Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Maxpaok

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ιάσονας έγραψε:
iasoiako έγραψε:Αν καποιος ακολουθησει τις δηλωσεις του Ραζβαν απο περσυ καταλαβαινει οτι η θεση του ειναι παντοδυναμη μεσα στον ΠΑΟΚ.

Εγω καταθετω την αποψη μου και λεω οτι ο Λουτσεσκου ηθελε αποκλεισμο του ΠΑΟΚ για να επικεντρωθεί στο πρωταθλημα.

Οι παικτες ειχαν πολυ υποπτη συμπεριφορα οπως ο Βιερινια.
Επισης ο Ραζβαν στην συνέντευξή τυπου ειπε οτι τωρα προχωραμε και θα εχουμε τον χρονο να προετοιμαζουμε ενα ματς την βδομαδα και ειχε και ενα ψευτοχαμογελο.
Αυτό που γράφεις είναι τρελό σκέτη παράνοια.
Πέρυσι γιατί δεν το ήθελε και έκατσε να παίζει Ευρώπη μέχρι Απρίλιο. Γιατί να μην επικεντρωθεί και πέρυσι στο πρωτάθλημα

Η ελευθερία του λόγου, η δημοκρατία, Ναι, ναι, επιτρέπει κάθε άποψη εφόσον δεν υβρίζει, δεν στρέφεται ενάντια συνανθρώπων.
Μάλιστα, θα το υποστούμε..... Δεν είναι κίνδυνος είναι ακινδυνος
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Τώρα που το ξανασκέφτομαι για τον αποκλεισμό δεν μου φταίει ούτε ο ραζβαν ούτε ο καργας ούτε ο σαστρε ούτε ο νταντας και οι άλλοι νεαροί
Μου φταίει ο Ολιβέιρα και ο Καντουρι. Είναι βαριά συμβόλαια η ομάδα βασίζεται σε αυτούς, είναι επαγγελματίες και ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΎΝ. Ας ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα ας είχαν δικό τους γυμναστή ας έκαναν ειδική διαχείριση. Το να αφήνουν την ομάδα εκτεθειμένη είναι απαράδεκτο. Μου φταίει ο Βιερίνια. Αρχηγέ που σε σεβόμαστε έχασες όλη την προετοιμασία... γιατί; δεν ήξερες ότι παίζουμε do or die ματς προκριματικών;; Μου φταίει ο μποτο.... Όταν παίζουμε ματς που πιθανό να μας φέρει δέκα μύρια κλείσε από νωρίς Κρέσπο και Μπισε πιαστους από το αυτι και πες τους ότι στην πρώτη συγκέντρωση θα είστε νωρίς το πρωί να περιμένετε τους νέους
Και να σας πω και κάτι άλλο Με ενδεκάδα κοταρσκι λύρα Ιγκι Κρέσπο Βιέρι Μπισε Καντουρι ζιβκο Ολιβέιρα ο ραζβαν θα έβαζε ως αμυντικά χαφ Φιλίπε τσιγγαρα να δαγκώνουν μιας και δεν θα είχε πρόβλημα δημιουργικότητας....και δεν θα είχε ανάγκη ούτε τον αλλοπροσαλλο Αουγκούστο ούτε την πριμαντόνα τον κουρτιτς που συν τοις άλλοις κάνει ρδελομπου τα αποδυτήρια.....Τα οποία δυστυχώς ο μόνος που έχει απομείνει και να τα κρατάει είναι ο Ιγκι...... αλλά πόσο μπορεί να τα κρατάει μόνος του...
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Maxpaok έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
iasoiako έγραψε:Αν καποιος ακολουθησει τις δηλωσεις του Ραζβαν απο περσυ καταλαβαινει οτι η θεση του ειναι παντοδυναμη μεσα στον ΠΑΟΚ.

Εγω καταθετω την αποψη μου και λεω οτι ο Λουτσεσκου ηθελε αποκλεισμο του ΠΑΟΚ για να επικεντρωθεί στο πρωταθλημα.

