Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
-
Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
αδελφια sos απο πατρα δε μπορουμε να βρουμε τιποτα .... οποισ ξερει ασ γραψει ....
τι στον πο@υτσο κανουμε για να σε δουμε
εγω παντως για ονλινε ειναι πολυ απαισιοδοξος.
δεν θα βγει ακρη ..

εγω παντως για ονλινε ειναι πολυ απαισιοδοξος.
δεν θα βγει ακρη ..
καλά παιδιά, έχω πάθει την πλακα μου διαβάζοντας όλα τα τρελα ΠΑΟΚτσακια από κάθε γωνια του κόσμου που ψαχνονται για να δούνε τη μεγάλη τους καψούρα! Είναι τρελα ο ΠΑΟΚ λέμε!
Βεβαια δε θα έπρεπε να φτάσει η κατάσταση εδώ και είμαι της γνώμης ότι η διοίκηση ναι μεν δεν ευθύνεται για την αγορά της μετάδοσης από το conex, αλλα πιστεύω ότι αν ήθελε πραγματικά θα μπορούσε να είχε αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Ελπίζω τουλάχιστον να πάρει κανένα ποσοστό από την τρελή διαφήμιση που έκανε η conex στην πλάτη του ΠΑΟΚ μας! Ο αδερφός μου που δουλεύει σε γνωστη αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας μου είπε πως μονο χθες στο μαγαζί του κάνανε 13 συνδέσεις conex, ενώ ολόκληρο τον προηγούμενο καιρό από αρχή του έτους μόλις 4!! Μιλάμε για χοντρό παζάρι.
Τέλος πάντων, κι εμενα σήμερα το internet ή μάλλον το ραδιόφωνο θα με φάει (γ@μώ την ξενιτιά μου), ευτυχώς όμως στον επαναληπτικό θα είμαι στο Ναό, α ρε ΠΑΟΚ τι μας κανεις στα γεράματα εμάς που δε σκαμπάζουμε γρι από τεχνολογίες...
Βεβαια δε θα έπρεπε να φτάσει η κατάσταση εδώ και είμαι της γνώμης ότι η διοίκηση ναι μεν δεν ευθύνεται για την αγορά της μετάδοσης από το conex, αλλα πιστεύω ότι αν ήθελε πραγματικά θα μπορούσε να είχε αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Ελπίζω τουλάχιστον να πάρει κανένα ποσοστό από την τρελή διαφήμιση που έκανε η conex στην πλάτη του ΠΑΟΚ μας! Ο αδερφός μου που δουλεύει σε γνωστη αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας μου είπε πως μονο χθες στο μαγαζί του κάνανε 13 συνδέσεις conex, ενώ ολόκληρο τον προηγούμενο καιρό από αρχή του έτους μόλις 4!! Μιλάμε για χοντρό παζάρι.
Τέλος πάντων, κι εμενα σήμερα το internet ή μάλλον το ραδιόφωνο θα με φάει (γ@μώ την ξενιτιά μου), ευτυχώς όμως στον επαναληπτικό θα είμαι στο Ναό, α ρε ΠΑΟΚ τι μας κανεις στα γεράματα εμάς που δε σκαμπάζουμε γρι από τεχνολογίες...
Προς Κατερινιωτες:No4h έγραψε:Naso,μολις ακουσα στο λιμπερο οτι θα το εχει στο ντακαπο και στο match to match.Nasos4 έγραψε:Παίδες, κανείς Κατερινιώτης που να ξέρει για καμιά καφετέρεια που να δείχνει τον αγώνα??
![]()
Το match to match που ειναι?
