Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

Μια υποσημείωση για όσους κάνουν πως δεν θυμούνται.
Δύο ντάμπλ έχει η ομάδα με τον λουτσέσκου και κανένα πυροτεχνημα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σίγουρα δεν είναι τυχαίος αλλά θεωρώ ότι έχει πολλά ζητήματα τώρα εφόσον όπως είπαν και οι 2 σχεδιάζουν μαζί την ομάδα.

Αυτός ήξερε ότι μέσα Ιούλη έπρεπε η ομάδα να κάνει 2 3 βασικά πράγματα
Και η ομάδα δεν τα κάνει, πάρα τα σοβαρά κενά.

Από κει και πέρα να κάτσει μαζί με τον άλλον να βγάλουν το φίδι από την τρύπα!

Παιρνουν πολλά λεφτά, ειναι επαγγελματίες και έτσι θα αντιμετωπιστουν!

Τους δόθηκε ένα πλάνο, συμφώνησαν, τους δόθηκε μπάτζετ, αν δεν τους έκανε να φεύγαμε, να βρούνε λύσεις γιατί αυτό που παρουσιάζουν είναι άθλιο!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:Ρε φίλε ποια δεύτερη θέση.
Στην Κούλα που γελούσαμε μέχρι προχθές ένας λιβαι μόνος του είναι όλη σου η μεσοεπιθετικη γραμμή.

Σερρες60 ( ελπίζω ότι το 60 δεν είναι ημερομηνία γέννησης) να πας να του κάνεις κανένα σεμινάριο για να του δείξεις τις αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Τέτοια μαργαριτάρια γράφονται ακόμα και εδώ μέσα πριν από κάποιους μήνες για τον αντσελότι
Οκ λοιπον. Εγω να το δεχθω αυτο. Βεβαια αν πρεπει να εχω ροστεραρα για να κερδισω τα Γιάννενα (περσι πλει οφ) και την Λεφσκι αλιμονο μας.
Καλος προπονητης μπορει να ειναι, αλλα δεν ειναι, ουτε ευελικτος, ουτε ευπροσαρμοστος, ουτε διαλλακτικος. Και μαλλον δεν ειναι και συμβατος με το πλανο που προσπαθει να εφαρμοσει ο ιδιοκτητης. Γιατι στο δικο μου μυαλο το χαλι των μεταγραφων ειναι περισσότερο ευθυνη ιδιοκτητη και διοικησης, παρα Μποτο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ.
Η κάθε Λέφσκι ( ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε η σειρά η οποία δεν ξεκινάει με 0-0 αλλά με 1-0) και το κάθε γιαννενο δεν έχουν να χάσουν τίποτα όταν παίζουν μαζί σου. Θα παίξουν άμυνα και θα βγάλουν μπροστά δυόμιση παίκτες και αν τους κάτσει τους έκατσε.
Εσύ από την άλλη πρέπει να διασπάσεις μια συμπαγή άμυνα η οποία σου δίνει χώρο και αμύνεται με υπεράριθμια.
Εκεί μια ομα χρειάζεται δύο πράγματα
Ταχύτητα ( όχι τόσο στα πόδια όσο στην μεταφορά της μπάλας) και ποιότητα μεσοεπιθετικα.
Ε αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα από τα δύο.
Ταχύτητα στην μεταφορά της μπάλας είναι λογικό αυτή την εποχή να μην έχει μια ομάδα , ειδικά με 50% αλλαγές στην ενδεκάδα της αλλά δεν είναι λογικό να μην υπάρχει ποιότητα μεσοεπιθετικα στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.

Ένα άλλο ζητούμενο που έχει να κάνει με την ποιότητα είναι τα στημένα από πλάγια θέση όπου ο ΠΑΟΚ ίσως έχει τους χειρότερους εκτελεστές για ομάδα αυτού του επιπέδου.
Πέρα ότι είμαστε σχετικά κοντή ομάδα, βλέπεις και αυτές τις εκτελέσεις του ζιφκο και σε πιάνουν τα κλάματα
Σορρυ προχθές πήραμε 10 στημενα και δεν έχουμε όυτε έναν καλό εκτελεστή;

Κι αν δεν έχουμε τον σπέσιαλ εκτελεστή δεν υπάρχει κομπίνα;

Ήταν σίγουρο ότι θα κερδίσουμε στημενα και πήραμε γύρω στα 6 κόρνερ και 5 6 φαουλ σε καλή θέση.

