Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Ettien26 »

Blackgr4 έγραψε:Και πόσο στα σοβαρά να πάρεις μια ομάδα ανθρώπων που υποτίθεται πως στοχεύουν σε οικονομικό εξορθολογισμό και την ίδια ώρα δίνουν τετραετές συμβόλαιο στον Τέιλορ ενώ έναν χρόνο νωρίτερα δαπανούν 2+ εκατομμύρια για τον Μουργκ;
Το κόστος της μεταγραφής Μουργκ ήταν δικαιολογημένο. Το αν πρόσφερε ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Αλλά με 2 μύρια πήρες παίκτη έναν 25αρη που το transfer τον κοστολογούσε περισσότερο (2,5 μύρια), που πήρε πρωτἀθλημα στη χὠρα του, που έγραψε με μια καλή ομάδα συνολικά 163 συμ., 35 γκολ, 40 ασσίστ. Ηταν μια μεταγραφή που τουλάχιστον στο κόστος της είχε μια λογική.

Αντε τώρα όμως βρες μου εσύ λογική στο κόστος απόκτησης του Κουαλιάτα με σχεδόν 2 μύρια (μόλις 500 χιλ. αξια τον έδινε το transfermarkt, μετά τον ανέβασε στα 800), με 14 συμ και 0 γκολ πέρυσι στην 7η ομάδα της ουρουγουάης, χωρίς καν συμμετοχές στις μικρές ομάδες της χώρας του κ.λ.π.

Ασε δηλαδή που πιστεύω ότι είναι τόσο φτωχό σε ποιότητα το ρόστερ μας αυτή την στιγμή που αν δεν φύγει ο Αυστριακός, δεν αποκλείω και να πάρει σε αρκετά παιχνίδια φανέλα βασικού.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:Διαφωνώ. Δεν μπορούμε ακόμα να κρίνουμε την ποιότητα από τα δύο πρώτα ματς. Είναι πολύ νωρίς
Σε καποιες θεσεις ειναι ποιοτική. Σε αλλες ποσοτικη. Και σε αλλες χαρακτηριστικων.
Αστα βραστα ειναι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Gospi έγραψε:Η μαυρη τρυπα ειναι ΚΑΙ φετος ποιοτικη, οχι ποσοτικη, οποτε δεν βλεπω το πως θα κλεισει με τοση πολυκοσμια...

Σαφως και είναι ποιοτικο το θέμα. Ούτε κι εγώ βλέπω πολλές μεταγραφές (που θα ήταν απαραίτητες). Το πολύ πολύ κανένα επιθετικό που θα κάνει τα ρεπώ του Ολιβέιρα όταν με το καλό επιστρέψει αυτός.

Κι εδώ που τα λέμε αν δεν πέσει χρήμα για καλά συμβόλαια ποιος ο λόγος να φέρουμε κι άλλους παίκτες ? Να φέρουμε μετριότητες που θα τραβήξει κι αυτούς προς τα κάτω η μετριότητα των υπόλοιπων ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιδια μην λεμε οτι θελουμε δεν βγαινει η χρονια χωρις 3 προσθηκες...Οκ στην αμυνα κουτσα στραβα θα τη βγαλουμε,περιμενουμε να δουμε και τι ψαρια πιανει ο Νορβηγος αλλα στα χαφ αν φυγουν οι δυο,μενουμε με 4,μεσοεπιθετικα βλεπουμε τη περιοχη με το κυαλι και στην επιθεση δεν γινεται να παμε με ενα φορ...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πολύ θα ήθελα να δώ κάποιον από την οικογένεια Σαββίδη να βγεί μπροστά.

Δεν μπορεί να είμαστε σε ολική ακινησία μετά το κάζο. Κάτι πρέπει να αλλάξει στο κωλοδιοικητικό, κάποιος να αποφασίσει άμεσα για την ομάδα, ο Γιώργης πχ. Δεν γίνεται να δούμε πάλι σε επανάληψη τα λάθη που γίναν πέρσι και η ομάδα έμεινε γυμνή σε συγκεκριμένες θέσεις.