- keep_paokizein
Ας συνοψίσουμε τα μέχρι στιγμής διασταυρωμένα σημεία στην Πιερία
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
1. Καφέ "match to match" στην Δ. Αρεοπαγίτη στο κέντρο
2. Καφέ "Τζάκι" έναντι της Εκάβης στο πάρκο
ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ
Καφέ "Ανώνυμο"
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
Καφέ "Κλεψύδρα"
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΝΑ ΤΑ Γ...ΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ
Καφέ "Ανώνυμο"
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
Καφέ "Κλεψύδρα"
- maikopoulos
Για Σέρρες θα παίξει goal cafe στην 8ης Μαϊου. www.goalcafe.gr για περισσότερα.
- pegasos650
- Επικοινωνία:
o Thor που ειναι το TV2 που ειναι το καναλι που δειχνει τον αγωνα ειναι δορυφορος οπως ο hotbird και o astra ειναι σκανδιναβικος με πολυ αδυνατο σημα απο εδω στην Ελλαδα εκτος εαν εχει κανα πιατο σαν U.F.O
GIA ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
http://atdhe.net/8229/watch-valerenga-vs-paok-saloniki
ΑΝ μας σηκωσει ολους γιατι ΠΑΟΚ εισαι
ΑΚΟΜΑ ΤΟ fcpaok.gr εχει σπορτσ καφε σε ολοΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ!!!!!!
http://www.indianbet.blogspot.com
GIA ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
http://atdhe.net/8229/watch-valerenga-vs-paok-saloniki
ΑΝ μας σηκωσει ολους γιατι ΠΑΟΚ εισαι
ΑΚΟΜΑ ΤΟ fcpaok.gr εχει σπορτσ καφε σε ολοΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ!!!!!!
http://www.indianbet.blogspot.com
Μπραβο αδερφε! Αυτη ειναι πληροφορηση!!keep_paokizein έγραψε:Ας συνοψίσουμε τα μέχρι στιγμής διασταυρωμένα σημεία στην Πιερία
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ
Καφέ "Ανώνυμο"
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
Καφέ "Κλεψύδρα"

για καινούργιες συνδέσεις δεν παίζει ρε παιδιά γιατί θέλει 5 εργάσιμες...
έχω μια ιδέα...
ΟΛΑ ΤΑ ΟΤΕ SHOP έχουν connx tv και παίζει...
σήμερα κλείνουν στις 21:00
το ματς αρχίζει 20:00
αν τους κάνουμε κανά ντου και άντε να μας βγάλουν μέχρι τις 23:00 θα φταίμε εμείς;;;;
έ;;;;;;
έχω μια ιδέα...
ΟΛΑ ΤΑ ΟΤΕ SHOP έχουν connx tv και παίζει...
σήμερα κλείνουν στις 21:00
το ματς αρχίζει 20:00
αν τους κάνουμε κανά ντου και άντε να μας βγάλουν μέχρι τις 23:00 θα φταίμε εμείς;;;;
έ;;;;;;
- keep_paokizein
To match to match και το Da capo ειναι διπλα δίπλα, στην ουσία ενα και το αυτο μαγαζι. Απο την κεντρική πλατεια της Κατερίνης πηγαινουμε προς πλατεία Ευκαρπίδη. Στον πρώτο δρόμο στρίβουμε δεξιά και στα 30 μέτρα είμαστε στα παραπάνω καφε...
Προβλέπεται κοσμοσυρροή και κλεισιμο του δρόμου... βοηθάει και ο χώρος για συγκέντρωση (γωνία με πεζόδρομο)
Προβλέπεται κοσμοσυρροή και κλεισιμο του δρόμου... βοηθάει και ο χώρος για συγκέντρωση (γωνία με πεζόδρομο)
Αδέρφια από Αθήνα: Για το KOPA LOCO (ή κάπως έτσι) που έχει αναφερθεί, σκέφτηκα μήπως είναι λάθος το όνομα μιας και υπάρχει μια καφετέρια στην Αργυρούπολη που λέγεται Poco a Poco. Επειδή είμαι εκτός σπιτιού και δεν έχω κινητό μαζί μου, κάντε ένα κόπο να πάρει κάποιος στο 2109957161 και να ρωτήσει αν θα το δείξουν.