Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Equalizer »

Asimos έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΠΑΊΚΤΕΣ
Επιτακτική ανάγκη

Δεν με χαλάει το ρόστερ τόσο πολύ, αλλά χωρίς τρεις σοβαρούς παίκτες δεν θα κάνουμε τίποτα απολύτως και πέρα από όλα τα άλλα, είναι και κρίμα γιατί κάναμε τόσες μεταγραφές και θα πάνε ακλαυτες
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση επιμονή να έρθουν παίχτες;

Τελικά υπάρχει πλάνο ή δεν υπάρχει ρε σεις;

Δεν λέμε τόσο καιρό ότι πρώτος στόχος είναι οι αυτάρκεια;

Δεν μας λέγατε τόσο καιρό ότι τα "μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα", "οι ακριβοί παίχτες είναι φύρα", "μπορείς να στήσεις ομάδα κορυφής με 300-400Κ συμβόλαια";

Τόσο μεγάλη είναι η πίστη σας στο πρότζεκτ που οι ίδιοι που τα λέγατε αυτά και τελειωνατε συζητήσεις με το "Δεν ξέρει ο Μποτο και ξέρεις εσύ;" ξαφνικά απαιτείτε παιχταράδες του εκατομμυρίου;

Εγω λέω ότι μια αποτυχία, όσο μεγάλη και αν είναι, δεν μπορεί να κρίνει το πρότζεκτ συνολικά.

Αφού χάθηκε ουσιαστικά ο πιο σημαντικός στοχος της χρονιάς από τον Ιούλιο, ας δώσουμε μια χρονιά στους παίχτες που έφερε ο Μποτο να δούμε τι ψάρια πιάνουν.

Έτσι κι αλλιώς για πρωτάθλημα δεν πάμε, Ευρώπη θα βγούμε (δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτή η ομάδα δεν θα βγει τουλάχιστον 5η) ας πάρουν την χρονιά οι νέοι και ελπιδοφόροι να μας αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν.

Μεταβατική είναι (και) αυτή η χρονιά έτσι κι αλλιώς.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αυτόν τον Μπαλντε να είχαμε φέρει κι ας δίνανε το 1,6 που ζητούσε τώρα θα είχανε έσοδα, ηρεμία, προοπτικές και χρόνο προσαρμογής για όλους και για όλα

Βαρέθηκα να είμαστε πάντα ένα βήμα πριν κάποιο στόχο και να τον χάνουμε για λεπτομέρειες.

Παίξαμε με δεξί Μπακ τον Κρεσπο και CF τον 5 ημερών Τσολακ με την Κρασνοντάρ γιατι δεν βγάζαμε άκρη με Ακπομ και Μάτος.

Τα μυαλά πονάνε ρε. Πονάνε ρε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μπαλντε βλέπω ακόμα ελεύθερος είναι

Δεν νομίζω να τον έβγαλε ποτέ από το κάδρο ο Μποτο
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

JohnDag έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση επιμονή να έρθουν παίχτες;

Δεν μας λέγατε τόσο καιρό ότι τα "μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα", "οι ακριβοί παίχτες είναι φύρα", "μπορείς να στήσεις ομάδα κορυφής με 300-400Κ συμβόλαια";

Τόσο μεγάλη είναι η πίστη σας στο πρότζεκτ που οι ίδιοι που τα λέγατε αυτά και τελειωνατε συζητήσεις με το "Δεν ξέρει ο Μποτο και ξέρεις εσύ;" ξαφνικά απαιτείτε παιχταράδες του εκατομμυρίου;

Εγω λέω ότι μια αποτυχία, όσο μεγάλη και αν είναι, δεν μπορεί να κρίνει το πρότζεκτ συνολικά.

Αφού χάθηκε ουσιαστικά ο πιο σημαντικός στοχος της χρονιάς από τον Ιούλιο, ας δώσουμε μια χρονιά στους παίχτες που έφερε ο Μποτο να δούμε τι ψάρια πιάνουν.

