Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από nunies4 »

Athens έγραψε:αριστερο εξτρεμ απο ουκρανια, ετοιμος ποδοσφαιριστης, διεθνης, 28χρονος, γρηγορος, με νουμερα στην καριερα του, χωρις τραυματισμους τον παιρνει ο βαζελος και οχι εμεις....βεβαια ξεχνω οτι ειναι μεγαλος σε ηλικια 28 χρονων και τετοιους ο Μποτο δεν βλεπει
Και με το συμβόλαιο του Καντουρι ξέχασες να συμπληρώσεις. 850,000. Ούτε καν 1εκ
kos

Δημοσίευση από kos »

Αυτό που ανησυχεί τώρα είναι ότι δεν φεύγουν παίκτες...
Αν έρθει ένα φορ να μην το πείτε ούτε του παπά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Η Μέτρο πάντως αυτό που γράφει είναι ότι προτεραιότητα είναι η αποχώρηση/ εκκαθάριση παικτών. Και μετά προσθήκες
Απλά αυτό που λέω είναι ότι τουλάχιστον στα δικά μου μάτια ευκαιρίες τύπου Βερμπιτς σαν ελεύθερο με 850 δεν τις προσπερνας. Και μάλιστα σε θέση που πονάς.
Θα φέρουμε καλύτερο; Τι να πω; Μακάρι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

joshua έγραψε:
rainmaker έγραψε:
joshua έγραψε:Το παγωμα της υποθεσης Σοτελδο παντως δεν ειναι πολυ ενθαρυντικο...Εκανε πισω ο παικτης λογω ελλειψης ευρωπαικου κινητρου η εμεις πλεον δεν δινουμε τετοιο συμβολαιο? Σαν παικτης βεβαια δεν θα μου λειψει...
Η υπόθεση σταμάτησε να δείχνει οποιαδήποτε πρόοδο τρεις τουλάχιστον μέρες πριν το ΠΡΏΤΟ ματς με τη Λέφσκι.

Αλλά οι έξτρα σάλτσες που βάζεις πολύ ενδιαφέρουσες, πουλάνε. Άξιος.
Αν ειχες την ικανότητα να μιλήσεις σαν άνθρωπος θα σου απαντούσα αλλα δεν αξίζει τον κόπο...

Υ.Γ Ξέρεις εσυ τωρα, ρίξε μπαν...
Επιμένεις να προσβάλλεις και άμα φας μπαν θα είναι και λάθος δικό μου;

Σταμάτα να λες ψεμματα σχετικά με τα της ομαδας και να παριστάνεις και το θύμα από πάνω που στο τονισα.

Ναι άμα επιμείνεις σε επι προσωπικου προσβολές θα φας μπαν. Σιγά μη νιώσω και άσχημα επειδή το επικαλέστηκες.

Άμα δε μιλάμε ανθρώπινα εδώ να βρεις καλύτερα αλλού.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Αν διαφωνείς, είτε τα βλέπεις όλα άψογα, είτε πιστεύεις πως για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να μεγαλώνει. Τρίτο σενάριο δεν παίζει.
Ζωγράφισε ο γίγαντας. Και θέλει να τον πάρουν και στα σοβαρά και να μην τον ειρωνεύονται.
Όχι αγορίνα μου, δεν είναι κάτι που το θέλω εγώ. Ειρωνείες, εξυπνάδες, προσβολές, έχω την εντύπωση πως οι mod δεν θέλουν να τις βλέπουν.
Η εύκολη λύση είναι αυτή. Το δύσκολο είναι να γράψεις γιατί διαφωνείς, χωρίς όλες τις σάλτσες.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Γιατι κοιταμε τοσο εντονα τι παιρνει ο καθε αντιπαλος ? Γιατι χαρακτηριζουμε παιχταραδες αυτους και παλτα τους δικους μας ? Διαβασα πιο πανω οτι η στηριξη στο οποιο πλανο διηρκεσε μολις 43 δευτερολεπτα οσο δηλαδη να μπει το πρωτο γκολ στην Σοφια.Ποτε θα σταματησουμε να ακουμε ραδιοφωνα αντιπαλων ?
Ειναι η πρωτη φορα που αποκλειωμαστε απο ομιλους ευρωπης ? Γιατι πρεπει να τα βαψω μαυρα και να γινω μιζερος ?
Αντε να σοβαρευτουμε ως οπαδοι και να δουμε πως θα στηριξουμε τον ΠΑΟΚ μας. Εγω το βλεπω ως ευκαιρια με μια προσθηκη στο 10 να κανουμε θαυματα φετο.

