ετσι λένε ο τοσκιτσης και αλλοι.δε ξερω κατι εγώmontekristo έγραψε:Αληθευει δηλαδη οτι τελει
υπο παραιτηση gergeo4;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Ετσι οπως το εγραψες νομιζα
οτι το επιβεβαιωνες κιολας!
Τεσπα ολα καλα κι ευχαριστω!
οτι το επιβεβαιωνες κιολας!
Τεσπα ολα καλα κι ευχαριστω!
- thanos-xanthi
Το σχόλιο του μήναpapwolf έγραψε:Σε όλα τα ρεπορτάζ των ομάδων διαβάζεις για μεταγραφές, στο δικό μας για θλάσεις...
Τον οποίο Λίνο (με συμμετοχές στην Πόρτο) τον είχαμε φέρει τζάμπα με συμβόλαιο γύρω στα 300.sourmenetes έγραψε:Και ρωτάω πόσα εκ πρέπει να δίνει ο ΠΑΟΚ για να βρει ενα πλάγιο μπακ;
Δε ζητάμε το λινο, ένα μπακ να κρατάει τη θέση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν με απασχολεί. Ας φέρει ο Σβούρας.
Φέρτε παίχτες ή πείτε πως ο στόχος φέτος είναι οι θέσεις 3-6.
Αν έχω δει κι αν έχω δει αθλήματα στη ζωή μου. Αυτό που παρουσίασαν όλοι μαζί στα δύο επίσημα παιχνίδια ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ήταν.
Φέρτε παίχτες ή πείτε πως ο στόχος φέτος είναι οι θέσεις 3-6.
Αν έχω δει κι αν έχω δει αθλήματα στη ζωή μου. Αυτό που παρουσίασαν όλοι μαζί στα δύο επίσημα παιχνίδια ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ήταν.
Μ' αρέσει αυτό που βγάζουν κάποιοι προς τα έξω οτι για να πάρουμε παίκτες πρέπει να φύγουν κάποια βαρειά συμβόλαια, τύπου Αουγκούστο, Κούρτιτς κλπ.
Είναι δυνατόν να ισχύει; Δηλαδή αν μιά ομάδα περιμένει και δεν παίρνει παίκτες εκεί που χρειάζεται, τότε αποκλείεται από την Ευρώπη, χάνει κανα δυό μάτς στις αρχές του πρωταθλήματος και γενικά ζημιώνεται εκατομύρια γιατί δεν στελεχώνεται. Μπορεί να ισχύει τέτοιο απίστευτο σενάριο;
Με τις θλάσεις, τις κόκκινες και τα σπασμένα πλευρά, βλέπω να ξεκινάει το πρωτάθλημα και να μήν συμπληρώνουμε.
Είναι δυνατόν να ισχύει; Δηλαδή αν μιά ομάδα περιμένει και δεν παίρνει παίκτες εκεί που χρειάζεται, τότε αποκλείεται από την Ευρώπη, χάνει κανα δυό μάτς στις αρχές του πρωταθλήματος και γενικά ζημιώνεται εκατομύρια γιατί δεν στελεχώνεται. Μπορεί να ισχύει τέτοιο απίστευτο σενάριο;
Με τις θλάσεις, τις κόκκινες και τα σπασμένα πλευρά, βλέπω να ξεκινάει το πρωτάθλημα και να μήν συμπληρώνουμε.
Ξέρεις ομάδα χωρίς θλάση; Πότε ένας παίχτης παθαίνει θλάση; Μην μου πεις μόνο όταν είναι ανεπαρκώς προπονημένος, γιατί θα με αναγκάσεις να σου πω Μπίσεσβαρ.Gospi έγραψε:Ειναι π μαμαει και δερνει το προπονητικο τιμ...papwolf έγραψε:Σε όλα τα ρεπορτάζ των ομάδων διαβάζεις για μεταγραφές, στο δικό μας για θλάσεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πιστεύω ότι έβαλε ο ίδιος περιορισμό αρχικά στα συμβόλαια. Υπήρχε ένα (όχι μεγάλο, αλλά ικανοποιητικό) μπατζετ και απο κει και πέρα χρησιμοποιήθηκε για μεταγραφές νεαρών και όχι έμπειρων/ελέυθερων παικτών από αυτούς που έκαναν τον σχεδιασμό.Dimg4 έγραψε:Μπερδευεστε με το "δινει λεφτα" με το "δινει μισθους". Με 400Κ μισθο δεν θα ερθει παιχταρας, απλα πραγματα.
Ένας χριστιανός δεν υπάρχει να βγει μπροστά να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα πριν καταλήξουμε σκορποχώρι...?
Ο ένας τελεί υπό παραίτηση, ο άλλος αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά από κει και πέρα τίποτα, οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ εξαφανισμένοι.
Ένας χριστιανός να πιάσει το τιμόνι πριν πάει το καράβι στο πάτο υπάρχει?