Και πήγανε όλα στο υπερπέραν.

Στα τελευταία 2 φαουλ δε γεμίσαμε καν, κάναμε πάσα και χάσαμε την μπάλα.
Μιλαμε για τραγικες καταστάσεις.

Που είναι η νηφαλιοτητα η ήρεμη σκέψη, η καθοδήγηση;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

giapas έγραψε:Τις προάλλες ήμουν επίσκεψη σε ένα γιατρό και πιάσαμε κουβέντα για ομάδες. Αεκτζής ήταν κι όταν καταλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ , ψιλοπροσέξαμε και οι 2 να είμσατε ευγενικοί για να μην πιασουμε τα καντήλια στο ιατρείο. Αυτό που μου είπε επί λέξη ήταν δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ μωρέ ούτε με το Σαββίδη , αλλά ο Λουτσέσκου απαράδεκτος, προκλητικός, ανθελληνας , αλλαζόνας κλπ. Κι ο επόμενος ο Βιερίνια που τους είπε κλέφτες.

Μια βόλτα απο τα φόρα τους το επιβεβαιώνει αυτό.

Αυτά ξέρετε γιατί τα είπε το γιατροχάνουμο αλλά και μέσες άκρες όλοι οι ποκιτες? Γιατί ο Λούτσος με το Βιερίνια τόσα χρόνια τους έχει γαμήσει τη μάνα. Όπως το γράφω. Τους έχουν γαμήσει τη μάνα και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικά με τις δηλώσεις τους που δε μασήσανε πουθενά.

Άρα λογικό ,από τον αγωνιστικά παρακμιακό ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να τους υπολογίζουν περισσότερο από το κάθετι. Λογικό είναι να θέλουν να μη τους έχους απέναντί τους δυνατους.

Λογικό να φτιάχνουν κομητολογαριασμούς στο παοκμανια και να καυλαντίζουν και καλά με την αγανακτισμένη και νον μεινστριμ κριτική.Λογικό να ειρωνεύονται το Βιερίνια τώρα που είναι στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστής. Γιατί μέχρι και πριν 2 χρόνια ούτε να του κλάσουν τα φρύδια δε μπορούσαν.

Αλλά σας έχω νέα. Θεού θέλοντος και Ιβαν επιτρέποντος, θα συνεχίσει να σας γαμάει τη μάνα. Κι ο ένας κι ο άλλος. Εδώ θα είμαστε .
ΕΤΣΙ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σαν αγαμητες γκομενες μια καποιας ηλικιας κανουμε. Μιρλα, μιρλα μιρλα και παραπονο. Μας φταινε ολοι κι ολα.
Γινανε λαθη, στραβωσαν πολλα κι αποκλειστηκαμε απο μια χειροτερη ομαδα.Συμβαινει στο ποδοσφαιρο. Χωνεψτε το και παμε παρακατω.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

renegade έγραψε:..................Ένα άλλο ζητούμενο που έχει να κάνει με την ποιότητα είναι τα στημένα από πλάγια θέση όπου ο ΠΑΟΚ ίσως έχει τους χειρότερους εκτελεστές για ομάδα αυτού του επιπέδου.
Πέρα ότι είμαστε σχετικά κοντή ομάδα, βλέπεις και αυτές τις εκτελέσεις του ζιφκο και σε πιάνουν τα κλάματα
Το στημενο με την κεφαλια του Καργα
που περασε διπλα απ το δοκαρι στο
1ο ματς μηπως ηταν πολυ αγαρμπο κι
ενω τον βρηκε σαν διαβητης μονο του;

Θυμασαι ποιος το εκτελεσε; Ο Ραφα.-

Ο οποιος ω του θαυματος στο 2ο ματς
δεν εκτελεσε ουτε ενα προφανεστατα
μετα απο εντολη του προπονητη μας!

