Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Φετος μεχρι 15 Σεπτεμβρίου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hey bro, αν είχα επιθετικό στυλάκι θα είχα φύγει τριμηνάκι, όπως είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν.
Αγανάκτιση είναι, αν έχετε να πείτε κάτι να το λέτε στα ίσα όχι να πουλάτε τρελίτσα. Αν δεν έχετε κουράγιο για αντιπαράθεση να μην ανοίγετε θεματάκια που κάνουν τζιζ. Αν δεν σου αρέσει το ύφος μου μπορείς κάλλιστα να με αποφεύγεις.
Αυτά.
Αγανάκτιση είναι, αν έχετε να πείτε κάτι να το λέτε στα ίσα όχι να πουλάτε τρελίτσα. Αν δεν έχετε κουράγιο για αντιπαράθεση να μην ανοίγετε θεματάκια που κάνουν τζιζ. Αν δεν σου αρέσει το ύφος μου μπορείς κάλλιστα να με αποφεύγεις.
Αυτά.
Μάλλον με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλο ή κάτι άλλο.Asimos έγραψε:Hey bro, αν είχα επιθετικό στυλάκι θα είχα φύγει τριμηνάκι, όπως είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν.
Αυτά.
Για πολλά πράγματα μπορείς να με κατηγορήσεις αλλά το ότι δεν έχω το θάρρος της γνώμης ή ότι αποφεύγω τις αντιπαραθεσεις δεν είναι ένα από αυτά.
Διαολε, δεν ξεκινήσαμε να γράφουμε προχτές στο ΠΑΟΚμανια.
Στο ξαναλέω, αν το σχόλιο μου ήταν για σένα θα στο έλεγα φάτσα φορά και χωρίς πολλές περιστροφές.
Αφορμή για το σχόλιο ήταν το "Πάρτε παίχτες" που έγραψες μεταξύ άλλων και εσύ. Απλα αφορμή.
Νομίζω ότι πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να τα εξηγήσω, από δω και πέρα φτάνουμε στο σημείο που απλά δεν θες να καταλάβεις τι λέει ο άλλος.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με αυτό: "Αφορμή για το σχόλιο ήταν το "Πάρτε παίχτες" που έγραψες μεταξύ άλλων και εσύ. Απλα αφορμή." με κάλυψες. Τελικά αποφάσισε αν
1. έγραψες για μένα
2. έγραψες προς εμένα
3. έγραψες για άλλον
4. έγραψες με αφορμή εμένα
5. έγραψες επειδή δεν σου αρέσει το ύφος μου
6. έγραψες επειδή θέλεις να γίνεις σάκος αποσυμπίεσης
Φίλε, στο ξαναλέω. Αν έχεις να πεις κάτι πες το ευθέως. Το κεκαλλυμένο "μεταξύ άλλων κι εσύ" για να δικαιολογήσει όσα είπες, αυτομάτως με αφορά κι επειδή έγραψες πράγματα που δεν ισχύουν έγινε όλο αυτό το γαϊτανάκι.
1. έγραψες για μένα
2. έγραψες προς εμένα
3. έγραψες για άλλον
Φίλε, στο ξαναλέω. Αν έχεις να πεις κάτι πες το ευθέως. Το κεκαλλυμένο "μεταξύ άλλων κι εσύ" για να δικαιολογήσει όσα είπες, αυτομάτως με αφορά κι επειδή έγραψες πράγματα που δεν ισχύουν έγινε όλο αυτό το γαϊτανάκι.
Όσον αφορά τα οικονομικά, μιας και άνοιξε η συζήτηση για τα συν πλην του αποκλεισμού από την Ευρώπη, καλό είναι όποιος πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ είναι μέσα από τις αγορές και τις πωλήσεις του, να μπει στο transfermarkt και να κάνει δυο απλές προσθέσεις και μια αφαίρεση.
Όλες τις αγορές από το 12/13, όλες τις πωλήσεις από το 12/13 και μετά την μεταξύ τους αφαίρεση.
Το αποτέλεσμα ίσως ζαλίσει αρκετούς, γιατί μόνο αρνητικό δεν βγαίνει...
Το γιατί ο ΠΑΟΚ ενώ βγαίνει τόσο συν από τις αγορές μείον τις πωλήσεις του, έφτασε να έχει πρόβλημα με το FFP και για το πόσο λάθος επενδύονται τόσα κέρδη, είναι άλλη συζήτηση.
Όλες τις αγορές από το 12/13, όλες τις πωλήσεις από το 12/13 και μετά την μεταξύ τους αφαίρεση.