Έτσι κι αλλιώς για πρωτάθλημα δεν πάμε, Ευρώπη θα βγούμε (δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτή η ομάδα δεν θα βγει τουλάχιστον 5η) ας πάρουν την χρονιά οι νέοι και ελπιδοφόροι να μας αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν.

Φίλε, υπάρχει μια λέξη που λέγεται αναλογία. Αν δεν την κατανοείς/γνωρίζεις μπορώ να σου την εξηγήσω.

Αν πάλι την ξέρεις αγνόησε αυτό το μήνυμα και επιτέλους ας μπει στο φόρουμ η απόκρυψη χρηστών για να μην διαβάζουμε τζάμπα.

Αν είναι έτσι ρε μάστορα ας παίξουμε με την Κ15 από τώρα και σε 9 χρόνια θα είναι έτοιμη, ώριμη και μεστή ποδοσφαιρικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλά δεν είπαμε να πεταχτεί το πρότζεκτ. Όλοι έλεγαν από την αρχή ότι θέλουμε μεσοεπιθετικούς . Ο προπονητής που είναι μέρος του πρότζεκτ ζητάει αριστερό εξτρέμ και δεκαρι από την αρχή.
Δεν είπε κανένα να έρθουν 10 ακόμα παίκτες .
Ας έρθει το εξτρέμ και το δεκαρι. Έτσι στηρίζεται και το πρότζεκτ και γίνεται και πιο ορθολογικό το ρόστερ .
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

trouman έγραψε: Διαχωρίζοντας τον χαρακτηρισμό μιας άποψης από τον χαρακτηρισμό του προσώπου που την εκφράζει, να ξέρεις ότι κάποιος μπορεί να μην μπαίνει στον κόπο να απαντήσει σε παπαριά που κάποιος λέει, επειδή απλά δεν υπαρχει λόγος.

Θα μπορούσε να πει κάποιος αντίστοιχα " ή ολα τα βλέπεις μαύρα ή δεν μπορείς να σκεφτείς ότι ενδεχομένως γίνονται πράγματα που δεν τα γνωρίζεις". Τι νόημα έχει μια τέτοια συζήτηση. ...

"Αν διαφωνείς είτε έχεις ύποπτη πρόθεση είτε για κάποιον ανεξήγητο (?) λόγο δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τα στοιχειώδη."

Να μια αντίστοιχης ποιότητας απάντηση στην αποψάρα σου...
Μα ανέφερα πως δεν μπορούμε να ξέρουμε το γιατί. Εσύ δεν το πρόσεξες.
Απλά σε ενοχλεί που αναφέρω το γεγονός πως ο Ιβάν δεν είναι ο ίδιος (απέναντι στον ΠΑΟΚ) όπως ήταν ως το 2019.
Σε αυτό επάνω έχεις να εκφέρεις αντίθετη άποψη ή ψήνεσαι να ανοίξει ο χορός των χαρακτηρισμών;
Αν είσαι πάνω από 40, είναι αστείο να χαρακτηρίζεις ύποπτο αυτόν που ελπίζει να πέσουν λεφτά και να ανέβει η ομάδα.
Άλλος είναι ο ύποπτος. Αυτός που κάνει τα στραβά μάτια και προσπαθεί να μας πείσει πως το ψάρι είναι κρέας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Asimos έγραψε:

Φίλε, υπάρχει μια λέξη που λέγεται αναλογία. Αν δεν την κατανοείς/γνωρίζεις μπορώ να σου την εξηγήσω.

Αν πάλι την ξέρεις αγνόησε αυτό το μήνυμα και επιτέλους ας μπει στο φόρουμ η απόκρυψη χρηστών για να μην διαβάζουμε τζάμπα.

Αν είναι έτσι ρε μάστορα ας παίξουμε με την Κ15 από τώρα και σε 9 χρόνια θα είναι έτοιμη, ώριμη και μεστή ποδοσφαιρικά.
Δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις τιποτα, επίσης αν δεν μπορείς να είσαι in context καλό είναι να μην γράφεις μόνο για να γράφεις.

