Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Βρε και σαν χαφ να εμενε ο Τειλορ. Δε βλεπω να ερχεται καποιος αλλος :oops:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τα ρεπορτάζ που αρχίζουν και βγαίνουν 3 μέρες μετά το σοκ μιλάνε για εκκαθαρίσεις Τευλορ, Μουργκ, Ζαμπα, Νινουα, Λάμπρου πώληση Μιχαι, προσπάθεια για πώληση Αουγκούστο και δύο προσθήκες μέχρι το τέλος της περιόδου.
10 που θα μπορεί να παίζει και αριστερό εξτρέμ (σαν τα υπόλοιπα 4 που ήδη έχουμε δηλαδή :D ) και φορ.
Απόκτηση χαφ μόνο αν φύγει και ο Κουρτιτς.
Προσωπική άποψη ότι οι προσθήκες θα είναι περισσότερες.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

buffalobill4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Έχεις δίκιο, το διόρθωσα! :lol:

Να σου κάνω μια υποθετική ερώτηση; Έστω ότι έφερνες εσύ όλους τους παραπάνω ή έστω αντίστοιχα έτοιμους καλούς παίκτες, με αξιόλογα βιογραφικά.
Ως οπαδός που είσαι, πόσο θα σε απασχολούσε το πως θα πληρωθεί ο οποιοσδήποτε Βέρμπιτς αν δεν περνούσες στην Ευρώπη;
Δηλαδή τι αναλύουμε τώρα; Την λογιστική οπτική των πραγμάτων; Είναι δουλειά μας;

Εγώ σέβομαι την απόφαση να ξοδεύεις μόνο όσα εισπράττεις. Τη σέβομαι απόλυτα.
Δεν σέβομαι όμως να το κάνεις από την επόμενη χρονιά από την οποία εισέπραξες καμιά 20αριά εκατομμύρια από πωλήσεις και ξόδεψες μηδέν. Τη χρονιά που πούλησες τα μεγαλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία...
Δεν πάει έτσι.. Δεν έχει λογική να το κάνεις επιλεκτικά, ξεκινώντας μάλιστα από την επόμενη χρονιά από την οποία έκανες ρεκόρ πωλήσεων.
Είναι σαν να λέμε, να πουληθεί του χρόνου ο Κουαλιάτα, ο Ρικάρντο και ο Κοτάρσκι, να εισπράξει 30 εκατομμύρια (λέμε τώρα) και να μην δώσει ούτε ευρώ για ενίσχυση, αλλά την επόμενη που θα έχει μια δυο πωλήσεις, τότε να πει "ίσα βάρκα ίσα νερά, ότι βγει από πωλήσεις θα πάει σε αγορές".
Θα είχες δίκιο αν ο Σαββίδης έλεγε θα ξοδεύουμε σε μεταγραφές όσα βγάζουμε από μεταγραφές. Αλλά ισοσκλισμενος προϋπολογισμός σημαίνει ότι όσα θα μπαίνουν στο ταμείο τόσα θα βγαίνουν. Και για μεταγραφές και για συμβόλαια και για ανανεώσεις και για τρέχοντα συμβόλαια. Μαζί με τα υπόλοιπα έσοδα από εισιτήρια τηλεοπτικά χορηγίες κλπ. Προς το παρόν και με τις πωλήσεις που κάναμε πάλι στο μείον ειμαστε και θα χρειαστεί να μπούνε 5 μύρια στην αμκ.