Το γιατί ο ΠΑΟΚ ενώ βγαίνει τόσο συν από τις αγορές μείον τις πωλήσεις του, έφτασε να έχει πρόβλημα με το FFP και για το πόσο λάθος επενδύονται τόσα κέρδη, είναι άλλη συζήτηση.
Η ομάδα έχει πάθει σοκ και δεν λέει να συνέλθει…Ούτε βγαίνει κάνεις να πει κάτι…Πραγματικά είναι απίστευτο…Δεν ξέρει κάνεις τι θα ξημερώσει…
-
Ο ''σασταλεγάκιας'' να υποθέσω ότι είναι η μετονομασία του πριν τον αποκλεισμό ''γκρινιάρη''. Τα δεικτικά γραφόμενα βέβαια δίκην ΠΑΟΚάρχη πώς μπορούν να μετονομαστούν τώρα? Ερώτηση κρίσεως.
Προσωπικά εγώ το να ζητάει παίκτες κάποιος που πριν πίστευε το πλάνο και αποκαλούσε γκρινιάρηδες τους ανησυχούντες , όποιος κι αν ήταν αυτός, δεν το θεωρώ κακό πάντως. Ρεαλισμό το θεωρώ και μάλιστα θα έλεγα ότι με το να ζητάει παίκτες ποιότητας ουσιαστικά συνεχίζει να στηρίζει το πλάνο.
Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ , δεν συγκαταλέγω τον Asimos σε κάποια κατηγορία καθώς είναι από τις πένες που εκτιμώ.
Προσωπικά εγώ το να ζητάει παίκτες κάποιος που πριν πίστευε το πλάνο και αποκαλούσε γκρινιάρηδες τους ανησυχούντες , όποιος κι αν ήταν αυτός, δεν το θεωρώ κακό πάντως. Ρεαλισμό το θεωρώ και μάλιστα θα έλεγα ότι με το να ζητάει παίκτες ποιότητας ουσιαστικά συνεχίζει να στηρίζει το πλάνο.
Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ , δεν συγκαταλέγω τον Asimos σε κάποια κατηγορία καθώς είναι από τις πένες που εκτιμώ.
Διάβασε με προσοχή ξανά το αρχικό μου σχόλιο.Asimos έγραψε:Με αυτό: "Αφορμή για το σχόλιο ήταν το "Πάρτε παίχτες" που έγραψες μεταξύ άλλων και εσύ. Απλα αφορμή." με κάλυψες. Τελικά αποφάσισε αν
1. έγραψες για μένα
2. έγραψες προς εμένα
3. έγραψες για άλλον
Αν το κάνεις θα δεις ότι:
Α) Αναφέρω συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (τον Ιούνιο)
Β) Αναφέρω συγκεκριμένες στιχομυθιες τις οποίες δεν έβγαλα από το κεφάλι μου. Είναι συζητήσεις που έγιναν εδώ και αντιπαραθεσεις που είχα με συγκεκριμένα άτομα εδώ μέσα.
Guess what? Εσύ δεν ήσουν ένας από αυτούς. Δεν σε θυμάμαι καν να γράφεις εδώ μέσα τον Ιούνιο ή μπορεί να έγραφες και αυτά που έλεγες να μου ήταν αδιάφορα.
Αν δεν με πιστεύεις δεν χρειάζεται να πας πολύ πίσω στο timeline και τα γραπτά όπως λένε μένουν.
Το σχόλιο μου αφορά ΞΕΚΑΘΑΡΑ τους ανθρώπους με τους οποίους διαφώνησα μέσα στον Ιούνιο.
Το ότι εσύ θες να το κάνεις "it's all about me" από μόνος σου δεν σημαίνει ότι αυτή είναι και η πραγματικότητα.
Για τελευταία φορά, λοιπόν, γιατί έχουμε ξεφύγει αρκετά.
Δεν αφορούσε εσένα το σχόλιο μου, να είσαι βέβαιος ότι αν σε αφορούσε θα στο έλεγα χωρίς κανένα θέμα.
Τέλος από μένα.
Μην λετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι.Blackgr4 έγραψε:Όσον αφορά τα οικονομικά, μιας και άνοιξε η συζήτηση για τα συν πλην του αποκλεισμού από την Ευρώπη, καλό είναι όποιος πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ είναι μέσα από τις αγορές και τις πωλήσεις του, να μπει στο transfermarkt και να κάνει δυο απλές προσθέσεις και μια αφαίρεση.
Μπες στο epo.gr εχει τα οικονομικα στοιχεια ολων των ομαδων...τους ισολογισμους.