Έναν ολόκληρο Ιούνιο κάθε φορά που λέγαμε ότι:

- Η δουλειά δεν μπορεί να γίνει μόνο με ελπιδοφόρους παιχτες
- Ιστορικά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα το παίρνει η ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ
- Πέρα από τους μικρούς, δεν γίνεται οι έτοιμοι παιχτες που φέρνεις (Νεσμπεργκ, Μπραντον, Καργας, Ράφα) να είναι μέτριοι με των 300Κ τον χρόνο

Οι απαντήσεις εδώ μέσα ήταν αυτές που έγραψα στο προηγούμενο μου μήνυμα.

Ε όσο να πεις, το να βλέπεις τώρα τους ίδιους που απαντούσαν έτσι να απαιτούν (ξαφνικά) μεταγραφές ποιότητας είναι κάπως.

Εφόσον, λοιπόν, θες να είσαι σοβαρός και εφόσον θες να λες ότι στηρίζεις ένα πρότζεκτ το κάνεις μέχρι το τέλος.

Δεν πηδας από το καράβι στην πρώτη αναποδιά.

Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μου την είχε στημένη κάποιος για τις απόψεις μου και θα περίμενε την στραβή να μου την πει.

Αφού λοιπόν είμαι από αυτούς που πηδήξανε από το καράβι με την πρώτη στραβή - δείξε μου ποια στιγμή θεώρησα πως το καράβι ήταν έτοιμο και αξιόπλοο πριν το πρώτο ματς με τη Λέφσκι.

Για να συνεχιστεί η κουβέντα σε ποιοτικό επίπεδο, ειδάλλως δεν διαφέρεις και πολύ από τους σασταλεγάκηδες εκ του ασφαλούς και εκ του αποτελέσματος πάντα.

Και ναι, ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μηπως η διοικηση εθεσε ως πιο σημαντικο στοχο για φετος τουλαχιστον την δευτερη θεση για το τσουλου;
Υποθεσεις κανω κι εγω John μπας και βγαλουμε ακρη τι θελουμε να κανουμε φετος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rainmaker έγραψε:
joshua έγραψε:rainmaker η καταγραφη της πραγματικοτητας ειναι προσβλητικη μονο στο δικο σου μυαλο...Μιλας συνεχως επιθετικα στο φορουμ ,με ειρωνειες και προσβολες ,κατι που και ο ιδιος παραδεχεσαι ,λεγοντας μαλιστα το αμιμητο πως η θεση του διαχειριστη σου δινει το δικαιωμα να λες και κανα μικρο μπινελικι, προσθετοντας οτι δεν θα απολογηθεις σε κανεναν για τις αποφασεις και τον τροπο σου...Σου εχουν επισημανει το λαθος της συμπεριφορας σου πολλοι φιλοι και σιγουρα φιλοι που δεν ανηκουν στο δικο μου ''μπλοκ'' αλλα εσυ επιμενεις...

Θες να γινω και συγκεκριμενος για το θεμα του Σοτελδο? Ουδεποτε η ΠΑΕ ανεφερε οτι ο παικτης δεν μας ενδιαφερει...Το non paper της ΠΑΕ ελεγε πως το γεγονος οτι δεν προλαβαινει να δηλωθει με τη Λεφσκι εδωσε την ανεση χρονου στον Μποτο να φερει τις διαπραγατευσεις στα μετρα μας μειωνοντας το αρχικο κοστος,καταληγοντας πως συντομα θα ειχαμε θετικα καταληξη,με την πιθανη αποκτηση του παικτη ακομα και ως ελευθερου...Αν εσυ πιστευεις πως η καταληξη των αγωνων με τη Λεφσκι δεν επηρεασε την υποθεση και πως αυτη ειχε τελειωσει πριν απο τα παιχνιδια δικαιωμα σου...
Μάστορα λες πράγματα που τραβάς απ' τα μαλλιά. ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα.

Όσες φορές υπήρξα απότομος και επιθετικός και το αναγνώρισα και το εξήγησα απ' την πλευρά μου. Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς.

και εν προκειμένω ο λόγος για τον οποίο βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ είναι ότι σε είχα κράξει και μπαναρει για το ίδιο ακριβώς πράγμα που κανείς και σήμερα. Πατάς σε υποθέσεις τραβηγμένες απ' τα μαλλιά και θεωρίες για άγριους για να βγάλεις μια μιζέρια για την ομάδα την οποία επαναλαμβάνεις μετά στο διηνεκές.