Οι παικτες ειχαν πολυ υποπτη συμπεριφορα οπως ο Βιερινια.
Επισης ο Ραζβαν στην συνέντευξή τυπου ειπε οτι τωρα προχωραμε και θα εχουμε τον χρονο να προετοιμαζουμε ενα ματς την βδομαδα και ειχε και ενα ψευτοχαμογελο.
Αυτό που γράφεις είναι τρελό σκέτη παράνοια.
Πέρυσι γιατί δεν το ήθελε και έκατσε να παίζει Ευρώπη μέχρι Απρίλιο. Γιατί να μην επικεντρωθεί και πέρυσι στο πρωτάθλημα

Η ελευθερία του λόγου, η δημοκρατία, Ναι, ναι, επιτρέπει κάθε άποψη εφόσον δεν υβρίζει, δεν στρέφεται ενάντια συνανθρώπων.
Μάλιστα, θα το υποστούμε..... Δεν είναι κίνδυνος είναι ακινδυνος
Γιατι ρε Maxpaok απαγόρευσα εγώ σε κανέναν να πει τη γνώμη του? Απλά την σχολίασα.
ASTNORD2

Δημοσίευση από ASTNORD2 »

Doomlord4 έγραψε:Καλά τώρα σοβαρά περιμένουμε τον Κεφαλογιάννη για να μας πει το αυτονόητο
Δηλαδή οι σουπερ υπερασπιστές του Λουτσεσκου δεν του ριχνουν ευθύνη,μιλάμε σοβαρά;

Τραγικό στήσιμο και κοουτσάρισμα,και τόσο προβλέψιμος που θα τον διάβαζε ακόμα και ο προπονητης του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καλλιράχης
Aυτό το απλό δεν το αναφέρει κανένας από τους υποστηρικτές του.
Σας άρεσε ρε παληκάρια η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα 2 παιχνίδια με τη Λέφσκι?
Ποιούς παικταράδες θα έπρεπε να είχαμε φέρει στην ομάδα για να καταφέρει αυτή η προπονητική απάτη να αποκλείσει τη Λέφσκι?
Την ΛΕΦΣΚΙ ρε πούστη μου.
Και ακόμα τον δικαιολογείτε.
Μούγκα από τους δημοσιογράφους για τις τεράστιες ευθύνες του κι εμμέσως συντονισμένο ροκάνισμα του Boto.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Το πρώτο είναι του νταντάς και το δεύτερο Φελίπε

Και αυτά τα δύο είναι του Νταντας στα παιχνίδια με τους Βούλγαρους

Εικόνα

Εικόνα

Αλήτη λουτσέσκου τους έβγαλες από το κομφορτ ζοουν τους με τις αλχημείες σου
Επειδη το κατεχεις το ποδοσφαιρο ,καταλαβαινεις οτι τα συγκεκριμενα heat maps δεν λενε σχεδον τιποτα για τη θεση και τις απαιτησεις της καθε μιας...Τα αρχικα δειχνουν ξεκαθαρα οτι οι δυο παικτες κινουνται στους χωρους που κινειται ενα οκταρι...Το οτι κινηθηκε σε αντιστοιχους χωρους και στα παιχνιδια με τη Λεφσκι δεν σημαινει κατι για τον παικτη αλλα για την ομαδα...Προφανως απο τη στιγμη που δεν ειναι επιτελικος στους ιδιους χωρους θα κινηθει, αλλα αυτη τη φορα με αλλες αρμοδιοτητες ,καθως δεν ειχε παικτη μπροστα του,ειχε παικτη παραπανω πισω του,δεν ειχε την αρμοδιοτητα να φτιαξει παιχνιδι απο τις πισω ζωνες,ηταν αποδεκτης μπαλας και οχι αυτος που θα προωθησει τη πρωτη και οσον αφορα την ιδια την ομαδα,το οτι αυτος κινηθηκε στους χωρους του οκταριου δειχνει ποσο ελειψε η υπαρξη ενος επιτελικου σε ενα παιχνιδι κατοχης 80-20...
Δεν είπα ποτέ κάτι το αντίθετο για τους Νταντας κ Σοάρες.
Τα συγκεκριμένα τα ανέβασα γιατί το ζήτησε ένα παιδί.
Ξέρουμε πολύ καλά τι είναι και οι δύο οι παίκτες.