Στο πρώτο σκέλος του ποστ, προφανώς και δεν είμαι λογιστής και με ενδιαφέρει μόνο το πως θα γίνει καλύτερη η ομάδα αλλά το οικονομικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ομάδα που θα δημιουργηθεί. Και καλώς ή κακώς αυτό αποφάσισε ο ιδιοκτήτης οπότε θέλω δεν θέλω θα το σεβαστώ τι να κάνουμε τώρα;
Εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Εγώ κατάλαβα πως έχει δοθεί εντολή στον Μπότο, πως μπορεί να χρησιμοποιήσει για μεταγραφές ότι βγάλει από πωλήσεις.
Γι' αυτό και τα ποσά (αγορές/πωλήσεις) από πέρσι τον Γενάρη μέχρι σήμερα, είναι σχεδόν στα ίσα.
Ξαναλέω όμως πως προσωπικά έχω κουραστεί αφάνταστα να κάνω συζητήσεις σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΟΚ λες και ξέρουμε που πάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, ή λες και το μόνο που μας απασχολεί είναι πόσο μέσα θα μπει ο Ιβάν.
Ας κόψει το κεφάλι του να φτιάξει καλή ομάδα. ΜΌΝΟ αυτό με νοιάζει.
Το ίδιο θα με ένοιαζε όποιος και να ήταν μεγαλομέτοχος. ΜΌΝΟ το καλό του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Προσωπική άποψη ότι δεν θα πάρουμε κανέναν, παρά μόνο αν φύγουν τόσο ο Αουγκούστο όσο και ο Κούρτιτσ. Συμβόλαια στο μύριο από εδώ και πέρα δεν παίζουν. Ταβάνι τα 500 χιλ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει εφτά εξαρο-οκτάρια (Τσιγγάρας,Σβαμπ,Κούρτιτς,Αουκούστο, Φελίπε,Ντάντας, Καντουρί) για δύο θέσεις. Από αυτούς μπορούν να φύγουν μόνο οι Τσιγγάρας, Κούρτιτς και Αουγκούστο. Δεν νοείται να πάρουν άλλο χάφ.

Πουλήστε και διώξτε Τέιλορ,Μουργκ, Ζαμπά, Αουγκούστο, Μιχάι και πάρτε έναν ακριβό καλό στόπερ και τον Σοτέλδο για να είμαστε οκ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ettien26 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Και πόσο στα σοβαρά να πάρεις μια ομάδα ανθρώπων που υποτίθεται πως στοχεύουν σε οικονομικό εξορθολογισμό και την ίδια ώρα δίνουν τετραετές συμβόλαιο στον Τέιλορ ενώ έναν χρόνο νωρίτερα δαπανούν 2+ εκατομμύρια για τον Μουργκ;
Το κόστος της μεταγραφής Μουργκ ήταν δικαιολογημένο. Το αν πρόσφερε ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Αλλά με 2 μύρια πήρες παίκτη έναν 25αρη που το transfer τον κοστολογούσε περισσότερο (2,5 μύρια), που πήρε πρωτἀθλημα στη χὠρα του, που έγραψε με μια καλή ομάδα συνολικά 163 συμ., 35 γκολ, 40 ασσίστ. Ηταν μια μεταγραφή που τουλάχιστον στο κόστος της είχε μια λογική.

Αντε τώρα όμως βρες μου εσύ λογική στο κόστος απόκτησης του Κουαλιάτα με σχεδόν 2 μύρια (μόλις 500 χιλ. αξια τον έδινε το transfermarkt, μετά τον ανέβασε στα 800), με 14 συμ και 0 γκολ πέρυσι στην 7η ομάδα της ουρουγουάης, χωρίς καν συμμετοχές στις μικρές ομάδες της χώρας του κ.λ.π.

