Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Asimos »

ΦΕΡΤΕ ΠΑΊΚΤΕΣ
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Ο Ζαμπα, ειδικά με έναν συγκεκριμένο από τους αντζεντηδες που έχει, προτιμάει να διαλύσει την καριέρα του (την ποια?) και να συνεχίσει να κάθεται, παρά να φέρει οποιαδήποτε ρεαλιστική προταση. Αλίμονο εάν η ομαδα κάνει για ακόμη μια φορά τα κέφια του και δεν προσβάλει το συμβόλαιο του ώστε να αποζημιωθει έστω και μερικώς
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάρτε και τον Φερνάντες...
Είπα να πω και εγώ το δικό μου.. :D
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ρε νούνιες, με παίκτη απο το Βόλο θα πάς για πρωτάθλημα? (στραβοστομιά) :mrgreen: ναούμε...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Ας δοθούν και οι 2 που πρωτίστως δε θέλουν να είναι εδώ!Αουγκούστο - ΚΟΥΡΤΙΤΣ!

Φέρε ένα κανονικό χαφ!

Δώσε ζαμπα μουργκ Λάμπρου!

Φέρε ένα εξτρεμ!

Δώσε τευλορ Νινούα και κανέναν ακόμα που μου διαφεύγει!

Φέρε ένα δεκάρι!

Αντε ξεκουνηθειτε και πιέστε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νωρις θυμηθηκες και συ να φωναξεις για μεταγραφες. Τωρα ειναι αργα.
Τωρα ξερουν ολοι οτι πιεζεσαι σαν τρελος. Τωρα θα φυγουν αν φυγουν με τους δικους τους ορους.
Ή ακομη χειροτερα θα αραηουν στις συμβολαιαρες τους...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Jairo έγραψε:ρε νούνιες, με παίκτη απο το Βόλο θα πάς για πρωτάθλημα? (στραβοστομιά) :mrgreen: ναούμε...
Άκου αδερφέ το έφερα από εδώ το έφερα από εκεί....το φιλοσοφησα και αποφάσισα....
Καλύτερα να παίρνουμε παίκτη που έχουν δει τα μάτια μου ξέρω ότι της μιλάει και στο τέλος αν δεν πιάνει να λέω κοίτα ρε @@@τη μου....άλλος ένας που δεν μπόρεσε να σηκώσει την φανέλα, παρά να παίρνω Μουργκ και Τευλορ, εγώ να ονειρεύομαι ότι πήραμε Τότι και Ντάνι Άλβες και να μας βγαίνουν....Ραμπουτλα και Τσαουσιλα...
Για αυτό σου λέω....από εδώ και στο εξής μόνο ότι έχουν δει τα ματάκια μου.
Για τους υπόλοιπους δεν θα εκφέρω άποψη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ας δοθούν και οι 2 που πρωτίστως δε θέλουν να είναι εδώ!Αουγκούστο - ΚΟΥΡΤΙΤΣ!

Φέρε ένα κανονικό χαφ!

Δώσε ζαμπα μουργκ Λάμπρου!

Φέρε ένα εξτρεμ!

Δώσε τευλορ Νινούα και κανέναν ακόμα που μου διαφεύγει!

Φέρε ένα δεκάρι!

Αντε ξεκουνηθειτε και πιέστε!

Νωρις θυμηθηκες και συ να φωναξεις για μεταγραφες. Τωρα ειναι αργα.
Τωρα ξερουν ολοι οτι πιεζεσαι σαν τρελος. Τωρα θα φυγουν αν φυγουν με τους δικους τους ορους.
Ή ακομη χειροτερα θα αραηουν στις συμβολαιαρες τους...

Δεν σε καταλαβαίνω!

Τι σημαίνει νωρίς θυμήθηκα?
Εγώ μετά τον τραυματισμο του ολιβειρα και τον ερχομο του μπραντον
Ειπα να φέρουμε φορ!

Σε κάθε ποστ.