Ο ένας τελεί υπό παραίτηση, ο άλλος αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά από κει και πέρα τίποτα, οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ εξαφανισμένοι.
Ένας χριστιανός να πιάσει το τιμόνι πριν πάει το καράβι στο πάτο υπάρχει?
- Metagrafakias
Να μην ερθει κανενας αν δεν φύγουν Κουρτιτς,Αουγκουστο,Μιχαι,Ζιβκοβιτς,Μουργκ και Ζαμπα…Μονο αν φύγουν αυτοι και εξοικονομήσουμε 3-4εκ να ξοδευτούν Οχι ολα προς θεου αλλα κανα 1-2….Μην επιβαρύνουμε οικονομικα τον δισεκατομυριουχο Ιβαν αρκετα εχει ατο κεφαλι του ,τοσες επιχειρήσεις ,να ασχοληθει και με τον ΠΑΟΚ;;;δεν τον λυπάστε;;;
Προφανως τρολαρω αλλα υπαρχουν φωνές που λενε τετοια μην τυχόν και ματώσει οικονομικα ο Ιβαν πανω απο ολα αυτο κι ας βγουμε και 12οι μονο μην ματώσει ο Ιβαν…στείλτε βιογραφικά παιδες να σας προσλάβει στις εταιριες του τοσο καλοι λογιστές που ειστε,τοσο ενδιαφερον που δείχνετε για τα οικονομικα ενος δισεκατομυριουχου που 3 χρονια μας γραφει στον @@τσο του και κανα Viber με μιση καρδια το κανει…
Ίδιες συζητήσεις με περυσι ανοίξαμε τα ειδαμε τα χαΐρια μας!!ποσο ζηλεύω ομαδες με μεγαλομετόχους που πανε ακομα
Και στην προπόνηση για την καψούρα τπυς…
Προφανως τρολαρω αλλα υπαρχουν φωνές που λενε τετοια μην τυχόν και ματώσει οικονομικα ο Ιβαν πανω απο ολα αυτο κι ας βγουμε και 12οι μονο μην ματώσει ο Ιβαν…στείλτε βιογραφικά παιδες να σας προσλάβει στις εταιριες του τοσο καλοι λογιστές που ειστε,τοσο ενδιαφερον που δείχνετε για τα οικονομικα ενος δισεκατομυριουχου που 3 χρονια μας γραφει στον @@τσο του και κανα Viber με μιση καρδια το κανει…
Ίδιες συζητήσεις με περυσι ανοίξαμε τα ειδαμε τα χαΐρια μας!!ποσο ζηλεύω ομαδες με μεγαλομετόχους που πανε ακομα
Και στην προπόνηση για την καψούρα τπυς…
Νομιζω ακομη φθηνοτερα ειχε ερθει. Κατι για 150 την χρονια του δανεισμου. Μπορει να κανω και λαθος. 300 ειχαμε δωσει να τον παρουμε. Μπορει βεβαια η κατραπακια να με εχει κανει να ξεχναω.Ettien26 έγραψε:Τον οποίο Λίνο (με συμμετοχές στην Πόρτο) τον είχαμε φέρει τζάμπα με συμβόλαιο γύρω στα 300.sourmenetes έγραψε:Και ρωτάω πόσα εκ πρέπει να δίνει ο ΠΑΟΚ για να βρει ενα πλάγιο μπακ;
Δε ζητάμε το λινο, ένα μπακ να κρατάει τη θέση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν θυμώνεις ρε Σούρμε, τα λες ακόμη πιο ωραία.sourmenetes έγραψε:Δώστε οποίους δε θέλουν να είναι στον ΠΑΟΚ!
ΝΑ ΦΈΡΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!
ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΎΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!

Συμφωνώ απολύτως βέβαια.
Είτε το θέλουμε, είτε όχι, η ανασύνταξη ξεκινάει από Μπότο-Λουτσέσκου και ΠΑΕ. Αλλαγές στους δύο πρώτους με ΤΙΠΟΤΑ, θα μας πάει πίσω χρόνια. Να διορθώσουν τα λάθη τους, να χτίσουν έναν ΠΑΟΚ τής προκοπής (γιατί ΜΠΟΡΟΥΝ) και μετά ας παραδώσουν τα κλειδιά αν θέλουν.
Επιμένω οτι τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η ΠΑΕ, κάποιος ή κάποια εκεί μέσα (μπορεί ο ίδιος ο Ιβάν να έχει δώσει την εντολή αλλά να εκτελείται λάθος) τρενάρει ή απορρίπτει μονίμως ότι ποιοτική μεταγραφή υπάρχει, ενώ δίνει το ΟΚ για πωλήσεις μόλις έρθει δελεαστική πρόταση ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
Άμα αυτός ή αυτή δεν αλλάξει, και ειδικότερα αν δεν πάρει ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ από εκεί μέσα, χαϊρι δεν θα δούμε. Άμα ήταν καλός/καλή υπάλληλος στα καπνά σου Σαββίδη, ξαναστείλτον/την στα καπνά. Για τον ΠΑΟΚ δεν κάνει. Για να σου γλιτώσει πενταροδεκάρες, σου κόστισε με τις μαλακίες του/της 10 εκατομμύρια, μας έστειλε χρόνια πίσω, ακύρωσε όλη την περισυνή συγκομιδή βαθμών στην Ευρώπη και επέφερε συγκλονιστικό χτύπημα στο πρεστίζ τού ΠΑΟΚ.