Ασε δηλαδή που πιστεύω ότι είναι τόσο φτωχό σε ποιότητα το ρόστερ μας αυτή την στιγμή που αν δεν φύγει ο Αυστριακός, δεν αποκλείω και να πάρει σε αρκετά παιχνίδια φανέλα βασικού.
Ακόμα και έτσι να το δεις, ο παίκτης ήρθε ως αντί-Πέλκας και δεν έχει τη παραμικρή σχέση παικτικά με τον Δημήτρη. Μηδέν επαφή όμως. Που σημαίνει πως κάποιος που έπρεπε να τον τσεκάρει, δεν το έκανε και βασίστηκε ίσως μόνο στα νούμερα.
Δεν διαφωνώ καθόλου για τον Κουαλιάτα. Ίσως ο Μπότο είδε κάτι που εμείς δεν βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Dark Knight έγραψε:Προσωπική άποψη ότι δεν θα πάρουμε κανέναν, παρά μόνο αν φύγουν τόσο ο Αουγκούστο όσο και ο Κούρτιτσ. Συμβόλαια στο μύριο από εδώ και πέρα δεν παίζουν. Ταβάνι τα 500 χιλ.
Ταβάνι η 4η θέση πες καλύτερα.
Ήδη μας δίνουν 4ο φαβορί οι στοιχηματικές..
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εγω παντως θα θελα να βλεπω βασικους στα χαφ νταντας φελιπε σοαρες..νομιζω συμπληρωνει ο ενας τον αλλον και σε ανεβαζουν και σε ταχυτητα..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Dimitrisou έγραψε:Εγω παντως θα θελα να βλεπω βασικους στα χαφ νταντας φελιπε σοαρες..νομιζω συμπληρωνει ο ενας τον αλλον και σε ανεβαζουν και σε ταχυτητα..
Γνωμουλες;
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Dimitrisou έγραψε:Εγω παντως θα θελα να βλεπω βασικους στα χαφ νταντας φελιπε σοαρες..νομιζω συμπληρωνει ο ενας τον αλλον και σε ανεβαζουν και σε ταχυτητα..
Αλλά κανένας απ' τους 2 στο 10
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Asimos έγραψε:
Γνωμουλες;
Τσιγγαρας Νταντας Φελίπε οι 3 στον άξονα
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Dark Knight έγραψε:Προσωπική άποψη ότι δεν θα πάρουμε κανέναν, παρά μόνο αν φύγουν τόσο ο Αουγκούστο όσο και ο Κούρτιτσ. Συμβόλαια στο μύριο από εδώ και πέρα δεν παίζουν. Ταβάνι τα 500 χιλ.
Προσωπική άποψη θα γίνει μπαμ πάταγος που έλεγε κάποιος(δεν θυμάμαι ποιος) εδώ μέσα παλιότερα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Asimos έγραψε:
Γνωμουλες;
Και γω.

Γρήγοροι παίκτες, καλά μυαλά ο σοαρες ρίχνει και τις ψηλές.

Απλά θέλει πολλά τρεξίματα αμυντικά από σοαρες.

Αν έχεις βοήθειες απο ναρευ και ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που έχουν τρεξίματα αμυντικά θεωρώ ότι είναι ένα καλό κέντρο με εξτρεμ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Νομόζω πως θα είναι πού καλό κέντρο με Φελθπε Σοάρες, Τσιγγάρα και Ντάντας αλλά σε 4-3-3. Σιγά βέβαια να μην παίζει ο Λουτσέσκου 4-3-3, κολλημένος είναι στο 4-2-3-1.
Στην τελευταία εμμονική περίπτωση, Φελίπε και Ντάντας στον άξονα με Κουαλιάτα στο 10, να τον δούμε ρε αδελφέ στη θέση του και να καταλάβουμε αν αξίζει.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Blackgr4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Έχεις δίκιο, το διόρθωσα! :lol:

Να σου κάνω μια υποθετική ερώτηση; Έστω ότι έφερνες εσύ όλους τους παραπάνω ή έστω αντίστοιχα έτοιμους καλούς παίκτες, με αξιόλογα βιογραφικά.
Ως οπαδός που είσαι, πόσο θα σε απασχολούσε το πως θα πληρωθεί ο οποιοσδήποτε Βέρμπιτς αν δεν περνούσες στην Ευρώπη;
Δηλαδή τι αναλύουμε τώρα; Την λογιστική οπτική των πραγμάτων; Είναι δουλειά μας;

Εγώ σέβομαι την απόφαση να ξοδεύεις μόνο όσα εισπράττεις. Τη σέβομαι απόλυτα.
Δεν σέβομαι όμως να το κάνεις από την επόμενη χρονιά από την οποία εισέπραξες καμιά 20αριά εκατομμύρια από πωλήσεις και ξόδεψες μηδέν. Τη χρονιά που πούλησες τα μεγαλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία...
Δεν πάει έτσι.. Δεν έχει λογική να το κάνεις επιλεκτικά, ξεκινώντας μάλιστα από την επόμενη χρονιά από την οποία έκανες ρεκόρ πωλήσεων.
Είναι σαν να λέμε, να πουληθεί του χρόνου ο Κουαλιάτα, ο Ρικάρντο και ο Κοτάρσκι, να εισπράξει 30 εκατομμύρια (λέμε τώρα) και να μην δώσει ούτε ευρώ για ενίσχυση, αλλά την επόμενη που θα έχει μια δυο πωλήσεις, τότε να πει "ίσα βάρκα ίσα νερά, ότι βγει από πωλήσεις θα πάει σε αγορές".
Θα είχες δίκιο αν ο Σαββίδης έλεγε θα ξοδεύουμε σε μεταγραφές όσα βγάζουμε από μεταγραφές. Αλλά ισοσκλισμενος προϋπολογισμός σημαίνει ότι όσα θα μπαίνουν στο ταμείο τόσα θα βγαίνουν. Και για μεταγραφές και για συμβόλαια και για ανανεώσεις και για τρέχοντα συμβόλαια. Μαζί με τα υπόλοιπα έσοδα από εισιτήρια τηλεοπτικά χορηγίες κλπ. Προς το παρόν και με τις πωλήσεις που κάναμε πάλι στο μείον ειμαστε και θα χρειαστεί να μπούνε 5 μύρια στην αμκ.