Από κει και πέρα όταν βλέπω κάποιους να μη γουστάρουν να είναι στον ΠΑΟΚ βλ. ΚΟΥΡΤΙΤΣ Αουγκούστο να προφανώς ζητάω να φύγουν!

Επίσης καθόλου αργά δεν είναι!

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω θεωρω πως ειναι πολυ αργα. Οχι επειδη δεν υπαρχει χρονος, αλλα επειδη ο οργανισμος του ΠΑΟΚ εχει αποδειξει πως οταν δεν το παιρνει πανω του ο Ιβαν να κινηθει, μετα απο τετοιες αποτυχιες κανενας αλλος δεν τολμαει να παρει πρωτοβουλία γτ ειναι ενα ματσο φοβισμενοι καρεκλοκενταυροι.
Μονο ο Ιβαν μπορει να αντιστρεψει το κλιμα. Αν το θελει τοτε ναι, δεν ειναι αργα
Αλλα δεν περιμενω απο κανεναν αλλο να ρισκαρει να φερει κι αλλους παιχτες.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

buffalobill4 έγραψε: Καταρχήν βγάλε και καμία παράθεση γιατί έχω κουραστεί να τις βγάζω συνεχώς εγω :lol:

Δεν είναι μόνο ο βερμπιτς. Είναι ο βερμπιτς σε συνδυασμό με σποραρ βιτινο τσεριν μαγκνουσον συν αναπροσαρμογες σε όσους ανανέωσαν. Δεν ψάχνω να δω που βρήκαν τα λεφτά, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, σου λέω ότι αυτά τα ανοίγματα στην Ελλάδα με τα πενιχρά έσοδα πληρώνονται μόνο με έσοδα από Ευρώπη και αν λείψει η Ευρώπη με αμκ. Εκεί θα δούμε τι κάνανε. Τα έχουμε ζήσει στο πετσί μας εμεις. Αυτό ισχύει και για ληκι και ξαδέρφη.

Ο Σαββίδης επέλεξε αυτό που είχε πει εδώ και κάποια χρόνια. Ισοσκελισμενο προϋπολογισμό. Και επέλεξε άνθρωπο να το τρέξει αυτό. Θα κριθεί και ο μποτο για τις επιλογές του και μακάρι ο Σαββίδης να μην τα τινάξει όλα στον αέρα στο τέλος της χρονιάς ή ακόμα χειρότερα στα μέσα. Αυτό όμως προϋποθέτει και σωστή ανάπτυξη των παικτών που ήρθαν με βάση τα χαρακτηριστικά τους και όχι αντε βάζω τον νταντας στο 10 γιατί τρέχει. Καλύτερα βάλε 30 λεπτά τον κωσταντελια 30 τον μπισε 30 τον Ρικάρντο.

Όσον αφορά στους τευλορ μουργκ νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι όποιοι τελοσπαντων αποφάσισαν για την απόκτηση τους, δεν αποφασίζουν πλέον.
Έχεις δίκιο, το διόρθωσα! :lol:

Να σου κάνω μια υποθετική ερώτηση; Έστω ότι έφερνες εσύ όλους τους παραπάνω ή έστω αντίστοιχα έτοιμους καλούς παίκτες, με αξιόλογα βιογραφικά.
Ως οπαδός που είσαι, πόσο θα σε απασχολούσε το πως θα πληρωθεί ο οποιοσδήποτε Βέρμπιτς αν δεν περνούσες στην Ευρώπη;
Δηλαδή τι αναλύουμε τώρα; Την λογιστική οπτική των πραγμάτων; Είναι δουλειά μας;