Γιατί μπορεί ο Ιβάν να είπε συνετά. Αλλά είναι σίγουρο οτι ο άνμθρωπος δεν ζήτησε αυτό που είδαμε. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ να δώσεις Ιβάν σ'αυτόν/-ήν που γάμισε τα όνειρά μας και να φέρεις ένα λογιστή ποδοσφαιράνθρωπο που καταλαβαίνει οτι αν δεν επενδύσεις στα προκριματικά τής Ευρώπης θα χάσεις πολύ περισσότερα από τις πενταροδεκάρες.
Επαναλαμβάνω μπας και δεν έγινα κατανοητός
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταγραφές περίμενα όταν παίρναμε 20 μύρια απο Γιαννούλη και Τζόλη και με την ομάδα να έχει και τα εξασφαλισμένα έσοδα της ευρώπης. Να δωθεί έστω ένα 40-50% από αυτά για την ενίσχυση της ομάδας. Τίποτε δεν έγινε.
Χωρίς αυτά τι ακριβώς ποιότητα παικτών ζητάμε ?
Γιατί εκεί στην ΠΑΕ υπάρχει κάποιο άτομο που ούτε μπακάλικο δεν είναι ικανό να διευθύνει και έχει λόγο στις μεταγραφές, γι αυτό.Ettien26 έγραψε:Μεταγραφές περίμενα όταν παίρναμε 20 μύρια απο Γιαννούλη και Τζόλη και με την ομάδα να έχει και τα εξασφαλισμένα έσοδα της ευρώπης. Να δωθεί έστω ένα 40-50% από αυτά για την ενίσχυση της ομάδας. Τίποτε δεν έγινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω να ρωτησω κατι.
Τι σας κανει να πιστευετε οτι ο Σαββιδης επειδη χαθηκε ενας στοχος (σημαντικος σιγουρα και απο οικονομικης αποψης) στα πρωτα δυο ματς της σεζον θα αφησει ετσι απλα να παει στραφει ενα πλανο για το οποιο προφανως συμφωνησε και το εχει ηδη χρηματοδοτησει δινοντας εκατομυρια;
Δεν ξερω αν παραιτηθηκε ο Μποτο (μπορει και ασχετο αλλα σημερα ειναι ηταν παρων στην προπονηση στη Νεα Μεσημβρια) αλλα δεν νομιζω ο Ιβαν ετσι κι αλλιως να κανει δεκτη μια τετοια παραιτηση.
Βασικα τι περιμενατε ειλικρινα συμβει απο την Πεμπτη και μετα. Η ομαδα στα αγωνιστικα εχει μια καθημερινοτητα και το μονο που μπορει να κανει ειναι να δουλεψει στις αδυναμιες της και να γινει καλυτερη χρονο με τον χρονο.
Απο εκει και περα, προφανως θα γινουν πραγματα. Αποχωρησεις και καποιες αφιξεις. Δεν ξερω κατι, αλλα μιλαω βασει λογικης. Μετα και τον αποκλεισμο δεν νομιζω βεβαια να ξεφυγουμε μισθολογικα.
Τι σας κανει να πιστευετε οτι ο Σαββιδης επειδη χαθηκε ενας στοχος (σημαντικος σιγουρα και απο οικονομικης αποψης) στα πρωτα δυο ματς της σεζον θα αφησει ετσι απλα να παει στραφει ενα πλανο για το οποιο προφανως συμφωνησε και το εχει ηδη χρηματοδοτησει δινοντας εκατομυρια;
Δεν ξερω αν παραιτηθηκε ο Μποτο (μπορει και ασχετο αλλα σημερα ειναι ηταν παρων στην προπονηση στη Νεα Μεσημβρια) αλλα δεν νομιζω ο Ιβαν ετσι κι αλλιως να κανει δεκτη μια τετοια παραιτηση.
Βασικα τι περιμενατε ειλικρινα συμβει απο την Πεμπτη και μετα. Η ομαδα στα αγωνιστικα εχει μια καθημερινοτητα και το μονο που μπορει να κανει ειναι να δουλεψει στις αδυναμιες της και να γινει καλυτερη χρονο με τον χρονο.
Απο εκει και περα, προφανως θα γινουν πραγματα. Αποχωρησεις και καποιες αφιξεις. Δεν ξερω κατι, αλλα μιλαω βασει λογικης. Μετα και τον αποκλεισμο δεν νομιζω βεβαια να ξεφυγουμε μισθολογικα.