Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maxpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Maxpaok »

Στην προ παραπάνω ανάρτηση μου με τις παραθέσεις των σχολίων των φίλων Τζον και Σούρμε έγραψα, αλλά δεν εμφανίστηκε.
Αν με αυτές τις ακαδημίες, την στήριξη την οικονομική που δίνεις, την εξέλιξη που παρουσιάζεις, δεν είσαι ικανός να βγάλεις μπακ και αμυντικά χαφ τότε μην ξοδευεσαι και μην κρατάς την Β ομάδα.
Απλά πρέπει να παίζουν....
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Αντε να το ξαναπούμε.
Η ομάδα για 2 διοργανώσεις έχει πολλά συμβόλαια.
Αν δεν γίνει γερό ξεσκαρταρισμα δεν θα γίνει καμία κίνηση.
Ζαμπα, Μουργκ, Λάμπρου, Νίνουα, Τέιλορ, Αουγκουστο, Κουρτιτς είναι υπό ατμόν.
Κανονικά πρέπει να βρουν τρόπο να σπάσουν και συμβόλαιο Καντουρι και Βιερινια αλλαγή ρόλου.

Αν γίνουν αυτά ίσως δούμε μεταγραφές.
Αλλιώς ετοιμαστειτε για επανεργοποιησεις.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ναι οντως ειναι αληθεια οτι την τωρινη στιγμη εχουμε 35 παικτες, βγαζοντας τιυς δυο μικρους τερματαδες, με καμια 7 8 μεσα παικτες που δεν μππρουν να προσφερουν.
Υπαρχουν οπως θεσεις που δεν εχουν καθαρο παικτη, οπως ειναι του αριστερου εξτρεμ, του 10αριου και του φορ (λογω των ευκολων τραυματισμων του Ολιβειρα).
Επειδη δεν βλεπω ο Πορτογαλος να βγαζει σερι αγωνες καλυτερα ειναι να πατουν εναν καλο επιθετικο εστω και δανεικο για βασικό.

Επισης η ομαδα χρειαζεται τουλαχιστον αλλα 3 φιλικα ωστε να παιξει η βασικη ομαδα. Στο μυαλο μου ριναι:
Κοταρσκι
Ραφα/Αντελινο, Ιγκασον/Καργας, Νασμπεργκ/Κουλιερακης, Λυρατζης/Σαστρε
Τσιγγαρας/Ταντας, Σβαμπ/Κουρτιτς
Ζιβκοβιτς/Ναρει, Κουαλιατα/Αγκουστο, Μπισεβαρ
Μπραντον/ολιβειρα

Πρεπει να καταληξει σε ενδεκαδα ο Ραζβαν
Χαφ, Επ Μεσοι και επιθετικος ριναι ολα στον αερα τιποτα σταθερο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Συγνωμη αλλα χεστηκα αν ο ΠΑΟΚ εχει και 100 συμβολαια...Δεν τους φεραμε εμεις στην ομαδα...Να βρουν τροπο αυτοι που πρεπει να δημιουργηθει χωρος και αν πρεπει ας πληρωσουν...Δεν εχω δισεκατομμυριουχο ιδιοκτητη για να δεχομαι μοιρολατρικα την ασχημη μοιρα μου...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ettien26 έγραψε: Τελικά γράφουμε το ίδιο σχεδόν πράγμα και φτάνουμε στο ίδιο περίπου συμπέρασμα, ξεκινώντας όμως από διαφορετική αφετηρία. Και ξέρεις γιατί ? Γιατί κανένας εν τέλει δεν γνωρίζει επακριβώς τι συμφωνήθηκε. Για τον κόφτη που γράφεις είναι ένα θέμα και αν ισχύει αλλάζει τα δεδομένα αλλά στην πραγματικότητα ούτε αυτό το γνωρίζουμε.