Αφού θέλουν να διώξουν κάποιους ας το κάνουν άμεσα. Αν το αφήσεις στον Ράζβαν να σου πεί για Αουγκούστο και Κούρτιτς, θα σου πεί οτι τους θέλει. Εδώ πρέπει να μπεί η διοίκηση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Για την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα αυτό δεν πρέπει να εξαρτάται απο τις αποχωρήσεις. Δηλαδή αν κρατήσεις έναν εξτρέμ που δεν θέλεις και του έχει πεί να βρέι ομάδα (Ζαμπά πχ), δεν θα πρέπει να αποκτήσεις εξτρέμ; Έχω βαρεθεί να ακούω τους ηλίθιους τους ΑΡΔ να μιλάνε για τέτοια σχέδια. Οτι αν δεν φύγει ο Α δεν θα έρθει ο Β. Είναι δυνατόν να μας ταίζουν τόσο σανό;

Αυτάρκεις μπορεί να γίνουμε και με την 5η θέση, κάτι σαν τον Αστέρα Τριπολιτσάς δηλαδή. Δεν διώχνουμε και άρα δεν παίρνουμε παίκτες και τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Παιδια μην λεμε οτι θελουμε δεν βγαινει η χρονια χωρις 3 προσθηκες...Οκ στην αμυνα κουτσα στραβα θα τη βγαλουμε,περιμενουμε να δουμε και τι ψαρια πιανει ο Νορβηγος αλλα στα χαφ αν φυγουν οι δυο,μενουμε με 4,μεσοεπιθετικα βλεπουμε τη περιοχη με το κυαλι και στην επιθεση δεν γινεται να παμε με ενα φορ...
Αν φυγουν οι δυο στα χαφ πρεπει να φερεις εναν. Μεσοεπιθετικα περνας τον Μπραντον αριστερα π ειναι η θεση του η εναλλακτικη, τον Κουαλιατα στο δεκα και θελεις ενα δεκαρι ακομη και εναν φορ.
Μπισε Μπραντον Ρικαρντο αριστερα, κουαλιατα μεταγραφη καντουρι δεκα

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Γιατι να μην κρατησουμε τον Τειλορ? Ποσο χειροτερος ειναι του βασικου μας μπακ? Ας μεινει ως δευτερος.

Και δεν κανω πλακα.

Και οπως και να το δει κανεις χωρις δεκαρι ολκης και φορ η χρονια δεν βγαινει απλα. Επισης εαν φυγουν οι δυο χαφ θελεις και εκει εναν χαφαρο.

Αλλα 3 χρονια τωρα για χαφαρο μιλαω φτασαμε να δινουμε 1,2 μυρια ετησιο συμβολαιο και χαφαρο δεν βλεπω. Το αυτο και στο φορ. Και στο δεκα δεησεις να ειναι καλα ο Μπισε γιατι μετα απο αυτον το χαος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Κυρ 31 Ιούλ 2022, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Totem_pk έγραψε:Γιατι να μην κρατησουμε τον Τειλορ? Ποσο χειροτερος ειναι του βασικου μας μπακ? Ας μεινει ως δευτερος.

Και δεν κανω πλακα.
και γω το σκεφτηκα, μην σου πω οτι απο τον σαστρε ειναι καλυτερος
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Γιωργης εχει αποσυρθει απο την ομαδα? ηταν ορος του Λουτσεσκου? νομιζω ο ενθουσιασμος του Γιωργου λειπει και πολυ μαλιστα...και αν συμμετειχε ενεργα θα εφερνε 2 παικταραδες
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Blackgr4 έγραψε:
Έχεις δίκιο, το διόρθωσα! :lol:

Να σου κάνω μια υποθετική ερώτηση; Έστω ότι έφερνες εσύ όλους τους παραπάνω ή έστω αντίστοιχα έτοιμους καλούς παίκτες, με αξιόλογα βιογραφικά.
Ως οπαδός που είσαι, πόσο θα σε απασχολούσε το πως θα πληρωθεί ο οποιοσδήποτε Βέρμπιτς αν δεν περνούσες στην Ευρώπη;
Δηλαδή τι αναλύουμε τώρα; Την λογιστική οπτική των πραγμάτων; Είναι δουλειά μας;

Εγώ σέβομαι την απόφαση να ξοδεύεις μόνο όσα εισπράττεις. Τη σέβομαι απόλυτα.
Δεν σέβομαι όμως να το κάνεις από την επόμενη χρονιά από την οποία εισέπραξες καμιά 20αριά εκατομμύρια από πωλήσεις και ξόδεψες μηδέν. Τη χρονιά που πούλησες τα μεγαλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία...
Δεν πάει έτσι.. Δεν έχει λογική να το κάνεις επιλεκτικά, ξεκινώντας μάλιστα από την επόμενη χρονιά από την οποία έκανες ρεκόρ πωλήσεων.
Είναι σαν να λέμε, να πουληθεί του χρόνου ο Κουαλιάτα, ο Ρικάρντο και ο Κοτάρσκι, να εισπράξει 30 εκατομμύρια (λέμε τώρα) και να μην δώσει ούτε ευρώ για ενίσχυση, αλλά την επόμενη που θα έχει μια δυο πωλήσεις, τότε να πει "ίσα βάρκα ίσα νερά, ότι βγει από πωλήσεις θα πάει σε αγορές".
Θα είχες δίκιο αν ο Σαββίδης έλεγε θα ξοδεύουμε σε μεταγραφές όσα βγάζουμε από μεταγραφές. Αλλά ισοσκλισμενος προϋπολογισμός σημαίνει ότι όσα θα μπαίνουν στο ταμείο τόσα θα βγαίνουν. Και για μεταγραφές και για συμβόλαια και για ανανεώσεις και για τρέχοντα συμβόλαια. Μαζί με τα υπόλοιπα έσοδα από εισιτήρια τηλεοπτικά χορηγίες κλπ. Προς το παρόν και με τις πωλήσεις που κάναμε πάλι στο μείον ειμαστε και θα χρειαστεί να μπούνε 5 μύρια στην αμκ.

