αλλά ο δικός μας πόνος είναι μεγαλύτερος :D :D
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Αλήθεια αν φύγουν Κουρτιτς,Αγκουστο,ποιο θα ειναι το διδυμο στα χαφ αν δεν ερθει καποιος;
Για μένα βαλε νταντας σοαρες

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί και οι αγκουστο κουρτιτς να είναι ποιοι νομίζεις θα ήταν καλυτερο να παίζουν;
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

aivas19 έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:4 χαρτιά έδωσε η πόρτο για αντρε φρανκο (κράτησε 10% η Εστορίλ).. αυτόν τον θέλαμε κ εμείς..
Ε δεν ξερει ο Μποτο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Καλά δεν είμαστε τον ίδιο μέγεθος με πόρτο.. προφανώς οταν πουλάς στην πόρτο ξέρεις οτι αν παίξει μπάλα θα μοσχοπουληθει.. το ξέρει κ η ομάδα το ξέρει κ ο παίκτης
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
beyes4 έγραψε:Έβγαλε και το ΠΑΟΚομετρο ο θαυμαστής των παιχτών του ποκ.Καθημερινη επαναλαμβανομενη τοξικότητα για κάτι που υποτίθεται αγαπαει και θαυμασμός για τα ταγαρια των αλλων.Καμαρωστε έναν...ΠΑΟΚτση.

Σημείωση. Καμαρώνουν σήμερα για τα επιτεύγματα των ομάδων που υμνούσαν ειρωνευομενοι κάθε σχετικό με τον ΠΑΟΚ.
Ξαμολύθηκαν τα μαντρόσκυλα - φρουροί της αντίθετης άποψης. Καλά για τις απόψεις τους και τα επιχειρήματά τους τι να πεις... δεν αξίζει ο κόπος... Προς διαχειριστές.. αυτά τα post είναι αποδεκτά?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Gospi έγραψε:Μαλλον δεν πρέπει να χαιρομαστε ιδιαιτερα που ολοι μα ολοι κανουν κλαρινα. Δειχνει το επιπεδο του πρωταθλήματος, και μαλλον δειχνει πως το να ξεκιναει τοσο αργα το πρωταθλημα περισσοτερο κακο κανει παρα καλο.
Αν συνεχισουμε ετσι θα βγαζουμε ομαδα μονο στο κονφερενς
Τραγικη κατασταση. Καταντια

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχύει συν ότι θα έχουν και το δικό μας πλεονἐκτημα (που φέτος το κατακτήσαμε με το σπαθί μας). Να παίζουν ξεκούραστοι κι αυτοί χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Να πουληθούν Αγκούστο και Κούρτιτς.

Αμα φέρουν και 3 παικταράδες όπως οι Μπαλντέ, Λαμπιαντ και ένα καλό χαφάκι στο κέντρο και συγχρόνως επανέλθουν οι Ολιβέιρα και Καντουρί κάτι καλό μπορεί να γίνει φέτος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Άλλη μια μέρα χωρίς αποχώρηση.
Το να είσαι υπάλληλος στον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι cool τελικά.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

makispaspartou έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:

Ξαμολύθηκαν τα μαντρόσκυλα - φρουροί της αντίθετης άποψης. Καλά για τις απόψεις τους και τα επιχειρήματά τους τι να πεις... δεν αξίζει ο κόπος... Προς διαχειριστές.. αυτά τα post είναι αποδεκτά?
Καθρέφτη έχεις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”