Το αρχικό μου ποστ για τον κουαλιατα ήταν γιατί γράφτηκε 1000 φορές ότι τον έβαλε σε λάθος θέση και δεν απέδωσε για αυτό και ήθελα να δείξω ότι δεν έπαιξε σε καμία λάθος θέση
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αφεντικο να φανταστω τωρα που αποκλειστηκαμε θα χτυπησεις το πρωταθλημα και θα το παρεις ή θα το χασεις οριακα ε?
Βαρια διαφορα 2-5 βαθμους ε?
Μην ακουσω δικαιολογιες.
Πρωταθλημα ή οριακα δευτερη θεση με κυνηγι τιτλου μεχρι τελευταια αγωνιστικη!
Αλλιως καντην απο τωρα να ηρεμησουμε!
Ασε π ειναι και ο μονος τροπος να εξιλεωθεις. Βγαλες μας τσου λου τωρα π θα χεις και αλλες 22 μερες για προετοιμασία, και μια ολοκληρη χρονια με ενα ματς τη βδομαδα μεχρι τον Γεναρη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Θες και πρωτάθλημα με βασικό στόπερ κάργα :lol:

Ο βασικός λόγος που πρέπει να φύγει ο Ρουμάνος είναι αυτός. Γιατί πιστεύουν οι περισσότεροι ότι αυτή η αγελάδα έχει πολύ περισσότερο γάλα να δώσει. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Doomlord4 έγραψε:
Elkjaer έγραψε:Δεν παράτησε ποτέ καμία Ευρώπη. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να υποστηρίξει στιλ ποδοσφαίρου που να μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη. Την σεζόν που πέρασε, έκανε η ομάδα μια καλή πορεία και χαρήκαμε αλλά τελικά φάνηκε ότι ήταν αποτέλεσμα χαμηλής δυναμικότητας ή ποδοσφαιρικά αφελών αντιπάλων και μπόλικης τύχης.

Κοντινές πασούλες γύρω-γύρω, κάμποσες φορές και πίσω για χτίσιμο μιας ανυπόφορα βαρετής κατοχής. Όταν δεν υπάρχουν Μάτος, Βιεϊρίνια (όχι το φάντασμα των δυόμισι τελευταίων ετών) και killer φορ, αυτα τα αποτελέσματα θα υπάρχουν.

Επίσης, ναι μπορώ να παραδεχθώ ότι είχαμε μια στρατηγική που είχε ως στόχο τη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα και είχαμε το Europa League σε δεύτερη μοίρα, αφού γνωρίζαμε πως αν περνούσαμε τον όμιλο, είτε στους 16, είτε στους 8 θα αποκλειόμασταν. Το πιο σημαντικό εκείνη την περίοδο ήταν κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Οπότε η βασική ομάδα έπαιζε την Κυριακή και η... δεύτερη έπαιζε την Πέμπτη. Ακόμα και αν προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε πως υπήρχαν 18-19 παίκτες που λογίζονταν ως βασικοί, το μήνυμα που είχε περάσει ήταν πως εμείς είμαστε το δεύτερο γκρουπ και πως αυτά τα ματς δεν είναι τόσο σημαντικά όσο του πρωταθλήματος
Doomlord4 έγραψε:Πλάκα κανουμε μωρέ τώρα?

Το θέμα είναι....δεν είναι ΠΟΤΕ σημαντικά όσο τα ματς του πρωταθλήματος;
Η για εκείνη τη χρονιά;

Γιατί ΑΝ......δεν είναι ποτέ,είσαι το φρένο μας.

Και μιλάμε για Europa League

Φανταστείτε πόσο λιγότερο σημαντικά είναι του Conference......
Τους στοχους και τις προτεραιοτητες τους βαζει ο προπονητης ή η διοικηση;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εμεις που πιστευουμε οτι με 3 βδομαδες
μπροστα μας μεχρι την εναρξη των αγωνων
της λιγδας με την ελευση ενος προπονητη
της προκοπης προλαβαινει να δωσει πολυ
περισσοτερο γαλα η αγελαδα μας ειμαστε
μαλλον ασχετοι σε σχεση με εκεινους που
κατεχουν την μοναδικη αληθεια του κοσμου!

