Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από nunies4 »

Dimg4 έγραψε:Ε ρε και κανουμε γκελα πρωτη αγωνιστικη κ φαμε κανα τριμπαλο απο τα ερπετα να δω το πλανο σας
E ρε και να μην ειχαμε κανει την ανανεωση που ΟΛΟΙ ζητουσατε(με) εδω και 2 χρονια και συνεχιζαμε και φετος να χαναμε απο την γειτονια και να μεναμε 20 ποντους πισω απο τον γαυρο....να δω τι θα λεγατε....
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Γερασίμου έγραψε:Να τελειώνουμε με Μουργκ, Τέιλορ, Ζαμπά-ακόμα να του κάνουν διακοπή συμβολαίου, ένα μήνα αδικαιολόγητα απόντα;-Μιχάι μάλλον και Λάμπρου. Αυτοί έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα από τον Μάιο, αλλά θα μου πεις πλην ίσως του Μουργκ στην Αυστρία που αλλού θα έβρισκαν τέτοιο συμβόλαιο; Παράλληλα και άμεσα, Αουγκούστο-μλκ που δεν πουλήθηκε για 4 χαρτιά τον Ιούνιο στους Άραβες, άντε τώρα να βρεις ομάδα και όσο πλησιάζει το τέλος των μεταγραφών, θα περιμένει τον χειμώνα και Κούρτιτς που δεν δείχνει να έχει όρεξη παρά μόνο για νεύρα. Αν εξοικονομηθούν από αυτούς 6-7 εκατομμύρια να πάμε για 3-4 ΠΟΛΥ ποιοτικές προσθήκες εκεί που χρειαζόμαστε από τους ελεύθερους και ναι, με συμβόλαια 1+ εκατομμυρίου, δεν θα χαλάσει ο γάμος αν δοθούν, γιατί αν μείνουν τα πράγματα όπως είναι σήμερα θα πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Μου αρεσει που τον Καντουρι κανεις δεν τον βαζει στη λιστα με τους αποχωρησαντες, θα μου πεις τοσο καιρο που εχει να παιξει ξεχασαμε οτι υπαρχει ακομα στην ομαδα,900χιλ συμβολαιο για να κανει μονιμα αποθεραπεια συναγωνιζεται τον Λεβεκ....
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

750.000 είναι το συμβόλαιο του Ομάρ για να είμαστε ακριβείς, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, αλλά στο ότι είναι το totem.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:
jibbie έγραψε:
joshua έγραψε:Nα @εσω τα xgoals και καθε ειδους περιεργο στατιστικο...Εχουμε ματια και βλεπουμε...Μια νικη σε 15 παιχνιδια και μια τελικη στην εστια απεναντι στη Λεφσκι και εμεις μιλαμε για xgoals...Αυτα δεν ειναι xgoals ειναι X-FILES...
Λυπάμαι πολύ που αντιδράς έτσι χωρίς να έχεις καταλάβει καν τι γράφω.
Αντε ρε παρεξηγιαρη... :lol: Τον καημο μου λεω δεν την λεω σε κανεναν...
Μη μασάς τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα :lol:
Γερασίμου

Ο Ζαμπά έκανε ανάρτηση για τα 24α γενέθλιά του (να τα εκατοστήσει), πως ξεκινά ένας νέος κύκλος. Τί νέος κύκλος, διακοπών; Στην ΠΑΕ τί κάνουν; Έγινε διακοπή συμβολαίου που είναι α.α. από τις 28 Ιουνίου; Θα τον πληρώνει η ομάδα για να κάνει διακοπές;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Γερασίμου έγραψε:Ο Ζαμπά έκανε ανάρτηση για τα 24α γενέθλιά του (να τα εκατοστήσει), πως ξεκινά ένας νέος κύκλος. Τί νέος κύκλος, διακοπών; Στην ΠΑΕ τί κάνουν; Έγινε διακοπή συμβολαίου που είναι α.α. από τις 28 Ιουνίου; Θα τον πληρώνει η ομάδα για να κάνει διακοπές;
δεν νομιζω οτι...απο την στιγμη που δεν ειναι παρων....να πληρωνεται...

αν ηταν ετσι κανενας δεν θα ..ηταν ...παρων
Γερασίμου

Σύμφωνος, αλλά πρέπει να κοινοποιηθεί διακοπή συμβολαίου στην S.L., ΕΠΟ, νομίζω και ΟΥΕΦΑ για να είναι εντάξει και κατοχυρωμένη η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και να πάει να παίξει σε όποια ομάδα θέλει;

Να μην πληρώνεται ως.. απών, και συμβόλαιο να μη μπορεί να πάει πουθενά αλλού.
Γερασίμου

