Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Είναι τελείως ΟΝ τόπικ αυτά που έγραψα
Τελείως

Αποδεικνύω την λάθος στρατηγική ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ δηλώσεων

Επίσης, ναι μπορώ να παραδεχθώ ότι είχαμε μια στρατηγική που είχε ως στόχο τη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα και είχαμε το Europa League σε δεύτερη μοίρα, αφού γνωρίζαμε πως αν περνούσαμε τον όμιλο, είτε στους 16, είτε στους 8 θα αποκλειόμασταν. Το πιο σημαντικό εκείνη την περίοδο ήταν κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Οπότε η βασική ομάδα έπαιζε την Κυριακή και η... δεύτερη έπαιζε την Πέμπτη. Ακόμα και αν προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε πως υπήρχαν 18-19 παίκτες που λογίζονταν ως βασικοί, το μήνυμα που είχε περάσει ήταν πως εμείς είμαστε το δεύτερο γκρουπ και πως αυτά τα ματς δεν είναι τόσο σημαντικά όσο του πρωταθλήματος
Μαυρο Χιονι έγραψε: Ευρωπαϊκές αναλύσεις στου λουτσου
Ευρωπαϊκή του ανάλυση σχολιάζω

Τελείως ΟΝ ΤΟΠΙΚ

Razvan Lucescu είναι το Θέμα
Έχει κάνει δήλωση για στρατηγική που αποδεικνύω ως λανθασμένη

ΟΝ ΤΟΠΙΚ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τρίχες κατσαρές
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ρε συ Doomlord ξέρεις ότι σε σέβομαι και οι αναλύσεις σου για την Ευρώπη πολλές φορές μου άνοιξαν τα μάτια, αλλά σοβαρά δεν νομίζεις πως ότι έγινε την χρονιά του νταμπλ στην Ευρώπη υπερβαίνει τον Λουτσέσκου, και η συζήτηση για το αν θα είναι ο προπονητής που θα τρέξει το νέο πρότζεκτ ξεχειλώνει? Δηλαδή που ζούσα εγώ σε άλλο κόσμο? Την ψύχωση που είχαμε όλοι για το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία μας μόνο εγώ την ένιωσα, μετά την κλοπή της προηγούμενης χρονιάς? Την οργή που ένιωσα την προηγούμενη χρονιά με τον γαύρο καταρχήν και με τα χανούμια στη συνέχεια που μου έγινε ψύχωση, εσύ δεν την ένιωσες? Και στο φινάλε σε δύο πολύ δυσκολες καταστάσεις την χρονιά του κλεμμένου, και την πρώτη χρονιά του Φερέιρα με την πολυιδιοκτησία, μόνο εγώ είδα έναν προπονητή που σήκωσε όλο τον επικοινωνιακό πόλεμο στις πλάτες του στην πρώτη περίπτωση και μία ομάδα που βάρεσε διάλυση στη δεύτερη?
Και στο φινάλε γιατί χρεώνεις στο Λουτσέσκου την άγνοια της σημασίας της ευρωπαικής πορείας τη χρονιά του νταμπλ, και όχι στην διοίκηση (δεν μιλάω για τον Σαββίδη αλλά δεν γίνεται ολόκληρος οργανισμός να μην έχει γνώση του πόσο μεγάλη σημασία είχαν οι συγκεκριμένοι αγώνες με Μπάτε και Βίντι και να μην του το επισυμάνει και του Λουτσέσκου και των παικτών.
Χωρίς να ξέρω την ηλικία σου και που μένεις, συνειδητοποιείς όμως την σημασία του νταμπλ για κάποιον που μένει όπως εγώ στο Βόλο, που στα 40 μου δεν είχα δει ποτέ πρωτάθλημα, που στις καφετέριες δεν βάζουν τον ΠΑΟΚ γιατί περισσότερος κόσμος έβλεπε βόλεϋ τον κωλογαυρο? Ξέρεις ότι γέμισαν τα σχολεία με παιδάκια με φανέλες του ΠΑΟΚ όταν στο γυμνάσιο ήμασταν τρεις παοκτσήδες σε όλο το σχολείο και στο λύκειο τέσσερις? Εχεις ρωτήσει τον Μοντεκρίστο που απ ότι καταλαβαίνω πλησιάζει τα εβδομήντα (από το 60 χρόνια βλέπω μπάλα είναι το συμπέρασμα φίλε, σόρρυ αν κάνω λάθος) από πότε είχε να δει τον ΠΑΟΚ να παίρνει ένα πρωτάθλημα? Από τα 35. Μπορεί να μην είχε παιδιά και τώρα μπορεί να έχει εγγόνια.
Λάθος που ο ΠΑΟΚ τότε δεν πέρασε από εκείνον τον όμιλο, αλλά είναι ένα λάθος που οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη χρονιά το έκαναν αποδεκτό απ όλους, και αν είναι ποτέ δυνατόν την χρονιά της μεγαλύτερης καύλας που νιώσαμε από αυτή την ομάδα (μαζί με τα ευρωπαικά στο μπάσκετ), να την χρεώσουμε στον Λουτσέσκου ως αποτυχία.
Προσωπικά είμαι βέβαιος πως εσύ είσαι ειλικρινής σε αυτή την κριτική όποιος όμως υποστηρίζει πως τότε πίστευε το ίδιο είναι καθαρά υποκριτής και ψεύτης.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Παρακάτω, οι πέντε προπονητές που για διάφορους λόγους, προκάλεσαν τον μεγαλύτερο ντόρο και χωρίστηκαν για χάρη τους (πολλοί) φίλαθλοι και οπαδοί του ΠΑΟΚ σε δύο στρατόπεδα.