Ε δεν είναι αποδεκτό αυτό δεν είμαστε εδώ μέσα μετροκωλις και δε το γουσταρουμε.

Άμα αυτό δε το σέβεσαι ναι θα την ακούς και ναι θα τρως μπαν.

Η υπόθεση Σοτελδο άρχισε να καθυστερει ΜΕΡΕΣ πριν το πρώτο ματς.

Σε περιόδους κρίσεις το να διακινουμε τεθλιμενα σενάρια γιατί δε ξέρουμε πως αλλιώς να βγάλουμε τη μιζέρια μας ως οπαδοί, δεν είναι ωφέλιμο.

Σταμάτα λοιπόν τους επιθετικούς χαρακτηρισμούς εδώ και τώρα.

Ειλικρινεστατα άλλη έκκληση δεν θα υπάρξει.
To ποιος βγαζει κομπλεξ με τον αλλο ειναι προφανες νομιζω και ακομα και σημερα δυο παιδια στο επεσημαναν.Το αν χρησιμοποιω εγω επιθετικους χαρακτηρισμους στα 14 χρονια μου εδω μεσα μπορουν να το απαντησουν ακομα και αυτοι που δεν με χωνευουν και δεν ειναι λιγοι,για το δικο σου υφος παλι δεν ξερω τι θα ελεγαν. Aκομα και τωρα ξεκινας να μιλας με πρωτη λεΞη ''ΜΑΣΤΟΡΑ''...Σε εκκλησεις που δεν με βρισκουν συμφωνο δεν προκειται να υπακουσω ποτε υπο την απειλη σου για μπαν.Λογοκρισια δεν δεχτηκα ποτε στη ζωη μου και δεν θα το κανω τωρα,αν θες να το ριξεις κανε οτι θελεις.Στο μελλον θα σου ζητουσα να μην ξανα απευθυνθεις σε μενα και αν το κανεις να προσεχεις τον τροπο σου αν δεν θες να σου απανταω με υφος που δεν σου αρεσει.Εγω παντως διαλογο μαζι σου δεν θελω και ευχαριστως θα ησουν το πρωτο μου ignore.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Παντως κανένας από "το προτζεκτ" δεν ειπε οτι δε θα γίνουν άλλες κινήσεις, ειδικά για τον Αυγουστο. ο προπονητής το έλεγε ανοιχτά και η ομάδα κοιτούσε παίκτες τύπου σοτελδο που μόνο φθηνοί δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Όλοι οι υπόλοιποι: "ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ"
Μπότο: "Τόσους σας έφερα, κι άλλους θέτε; Τι θέτε;"
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

joshua έγραψε:
rainmaker έγραψε:
joshua έγραψε:rainmaker η καταγραφη της πραγματικοτητας ειναι προσβλητικη μονο στο δικο σου μυαλο...Μιλας συνεχως επιθετικα στο φορουμ ,με ειρωνειες και προσβολες ,κατι που και ο ιδιος παραδεχεσαι ,λεγοντας μαλιστα το αμιμητο πως η θεση του διαχειριστη σου δινει το δικαιωμα να λες και κανα μικρο μπινελικι, προσθετοντας οτι δεν θα απολογηθεις σε κανεναν για τις αποφασεις και τον τροπο σου...Σου εχουν επισημανει το λαθος της συμπεριφορας σου πολλοι φιλοι και σιγουρα φιλοι που δεν ανηκουν στο δικο μου ''μπλοκ'' αλλα εσυ επιμενεις...

