Jose Boto
Re: Jose Boto
Εντάξει δεν θα μου φαινόταν και εντελώς παράλογο να προτείνει ο Μπότο τον Κάργα. Ο Πορτογάλος έχει ήδη 7 μήνες στην Ελλάδα και μπορεί να έχει άποψη για κάποιους παίκτες. Τον Κάργα άλλωστε τον είδε τουλάχιστον 2 φορές στα μεταξύ μας παιχνίδια και ήταν και αρκετά καλός.
Ρε συ Andrew, σορρυ κιόλας αλλά αυτά που λες ΔΕΝ στέκουν.
Ας δεχτούμε ότι ο Καργας ήταν εισήγηση των Ελλήνων scouter του συλλόγου. Δε νομίζω να τον ήξερε ο Μποτο από παλιά.
Όμως για να γίνει μια μεταγραφή, οποια κι αν είναι αυτή, πρέπει να έχει έγκριση του αρμόδιου. Και αρμόδιος αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ ειναι ο Μποτο.
Από την στιγμή, λοιπόν, που έδωσε το ΟΚ για να γίνει αυτή η μεταγραφή (και άσχετα με το ποιος την πρότεινε) η ευθύνη βαραίνει ΚΑΙ αυτόν. Για την ακρίβεια η ευθύνη βαραίνει κυρίως αυτόν.
Ειναι σα να μου λες ότι στην επιχειρηση μου έρχεται ένας υπάλληλος μου και μου λέει, "αφεντικό προτείνω να αγοράσουμε το τάδε εργαλείο γιατί θα αναβαθμισει τις υπηρεσίες μας".
Εγω τον ακούω και το αγοράζω αλλά δεν αρέσει στους πελάτες και αυτοί γκρινιάζουν.
Και γυρνάω μετά εγώ ως αφεντικό και κατηγορώ τον υπάλληλο μου για την πρόταση που μου έκανε.
Δεν φταίω εγώ που αποφασίζω δηλαδή, φταίει αυτός που πρότεινε.
Τόσο παράλογο είναι αυτό που λες.
Η ευθύνη πάντα βαραίνει αυτόν που παίρνει την τελική απόφαση, αυτόν που ηγείται. Όχι τον υφιστάμενο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας δεχτούμε ότι ο Καργας ήταν εισήγηση των Ελλήνων scouter του συλλόγου. Δε νομίζω να τον ήξερε ο Μποτο από παλιά.
Όμως για να γίνει μια μεταγραφή, οποια κι αν είναι αυτή, πρέπει να έχει έγκριση του αρμόδιου. Και αρμόδιος αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ ειναι ο Μποτο.
Από την στιγμή, λοιπόν, που έδωσε το ΟΚ για να γίνει αυτή η μεταγραφή (και άσχετα με το ποιος την πρότεινε) η ευθύνη βαραίνει ΚΑΙ αυτόν. Για την ακρίβεια η ευθύνη βαραίνει κυρίως αυτόν.
Ειναι σα να μου λες ότι στην επιχειρηση μου έρχεται ένας υπάλληλος μου και μου λέει, "αφεντικό προτείνω να αγοράσουμε το τάδε εργαλείο γιατί θα αναβαθμισει τις υπηρεσίες μας".
Εγω τον ακούω και το αγοράζω αλλά δεν αρέσει στους πελάτες και αυτοί γκρινιάζουν.
Και γυρνάω μετά εγώ ως αφεντικό και κατηγορώ τον υπάλληλο μου για την πρόταση που μου έκανε.
Η ευθύνη πάντα βαραίνει αυτόν που παίρνει την τελική απόφαση, αυτόν που ηγείται. Όχι τον υφιστάμενο.
Ο Κάργας αν δουλέψει σκληρά ίσως μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ - δε το αποκλείω.
Άρα η μεταγραφή , ως απλό γεγονός , δε μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν λάθος.
Λάθος ήταν να στηριχθούμε σε αυτόν , ως βασικό, στο παιχνίδι ζωής και θανάτου με Λεφσκι.
Λάθος ήταν να στηριχθούμε σε αυτόν , ως βασικό, στο παιχνίδι ζωής και θανάτου με Λεφσκι.
- ΑποστόληςΑ
Δεν βλέπω κάτι ευχάριστο όταν διαβάζω τη λέξη: "λογικά".john4serres έγραψε:ευχάριστη είδηση.gergeo4 έγραψε:λογικά μένει ο κύριος Μπότο
- ΑποστόληςΑ
+1giapas έγραψε:Ο Κάργας αν δουλέψει σκληρά ίσως μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ - δε το αποκλείω.