Για παράδειγμα στις περιπτώσεις των Σοάρες και Κουαλιάτα δόθηκαν ας πούμε 5 εκατομμύρια ευρώ. ΕΑΝ, λέω ΕΑΝ, υπήρχε συγκεκριμένο και δεδομένο μπάτζετ για το διαχειριστεί ο Πορτογάλος και το οποίο δεν πήγε σε safe επιλογές αλλά στις μεταγραφές των πιο πάνω τότε είναι καθαρά ευθύνη του Μπότο όλος αυτός ο παράλογος σχεδιασμός. Εάν πάλι η διοίκηση του είπε πάρε μεν αυτά τα λεφτά αλλά πάρε και αυτές τις προϋποθέσεις (ηλικιακές? χαμηλά συμβόλαια ?) για τις μεταγραφές τότε η ευθύνη φεύγει από τον Μπότο και πάει αλλού. Το τελευταίο σενάριο πραγματικά αδυνατώ να το πιστέψω...
Θεωρώ πως όταν γράφεται κάτι στα ρεπορτάζ σε σχεδόν καθημερινή βάση και επιβεβαιώνεται πλήρως από τις μέχρι τώρα κινήσεις, είναι πολύ δύσκολο να μην ισχύει.
Μέχρι στιγμής δεν ήρθε παίκτης που να πήρε μεγάλο συμβόλαιο, ούτε ήρθε κάποιος έτοιμος παίκτης εκτός του Νάραϊ.
Άρα επιβεβαιώνεται από κάθε πλευρά ο κόφτης στα συμβόλαια και το ηλικιακό όριο.
Αν αυτό αλλάξει τώρα, τότε θα αναθεωρήσω. Μέχρι στιγμής πάντως ισχύει 100% και δεν νομίζω να χρειάζεται να μας το πει ο επίσημος ΠΑΟΚ.
Οπότε όσο δύσκολο και άσχημο είναι να πιστέψουμε το τελευταίο σενάριο που έγραψες, πολύ φοβάμαι πως ισχύει.
Δεν βλέπω ούτε μισό λόγο να ρίσκαρε ο Μπότο τη φήμη του φέρνοντας μόνο στοιχήματα επειδή έτσι του κάπνισε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Tα λέγαμε ότι τυχόν αποκλεισμός δεν θα φέρει μόνο εσωστρέφεια που είναι η αγαπημένη του ΠΑΟΚ αλλά και πολλές πωλήσεις. Για μεταγραφές ούτε λόγος. Η ομάδα έχει ροστερ τεράστιο και δεν γίνεται κάθε βδομάδα να μένουν 10 παίκτες εκτός αποστολής.

Πρέπει πρώτα να τελειώσουμε με μουργκ τευλορ ζαμπα και μιχαι αφού δεν τον υπολογίζουν. Αν και εμένα ο μιχαι μου μοιάζει καλύτερος του καργα αυτήν την στιγμή.

Ο αγκουστο θα πουληθεί καλώς κατ εμέ γιατί ούτε την διαφορά μπορεί να κάνει ούτε προφανώς θα δώσεις 1 μυριο για να τον ανανεώσεις. Ο κουρτιτς θα δούμε, μάλλον όμως θα ζητήσει να αποχωρήσει οπότε μια πρόταση στα μέτρα μας θα φέρει και άλλη αποχώρηση. Άρα μένεις με 4 χαφ και θες ακόμα έναν εκτός και αν ποντάρουν στον καντουρι που όμως αποδεδειγμένα είναι γκεστ σταρ στην ομάδα. Χρησιμοποιηση του τσιγγάρα στην θέση του του νταντας στην θέση του και του σοαρες στην θέση του και όχι μαλακιες του τύπου Α εσύ τρέχεις παίξε στο 10.

Στα εξτρεμ σίγουρα θες έναν αντίστοιχο του ναρει αριστερά για να απελευθερωθει ο Κουαλιατα στο 10. Όχι γατιά τύπου σοτελδο κανονικό παίκτη με τα όλα του. Πιστεύω πως και ο ζιφκοβιτς θα πουληθεί τον Δεκέμβριο γιατί έχει πιάσει ταβάνι σε εμάς και η προσφορά του δεν είναι ανάλογη του ποσού που εισπράττει.

Στα σέντερ μπακ δεν θα γίνει μεταγραφή γιατί ο οργανισμός πιστεύει στον Μιχαηλίδη και λογικά για μένα δεν θέλουν να του κόψουν τον δρόμο. Ας ελπίσουμε να βγει λίρα 100 ο νασμπεργκ και ο κουλιερακη μέχρις ότου γυρίσει ο Μιχαηλίδης τουλάχιστον.

