14. Andrija Zivkovic
-
Re: 14. Andrija Zivkovic
Και για πείτε ρε παιδιά που βγαίνει τέλος πάντων και λέτε για εξωγηπεδική ζωή.
Σύνελθε Αντρίγια εδώ και κανά εξάμηνο είσαι σκια του πραγματικού σου εαυτού...
:ugeek: :ugeek:

Ειμαι 100% σιγουρος πως ο Taylor θα ειχε πιο θετικα παιχνιδια ως εξτρεμ απο Zivkovic
- thanos-xanthi
Τον Γεναρη κορδελα και στο καλο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WeWillRockYou
Αν δεν συνέλθει μέσα στο επόμενο τρίμηνο, καλό θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας τα Χριστούγεννα με μια καλή πρόταση.
Εγώ δε λέω ότι ήταν καλός αλλά αντε παίξτε εσείς με τέτοια μπακ που δίνουν μηδέν βοήθειες. Δηλαδή να πάρουν την μπάλα να περάσουν από 2 και αυτός και ο Νάρεϊ.
Κάθονται και ψάχνουν τον Μπραντον ανάμεσα σε 3 αμυντικούς
Κάθονται και ψάχνουν τον Μπραντον ανάμεσα σε 3 αμυντικούς
Με λίγη τύχη στο παγκόσμιο ,θα καρπωθούμε ένα σημαντικό ποσό . Ποσό που ίσως φτάσει για 2 εξτρεμ και δεκάρι . Και ως προς τις αγορές τους αλλά και ως προς τα συμβόλαια . Τον καλο Ζιβκο τον θέλω . Αυτόν που βλέπω από πέρυσι όχι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το λεω και εδω ,δεν ηταν τοσο κακος σημερα ο Ζιφκοβιτς,αλλα ο Ζιφκοβιτς δεν ηταν ποτε εξτρεμ.Οταν διπλα εχει παικτες στο τελευταιο μισο η μπαλα ειναι βομβα και πισω ακραια μπακ που θα ηταν εκτος αποστολης στον ΠΑΟΚ του μπατατουδη και του ζαγορακη,δεν ξερω τι περιμενετε να κανει...
-
Κακός κακός αλλά αυτός βγάζει την key pass και δυστυχώς ο άλλος δεν σπρώχνει την μπάλα μέσα.
- buffalobill4
Ο ζιφκοβιτς δεν ειχε ποτέ το ένας ένας γιατί δεν έχει ντρίπλα ούτε είναι γρήγορος. Είναι παίκτης που θελει χώρο για να κόψει αριστερά και να σουτάρει. Ε στην Σούπερ λίγκ χώρο θα βρει σε ελάχιστα ματς και μάλιστα μιας και τον ξέρουν όλοι θα τον κλείσουν στο αριστερό. Γι αυτό το λόγο ας γραψει κάνα νούμερο και με ένα καλό μουντιάλ να πουληθει γιατί έχει βαλτώσει στον ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να ξαναπαίξει.
Εγω ελεγα το καλοκαιρι πως δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις τον Ναρει,οχι γιατι ειναι τοσο κακος παικτης,αλλα γιατι δεν προσφερει ΤΙΠΟΤΑ το διαφορετικο σε σχεση με τον Ζιφκοβιτς.Ουτε ο ενας,ουτε ο αλλος ειναι εξτρεμ,ουτε ο ενας,ουτε ο αλλος εχουν το ενας με εναν.Ο Σερβος ειναι απλα ενας πιο ποιοτικος Ναρει και εμεις πηραμε για ντουμπλαρισμα και ενα μετριο αντιγραφο του...
-
- Επικοινωνία:
Αρχίζω να πιστεύω πως η μόνη πιθανότητα να ξαναδούμε καλό Zile είναι η μετατόπιση του στον άξονα ως δεκάρι που έτσι κι αλλιώς ουσιαστικά δεν έχουμε.