- Jules Winnfield
Καλώς σας βρήκα,παιδιά.
Κανείς προπονητής δε θα φτιάξει ομάδα μ'αυτο το μετριότατο έως κακό ρόστερ . Υπεύθυνοι είναι και οι τρεις. Δηλαδή, Ιβάν,Μπότο,Λουτσέσκου. Μ'αυτή τη σειρά.
Ας πούμε λοιπόν πως ο Μπότο δεν μπόρεσε να βρει αυθεντικά ταλέντα με τα ψίχουλα που του έδωσε ο Ιβάν(υπόθεση εργασίας).
Εσύ ,ρε Λουτσεσκου, δεν τους είδες εδώ κι έναν μήνα πως δεν μπορούν τα παλικάρια; Εγώ ήμουν μαζί σου όταν σε χρονιά champions league σου έκαναν το ίδιο και σηκώθηκες κι έφυγες.
Έπρεπε να κάνεις το ίδιο και φέτος. Και θα ήσουν μεγάλος μάγκας. Τώρα είσαι συνυπευθυνος στο έγκλημα.
Κανείς προπονητής δε θα φτιάξει ομάδα μ'αυτο το μετριότατο έως κακό ρόστερ . Υπεύθυνοι είναι και οι τρεις. Δηλαδή, Ιβάν,Μπότο,Λουτσέσκου. Μ'αυτή τη σειρά.
Ας πούμε λοιπόν πως ο Μπότο δεν μπόρεσε να βρει αυθεντικά ταλέντα με τα ψίχουλα που του έδωσε ο Ιβάν(υπόθεση εργασίας).
Εσύ ,ρε Λουτσεσκου, δεν τους είδες εδώ κι έναν μήνα πως δεν μπορούν τα παλικάρια; Εγώ ήμουν μαζί σου όταν σε χρονιά champions league σου έκαναν το ίδιο και σηκώθηκες κι έφυγες.
Έπρεπε να κάνεις το ίδιο και φέτος. Και θα ήσουν μεγάλος μάγκας. Τώρα είσαι συνυπευθυνος στο έγκλημα.
Όχι ρε φίλε Σκαρταδο . Ο Μποτο είναι ο καινούργιος διευθυντής. Υπήρχε κι τμήμα μεταγραφών πριν από αυτόν . Ο Μποτο προχωρά στον σχεδιασμό που έχει στο νου του κι σε κάποια στιγμή απευθύνεται κι στο υπάρχον τμήμα . Δεν απαξιώνεις κανένα από τους ανθρώπους που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας σου. Μπορεί να προέλθουν κι από εκεί οποίες αξιόλογες προτάσεις . Ε λοιπόν ήρθαν ! Πρώτη του κάργα κι αμέσως μετά του Δώνη.. Ας βγάλουμε για την οικονομία της συζήτησης τον κάργα εκτός.JohnDag έγραψε:Ρε συ Andrew, σορρυ κιόλας αλλά αυτά που λες ΔΕΝ στέκουν.
Όταν μαθαίνει ο κ Μποτο τα παρελκόμενα της μεταγραφής του Δώνη πως νομίζεις ότι αισθάνθηκε;;Η απάντηση είναι πολύ απλή : Ζήτησε κι έφερε κι άλλους συνεργάτες μαζί του!!
-
Εμενα παντως κατι μεσα μου φωναζει οτι
ο ενας εκ των δυο νεων συνεργατων που
εφερε μετα το 1ο ματς θα παρει τη θεση του!
Αμεσα η αργοτερα δεν μου διευκρινιζει ομως.
ΥΓ. Προαισθημα διχως καμια πληροφορια.-
ο ενας εκ των δυο νεων συνεργατων που
εφερε μετα το 1ο ματς θα παρει τη θεση του!
Αμεσα η αργοτερα δεν μου διευκρινιζει ομως.
ΥΓ. Προαισθημα διχως καμια πληροφορια.-
συμφωνα με τελευταιες πηροφοριες, ο Τασος Τρυφωνος θα ειναι νεος ΤΔ του ΠΑΟΚ...

...ενω ο Ζοζε Μποτο θα παρουσιαζει τον Αδυναμο Κρικο στο Οπεν
[/url]

...ενω ο Ζοζε Μποτο θα παρουσιαζει τον Αδυναμο Κρικο στο Οπεν

- kataramenos5
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Ο Ιβάν γιατί φταίει; Δεν τους έδωσε τα κλειδιά; Για να είμαστε και αληθινοί από πέρυσι δεν είπε τον Λου όλα εσυ κανόνισε ότι και όποιον θέλεις κ αυτός γκρινιαζε πως δεν μπορεί να κάνει και τις δυο δουλειές;Jules Winnfield έγραψε:Καλώς σας βρήκα,παιδιά.