Ένας ΠΑΪΣΙΟΣ, ένας ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ένας ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, ένας ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ και ένας ΖΩΓΡΑΦΟΣ με την γλώσσα των αριθμών.

Η σειρά είναι φθίνουσα και βάσει των αγώνων που έχουν με την ομάδα μας.

//////////////////////////////////////

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΠΑΪΣΙΟΣ)

..ΕΤΟΣ...-> ΑΓ (.Ν...Ι...Η.)
---------------------------------------
1996-97-> 15 (13-01-01)
1997-98-> 14 (10-01-03)
2002-03-> 47 (25-11-11)
2003-04-> 40 (21-11-08)
2004-05-> 05 (02-01-02)
2014-15-> 38 (19-06-13)
Σύνολο->159 (90-31-38)

Ποσοστά:
Νίκες.......-> 57%
Ισοπαλίες-> 20%
Ήττες......-> 23%

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ)

2017-18-> 42 (32-04-06)
2018-19-> 52 (36-08-08)
2021-22-> 59 (29-14-16)
2022-23-> 02 (00-01-01)
Σύνολο->155 (97-27-31)

Ποσοστά:
Νίκες.......-> 63%
Ισοπαλίες-> 17%
Ήττες......-> 20%

ΣΑΝΤΟΣ (ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ)

2007-08-> 30 (10-05-15)
2008-09-> 41 (23-10-08)
2009-10-> 43 (26-08-09)
Σύνολο->114 (59-23-32)

Ποσοστά:
Νίκες.......-> 52%
Ισοπαλίες-> 20%
Ήττες......-> 28%

ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ)

1999-00-> 22 (09-07-06)
2000-01-> 46 (24-11-11)
2001-02-> 41 (24-09-08)
Σύνολο->109 (57-27-25)

Ποσοστά:
Νίκες.......-> 52%
Ισοπαλίες-> 25%
Ήττες......-> 23%

ΦΕΡΕΪΡΑ (ΖΩΓΡΑΦΟΣ)

2019-20-> 46 (27-11-08)
2020-21-> 11 (04-05-02)
Σύνολο-> 57 (31-16-10)