Εκεί που έχουμε να λύσουμε γρίφο είναι στο φορ. Ο ολιβειρα των 5 ματς πέρυσι ας ελπίσουμε φέτος να βγάλει χρονιά γιατί αλλιώς θα έχουμε πεταμένα 2 μύρια. Άλλο φορ δύσκολα να πάρουμε εκτός και αν ξανατραυματιστει ο ολιβειρα πριν τον Σεπτέμβρη. Ας ανανεώσει ο Κουτσιας και πάμε με ευχές να βγάλουμε την χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

sourmenetes έγραψε:Δηλαδή ήρθε ένας τύπος για να χαλάσει το βιογραφικό του επειδή του έδωσε ο Σαββίδης κάτι παραπανω;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτη φορά θα είναι; Ο Άρνεσεν με αντίστοιχο βιογραφικό (μη σου πω και μεγαλύτερο του Μπότο) γιατί ήρθε;
Πως έφυγε; Πετυχημένος;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

15_50 έγραψε:Μια χαρά είναι οι παίκτες που έχει φέρει και θα φέρει ο Μπότο.
Μόλις φέρει και έναν προπονητή, το νερό θα μπει στο αυλάκι.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο ΤΔ είναι η επιλογή προπονητή.
Εμείς το κάναμε ανάποδα. Πρώτα φέραμε προπονητή. Είναι τόσα πολλά τα λάθη που γίνονται ΚΑΘΕ χρόνο, που αναρωτιέμαι ποιος άχρηστος κάνει κουμάντο και γιατί εξακολουθεί να το κάνει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

sourmenetes έγραψε:Για μένα ας ξεκινήσουν να βρούνε ομάδες σε μουργκ τευλορ Λάμπρου ζαμπα να φέρει πρόταση ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ και να δουμε τι θα γίνει με ΚΟΥΡΤΙΤΣ που τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλλον πρέπει να μείνει για μένα γιατί στο κέντρο θα γίνουμε σοφτ.

Εκτός και αν ξεκολλήσει η κατάσταση και βάλουμε τον σοαρες να λιώσει να πάρει τα πάνω του μαζί με ένα χαφ ακόμα και αρχίζουμε και τρέχουμε.

Να βρεθεί γρήγορα φόρμουλα με τις από δεσμεύσεις πωλήσεις και ρίξε τα χρήματα σε έναν μέσο επιθετικό και ένα φορ.

Τουλάχιστον να αρχίσεις να δημιουργείς και να σκοράρεις.

Τα χαφ κάποια στιγμή θα σταθούν. Δεν είναι αμπαλοι είναι το μόνο σίγουρο. Ο νασμπεργκ ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι αξιόλογο.

Ο Σοάρες μόνο έναν ρόλο μπορεί να έχει. Αυτόν που είχε και στη προηγούμενη ομάδα του. Του αθλητικού χαφ.
Αν του βάλεις δίπλα του κάποιον που να μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από πίσω και μπροστά του ένα νορμάλ δεκάρι (για όνομα του Θεού φέρτε επιτέλους ένα!!!!!!) που να μπορεί να πάρει μπάλα και να γυρίσει μέτωπο στην εστία, θα σου δώσει τρομερή ένταση, πίεση, τρεξίματα και αμυντικό τρανζίσιον που τόσο χρειάζεσαι και σταδιακά θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.
Ο Τσιγγάρας για παράδειγμα, είναι αστείο να θεωρούμε πως έχει κάτι παραπάνω από τον Σοάρες. Στα μάτια μου είναι χιλιόμετρα πίσω.
Δεν είδα όμως να ενοχλείται κανείς όταν ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα Χάρης, δεν μπορούσε να πασάρει στα 10 μέτρα και δεν έγραψε ούτε μια τελική on target όλη τη σεζόν.
Καθόλου σοφτ δεν θα γίνεις αν φύγει ο Κούρτιτς. Σοφτ γίνεσαι ΜΕ τον Κούρτιτς.
Το 2022 δεν υπάρχει χαφ χωρίς ένταση. Και ο Κούρτιτς δεν έχει. Βασίζεται μόνο στη τεχνική του, στα στημένα και στα μικρά σπριντ των 5-10 μέτρων. Ως εκεί. Τα ίδια και ο Σβαμπ.
Όλο το πρόβλημα για μένα αρχίζει και τελειώνει στο ότι είναι αναγκασμένος να παίζει με τέτοια χαφ, τη στιγμή που οι μεσοεπιθετικοί δεν μπορούν να πάρουν την μπάλα και να γυρίσουν μέτωπο στην εστία.
Αν μπορούσαν, δεν θα χρειάζονταν να έχει τεχνικά καλά χαφ, που να πρέπει να κουβαλάνε μπάλα και να τους την πηγαίνουν έτοιμη μπροστά.
Ο γαύρος γιατί παίζει με τρεις χαφ; Γιατί βασίζεται στους μεσοεπιθετικούς του και στους φορ του.
Είναι μήπως γρήγορος ο Εμβιλά; Ο Μπουχαλάκης; Μόνο ο Καμαρά είναι.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Φαίνεται πως στην ΠΑΕ, νομίζουν ότι παίζουν Football Manager, και ότι δίνοντας 400-500κ θα κάναμε ομάδα.. Ας τα λουστούν τώρα.