Βασικός υπεύθυνος είναι ο Λου και δευτερος αν σε περίπτωση που δεν παμε τρένο μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ είναι ο Μποτο αν δεν καταφέρει να εχει έτοιμο καλυτερο προπονητη.
Ο. Ιβάν από τη στιγμή που είναι όλοι πληρωμένοι παβει να έχει οποιαδήποτε ευθυνη ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
- theodorsalonika
Εγώ άμα ήμουν εσύ,θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω...τώρα τι μου λέει ο καθένας το ακούω βερεσε...δεν μπόρεσες με αυτούς που έφερες να κερδίσεις σε δύο αγώνες την βουλγαρική ομαδα...ελεος .
Φταίς και συ και έπρεπε να παραιτηθείς άμεσα μαζί με τους υπόλοιπους..έτσι για να δείξεις τουλάχιστον μια ευαισθησία...αλλά έχετε καθίσει όλοι πάνω στο παχουλό χρήμα και περιμένετε την άνοιξη ....λίγο τσίπα δεν υπάρχει;
Φταίς και συ και έπρεπε να παραιτηθείς άμεσα μαζί με τους υπόλοιπους..έτσι για να δείξεις τουλάχιστον μια ευαισθησία...αλλά έχετε καθίσει όλοι πάνω στο παχουλό χρήμα και περιμένετε την άνοιξη ....λίγο τσίπα δεν υπάρχει;
- abc_o_ karpouzas
Αυτό με τον κάργα....τι παίζει;;
Ποτέ γίνανε αυτές οι διαπιστώσεις;;
Πριν τις 5 πρώτες σελίδες...της ενότητας καργας..ή μετά;
Ποτέ γίνανε αυτές οι διαπιστώσεις;;
Πριν τις 5 πρώτες σελίδες...της ενότητας καργας..ή μετά;
- Jules Winnfield
Καλησπέρα και σε σένα. Ρε φίλε, το skroutz project και ο περιορισμός των συμβολαίων ποιανού ιδέα είναι; Πληρωμένοι μπορεί να είναι και στον Βόλο και στον Αστέρα Τρίπολης αλλά τα συμβόλαια είναι για καμιά πορτοκαλάδα. Εδώ είμαστε ΠΑΟΚ και δεν αρκεί να είναι όλοι πληρωμένοι.Grigorios_PAOK έγραψε:Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Ο Ιβάν γιατί φταίει; Δεν τους έδωσε τα κλειδιά; Για να είμαστε και αληθινοί από πέρυσι δεν είπε τον Λου όλα εσυ κανόνισε ότι και όποιον θέλεις κ αυτός γκρινιαζε πως δεν μπορεί να κάνει και τις δυο δουλειές;Jules Winnfield έγραψε:Καλώς σας βρήκα,παιδιά.
Βασικός υπεύθυνος είναι ο Λου και δευτερος αν σε περίπτωση που δεν παμε τρένο μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ είναι ο Μποτο αν δεν καταφέρει να εχει έτοιμο καλυτερο προπονητη.
Ο. Ιβάν από τη στιγμή που είναι όλοι πληρωμένοι παβει να έχει οποιαδήποτε ευθυνη ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Και φυσικά ισχύει γενικώς ,πως στο μαγαζί σου υπεύθυνος είσαι εσύ,όχι ο υπάλληλος. Αν φταίει ο υπάλληλος,τον απολύεις.
- ΑποστόληςΑ
O Boto δεν είναι προπονητής.theodorsalonika έγραψε:Εγώ άμα ήμουν εσύ,θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω...τώρα τι μου λέει ο καθένας το ακούω βερεσε...δεν μπόρεσες με αυτούς που έφερες να κερδίσεις σε δύο αγώνες την βουλγαρική ομαδα...ελεος .
Μπορεί να έφερε παίκτες, αλλά η ομάδα δεν βλεπόταν από όλους και όχι μόνον από τους καινούριους. Μηδέν φυσική κατάσταση, μηδέν επιθετική ανάπτυξη, μηδέν συνεννοήσεις μεταξύ των παικτών και αυτοματισμοί. Η ομάδα ήταν ανέτοιμη να παίξει προκριματικά, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής.
Γι αυτό όμως ο ΑΔ δεν φέρει την κύρια ευθύνη. Φταίει για άλλα, αλλά, κατά την προσωπική μου άποψη πάντοτε, δεν έχει την κύρια ευθύνη για τον αποκλεισμό.