Ποσοστά:
Νίκες.......-> 54%
Ισοπαλίες-> 28%
Ήττες......-> 18%

Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

montekristo έγραψε: και γιατι δεν αφησε τον Μποτο να του φερει παραπανω παιχτες το Γεναρη η μετα με ειδικο καθεστως απο τη Ρωσοουκρανια;
Επειδή αυτό δεν το θυμάμαι να συμβαίνει μπορείς να μου πεις από που προκύπτει?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δεν προκύπτει από πουθενά, το βγάζει από το μυαλό του. Και το παρουσιάζει ως δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Μαυρο Χιονι έγραψε:Τρίχες κατσαρές
Μια χαρά
Μπουρδέλο και τρίχες κατσαρές

Φανταστικός τρόπος,εύγε

Αλλά μάλλον είσαι αγανακτισμένος από τα κακά οφτοπικ

Να ξέρετε\

Αν κάνει καμια δήλωση ο Λουτσέσκου ας πούμε για τον Μπισεσβαρ,μη σχολιάσετε εδώ τις διαφορές των γνωμών σας για τον παικταρά εδώ

Στου μπίσεσβαρ το τόπικ (Που έχει και τρίχες κατσαρές)
αλλά και εκεί χωρίς να αναφέρετε το όνομα Λουτσέσκου,θα είστε οφτοπικ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Ακριβώς όπως τα γράφεις.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Doomlord4 έγραψε:Είναι τελείως ΟΝ τόπικ αυτά που έγραψα
Τελείως

Αποδεικνύω την λάθος στρατηγική ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ δηλώσεων

Επίσης, ναι μπορώ να παραδεχθώ ότι είχαμε μια στρατηγική που είχε ως στόχο τη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα και είχαμε το Europa League σε δεύτερη μοίρα, αφού γνωρίζαμε πως αν περνούσαμε τον όμιλο, είτε στους 16, είτε στους 8 θα αποκλειόμασταν. Το πιο σημαντικό εκείνη την περίοδο ήταν κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Οπότε η βασική ομάδα έπαιζε την Κυριακή και η... δεύτερη έπαιζε την Πέμπτη. Ακόμα και αν προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε πως υπήρχαν 18-19 παίκτες που λογίζονταν ως βασικοί, το μήνυμα που είχε περάσει ήταν πως εμείς είμαστε το δεύτερο γκρουπ και πως αυτά τα ματς δεν είναι τόσο σημαντικά όσο του πρωταθλήματος
Μαυρο Χιονι έγραψε: Ευρωπαϊκές αναλύσεις στου λουτσου
Ευρωπαϊκή του ανάλυση σχολιάζω

Τελείως ΟΝ ΤΟΠΙΚ

Razvan Lucescu είναι το Θέμα
Έχει κάνει δήλωση για στρατηγική που αποδεικνύω ως λανθασμένη