Εγώ σέβομαι την απόφαση να ξοδεύεις μόνο όσα εισπράττεις. Τη σέβομαι απόλυτα.
Δεν σέβομαι όμως να το κάνεις από την επόμενη χρονιά από την οποία εισέπραξες καμιά 20αριά εκατομμύρια από πωλήσεις και ξόδεψες μηδέν. Τη χρονιά που πούλησες τα μεγαλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία...
Δεν πάει έτσι.. Δεν έχει λογική να το κάνεις επιλεκτικά, ξεκινώντας μάλιστα από την επόμενη χρονιά από την οποία έκανες ρεκόρ πωλήσεων.
Είναι σαν να λέμε, να πουληθεί του χρόνου ο Κουαλιάτα, ο Ρικάρντο και ο Κοτάρσκι, να εισπράξει 30 εκατομμύρια (λέμε τώρα) και να μην δώσει ούτε ευρώ για ενίσχυση, αλλά την επόμενη που θα έχει μια δυο πωλήσεις, τότε να πει "ίσα βάρκα ίσα νερά, ότι βγει από πωλήσεις θα πάει σε αγορές".
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Gospi έγραψε:Εγω θεωρω πως ειναι πολυ αργα. Οχι επειδη δεν υπαρχει χρονος, αλλα επειδη ο οργανισμος του ΠΑΟΚ εχει αποδειξει πως οταν δεν το παιρνει πανω του ο Ιβαν να κινηθει, μετα απο τετοιες αποτυχιες κανενας αλλος δεν τολμαει να παρει πρωτοβουλία γτ ειναι ενα ματσο φοβισμενοι καρεκλοκενταυροι.
Μονο ο Ιβαν μπορει να αντιστρεψει το κλιμα. Αν το θελει τοτε ναι, δεν ειναι αργα
Αλλα δεν περιμενω απο κανεναν αλλο να ρισκαρει να φερει κι αλλους παιχτες.

Πόσο δίκιο έχεις..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ή θα γίνουν δεκτές παραιτήσεις ή θα παρθούν παίκτες να βουλωσουν την μαύρη τρύπα.

Οτιδήποτε άλλο δεν παίζει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η μαυρη τρυπα ειναι ΚΑΙ φετος ποιοτικη, οχι ποσοτικη, οποτε δεν βλεπω το πως θα κλεισει με τοση πολυκοσμια...

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Διαφωνώ. Δεν μπορούμε ακόμα να κρίνουμε την ποιότητα από τα δύο πρώτα ματς. Είναι πολύ νωρίς
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

επισης πρεπει να δουμε τους παιχτες στις πραγματικες θεσεις τους. Οχι τον Κουαλιατα εξτρεμ, τον Νταντας δεκαρι, τον Ναρει φορ και τον Καργα Αριστερο στοπερ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Η μαυρη τρυπα μπορει να μην ειναι ποσοτικη ουτε και ποιοτικη. Το σιγουρο ειναι οτι για παιξει η ομαδα κανονικο ποδοσφαιρο και σωστα ακομη και με τα συστηματα που θελει ο προπονητης χρειαζονται παικτες που δεν τους εχουμε. Για παραδειγμα στο δεκα εχουμε μαυρη τρυπα. Τα οκταροδεκαρια μας η εξαροοκταρια μας ειναι αργα η αμπαλα (αουγκουστο) τα μπακ μας ειναι για αλλο τροπο παιχνιδιου και ο φορ δεν υπαρχει. Αρα οσο ποιοτικους και ποσοτικα αρκετους παικτες κιαν εχουμε λειπουν οι παικτες κλειδια. Δυστυχως χρειαζομαστε ενα Πελκα που να σκοραρει, εναν νεο Μπισε, ΕΝΑΝ τουλαχιστον μπακ πολυ αξιολογο εναν Σερτζιο, και εναν φορ ακομη επιπεδου Ολιβειρα (εαν θεωρησουμε οτι ο Ολιβειρα θα μπορεσει να παιξει αυτα που μπορει). Με δυο απο τους παραπανω ενεργους με Λεφσκι θα περνουσαμε και θα μπαιναμε και ομιλους. Δεν ειναι θεμα ουτε ισοσκελισμενων εσοδων εξοδων ουτε τιποτα. Απλα θεμα προγραμματισμου και ποδοσφαιρικης λογικης. Αυτηννβιαζουμε 3μχρονια τωρα και χανουμε οτι κερδισαμε απο τα δυο νταμπλ, σε ψυχολογια φημη κλπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”