Μαλιστα.-

ΥΓ. Θα ρθει κι η ωρα του που θα παει;
Αρκει μεχρι τοτε να μην τα εχει παρει
στο κρανιο ο Μποτο κι εχει φυγει ηδη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Θες και πρωτάθλημα με βασικό στόπερ κάργα :lol:

Ο βασικός λόγος που πρέπει να φύγει ο Ρουμάνος είναι αυτός. Γιατί πιστεύουν οι περισσότεροι ότι αυτή η αγελάδα έχει πολύ περισσότερο γάλα να δώσει. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική δυστυχώς.
Μα με αυτα τα εγκωμια δεν ηρθε περσι?
Αυτη δεν ηταν η κασετα?
Ηρθε με ηγεμονικο συμβολαιο ο θαυματοποιος π θα κανει τα λιμα παιχταραδες?
Αν ειναι να πρεπει να χω κανονικους ποδοσφαιριστες για να χω απαιτησεις και ελπιδες για τιτλους τοτε μπορω να φερω και οποιονδηποτε αλλο προπονητη.
Δεν βλεπω ποιο, καθαρα προπονητικο, προσον εχει ο Λουτσε εναντι οποιουδηποτε αλλου προπονητη ωστε να τον καθιστα αξιο του 1.8 και αναντικαταστατο. Αυτο π ειχε ηταν η καλη ψυχολογια η καλη επικοινωνια και το να δινει κινητρο. Στην επανοδο του δεν εχει επιδείξει κατι τετοιο. Αρα αν δεν μπορει καθαρά προπονητικα να κανει τον Καργα παιχτη πρωταθλητισμού, ας αποχωρησει να ρθει να δοκιμασει κανας αλλος.
Οχι τπτ αλλο αλλα δεν θα αντεξω αλλες δικαιολογιες εκ μερους του.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

montekristo έγραψε:Εμεις που πιστευουμε οτι με 3 βδομαδες
μπροστα μας μεχρι την εναρξη των αγωνων
της λιγδας με την ελευση ενος προπονητη
της προκοπης προλαβαινει να δωσει πολυ
περισσοτερο γαλα η αγελαδα μας ειμαστε
μαλλον ασχετοι σε σχεση με εκεινους που
κατεχουν την μοναδικη αληθεια του κοσμου!

Μαλιστα.-

ΥΓ. Θα ρθει κι η ωρα του που θα παει;
Αρκει μεχρι τοτε να μην τα εχει παρει
στο κρανιο ο Μποτο κι εχει φυγει ηδη!
Αυτο π πρεπει να κερδισει καποιου η επιχειρηματολογια, με ξεπερναει.
Εσυ πιστευεις οτι εχει περισσοτερο γαλα, αλλος δεν το πιστευει.
Εγω εν αντιθεσι ουτε το πιστευω ουτε το ελπιζω, αλλα το απαιτώ. Χρυσοπληρωνεται και δεν εχει πλεον δικαιολογιες. Να κοψει τον κωλο του να εμφανισει ενα συμπαγες συνολο π θα αποδιδει 120%.
Αλλιώς αν δεν, ας την κανει να ρθει κανας αλλος να δοκιμασει

Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Δλδ τον φεραμε να μας κανει ομαδα χωρις κανονικους ποδοσφαιριστες.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Περσι αυτο ακουγαμε. Οτι αν μπορει καποιος να κανει κατι με το υλικο π ειχαμε ηταν ο Λουτσεσκου.
Ε ας κανει το θαυμα φετος.
Γιατι αληθεια δεν αντιλαμβανομαι προπονητικα τι εχει καλυτερο απο αλλους.
Ουτε κανα τρελο συστημα εφαρμοζει, ουτε το τρομερο τιμ εχει.

serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Ο Μπαχαρ της Χάιφα θέλει 10 λουτσους για πρωινό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”