Όσοι ψάχνετε υπεύθυνο για το φετινό φιάσκο σε Μπότο και Λουτσέσκου, μάλλον ψάχνετε λάθος.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

joshua έγραψε:Συγνωμη αλλα χεστηκα αν ο ΠΑΟΚ εχει και 100 συμβολαια...Δεν τους φεραμε εμεις στην ομαδα...Να βρουν τροπο αυτοι που πρεπει να δημιουργηθει χωρος και αν πρεπει ας πληρωσουν...Δεν εχω δισεκατομμυριουχο ιδιοκτητη για να δεχομαι μοιρολατρικα την ασχημη μοιρα μου...
Ε ναι ρε μάγκες αυτό ακριβώς.
Επειδή δηλαδή υπάρχουν στην ομάδα κάτι τυχαία παικτάκια της σειράς, όπως ο Μουργκ και ο Τέιλορ, αρνούνται να φέρουν τους σοβαρούς παίκτες που μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει πως χρειάζονται;
Κάποτε μια ολόκληρη Τούμπα φώναζε "κάντε καμιά, κάντε καμιά μεταγραφή" και τώρα όλοι μου είστε με τα κομπιουτεράκια στα χέρια και έτοιμες τις δικαιολογίες για τα συν πλην ευρώ.
Φτάνει ρε γ@μώτο, ΦΤΆΝΕΙ! Απαιτείστε επιτέλους να χτιστεί μια σοβαρή ομάδα και μην τους δίνετε δικαιολογίες.

Υπάρχει πιο πανηγυρική δικαίωση από τη καθυστέρηση της μεταγραφής Νάραϊ για 100-150 χιλιάρικα, πως εκεί που πας να γλιτώσεις τα λίγα, στο τέλος χάνεις τα πολλά;
Ο μόνος έτοιμος παίκτης που ήρθε φέτος και αυτόν καθυστερήσαμε να τον φέρουμε για να γλιτώσουμε φράγκα, που μπροστά σε αυτά που χάσαμε είναι ψίχουλα.
Θα μου πει κάποιος "με τον Νάραϊ να έρχονταν νωρίτερα θα περνούσες;", δεν ξέρω.
Ξέρω πως με βάση αυτά που είδαμε, αν ο Νάραϊ και ο Μπίσε ήταν από την αρχή της προετοιμασίας και αν υπήρχαν από την αρχή της προετοιμασίας τρία ΚΑΝΟΝΙΚΆ φορ, έτσι ώστε να μην σε νοιάζει αν φύγει ο ένας ή αν τραυματιστεί ο άλλος (παγκόσμια πρωτοτυπία να πηγαίνεις προετοιμασία με 2 φορ), θα είχα παραπάνω ελπίδες να περάσω. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Συγνωμη αλλα χεστηκα αν ο ΠΑΟΚ εχει και 100 συμβολαια...Δεν τους φεραμε εμεις στην ομαδα...Να βρουν τροπο αυτοι που πρεπει να δημιουργηθει χωρος και αν πρεπει ας πληρωσουν...Δεν εχω δισεκατομμυριουχο ιδιοκτητη για να δεχομαι μοιρολατρικα την ασχημη μοιρα μου...
++++++
Ακριβώς. Το σπάσιμο αβγών έχει και αυτά. Ας λύσουν τα συμβόλαια. Τι να κάνουμε;
Διαβάστε λίγο ρεπορτάζ γαύρου να δείτε τι σημαίνει ξηλωμα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν ισχύει πως το χάσμα με Μπίσεσβαρ ήταν κάτω από 50Κ, μάλλον δεν υπάρχει σεντς, ή μάλλον καλύτερα δεν υπάρχει σεντς για τον ΠΑΟΚ.