Μια Α.Ε. δεν ειναι μπαινω στο τρανσερμαρκτ κανω 2 προσθαφαιρεσεις και τελειωσα.
Δεν ειμαστε μπακαλικο.
Τουλαχιστον ολα λιγο πολυ τα μεσα γραφουν οτι θα γινουν προσθηκες,λογικα τρεις για αρχη και βλεπουμε για στοπερ...Τωρα το πως , το ποτε και το τι κοστους και ποιοτητας κανεις νομιζω δεν μπορει να το προβλεψει με ασφαλεια...
Να ανοίξει ένα τόπικ τύπου στοίχημα ή γράψτε εδώ τις προβλέψεις μας περί μεταγραφών από εδώ και πέρα που θα κάνουν τη διαφορά που ονειρευόμαστε:
1) 3+
2) 1-2
3) 0
Προβλέπω το 2.

1) 3+
2) 1-2
3) 0
Προβλέπω το 2.

Δεν είναι θέμα υπομονής είναι θέμα πλάνου. Το έιχε αναφέρει ο Μποτο ξεκάθαρα. Ο αποκλεισμός όμως γεννά καινούργια δεδομένα. Πρώτα δεν θα έχουμε επαρκή αγωνιστικά στοιχεία για τους παίκτες που έχουμε αγοράσει. Μην ξεχνάς ότι εδώ δεν έχουμε δει ακόμα τον σκανδιναβο. Βέβαια με τον αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ καλείται να διώξει κι κάποιους ποδοσφαιριστές που τους είχε υπό ατμον έτσι κι αλλιώς , αλλά μπορεί να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις ( κουρτιτς , αγκουστο). Επίσης ο ένας από τους δύο πυλώνες των στόχων δεν υπάρχει πλέον. Αλλά το να ρίχνουμε λευκή πετσέτα τον Ιούλιο μήνα το βρίσκω υπερβολικό. Φέτος το πρωτάθλημα δίνει δύο εισητηρια για Τσάμπιονς λιγκ.JohnDag έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση επιμονή να έρθουν παίχτες;
Τελικά υπάρχει πλάνο ή δεν υπάρχει ρε σεις;
Δεν λέμε τόσο καιρό ότι πρώτος στόχος είναι οι αυτάρκεια;
Δεν μας λέγατε τόσο καιρό ότι τα "μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα", "οι ακριβοί παίχτες είναι φύρα", "μπορείς να στήσεις ομάδα κορυφής με 300-400Κ συμβόλαια";
Τόσο μεγάλη είναι η πίστη σας στο πρότζεκτ που οι ίδιοι που τα λέγατε αυτά και τελειωνατε συζητήσεις με το "Δεν ξέρει ο Μποτο και ξέρεις εσύ;" ξαφνικά απαιτείτε παιχταράδες του εκατομμυρίου;
Εγω λέω ότι μια αποτυχία, όσο μεγάλη και αν είναι, δεν μπορεί να κρίνει το πρότζεκτ συνολικά.
Αφού χάθηκε ουσιαστικά ο πιο σημαντικός στοχος της χρονιάς από τον Ιούλιο, ας δώσουμε μια χρονιά στους παίχτες που έφερε ο Μποτο να δούμε τι ψάρια πιάνουν.
Έτσι κι αλλιώς για πρωτάθλημα δεν πάμε, Ευρώπη θα βγούμε (δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτή η ομάδα δεν θα βγει τουλάχιστον 5η) ας πάρουν την χρονιά οι νέοι και ελπιδοφόροι να μας αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν.
Μεταβατική είναι (και) αυτή η χρονιά έτσι κι αλλιώς.
- Dark Knight
0 θα είναι οι μεταγραφές παικτών που ονειρευόμαστε. Άγνωστος ο αριθμός των μεταγραφών στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Επιμένω ότι συνεχίζουμε να κοιτάζουμε το δέντρο (μεταγραφές) αλλά χάνουμε το δάσος (τι ποδόσφαιρο θελει να παίξει η ομάδα)
Εκτός και αν είμαστε βέβαιοι ότι οι προσθήκες θα είναι επιπέδου Μάτος, Κρέσπο, Μάουρι, Μισιτς Πριγιο κλπ ώστε το ατομικό ταλέντο να μπορεί να βγαίνει μπροστά ανεξαρτήτως συστήματος
Εκτός και αν είμαστε βέβαιοι ότι οι προσθήκες θα είναι επιπέδου Μάτος, Κρέσπο, Μάουρι, Μισιτς Πριγιο κλπ ώστε το ατομικό ταλέντο να μπορεί να βγαίνει μπροστά ανεξαρτήτως συστήματος