Επιτακτική ανάγκηAsimos έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΠΑΊΚΤΕΣ
Δεν με χαλάει το ρόστερ τόσο πολύ, αλλά χωρίς τρεις σοβαρούς παίκτες δεν θα κάνουμε τίποτα απολύτως και πέρα από όλα τα άλλα, είναι και κρίμα γιατί κάναμε τόσες μεταγραφές και θα πάνε ακλαυτες
Επιτακτική ανάγκηAsimos έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΠΑΊΚΤΕΣ
Φίλε, υπάρχει μια λέξη που λέγεται αναλογία. Αν δεν την κατανοείς/γνωρίζεις μπορώ να σου την εξηγήσω.JohnDag έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση επιμονή να έρθουν παίχτες;
Τελικά υπάρχει πλάνο ή δεν υπάρχει ρε σεις;
Δεν λέμε τόσο καιρό ότι πρώτος στόχος είναι οι αυτάρκεια;
Δεν μας λέγατε τόσο καιρό ότι τα "μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα", "οι ακριβοί παίχτες είναι φύρα", "μπορείς να στήσεις ομάδα κορυφής με 300-400Κ συμβόλαια";
Τόσο μεγάλη είναι η πίστη σας στο πρότζεκτ που οι ίδιοι που τα λέγατε αυτά και τελειωνατε συζητήσεις με το "Δεν ξέρει ο Μποτο και ξέρεις εσύ;" ξαφνικά απαιτείτε παιχταράδες του εκατομμυρίου;
Εγω λέω ότι μια αποτυχία, όσο μεγάλη και αν είναι, δεν μπορεί να κρίνει το πρότζεκτ συνολικά.
Αφού χάθηκε ουσιαστικά ο πιο σημαντικός στοχος της χρονιάς από τον Ιούλιο, ας δώσουμε μια χρονιά στους παίχτες που έφερε ο Μποτο να δούμε τι ψάρια πιάνουν.
Έτσι κι αλλιώς για πρωτάθλημα δεν πάμε, Ευρώπη θα βγούμε (δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτή η ομάδα δεν θα βγει τουλάχιστον 5η) ας πάρουν την χρονιά οι νέοι και ελπιδοφόροι να μας αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν.
Μεταβατική είναι (και) αυτή η χρονιά έτσι κι αλλιώς.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα ανέφερα πως δεν μπορούμε να ξέρουμε το γιατί. Εσύ δεν το πρόσεξες.trouman έγραψε: Διαχωρίζοντας τον χαρακτηρισμό μιας άποψης από τον χαρακτηρισμό του προσώπου που την εκφράζει, να ξέρεις ότι κάποιος μπορεί να μην μπαίνει στον κόπο να απαντήσει σε παπαριά που κάποιος λέει, επειδή απλά δεν υπαρχει λόγος.
Θα μπορούσε να πει κάποιος αντίστοιχα " ή ολα τα βλέπεις μαύρα ή δεν μπορείς να σκεφτείς ότι ενδεχομένως γίνονται πράγματα που δεν τα γνωρίζεις". Τι νόημα έχει μια τέτοια συζήτηση. ...
"Αν διαφωνείς είτε έχεις ύποπτη πρόθεση είτε για κάποιον ανεξήγητο (?) λόγο δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τα στοιχειώδη."
Να μια αντίστοιχης ποιότητας απάντηση στην αποψάρα σου...
Δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις τιποτα, επίσης αν δεν μπορείς να είσαι in context καλό είναι να μην γράφεις μόνο για να γράφεις.Asimos έγραψε:Φίλε, υπάρχει μια λέξη που λέγεται αναλογία. Αν δεν την κατανοείς/γνωρίζεις μπορώ να σου την εξηγήσω.JohnDag έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση επιμονή να έρθουν παίχτες;
Δεν μας λέγατε τόσο καιρό ότι τα "μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα", "οι ακριβοί παίχτες είναι φύρα", "μπορείς να στήσεις ομάδα κορυφής με 300-400Κ συμβόλαια";
Τόσο μεγάλη είναι η πίστη σας στο πρότζεκτ που οι ίδιοι που τα λέγατε αυτά και τελειωνατε συζητήσεις με το "Δεν ξέρει ο Μποτο και ξέρεις εσύ;" ξαφνικά απαιτείτε παιχταράδες του εκατομμυρίου;
Εγω λέω ότι μια αποτυχία, όσο μεγάλη και αν είναι, δεν μπορεί να κρίνει το πρότζεκτ συνολικά.
Αφού χάθηκε ουσιαστικά ο πιο σημαντικός στοχος της χρονιάς από τον Ιούλιο, ας δώσουμε μια χρονιά στους παίχτες που έφερε ο Μποτο να δούμε τι ψάρια πιάνουν.
Έτσι κι αλλιώς για πρωτάθλημα δεν πάμε, Ευρώπη θα βγούμε (δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτή η ομάδα δεν θα βγει τουλάχιστον 5η) ας πάρουν την χρονιά οι νέοι και ελπιδοφόροι να μας αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν.
