NBA πριν τώρα και μετά....
- evripidis4
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Ο Κάρι είναι ο Ροναλντίνιο του παγκόσμιου μπάσκετ...
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Πες τα!Tolaros έγραψε:Ο Κάρι κατέστρεψε το μπάσκετ ντροπή, εγώ θέλω να βλέπω ξύλο στη ρακέτα και ταμπλό να σπάνε
Δεν έχω δει τον Curry στο Ρέμο.evripidis4 έγραψε:Ο Κάρι είναι ο Ροναλντίνιο του παγκόσμιου μπάσκετ...
Οι γουριορς έχασαν τον 7-8 παίκτη του ροστερ τους. Ο λόγος που τον έχασαν είναι ότι δεν θέλησαν να του δώσουν 9 εκ το χρόνο, τα οποία όμως μαζί με τον φόρο πολυτελείας θα έφταναν περίπου τα 70 εκ τον χρόνο.
όλοι οι φίλαθλοι του ελιτίστικου σαν φραντσισκο διαμαρτυρονται στα ΜΜΕ.. Τελικά παντού οι φίλαθλοι έχουν κοινά σημεία
όλοι οι φίλαθλοι του ελιτίστικου σαν φραντσισκο διαμαρτυρονται στα ΜΜΕ.. Τελικά παντού οι φίλαθλοι έχουν κοινά σημεία
Δεν έχει την έννοια του δικου μας φόρου, εκεί άλλωστε νομίζω ότι οι ιδιοι οι παίκτες πληρώνουν τον φόρο.Patron έγραψε:Από 9 με φόρο Πάρο 70, σοβαρά τώρα;
Φόρος πολύτελειας λέγεται και βαρύνει τις ομάδες που υπερβαίνουν το ποσό που έχει οριστεί ως όριο για το σύνολο του μπάτζετ.
Μέγιστος παικταράς. Από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών..evripidis4 έγραψε:Ο Κάρι είναι ο Ροναλντίνιο του παγκόσμιου μπάσκετ...

- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
εντάξει δεν ήταν και Bill Laimbeer αλλά καλός ήτανε. Λένε τώρα, εγώ δεν ξέρω.
O Bill Russel πέρα από τον πλέον πολυνίκη παίχτη στο ΝΒΑ, υπήρξε και ο πρώτος μαύρος προπονητής στην λίγκα, όταν τα δυο τελευταία (από τα 11 συνολικά) πρωταθλήματα που κέρδισε ήταν παίχτης προπονητής. Ανταγωνιστής του Τσάμπερλεν, ηγέτης των Σέλτικς και από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του ΝΒΑ, εκπροσώπησε σε όλη του την ζωή τα δικαιώματα της μαύρης κοινότητας και οργάνωσε άπειρες δομές υποστήριξης, επιμόρφωσης κλπ. Το βραβείο του ΜVP των τελικών φέρει το όνομα του. Από τους λίγους πραγματικούς "θρύλους" του ΝΒΑ, σαφώς πολύ σημαντικότερος του (πολιτιμότατου) Laimbeer 

- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Τι τρολλ; Δεν ξέρει μπάσκετ. Μόνο κάτι σαπάκια στο Ισραήλ ξέρει να βλέπει.
- constadine
Από paok24:
Αφιέρωμα για τη Θεσσαλονίκη στη σειρά ντοκιμαντέρ του NBA
Η σπουδαία παραγωγή του ΝΒΑ για τις «μπασκετουπόλεις» της Ευρώπης
Το ΝΒΑ ετοίμασε οκτώ ντοκιμαντέρ για ισάριθμες ευρωπαϊκές πόλεις και τη σχέση που έχουν με το μπάσκετ και φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτές η Θεσσαλονίκη.
Το NBA Hoop Cities, ετοίμασε μια σειρά ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων που εξερευνά την τοπική κουλτούρα και τις μπασκετικές κοινότητες που περιβάλλουν το παιχνίδι στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Μέσω του NBA League Pass μπορείτε να δείτε μπασκετικές ιστορίες από Παρίσι, Μπολόνια, Βελιγράδι, Κολωνία & Λεβερκούζεν, Σεβίλλη, Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη.
Φυσικά, στο επεισόδιο που αφορά τη Θεσσαλονίκη, δε θα μπορούσε να λείπει ο ΠΑΟΚ, με τον Ευθύμη Ρεντζιά, να εξηγεί τις δικές του εμπειρίες, όπως μπορείτε να δείτε από το σχετικό βίντεο που μοιράστηκε η ομάδα, αλλά και ο λογαριασμός του ΝΒΑ Europe στο Instagram.
[youtube]dIk6oN9A_aE[/youtube]
Και το τρέιλερ NBA Hoop Cities Thessaloniki :
[youtube]G6Lkjc09UvQ[/youtube]
Αφιέρωμα για τη Θεσσαλονίκη στη σειρά ντοκιμαντέρ του NBA
Η σπουδαία παραγωγή του ΝΒΑ για τις «μπασκετουπόλεις» της Ευρώπης
Το ΝΒΑ ετοίμασε οκτώ ντοκιμαντέρ για ισάριθμες ευρωπαϊκές πόλεις και τη σχέση που έχουν με το μπάσκετ και φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτές η Θεσσαλονίκη.
Το NBA Hoop Cities, ετοίμασε μια σειρά ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων που εξερευνά την τοπική κουλτούρα και τις μπασκετικές κοινότητες που περιβάλλουν το παιχνίδι στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Μέσω του NBA League Pass μπορείτε να δείτε μπασκετικές ιστορίες από Παρίσι, Μπολόνια, Βελιγράδι, Κολωνία & Λεβερκούζεν, Σεβίλλη, Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη.
Φυσικά, στο επεισόδιο που αφορά τη Θεσσαλονίκη, δε θα μπορούσε να λείπει ο ΠΑΟΚ, με τον Ευθύμη Ρεντζιά, να εξηγεί τις δικές του εμπειρίες, όπως μπορείτε να δείτε από το σχετικό βίντεο που μοιράστηκε η ομάδα, αλλά και ο λογαριασμός του ΝΒΑ Europe στο Instagram.
[youtube]dIk6oN9A_aE[/youtube]
Και το τρέιλερ NBA Hoop Cities Thessaloniki :
[youtube]G6Lkjc09UvQ[/youtube]