Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ωραίο χιούμορ, το παραδέχομαι. Αν δεν έβλεπα δάκτυλα να κουνιούνται στον αέρα λέγοντας πως ο Ιβάν είναι ο μόνος από το 2012 σταθερά στον ΠΑΟΚ (χμμμ ναι ε;) θα γελούσα. Αλήθεια.
Τι λέει το λαϊκό άσμα;
"Στείλε σε παρακαλώ
ένα σου σημάδι μόνο
μια ελπίδα για να ζω
να παλεύω με τον πόνο.
Ένα σου σημάδι μόνο, ένα σου σημάδι μόνο
για να ζωωωωω."
"Στείλε σε παρακαλώ
ένα σου σημάδι μόνο
μια ελπίδα για να ζω
να παλεύω με τον πόνο.
Ένα σου σημάδι μόνο, ένα σου σημάδι μόνο
για να ζωωωωω."
- Jules Winnfield
Αυτή την ανοησία τη λένε όσοι προσπαθούν να τον βγάλουν λάδι...Πανέξυπνος είναι και γι'αυτό και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα καλά και για τα άσχημα.abc_o_ karpouzas έγραψε:Ρε το πιο παράλογο από όλα είναι ότι...εμείς οι πουθεναδες....έχουμε βγάλει τον Σαββίδη αφελή που του τρώνε τα λεφτά...
Παροτρύνουμε τον βανια να ξυπνήσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του...να σταματάει το σκαιπ και να είναι εδώ παρόν..
Δεν γράφω αλλά γιατί με έχουν πιάσει τα γέλια
- NikLiverpool
WFH και καθάρισεςgika έγραψε:Αν δεν πάω και γω στη δουλειά μου χαμηλό προφίλ θα κρατάω;Asimos έγραψε:Χαμηλό προφίλ λέγεται.

- kataramenos5
Και μεχρι τοτε γιατι κραταγε αλλο προφιλ κι υποδεχοταν καθε φορά την αποστολη στη Τουμπα?Υπαρχουν και τα βιντεο που τον δειχνουν φανερα αδυνατισμενο πριν κατι χρονια.Asimos έγραψε:Χαμηλό προφίλ λέγεται.
Πάντως ο Όμιλος (λιμάνι, ξενοδοχεία, ΜΜΕ, κλπ) ούτε κι εφέτος συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου φέτος τιμώμενη χώρα είναι τα Αραβικά Εμιράτα κι αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών από ελληνικούς και διεθνείς κολοσσούς. Ο Μαρινάκης πάλι ένα τετράγωνο έκλεισε για παρουσίαση των ναυτιλιακών εταιρειών του κι άλλο ένα εξωτερικό για τα ΜΜΕ του Ομίλου. Κοπελουζος, Μυτιληναίος, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Μελισσανιδης, ΤΕΡΝΑ, ΕΛΑΚΤΩΡ κλπ, με πετρέλαια κι ενέργεια, θα είναι όλοι εκεί. Ο δε Καρυπιδης θα κανει κι εφέτος παρουσίαση με περίπτερο του οαρης. Εμείς πουθενά η μάλλον κάπου σε μια γωνιά με το γνωστό παλιό τροχόσπιτο.
Ελληνικοι κολοσσοι χαχαχα
Γελάσαμε καλά
Όλοι οι κρατικοδιαιτοι με τα θαλασσοδανεια
Εκτός συνόρων ούτε για περίπτερα δεν τους έχουν
Γελάσαμε καλά
Όλοι οι κρατικοδιαιτοι με τα θαλασσοδανεια
Εκτός συνόρων ούτε για περίπτερα δεν τους έχουν
Και ποια είναι αυτά τα τόσο άσχημα για τα οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ο Πρόεδρος Ιβάν Σαββίδης;Jules Winnfield έγραψε:Αυτή την ανοησία τη λένε όσοι προσπαθούν να τον βγάλουν λάδι...Πανέξυπνος είναι και γι'αυτό και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα καλά και για τα άσχημα.abc_o_ karpouzas έγραψε:Ρε το πιο παράλογο από όλα είναι ότι...εμείς οι πουθεναδες....έχουμε βγάλει τον Σαββίδη αφελή που του τρώνε τα λεφτά...
Παροτρύνουμε τον βανια να ξυπνήσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του...να σταματάει το σκαιπ και να είναι εδώ παρόν..
Δεν γράφω αλλά γιατί με έχουν πιάσει τα γέλια
* Ποτέ δεν μου άρεσαν εικόνες με κιτρινόμαυρο background μου φέρνουν τάση προς έμετο.
λογαριασμος με 3 ποστ, ολα λενε για ευθυνες Σαββιδη
Λογαριασμο με 1 ποστ ο αλλος «παρακολουθω χρονια το φορουμ χωρις να σχολιασω αλλα το πρωτο μου ποστ ειναι πως η ανακοινωση για το προβλημα κοιλιακων του Τσιγγαρα ειναι ψεμα»
Καλα παμε
Λογαριασμο με 1 ποστ ο αλλος «παρακολουθω χρονια το φορουμ χωρις να σχολιασω αλλα το πρωτο μου ποστ ειναι πως η ανακοινωση για το προβλημα κοιλιακων του Τσιγγαρα ειναι ψεμα»
Καλα παμε
- PAOK_Antarctica
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-