ΟΝ ΤΟΠΙΚ
Eιναι οφ τοπικ γιατι ο προπονητης ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενος να τα ξερει ολα αυτα. Αλλη ειναι η δουλεια του.
Ολα αυτα που γραφεις ειναι πανσωστα αλλα ειναι ευθυνη της διοικησης να βαλει εναν ανθρωπο να τα ψαχνει και να ενημερωνει. Οποτε φταιει η διοικηση και οχι ο προπονητης.
Επειδη θα συνεχιστει αυτο το λαθος, κι αφου ασχολεισαι τοσο πολυ, γιατι ολα αυτα δεν τα στελνεις απευθειας στον Σαββιδη? Τον Γιωργο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ιάσονας έγραψε:Ρε συ Doomlord ξέρεις ότι σε σέβομαι και οι αναλύσεις σου για την Ευρώπη πολλές φορές μου άνοιξαν τα μάτια, αλλά σοβαρά δεν νομίζεις πως ότι έγινε την χρονιά του νταμπλ στην Ευρώπη υπερβαίνει τον Λουτσέσκου, και η συζήτηση για το αν θα είναι ο προπονητής που θα τρέξει το νέο πρότζεκτ ξεχειλώνει? Δηλαδή που ζούσα εγώ σε άλλο κόσμο? Την ψύχωση που είχαμε όλοι για το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία μας μόνο εγώ την ένιωσα, μετά την κλοπή της προηγούμενης χρονιάς? Την οργή που ένιωσα την προηγούμενη χρονιά με τον γαύρο καταρχήν και με τα χανούμια στη συνέχεια που μου έγινε ψύχωση, εσύ δεν την ένιωσες? Και στο φινάλε σε δύο πολύ δυσκολες καταστάσεις την χρονιά του κλεμμένου, και την πρώτη χρονιά του Φερέιρα με την πολυιδιοκτησία, μόνο εγώ είδα έναν προπονητή που σήκωσε όλο τον επικοινωνιακό πόλεμο στις πλάτες του στην πρώτη περίπτωση και μία ομάδα που βάρεσε διάλυση στη δεύτερη?
Και στο φινάλε γιατί χρεώνεις στο Λουτσέσκου την άγνοια της σημασίας της ευρωπαικής πορείας τη χρονιά του νταμπλ, και όχι στην διοίκηση (δεν μιλάω για τον Σαββίδη αλλά δεν γίνεται ολόκληρος οργανισμός να μην έχει γνώση του πόσο μεγάλη σημασία είχαν οι συγκεκριμένοι αγώνες με Μπάτε και Βίντι και να μην του το επισυμάνει και του Λουτσέσκου και των παικτών.
Χωρίς να ξέρω την ηλικία σου και που μένεις, συνειδητοποιείς όμως την σημασία του νταμπλ για κάποιον που μένει όπως εγώ στο Βόλο, που στα 40 μου δεν είχα δει ποτέ πρωτάθλημα, που στις καφετέριες δεν βάζουν τον ΠΑΟΚ γιατί περισσότερος κόσμος έβλεπε βόλεϋ τον κωλογαυρο? Ξέρεις ότι γέμισαν τα σχολεία με παιδάκια με φανέλες του ΠΑΟΚ όταν στο γυμνάσιο ήμασταν τρεις παοκτσήδες σε όλο το σχολείο και στο λύκειο τέσσερις? Εχεις ρωτήσει τον Μοντεκρίστο που απ ότι καταλαβαίνω πλησιάζει τα εβδομήντα (από το 60 χρόνια βλέπω μπάλα είναι το συμπέρασμα φίλε, σόρρυ αν κάνω λάθος) από πότε είχε να δει τον ΠΑΟΚ να παίρνει ένα πρωτάθλημα? Από τα 35. Μπορεί να μην είχε παιδιά και τώρα μπορεί να έχει εγγόνια.
Λάθος που ο ΠΑΟΚ τότε δεν πέρασε από εκείνον τον όμιλο, αλλά είναι ένα λάθος που οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη χρονιά το έκαναν αποδεκτό απ όλους, και αν είναι ποτέ δυνατόν την χρονιά της μεγαλύτερης καύλας που νιώσαμε από αυτή την ομάδα (μαζί με τα ευρωπαικά στο μπάσκετ), να την χρεώσουμε στον Λουτσέσκου ως αποτυχία.
Προσωπικά είμαι βέβαιος πως εσύ είσαι ειλικρινής σε αυτή την κριτική όποιος όμως υποστηρίζει πως τότε πίστευε το ίδιο είναι καθαρά υποκριτής και ψεύτης.
viewtopic.php?f=299&t=5267&p=2103065#p2103065
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:Eιναι οφ τοπικ γιατι ο προπονητης ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενος να τα ξερει ολα αυτα. Αλλη ειναι η δουλεια του.
Ολα αυτα που γραφεις ειναι πανσωστα αλλα ειναι ευθυνη της διοικησης να βαλει εναν ανθρωπο να τα ψαχνει και να ενημερωνει. Οποτε φταιει η διοικηση και οχι ο προπονητης.
Επειδη θα συνεχιστει αυτο το λαθος, κι αφου ασχολεισαι τοσο πολυ, γιατι ολα αυτα δεν τα στελνεις απευθειας στον Σαββιδη? Τον Γιωργο
Είναι - δεν είναι υποχρεωμένος (που δεν είναι) που θα σχολιάσω την δήλωσή του όπου φαίνεται να νομίζει πως ξέρει την σημαντικότητα ενός θέματος;;