Αν πάλι την ξέρεις αγνόησε αυτό το μήνυμα και επιτέλους ας μπει στο φόρουμ η απόκρυψη χρηστών για να μην διαβάζουμε τζάμπα.
Αν είναι έτσι ρε μάστορα ας παίξουμε με την Κ15 από τώρα και σε 9 χρόνια θα είναι έτοιμη, ώριμη και μεστή ποδοσφαιρικά.
Μηπως η διοικηση εθεσε ως πιο σημαντικο στοχο για φετος τουλαχιστον την δευτερη θεση για το τσουλου;JohnDag έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση επιμονή να έρθουν παίχτες;
To ποιος βγαζει κομπλεξ με τον αλλο ειναι προφανες νομιζω και ακομα και σημερα δυο παιδια στο επεσημαναν.Το αν χρησιμοποιω εγω επιθετικους χαρακτηρισμους στα 14 χρονια μου εδω μεσα μπορουν να το απαντησουν ακομα και αυτοι που δεν με χωνευουν και δεν ειναι λιγοι,για το δικο σου υφος παλι δεν ξερω τι θα ελεγαν. Aκομα και τωρα ξεκινας να μιλας με πρωτη λεΞη ''ΜΑΣΤΟΡΑ''...Σε εκκλησεις που δεν με βρισκουν συμφωνο δεν προκειται να υπακουσω ποτε υπο την απειλη σου για μπαν.Λογοκρισια δεν δεχτηκα ποτε στη ζωη μου και δεν θα το κανω τωρα,αν θες να το ριξεις κανε οτι θελεις.Στο μελλον θα σου ζητουσα να μην ξανα απευθυνθεις σε μενα και αν το κανεις να προσεχεις τον τροπο σου αν δεν θες να σου απανταω με υφος που δεν σου αρεσει.Εγω παντως διαλογο μαζι σου δεν θελω και ευχαριστως θα ησουν το πρωτο μου ignore.rainmaker έγραψε:Μάστορα λες πράγματα που τραβάς απ' τα μαλλιά. ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα.joshua έγραψε:rainmaker η καταγραφη της πραγματικοτητας ειναι προσβλητικη μονο στο δικο σου μυαλο...Μιλας συνεχως επιθετικα στο φορουμ ,με ειρωνειες και προσβολες ,κατι που και ο ιδιος παραδεχεσαι ,λεγοντας μαλιστα το αμιμητο πως η θεση του διαχειριστη σου δινει το δικαιωμα να λες και κανα μικρο μπινελικι, προσθετοντας οτι δεν θα απολογηθεις σε κανεναν για τις αποφασεις και τον τροπο σου...Σου εχουν επισημανει το λαθος της συμπεριφορας σου πολλοι φιλοι και σιγουρα φιλοι που δεν ανηκουν στο δικο μου ''μπλοκ'' αλλα εσυ επιμενεις...
Θες να γινω και συγκεκριμενος για το θεμα του Σοτελδο? Ουδεποτε η ΠΑΕ ανεφερε οτι ο παικτης δεν μας ενδιαφερει...Το non paper της ΠΑΕ ελεγε πως το γεγονος οτι δεν προλαβαινει να δηλωθει με τη Λεφσκι εδωσε την ανεση χρονου στον Μποτο να φερει τις διαπραγατευσεις στα μετρα μας μειωνοντας το αρχικο κοστος,καταληγοντας πως συντομα θα ειχαμε θετικα καταληξη,με την πιθανη αποκτηση του παικτη ακομα και ως ελευθερου...Αν εσυ πιστευεις πως η καταληξη των αγωνων με τη Λεφσκι δεν επηρεασε την υποθεση και πως αυτη ειχε τελειωσει πριν απο τα παιχνιδια δικαιωμα σου...
Όσες φορές υπήρξα απότομος και επιθετικός και το αναγνώρισα και το εξήγησα απ' την πλευρά μου. Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς.
και εν προκειμένω ο λόγος για τον οποίο βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ είναι ότι σε είχα κράξει και μπαναρει για το ίδιο ακριβώς πράγμα που κανείς και σήμερα. Πατάς σε υποθέσεις τραβηγμένες απ' τα μαλλιά και θεωρίες για άγριους για να βγάλεις μια μιζέρια για την ομάδα την οποία επαναλαμβάνεις μετά στο διηνεκές.
Ε δεν είναι αποδεκτό αυτό δεν είμαστε εδώ μέσα μετροκωλις και δε το γουσταρουμε.
Άμα αυτό δε το σέβεσαι ναι θα την ακούς και ναι θα τρως μπαν.
Η υπόθεση Σοτελδο άρχισε να καθυστερει ΜΕΡΕΣ πριν το πρώτο ματς.