Στο πρώτο σκέλος του ποστ, προφανώς και δεν είμαι λογιστής και με ενδιαφέρει μόνο το πως θα γίνει καλύτερη η ομάδα αλλά το οικονομικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ομάδα που θα δημιουργηθεί. Και καλώς ή κακώς αυτό αποφάσισε ο ιδιοκτήτης οπότε θέλω δεν θέλω θα το σεβαστώ τι να κάνουμε τώρα;
Εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Εγώ κατάλαβα πως έχει δοθεί εντολή στον Μπότο, πως μπορεί να χρησιμοποιήσει για μεταγραφές ότι βγάλει από πωλήσεις.
Γι' αυτό και τα ποσά (αγορές/πωλήσεις) από πέρσι τον Γενάρη μέχρι σήμερα, είναι σχεδόν στα ίσα.
Ξαναλέω όμως πως προσωπικά έχω κουραστεί αφάνταστα να κάνω συζητήσεις σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΟΚ λες και ξέρουμε που πάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, ή λες και το μόνο που μας απασχολεί είναι πόσο μέσα θα μπει ο Ιβάν.
Ας κόψει το κεφάλι του να φτιάξει καλή ομάδα. ΜΌΝΟ αυτό με νοιάζει.
Το ίδιο θα με ένοιαζε όποιος και να ήταν μεγαλομέτοχος. ΜΌΝΟ το καλό του ΠΑΟΚ.
Ακριβως ρε φιλε εχουμε φτασει περισσοτερο να μας νοιαζει μην ματώσει οικονομικα ο Ιβαν παρα να κανουνε καλη ομαδα!!!Αυτο λεω κι εγω αν δεν θελει να ματώσει ας μην το κανει δεν μπορω να του το απαιτήσω αλλα να μου φτιαξει καλη ομαδα το απαιτώ και το παραπαιτω ελεος δλδ 3 χρονια καθε περυσι και καλυτερα λεμε…
Πριν την Λέφσκι πηγαιναμε για πρωταθλητισμό και καλυτερη ευρωπαϊκή πορεια απο περυσι και μετα τον αποκλεισμό ακους τον προπονητη σου να λεει δεν μπορω να υποσχεθώ τιποτα!!!Ειναι δείγματα σοβαρού οργανισμού αυτα;;;
Αν θελεις να γινεις αυτάρκης πρεπει πρωτα να ματωσεις ετσι παει η φαση!!!
Απο το 0 δεν γινεται πρωτα κανεις την επενδυση και μετα απολαμβάνεις τους καρπούς της επένδυσης σου!!
Δεν με νοιαζει πραγματικα να κόψουν το κεφαλι τους να φτιάξουν ομαδα για πρωταθλημα αλλιως αν δεν μπορουν να παραιτηθούν καταντήσαμε δημόσιο μηνας μπαινει μηνας βγαινει να μπαινει ο μισθός και η ομαδα ολο αποδυναμώνεται και σαν λαος φλωρεψαμε εντελως ολο δεν πειραζει και δεν πειραζει ειμαστε Οχι ρε πειραζει ο αποκλεισμός αποτύχατε δωστους να καταλάβουν οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι Τοντελα και Βαλετενγκα στον ΠΑΟΚ θα ματώσεις κι οταν χανεις θα κανεις μια βδομαδα να βγεις απο το σπιτι απο ντροπη!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”