Δηλωσε ο εκάστοτε ταδε αυτό
Είναι λάθος για τον α και β λόγο

Ας βάλουμε μια τελεία
Μην το κάνουμε παραπάνω μπουρδέλο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

montekristo έγραψε:Αρα περσι του αρεσε ο σχεδιασμος και εμεινε
διαλαλωντας οτι θα παει να παρει το πρωταθλημα;

Μετα γιατί παραπονιοταν για το βαθος του ροστερ και γιατι
δεν αφησε τον Μποτο να του φερει παραπανω παιχτες το
Γεναρη η μετα με ειδικο καθεστως απο τη Ρωσοουκρανια;
john4serres έγραψε:
σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Καστάνη, ο Λουτσέσκου δεν έχει δικαίωμα να παραιτηθεί λόγω των ρητρών που υπάρχουν στο συμβόλαιο του και ο μόνος τρόπος να αποδεσμευτεί είναι με απόφαση του μεγαλομετόχου ή αν έρθει πρόταση πάνω από τα επτά εκατομμύρια ευρώ.
Ασχετα απ αυτο αν ισχυει η οχι,δευτερη φορα δε θα μπορουσε να το κανει. Θα ταν πολυ χοντρο. Το γιατι το κανε την πρωτη φορα το χω αναφερει απο προσωπικη πληροφορηση. Καμια σχεση με τα χρηματα.

ΥΓ Ρε Χιονι για το αν ο Λουτσεσκου μας εχει καταστρεψει στην ευρωπη μιλαμε. Που ειναι το οφτοπικ?Σ αυτον καταλογιζεται απο πολλους αν και ο Ντουμ ξεκαθαρισε καποια πραγματα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Τα εξαιρετικά που γράφει ο ντουμ για την Ευρώπη ,αφορούν κατά κύριο λόγο την διοικητική ομάδα που τρέχει τον ΠΑΟΚ στην καθημερινότητα. Γκαγκατσης ο κυρ κυρ κτλ . Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι να γνωρίζουν αυτό που με εξαιρετική προσπάθεα μας γνωστοποιει εδώ κι τόσο καιρό ο. Ντουμ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ τα εμπεδωσα πάντως
kotsarisg4

Δημοσίευση από kotsarisg4 »

Δηλαδη, αν κατάλαβα καλά, ο ΠΑΟΚ υποθήκευσε το ευρωπαϊκό του μέλλον μόνο την ονειρεμένη χρονιά του 2018/19, όταν και πήραμε αήττητο πρωτάθλημα και κύπελλο και στο τέλος της χρονιάς κλαιγαμε όλοι αγκαλιασμενοι. Κι όλα αυτά γιατί δεν περάσαμε στους 32 του Γιουρόπα λιγκ, όπου θα παίζαμε μετά (ως 2οι του όμιλου) με ένα μεγαθήριο τύπου Τσέλσι, για τους 16. Να ενημερώσω λοιπόν τον αγαπητό doοm (τον οποίο σέβομαι βαθύτατα για τις αναλύσεις του) οτι ο ΠΑΟΚ έχει περάσει 8 φορές σε όμιλο του Γιουρόπα λιγκ και πέρασε στους '32 τις 4..τώρα το γιατί κατέστρεψε την ομάδα μας αυτή η μια φορά που ήταν προπονητής ο λουτσεσκου (και μάλιστα σε χρονιά που διέλυσε τους πάντες στην Ελλάδα μέσα-εξω), το ξέρει μόνο αυτός και οι υπόλοιποι haters του προπονητή μας. Υγ. Το να κάτσω να βγάλω ποιους πιθανούς αντιπάλους θα απέφευγε η ομάδα αν ο Αναστασιάδης κέρδιζε την γκινγκαμπ, ο Τούντορ την γκαμπαλα και ο Φερέιρα την Ομόνοια, το θεωρώ ακραίο πραγματικά. Με όλη την αγάπη μου στον doom.

Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”