Σε περιόδους κρίσεις το να διακινουμε τεθλιμενα σενάρια γιατί δε ξέρουμε πως αλλιώς να βγάλουμε τη μιζέρια μας ως οπαδοί, δεν είναι ωφέλιμο.
Σταμάτα λοιπόν τους επιθετικούς χαρακτηρισμούς εδώ και τώρα.
Ειλικρινεστατα άλλη έκκληση δεν θα υπάρξει.
Μάστορα στο χωριό μου είναι φιλική προσφώνηση δεν είναι υποτίμηση.joshua έγραψε:To ποιος βγαζει κομπλεξ με τον αλλο ειναι προφανες νομιζω και ακομα και σημερα δυο παιδια στο επεσημαναν.Το αν χρησιμοποιω εγω επιθετικους χαρακτηρισμους στα 14 χρονια μου εδω μεσα μπορουν να το απαντησουν ακομα και αυτοι που δεν με χωνευουν και δεν ειναι λιγοι,για το δικο σου υφος παλι δεν ξερω τι θα ελεγαν. Aκομα και τωρα ξεκινας να μιλας με πρωτη λεΞη ''ΜΑΣΤΟΡΑ''...Σε εκκλησεις που δεν με βρισκουν συμφωνο δεν προκειται να υπακουσω ποτε υπο την απειλη σου για μπαν.Λογοκρισια δεν δεχτηκα ποτε στη ζωη μου και δεν θα το κανω τωρα,αν θες να το ριξεις κανε οτι θελεις.Στο μελλον θα σου ζητουσα να μην ξανα απευθυνθεις σε μενα και αν το κανεις να προσεχεις τον τροπο σου αν δεν θες να σου απανταω με υφος που δεν σου αρεσει.Εγω παντως διαλογο μαζι σου δεν θελω και ευχαριστως θα ησουν το πρωτο μου ignore.rainmaker έγραψε:Μάστορα λες πράγματα που τραβάς απ' τα μαλλιά. ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα.joshua έγραψε:rainmaker η καταγραφη της πραγματικοτητας ειναι προσβλητικη μονο στο δικο σου μυαλο...Μιλας συνεχως επιθετικα στο φορουμ ,με ειρωνειες και προσβολες ,κατι που και ο ιδιος παραδεχεσαι ,λεγοντας μαλιστα το αμιμητο πως η θεση του διαχειριστη σου δινει το δικαιωμα να λες και κανα μικρο μπινελικι, προσθετοντας οτι δεν θα απολογηθεις σε κανεναν για τις αποφασεις και τον τροπο σου...Σου εχουν επισημανει το λαθος της συμπεριφορας σου πολλοι φιλοι και σιγουρα φιλοι που δεν ανηκουν στο δικο μου ''μπλοκ'' αλλα εσυ επιμενεις...
Θες να γινω και συγκεκριμενος για το θεμα του Σοτελδο? Ουδεποτε η ΠΑΕ ανεφερε οτι ο παικτης δεν μας ενδιαφερει...Το non paper της ΠΑΕ ελεγε πως το γεγονος οτι δεν προλαβαινει να δηλωθει με τη Λεφσκι εδωσε την ανεση χρονου στον Μποτο να φερει τις διαπραγατευσεις στα μετρα μας μειωνοντας το αρχικο κοστος,καταληγοντας πως συντομα θα ειχαμε θετικα καταληξη,με την πιθανη αποκτηση του παικτη ακομα και ως ελευθερου...Αν εσυ πιστευεις πως η καταληξη των αγωνων με τη Λεφσκι δεν επηρεασε την υποθεση και πως αυτη ειχε τελειωσει πριν απο τα παιχνιδια δικαιωμα σου...
Όσες φορές υπήρξα απότομος και επιθετικός και το αναγνώρισα και το εξήγησα απ' την πλευρά μου. Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς.
και εν προκειμένω ο λόγος για τον οποίο βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ είναι ότι σε είχα κράξει και μπαναρει για το ίδιο ακριβώς πράγμα που κανείς και σήμερα. Πατάς σε υποθέσεις τραβηγμένες απ' τα μαλλιά και θεωρίες για άγριους για να βγάλεις μια μιζέρια για την ομάδα την οποία επαναλαμβάνεις μετά στο διηνεκές.
Ε δεν είναι αποδεκτό αυτό δεν είμαστε εδώ μέσα μετροκωλις και δε το γουσταρουμε.
Άμα αυτό δε το σέβεσαι ναι θα την ακούς και ναι θα τρως μπαν.
Η υπόθεση Σοτελδο άρχισε να καθυστερει ΜΕΡΕΣ πριν το πρώτο ματς.
Σε περιόδους κρίσεις το να διακινουμε τεθλιμενα σενάρια γιατί δε ξέρουμε πως αλλιώς να βγάλουμε τη μιζέρια μας ως οπαδοί, δεν είναι ωφέλιμο.
Σταμάτα λοιπόν τους επιθετικούς χαρακτηρισμούς εδώ και τώρα.
Ειλικρινεστατα άλλη έκκληση δεν θα υπάρξει.