Θες να γινω και συγκεκριμενος για το θεμα του Σοτελδο? Ουδεποτε η ΠΑΕ ανεφερε οτι ο παικτης δεν μας ενδιαφερει...Το non paper της ΠΑΕ ελεγε πως το γεγονος οτι δεν προλαβαινει να δηλωθει με τη Λεφσκι εδωσε την ανεση χρονου στον Μποτο να φερει τις διαπραγατευσεις στα μετρα μας μειωνοντας το αρχικο κοστος,καταληγοντας πως συντομα θα ειχαμε θετικα καταληξη,με την πιθανη αποκτηση του παικτη ακομα και ως ελευθερου...Αν εσυ πιστευεις πως η καταληξη των αγωνων με τη Λεφσκι δεν επηρεασε την υποθεση και πως αυτη ειχε τελειωσει πριν απο τα παιχνιδια δικαιωμα σου...
Μάστορα λες πράγματα που τραβάς απ' τα μαλλιά. ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα.

Όσες φορές υπήρξα απότομος και επιθετικός και το αναγνώρισα και το εξήγησα απ' την πλευρά μου. Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς.

και εν προκειμένω ο λόγος για τον οποίο βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ είναι ότι σε είχα κράξει και μπαναρει για το ίδιο ακριβώς πράγμα που κανείς και σήμερα. Πατάς σε υποθέσεις τραβηγμένες απ' τα μαλλιά και θεωρίες για άγριους για να βγάλεις μια μιζέρια για την ομάδα την οποία επαναλαμβάνεις μετά στο διηνεκές.

Ε δεν είναι αποδεκτό αυτό δεν είμαστε εδώ μέσα μετροκωλις και δε το γουσταρουμε.

Άμα αυτό δε το σέβεσαι ναι θα την ακούς και ναι θα τρως μπαν.

Η υπόθεση Σοτελδο άρχισε να καθυστερει ΜΕΡΕΣ πριν το πρώτο ματς.

Σε περιόδους κρίσεις το να διακινουμε τεθλιμενα σενάρια γιατί δε ξέρουμε πως αλλιώς να βγάλουμε τη μιζέρια μας ως οπαδοί, δεν είναι ωφέλιμο.

Σταμάτα λοιπόν τους επιθετικούς χαρακτηρισμούς εδώ και τώρα.

Ειλικρινεστατα άλλη έκκληση δεν θα υπάρξει.
To ποιος βγαζει κομπλεξ με τον αλλο ειναι προφανες νομιζω και ακομα και σημερα δυο παιδια στο επεσημαναν.Το αν χρησιμοποιω εγω επιθετικους χαρακτηρισμους στα 14 χρονια μου εδω μεσα μπορουν να το απαντησουν ακομα και αυτοι που δεν με χωνευουν και δεν ειναι λιγοι,για το δικο σου υφος παλι δεν ξερω τι θα ελεγαν. Aκομα και τωρα ξεκινας να μιλας με πρωτη λεΞη ''ΜΑΣΤΟΡΑ''...Σε εκκλησεις που δεν με βρισκουν συμφωνο δεν προκειται να υπακουσω ποτε υπο την απειλη σου για μπαν.Λογοκρισια δεν δεχτηκα ποτε στη ζωη μου και δεν θα το κανω τωρα,αν θες να το ριξεις κανε οτι θελεις.Στο μελλον θα σου ζητουσα να μην ξανα απευθυνθεις σε μενα και αν το κανεις να προσεχεις τον τροπο σου αν δεν θες να σου απανταω με υφος που δεν σου αρεσει.Εγω παντως διαλογο μαζι σου δεν θελω και ευχαριστως θα ησουν το πρωτο μου ignore.
Μάστορα στο χωριό μου είναι φιλική προσφώνηση δεν είναι υποτίμηση.

Άμα κάθε φορά αναφέρεσαι στο Μπαν ότι δήθεν σε φοβεριζουμε δεν σημαίνει ότι θα το αποσύρουμε από το τραπέζι.

Κανένα κόμπλεξ δεν έχω το τελευταίο δίμηνο έχω συμφωνήσει μαζί σου σε ποστ δεν σε κυνηγάω σταματα τα περί θύματος.

Άμα στηρίζεσαι σε ψεμματα για να κάνεις την καλοπροαίρετη καταστροφολογια σου θα στο λέω και αν σου αρέσει.

Δεν έβαλα εγώ το Μπαν στο τραπέζι και όποιος το επικαλέστηκε είτε δε διάβασε σωστά ή έχει προκαταληψη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιο ηταν το ψεμα που ειπα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”