Αλλη μια "επιτυχια" του Λουτσεσκου.-
Άβαταρ μέλους
moutro12

Δημοσίευση από moutro12 »

renegade έγραψε:Μια υποσημείωση για όσους κάνουν πως δεν θυμούνται.
Δύο ντάμπλ έχει η ομάδα με τον λουτσέσκου και κανένα πυροτεχνημα
Και η Άρσεναλ Νταμπλ πήρε στην πρώτη χρόνια του Άρσεναλ Βενγκέρ και από τότε έχει να ξαναδεί τίτλο.
Φαντάζομαι δε θέλει κανείς να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα.
Ο λουτσεσκου έπρεπε να έχει φύγει την προηγούμενη χρόνια που διέλυσε την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η Άρσεναλ πήρε πολλούς τίτλους με τον Βενγκέρ μετά το πρώτο νταμπλ, με αποκορύφωμα το αήττητο 7 χρόνια μετά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

montekristo έγραψε:
renegade έγραψε:..................Ένα άλλο ζητούμενο που έχει να κάνει με την ποιότητα είναι τα στημένα από πλάγια θέση όπου ο ΠΑΟΚ ίσως έχει τους χειρότερους εκτελεστές για ομάδα αυτού του επιπέδου.
Το στημενο με την κεφαλια του Καργα
που περασε διπλα απ το δοκαρι στο
1ο ματς μηπως ηταν πολυ αγαρμπο κι
ενω τον βρηκε σαν διαβητης μονο του;

Θυμασαι ποιος το εκτελεσε; Ο Ραφα.-

Ο οποιος ω του θαυματος στο 2ο ματς
δεν εκτελεσε ουτε ενα προφανεστατα
μετα απο εντολη του προπονητη μας!

Αλλη μια "επιτυχια" του Λουτσεσκου.-
Στο τέλος θα του χρεώσουμε ότι η αμόλυβδη έχει φτάσει 2,40.
Οκ υπάρχει πίκρα και απογοήτευση αλλά το να μετατρέπουμε εικασίες σε γεγονότα είναι too much και δεν του αξίζει
montekristo

Δηλαδη; Τα στημενα μας λες οτι τα εκτελει
"οποιος προλαβει"; Δεν οριζει ο προπονητης
ποιος εκτελει τα στημενα; Εικασια που βλεπεις;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

aivas19 έγραψε:
giapas έγραψε:Τις προάλλες ήμουν επίσκεψη σε ένα γιατρό και πιάσαμε κουβέντα για ομάδες. Αεκτζής ήταν κι όταν καταλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ , ψιλοπροσέξαμε και οι 2 να είμσατε ευγενικοί για να μην πιασουμε τα καντήλια στο ιατρείο. Αυτό που μου είπε επί λέξη ήταν δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ μωρέ ούτε με το Σαββίδη , αλλά ο Λουτσέσκου απαράδεκτος, προκλητικός, ανθελληνας , αλλαζόνας κλπ. Κι ο επόμενος ο Βιερίνια που τους είπε κλέφτες.

Μια βόλτα απο τα φόρα τους το επιβεβαιώνει αυτό.

Αυτά ξέρετε γιατί τα είπε το γιατροχάνουμο αλλά και μέσες άκρες όλοι οι ποκιτες? Γιατί ο Λούτσος με το Βιερίνια τόσα χρόνια τους έχει γαμήσει τη μάνα. Όπως το γράφω. Τους έχουν γαμήσει τη μάνα και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικά με τις δηλώσεις τους που δε μασήσανε πουθενά.

Άρα λογικό ,από τον αγωνιστικά παρακμιακό ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να τους υπολογίζουν περισσότερο από το κάθετι. Λογικό είναι να θέλουν να μη τους έχους απέναντί τους δυνατους.

Λογικό να φτιάχνουν κομητολογαριασμούς στο παοκμανια και να καυλαντίζουν και καλά με την αγανακτισμένη και νον μεινστριμ κριτική.Λογικό να ειρωνεύονται το Βιερίνια τώρα που είναι στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστής. Γιατί μέχρι και πριν 2 χρόνια ούτε να του κλάσουν τα φρύδια δε μπορούσαν.