Και μια παραινεση προς τους διαχειριστες.Ξεσκαρταρετε τους οπαδους αλλων ομαδων που γραφουν εδω μεσα γιατι μονο μιρλα προκαλουν.Μου φτανει η δικη μου.
Συγνωμη στους υπολοιπους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rainmaker η καταγραφη της πραγματικοτητας ειναι προσβλητικη μονο στο δικο σου μυαλο...Μιλας συνεχως επιθετικα στο φορουμ ,με ειρωνειες και προσβολες ,κατι που και ο ιδιος παραδεχεσαι ,λεγοντας μαλιστα το αμιμητο πως η θεση του διαχειριστη σου δινει το δικαιωμα να λες και κανα μικρο μπινελικι, προσθετοντας οτι δεν θα απολογηθεις σε κανεναν για τις αποφασεις και τον τροπο σου...Σου εχουν επισημανει το λαθος της συμπεριφορας σου πολλοι φιλοι και σιγουρα φιλοι που δεν ανηκουν στο δικο μου ''μπλοκ'' αλλα εσυ επιμενεις...

Θες να γινω και συγκεκριμενος για το θεμα του Σοτελδο? Ουδεποτε η ΠΑΕ ανεφερε οτι ο παικτης δεν μας ενδιαφερει...Το non paper της ΠΑΕ ελεγε πως το γεγονος οτι δεν προλαβαινει να δηλωθει με τη Λεφσκι εδωσε την ανεση χρονου στον Μποτο να φερει τις διαπραγατευσεις στα μετρα μας μειωνοντας το αρχικο κοστος,καταληγοντας πως συντομα θα ειχαμε θετικα καταληξη,με την πιθανη αποκτηση του παικτη ακομα και ως ελευθερου...Αν εσυ πιστευεις πως η καταληξη των αγωνων με τη Λεφσκι δεν επηρεασε την υποθεση και πως αυτη ειχε τελειωσει πριν απο τα παιχνιδια δικαιωμα σου...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως και το ανάποδο μπορούμε να ισχυριστούμε Τζος. Ότι ακόμα είναι ανοικτή η υπόθεση και ότι δεν έκλεισε
Ότι επικρατεί παγωμαρα και εντός ομάδας είναι δεδομένο.
Ίσως ζυγίζουν κάποια πράγματα, ίσως αφήνουν υποθέσεις ανοικτές και πάνε για άλλες, ίσως παραμένουν πιστοί στο πλάνο.
Η μόνη πραγματικότητα είναι ότι κανείς μας δεν γνωρίζει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω αυτο εγραψα ,δεν εξεφρασα καμια βεβαιοτητα,αναρωτηθηκα αν εχει παγωσει λογω Λεφσκι η λογω παικτη,αποσυρση ενδιαφεροντος δεν υπηρξε ποτε και ο αλλος ξεκινησε τις ειρωνειες...Εγω σημερα ξυπνησα με τη προσδοκια οτι θα διαβασω στη φορτσα,''αποφαση για ενισχυση'',''τελειωνει του Σοτελδο'',''μηνυμα Ιβαν για το αυριο'' και βρεθηκα να διαβαζω προτροπες των δημοσιογραφων κατι που σημαινει οτι ακρα του ταφου σιωπη στον καμπο βασιλευει...Τι θα προκυψει απο αυτη στη συνεχεια δεν ξερω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 08:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

Τέιλορ, μιχαι, ζαμπα, μουργκ, κουρτιτς, Αουγκούστο προς πώληση.

Τα χάφ: Φελίπε, νταντας, τσιγγαρας, σβαμπ, θλασιδης

Αριστερά και δέκα: θλασιδης, μπισε , Μπράντον, κουαλιατα

Φορ: ο Ρουμάνος θα ζητήσει παίκτη, ο Πορτογάλος θα του πει με απορία " και άλλο φορ? Ολιβέιρα, Μπράντον, κουτσιας δεν σου φτάνουν?"
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Εγω αυτο εγραψα ,δεν εξεφρασα καμια βεβαιοτητα,αναρωτηθηκα αν εχει παγωσει λογω Λεφσκι η λογω παικτη,αποσυρση ενδιαφεροντος δεν υπηρξε ποτε και ο αλλος ξεκινησε τις ειρωνειες...Εγω σημερα ξυπνησα με τη προσδοκια οτι θα διαβασω στη φορτσα,''αποφαση για ενισχυση'',''τελειωνει του Σοτελδο'',''μηνυμα Ιβαν για το αυριο'' και βρεθηκα να διαβαζω προτροπες των δημοσιογραφων κατι που σημαινει οτι ακρα του ταφου σιωπη στον καμπο βασιλευει...Τι θα προκυψει απο αυτη στη συνεχεια δεν ξερω...
Γιατί προφανώς ΟΥΤΕ και αυτοί γνωρίζουν (οι δημοσιογράφοι).
Η μπάλα είναι στον Σαββίδη πιστεύω τώρα. Πώς θα αντιδράσει; Θα συνεχίσει στο πλάνο και θα πηγαίνει πάσο όσον αφορά τα μεγάλα συμβόλαια; Θα απασφαλισει όπως το έχει ξανακάνει για να απαντήσει και στους άλλους; Κανείς δεν ξέρει.
Εκτός από τον Μποτο και τον Ραζβαν εικάζω
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

kos έγραψε:Τέιλορ, μιχαι, ζαμπα, μουργκ, κουρτιτς, Αουγκούστο προς πώληση.