Η διακοπή γίνεται για αδικαιολόγητη απουσία προκειμένου να μην καταβάλλεται ο μισθός, αλλά το συμβόλαιο ισχύει μέχρι 30/6/23 και δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς την συγκατάθεση του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Γερασίμου έγραψε:Ο Ζαμπά έκανε ανάρτηση για τα 24α γενέθλιά του (να τα εκατοστήσει), πως ξεκινά ένας νέος κύκλος. Τί νέος κύκλος, διακοπών; Στην ΠΑΕ τί κάνουν; Έγινε διακοπή συμβολαίου που είναι α.α. από τις 28 Ιουνίου; Θα τον πληρώνει η ομάδα για να κάνει διακοπές;
Νέος κύκλος αδιακοπου Διηπειρωτικού αυνανισμού μάλλον εννοεί φίλε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:Ε ρε και κανουμε γκελα πρωτη αγωνιστικη κ φαμε κανα τριμπαλο απο τα ερπετα να δω το πλανο σας
Αν θες παιξτο από τώρα καρφί διπλό είναι το ματς!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:
astral έγραψε:Με την πρώτη στραβή σπίτι? Δε φτιάχνουμε τίποτα έτσι. Ποτε.
Το ζητούμενο είναι να δούμε ότι κατάλαβαν το λάθος και υπάρχει προσπάθεια να διορθωθεί.
Για καποιον απο ολους αυτους δεν ειναι η πρώτη στραβη. Εχει ξανασυμβει με πιο ετοιμο ροστερ. Με πιο αδυναμους αντιπαλους.
Ακομη και περσι με την ψυχη στο στομα τα καταφερε απεναντι σε λιμα, μεχρι να περασει απο τους ομιλους.
Αυτος ο καποιος εχει και ενα σερι με μια μολις νικη σε καμια 15αρια ματς.
Δεν ειναι η πρώτη στραβη. Το ερωτημα ειναι ποσες ευκαιριες ειμαστε διατεθιμενοι να του δωσουμε και ποσους στοχους αξιζει να διακινδυνευσουμε.
Αν αποφασιστει να μεινει, τοτε ελπιζω στο τελος της χρονιας να γελαμε. Γιατι αν κλαιμε, θα ναι πολυ ασχημη η κατασταση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο ο Ιβαν δεν το αποφασιζει; Και απο οτι φαινεται εχει αποφασισει να μεινουν και ο Λουτσε και ο Μποτο. Βλεπεις κτι αλλο;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Με το σκεπτικο σου ολα ειναι αποφαση του Ιβαν αρα κακως συζηταμε το οτιδηποτε.
Εγω λεω την αποψη μου. Το τι θα αποφασισει ο Ιβαν ειναι δικο του θεμα.
Σε καθαρα ποδοσφαιρικα θεματα δεν εχει δειξει να το χει ιδιαιτερα ο Ιβαν.

famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Ένα ατελείωτο δημοσιοϋπαλληλίκι η ΠΑΕ από καρεκλοκένταυρους που βολεύτηκαν και σιγά μη χάσουν τον μισθό. Δύσκολες εποχές να είσαι άνεργος, ειδικά αν δεν έχεις βιογραφικό.

Anyway, η δικιά μου απορία είναι θα συνεχίσει να βάζει τα στοιχήματα εκατομμυρίων που αγοράσαμε σε άλλες θέσεις από αυτό που παίζουν ο προπονητής; Μήπως να τους έβαζε όλους στη θέση τους και να έλεγε αυτούς έχω έτσι θα παίξω; Να πετάξει το μπαλάκι στον έτερο Καππαδόκη δηλαδή που είναι και υπεύθυνος για μεταγραφές;

Aπό την άλλη σκέφτομαι, μήπως αυτό όλο είναι συμφωνημένο και γι'αυτό κανείς δεν μιλάει;

Μακάρι να ξέραμε τι παίζει, αλλά ούτε ρεπόρτερ της προκοπής έχει η ομάδα εδώ και δεκαετίες, ούτε η ομάδα έχει διάθεση να μιλήσει. Οπότε τα μπάνια μας και καλό καλοκαίρι. Έτσι κι αλλιώς και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, η ομάδα μας όσο και αν την αγαπάμε και τρελαινόμαστε για αυτήν, για κάποιο μυστήριο (?!) λόγο πάντα είναι ένα κλικ μείον από το να κάνει το βήμα παρακάτω. Ούτε τα x-files να ήμασταν τόσα χρόνια :D
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:Με το σκεπτικο σου ολα ειναι αποφαση του Ιβαν αρα κακως συζηταμε το οτιδηποτε.

Gospi έγραψε:Με το σκεπτικο σου ολα ειναι αποφαση του Ιβαν αρα κακως συζηταμε το οτιδηποτε.

Οχι δεν ειπα οτι κακως συζηταμε, δεν ξερω απο που το εβγαλες αυτο. ειπα οτι εσυ λες κατι για τον Λουτσε ή αλλος λεει για τον Μποτο αλλα δεν φαινεται να τους διωχνει ο Ιβαν, αρα τι γινεται;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”