Αλλά σας έχω νέα. Θεού θέλοντος και Ιβαν επιτρέποντος, θα συνεχίσει να σας γαμάει τη μάνα. Κι ο ένας κι ο άλλος. Εδώ θα είμαστε .
ΕΤΣΙ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Brutal, αλλά προσυπογράφω και με τα δύο χέρια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

montekristo έγραψε:Δηλαδη; Τα στημενα μας λες οτι τα εκτελει
"οποιος προλαβει"; Δεν οριζει ο προπονητης
ποιος εκτελει τα στημενα; Εικασια που βλεπεις;
Ότι πολύ πιθανόν μέσα από την προπόνηση να είδε ότι υπάρχει καλύτερος εκτελεστής. Όπως είπε πχ για τον Ναρει στα κόρνερ.
Πραγματικά δεν ξέρω πλέον τι συζητάμε. Αν είναι ικανός για αυτό που κάνει; Αν το έχει χάσει εντελώς; Αν όντως ενδιαφέρεται να τα πάει καλά η ομάδα;
ASTNORD2

Δημοσίευση από ASTNORD2 »

Ρε αδέρφια. Ας μην τα μπερδεύουμε όλα, γιατί απλά δεν πρέπει.
Ο Βιειρίνια έχει προσφέρει στην ομάδα όσο λίγοι σε όλες τις περιόδους.
Και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι πονάει για την ομάδα.
Είναι ΠΑΟΚτσάκι τρελό και μπαμπάς πολλών Αθηνέζων.
Πρέπει όμως πλέον να προσέχει το σώμα του και τη διατροφή του, γιατί πονάω πραγματικά όταν τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Αν θέλει να συνεχίσει να προσφέρει ως ποδοσφαιριστής. Διαφορετικά ας του δωθεί οποιοδήποτε άλλο πόστο στο αγωνιστικό ή στο διοικητικό τμήμα της ομάδας.
Ο Λουτσέσκου από την άλλη μας πρόσφερε 2 συνεχόμενα νταμπλ, έχοντας όμως ποδοσφαιριστές έμπειρους, με αξία, ικανότητες και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Ίσως τους καλύτερους εκείνη την στιγμή στην Ελλάδα.
Θα συμφωνήσω επίσης ότι ήταν αυτός που κατάγγελνε σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιαζόταν την κατάφωρη αλητεία και κλεψιά η οποία έγινε εναντίον του ΠΑΟΚ. Και πολύ γούσταρα που κάλυπτε έτσι την ανυπαρξία και την βουβαμάρα των διοικητικών στελεχών της ομάδας.
Ο ίδιος όμως ως προπονητής ήταν αυτός που ευθύνεται σε 3 περιπτώσεις για την στασιμότητα του ΠΑΟΚ στην ευρωπαική καταξίωση.
Α.Ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε να αποκλεισθεί από το σουηδικό κωλοχώρι. Μην μου πει κανένας ότι δεν φταίει αυτός κι ότι είχε παραλάβει καμένη γη. Γιατί η ίδια ομάδα είχε καταφέρει μία εβδομάδα πριν να πάρει θετικότατο αποτέλεσμα, με τους ίδιους παίκτες. Ήταν δική του προπονητική επιλογή να πάει σε συντηρητική διαχείρηση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, με τη γνωστή δυστυχώς κατάληξη. Επίσης σας παρακαλώ να ανατρέξετε στη σύνθεση της ομάδας στο παιχνίδι αυτό, για να καταλάβετε το μέγεθος της αποτυχίας. Μία αποτυχία που όπως τόσες φορές έχει αναλύσει ο Doomlord, μας έφερνε τα επόμενα χρόνια συνεχώς αντιμέτωπους με τους Ajax του ευρωπαικού ποδοσφαίρου.
Β. Ήταν αυτός ο οποίος παράτησε την ομάδα μας, μία ημέρα πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, πρό της μεγαλύτερης ευκαιρίας η οποία παρουσιάστηκε ΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ για ευρωπαική καταξίωση μέσω της πρόκρισής της σε ομίλους του Champions League.Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους προκριματικούς αγώνες προ των πυλών. Αυτό το θεωρώ αφ`ενός μεν τεράστιο έγκλημα εκ μέρους του εναντίον του ΠΑΟΚ, αφ´ετέρου δε ένδειξη ή δειλίας, ή λιποψυχίας, ή ασέβειας, ή φιλοχρηματισμού, ή αθροιστικά όλων αυτών.
Δεν πιστεύω ότι ισχύει ως αιτία της φυγής του, η μη ανανέωση συμβολαίων των Κάνιας και Σάκχοφ, γιατί τότε εκτός όλων των προηγουμένων θα πρέπει να προστεθεί και η γελοιότητα.
Γ. Είναι πλέον αυτός ο οποίος επανήλθε στην ομάδα μας (απορρίπτοντας δεκάδες άλλες προτάσεις) - αμοιβόμενος πλουσιοπάροχα (φυσικά και δεν ευθύνεται για αυτό) - σε μία εποχή που με τις συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες επικρατούν στην χώρα, ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι η καταξίωση μέσα από ανεκτές ευρωπαικές πορείες. Η ομάδα καταφέρνει μετά από μία αλλοπρόσαλλη χρονιά, να πετύχει ότι καλύτερο θα μπορούσε στην Ευρώπη. Μπροστά της έχει την διαγραφή της χειρότερης χρονιάς από άποψη βαθμολογικής συγκομιδής.
Με μία σχετικά καλή χρονιά, έστω με απλή συμμετοχή σε ομίλους και κάποιους βαθμούς από νίκες εκεί, το μέλλον της ομάδας στις ευρωπαικές διοργανώσεις γίνεται πιο εύκολο από πλευράς κληρώσεων αφου πλέον ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να αποφεύγει τα μεγαθήρια.
Ε λοιπόν σε αυτή την χρονιά ο Λουτσέσκου καταφέρνει (γιατί περί κατορθώματος μιλάμε), η ομάδα να αποκλεισθεί από τον πρώτο αντίπαλο που βρέθηκε στον δρόμο της. Την Λέφσκι Σόφιας. Την Λέφσκι ρε πούστη μου.

Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω σας κάνουν εσάς να πιστεύετε ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ, εξυπηρετείται με τον Λουτσέσκου ως προπονητή της ομάδας, πάω πάσο και I rest my case που λέμε και στο χωριό μου.
Εγώ από την πλευρά μου, ελπίζω θα μου επιτραπεί το δικαίωμα, να τον χαρακτηρίζω πλέον ως τη μεγαλύτερη προπονητική απάτη η οποία το ταβάνι του ήταν η Ξάνθη, έκανε καριέρα και γέμισε τον τραπεζικό του λογαριασμό λόγω Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ.

Συγνώμη για το σεντόνι. Συγνώμη γιατί ξέρω ότι πολλοί θα στεναχωρηθούν με όσα έγραψα.
ΠΑΟΚ για πάντα. ΠΑΟΚ παντού. ΠΑΟΚ προπάντων στα δύσκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ASTNORD2 την Δευ 01 Αύγ 2022, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
montekristo

Εγω εχω καταληξει στις απαντησεις
και για τα τρια που αναρωτιεσαι αλλα
θα μου επιτρεψεις να τις κρατησω για μενα!

ΥΓ. Παλια εκανε τα ιδια με τα στημενα
βαζοντας να τα εκτελει ο Πελκας αν θυμασαι!
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

dragon έγραψε:Θυμάμαι κ τα άρθρα του "αντικειμενικου" Καρπετόπουλου για Σάντος, κ όχι για την πρωτη χρονιά, που έγραφε ότι δεν κάνει αυτός ο προπονητης για τον ΠΑΟΚ κ ότι είναι λίγος. Ξέρουν καλά ποιον πρέπει να φοβούνται
^

ΤΡΕΜΟΥΝ σου λεω.

Θα τα σαρωσει ολα .

Θα τα παρει ολα σβαρνα,δεν θα αφησει τιποτα ορθιο.

Ολα,σε ελλαδα και ευρωπη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”