Τα χάφ: Φελίπε, νταντας, τσιγγαρας, σβαμπ, θλασιδης

Αριστερά και δέκα: θλασιδης, μπισε , Μπράντον, κουαλιατα

Φορ: ο Ρουμάνος θα ζητήσει παίκτη, ο Πορτογάλος θα του πει με απορία " και άλλο φορ? Ολιβέιρα, Μπράντον, κουτσιας δεν σου φτάνουν?"

Σιγά που θα κωλώσει να ζητήσει φορ.
Εδώ έχει 6+1 μπακ (Βιειρίνια, Λύρατζη, Τσαούση, Σάστρε, Σουάρες, Τέυλορ + Νάρεϊ) και πάει στα δύο πρώτα ματς να ξεκινήσει με βασικό τον Βιειρίνια (άσχετα αν τελικά στάβωσε η δουλειά), σα να σου λέει δεν έχω άλλον...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

joshua έγραψε:Εγω αυτο εγραψα ,δεν εξεφρασα καμια βεβαιοτητα,αναρωτηθηκα αν εχει παγωσει λογω Λεφσκι η λογω παικτη,αποσυρση ενδιαφεροντος δεν υπηρξε ποτε και ο αλλος ξεκινησε τις ειρωνειες...Εγω σημερα ξυπνησα με τη προσδοκια οτι θα διαβασω στη φορτσα,''αποφαση για ενισχυση'',''τελειωνει του Σοτελδο'',''μηνυμα Ιβαν για το αυριο'' και βρεθηκα να διαβαζω προτροπες των δημοσιογραφων κατι που σημαινει οτι ακρα του ταφου σιωπη στον καμπο βασιλευει...Τι θα προκυψει απο αυτη στη συνεχεια δεν ξερω...
Δεν θυμάμαι που ακριβώς, αλλά έχω την εντύπωση πως γράφτηκε ως σχόλιο από κάποιον δημοσιογράφο πριν αρκετές μέρες πως η περίπτωση του άρχισε να μένει πίσω, διότι υπήρχαν προβληματισμοί για την εξωγηπεδική του συμπεριφορά και το κατά πόσο θα άξιζε το ρίσκο του να δώσουμε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο σε έναν ασταθή χαρακτήρα.
Το οποίο ακούγεται λογικό, το να θέλουμε μια πιο safe επιλογή. Τώρα αν μετά τον αποκλεισμό αποφασιστεί να μην δοθεί καν αυτό το μεγάλο συμβόλαιο, αναμένουμε να δούμε.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Blackgr4 έγραψε:
astral έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Αν διαφωνείς, είτε τα βλέπεις όλα άψογα, είτε πιστεύεις πως για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να μεγαλώνει. Τρίτο σενάριο δεν παίζει.
Ζωγράφισε ο γίγαντας. Και θέλει να τον πάρουν και στα σοβαρά και να μην τον ειρωνεύονται.
Όχι αγορίνα μου, δεν είναι κάτι που το θέλω εγώ. Ειρωνείες, εξυπνάδες, προσβολές, έχω την εντύπωση πως οι mod δεν θέλουν να τις βλέπουν.
Η εύκολη λύση είναι αυτή. Το δύσκολο είναι να γράψεις γιατί διαφωνείς, χωρίς όλες τις σάλτσες.

Διαχωρίζοντας τον χαρακτηρισμό μιας άποψης από τον χαρακτηρισμό του προσώπου που την εκφράζει, να ξέρεις ότι κάποιος μπορεί να μην μπαίνει στον κόπο να απαντήσει σε παπαριά που κάποιος λέει, επειδή απλά δεν υπαρχει λόγος.

Θα μπορούσε να πει κάποιος αντίστοιχα " ή ολα τα βλέπεις μαύρα ή δεν μπορείς να σκεφτείς ότι ενδεχομένως γίνονται πράγματα που δεν τα γνωρίζεις". Τι νόημα έχει μια τέτοια συζήτηση. ...

"Αν διαφωνείς είτε έχεις ύποπτη πρόθεση είτε για κάποιον ανεξήγητο (?) λόγο δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τα στοιχειώδη."

Να μια αντίστοιχης ποιότητας απάντηση στην αποψάρα σου...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

On topic παιδιά κάναν ΓΗΓΕΝΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”