Στο πρώτο σκέλος του ποστ, προφανώς και δεν είμαι λογιστής και με ενδιαφέρει μόνο το πως θα γίνει καλύτερη η ομάδα αλλά το οικονομικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ομάδα που θα δημιουργηθεί. Και καλώς ή κακώς αυτό αποφάσισε ο ιδιοκτήτης οπότε θέλω δεν θέλω θα το σεβαστώ τι να κάνουμε τώρα;
Totem_pk

Τριτο καλοκαιρι με τις ιδιες απαιτησεις. Χαφαρο φορ δεκα. Και τι πηραμε? Τι εσιτιδες τι μουργηδες τι αουγκουστους, τσολακ (πλακα πλακα το παιδι ειναι ο ποιο φορ που ειχαμε τωρα που τον βλεπω να παιζει αλλου) τι παικτες περασανε!!

Δεν ειναι θεμα ισολογισμων και συναισθηματος. Θεμα αμπαλου οργανισμου ειναι. Γιατι αυτο ειμαστε. Τι πας και παιρνεις 3 χροναι την σαρανκαι την μαρα οταν απλα χρειαζοσουνα 3 παικτες. ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ δεν μπορουσανε να βρουνε? Και στο μεσο διαστημα δωσε Γιαννουλη δωσε Τσολακ και Σβι δωσε τον μικρο.

Εναν Περειρα εναν φεραρι εναν Ντιαζ ενα Φερνατεζ εναν Σουτγκρεν (που μια χαρα επαιξε με μακαμπι που τον ειδα) δεν μπορουσανε να παρουνε. Κιας τους φερνανε ως δευτερους. Η τριτους.

Οπαδοι του ΠΑΟΚ ειμαστε ειναι απελπιστικο να μιλαμε για πχ τον Φεραρρι. Αλλα εκει καταληξαμε.

Και το χρημα ρέει ομως. Αυτο ειναι που με τρελαινει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Athens έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Γιατι να μην κρατησουμε τον Τειλορ? Ποσο χειροτερος ειναι του βασικου μας μπακ? Ας μεινει ως δευτερος.

Και δεν κανω πλακα.
και γω το σκεφτηκα, μην σου πω οτι απο τον σαστρε ειναι καλυτερος
Σορρυ ρε παιδιά αλλά νταξει ο σαστρε ήταν χάλια σε ένα ματς αλλά λίγο ψυχραιμία.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Οχι δεν ειναι καλυτερος του Σαστρε ο Ταυλορ. Αλλα ισως να βοηθουσε εαν ηταν στην ομαδα την συγκεκριμενη στιγμη. Εμενα δεν θα με πειραζε εαν ηταν μελος της ομαδας ειδικα εαν σκεφτοτανε κανεις οτι πριν τον αποκλεισμο θα ειχαμε πολλα ματς. Δεν φεραμε και κανεναν Μπαμπα η τυπου Γιαννουλη μπακ για να ειναι τεραστιες οι διαφορες. Απλα εβλεπα στο ματς τον Ραφα να ειναι διπλα στην μπαλα και να αγωνιζεται να την φτασει με το εκπληκτικο του σπριντ και δεν το πιστευα.
Ο οποιος Ραφα ειναι τιμιος. Στα βιντεακια του ακριβως αυτο εβλεπα. Ενας μοντερνος Σηαουτσερ χωρις τις αμυντικες ικανοτητες του αγαπητου και πολυτιμου Πολωνου.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εγώ δεν είμαι πολύ αισιόδοξος…Πλέον έχω άρει την εμπιστοσύνη μου στον Ρουμάνο…Να υπενθυμίσω πάντως πως την καλύτερη μπάλα την παίξαμε με τον Σέρβο στο τιμόνι…
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να παρακαλάμε να περάσει η γειτονιά δηλαδή μήπως τον σουτάρουν και τον πάρουμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”