Αν, λέω. Αν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Blackgr4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Για μένα ας ξεκινήσουν να βρούνε ομάδες σε μουργκ τευλορ Λάμπρου ζαμπα να φέρει πρόταση ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ και να δουμε τι θα γίνει με ΚΟΥΡΤΙΤΣ που τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλλον πρέπει να μείνει για μένα γιατί στο κέντρο θα γίνουμε σοφτ.

Εκτός και αν ξεκολλήσει η κατάσταση και βάλουμε τον σοαρες να λιώσει να πάρει τα πάνω του μαζί με ένα χαφ ακόμα και αρχίζουμε και τρέχουμε.

Να βρεθεί γρήγορα φόρμουλα με τις από δεσμεύσεις πωλήσεις και ρίξε τα χρήματα σε έναν μέσο επιθετικό και ένα φορ.

Τουλάχιστον να αρχίσεις να δημιουργείς και να σκοράρεις.

Τα χαφ κάποια στιγμή θα σταθούν. Δεν είναι αμπαλοι είναι το μόνο σίγουρο. Ο νασμπεργκ ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι αξιόλογο.

Ο Σοάρες μόνο έναν ρόλο μπορεί να έχει. Αυτόν που είχε και στη προηγούμενη ομάδα του. Του αθλητικού χαφ.
Αν του βάλεις δίπλα του κάποιον που να μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από πίσω και μπροστά του ένα νορμάλ δεκάρι (για όνομα του Θεού φέρτε επιτέλους ένα!!!!!!) που να μπορεί να πάρει μπάλα και να γυρίσει μέτωπο στην εστία, θα σου δώσει τρομερή ένταση, πίεση, τρεξίματα και αμυντικό τρανζίσιον που τόσο χρειάζεσαι και σταδιακά θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.
Ο Τσιγγάρας για παράδειγμα, είναι αστείο να θεωρούμε πως έχει κάτι παραπάνω από τον Σοάρες. Στα μάτια μου είναι χιλιόμετρα πίσω.
Δεν είδα όμως να ενοχλείται κανείς όταν ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα Χάρης, δεν μπορούσε να πασάρει στα 10 μέτρα και δεν έγραψε ούτε μια τελική on target όλη τη σεζόν.
Καθόλου σοφτ δεν θα γίνεις αν φύγει ο Κούρτιτς. Σοφτ γίνεσαι ΜΕ τον Κούρτιτς.
Το 2022 δεν υπάρχει χαφ χωρίς ένταση. Και ο Κούρτιτς δεν έχει. Βασίζεται μόνο στη τεχνική του, στα στημένα και στα μικρά σπριντ των 5-10 μέτρων. Ως εκεί. Τα ίδια και ο Σβαμπ.
Όλο το πρόβλημα για μένα αρχίζει και τελειώνει στο ότι είναι αναγκασμένος να παίζει με τέτοια χαφ, τη στιγμή που οι μεσοεπιθετικοί δεν μπορούν να πάρουν την μπάλα και να γυρίσουν μέτωπο στην εστία.
Αν μπορούσαν, δεν θα χρειάζονταν να έχει τεχνικά καλά χαφ, που να πρέπει να κουβαλάνε μπάλα και να τους την πηγαίνουν έτοιμη μπροστά.
Ο γαύρος γιατί παίζει με τρεις χαφ; Γιατί βασίζεται στους μεσοεπιθετικούς του και στους φορ του.
Είναι μήπως γρήγορος ο Εμβιλά; Ο Μπουχαλάκης; Μόνο ο Καμαρά είναι.
Σωστό αυτό που λες όσον αφορά τον ΚΟΥΡΤΙΤΣ.

Δε θεωρώ ότι ο τσιγγαρας είναι παραπάνω από σοαρες αλλά σίγουρα είναι ένα αθλητικο χαφ που σε συνδυασμό με κάποιον εκ των νταντας σοαρες μπορούν να καλύψουν 2 θέσεις στο 6 8 και θες ένα καλό δεκάρι μπροστά τους.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”