Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Δεν θέλω να δω το ασόβαρα...
Ο άλλος ψάχνει και διάδοχο του Ιβάν, δηλαδή εκτός πραγματικότητας εντελώς.
Ο άλλος ψάχνει και διάδοχο του Ιβάν, δηλαδή εκτός πραγματικότητας εντελώς.
Η υπόθεση σταμάτησε να δείχνει οποιαδήποτε πρόοδο τρεις τουλάχιστον μέρες πριν το ΠΡΏΤΟ ματς με τη Λέφσκι.joshua έγραψε:Το παγωμα της υποθεσης Σοτελδο παντως δεν ειναι πολυ ενθαρυντικο...Εκανε πισω ο παικτης λογω ελλειψης ευρωπαικου κινητρου η εμεις πλεον δεν δινουμε τετοιο συμβολαιο? Σαν παικτης βεβαια δεν θα μου λειψει...
Αλλά οι έξτρα σάλτσες που βάζεις πολύ ενδιαφέρουσες, πουλάνε. Άξιος.
Ζωγράφισε ο γίγαντας. Και θέλει να τον πάρουν και στα σοβαρά και να μην τον ειρωνεύονται.Blackgr4 έγραψε: Αν διαφωνείς, είτε τα βλέπεις όλα άψογα, είτε πιστεύεις πως για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να μεγαλώνει. Τρίτο σενάριο δεν παίζει.
- theodorsalonika
Οι μεταγραφές ποτέ ερχοντε που είχε πει ο μηνος;
Για φέτος μιλούσε;η γενικά;
Αν ειχες την ικανότητα να μιλήσεις σαν άνθρωπος θα σου απαντούσα αλλα δεν αξίζει τον κόπο...rainmaker έγραψε:Η υπόθεση σταμάτησε να δείχνει οποιαδήποτε πρόοδο τρεις τουλάχιστον μέρες πριν το ΠΡΏΤΟ ματς με τη Λέφσκι.joshua έγραψε:Το παγωμα της υποθεσης Σοτελδο παντως δεν ειναι πολυ ενθαρυντικο...Εκανε πισω ο παικτης λογω ελλειψης ευρωπαικου κινητρου η εμεις πλεον δεν δινουμε τετοιο συμβολαιο? Σαν παικτης βεβαια δεν θα μου λειψει...
Αλλά οι έξτρα σάλτσες που βάζεις πολύ ενδιαφέρουσες, πουλάνε. Άξιος.
Υ.Γ Ξέρεις εσυ τωρα, ρίξε μπαν...
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ σωστός!keep_paokizein έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει πάρα πολύ!!! Και αγωνιστικά με τους 5 τίτλους τα τελευταία 5 χρόνια και εξωαγωνιστικά με την πληρωμή των χρεών, τη συγκρουση με τα κέντρα εξουσίας, την απογαυροποίηση της ΕΠΟ, το VAR, τους ξένους διαιτητές. Ο ΠΑΟΚ ειναι σε διαδικασία να γιγαντωθεί με την κατασκευή νέου γηπέδου. Το μεγαλύτερο όμως αλλά και το δυσκολότερο επίτευγμα που απομένει και προσπαθεί να κάνει είναι η αυτάρκειά του. Να μην εχει ανάγκη κανέναν μεγιστάνα όταν θα έρθει η ωρα για τη διάδοχη κατάσταση. Αυτο δυστυχώς εχει αγωνιστικές συνέπειες γιατί χρειαζεται και σωστό timing στις κινήσεις και τις επιλογές προσώπων που θα το υπηρετήσουν. Αν όταν ήταν εδώ ο Φερέιρα, ερχόταν και ο Μπότο σήμερα ίσως ημασταν πολύ κοντά στην επίτευξη κι αυτού του στόχου. Τώρα θέλει περισσότερη προσπαθεια. Ελπίζω να βρεθούν οι ισορροπίες ή αλλιώς να αντικατασταθούν τα ακατάλληλα πρόσωπα... και δεν εννοώ τον Μπότο.Blackgr4 έγραψε:Την ειρωνεία δεν την καταλαβαίνω. Εγώ ΠΑΟΚ γεννήθηκα και ΠΑΟΚ λέω να πεθάνω.trouman έγραψε:Blackgr4
Οι Καρυπήδιδες περιμένουν... άντε βοηθήσετε λίγο. Ο μεγάλος ευεργέτης θα χαρεί πολύ αν δει τον μεγακο αντίπαλο να αποχωρεί και το μόνο σίγουρο θα "βοηθήσει" να μην έχει ξανά απέναντι Σαββίδη...άιντε παόκια, πάμε, ευκαιρία είναι....
Δεν μπορώ να μην λέω αυτό που βλέπω, μη τυχόν και θιχτεί κάποιος, ή φοβούμενος τι ΘΑ μας φέρει το αύριο αν ο Ιβάν πιεστεί και φύγει.
Όποιος τα βλέπει όλα τέλεια, δικαίωμα του να μην ζητάει κάτι διαφορετικό.
Αφήστε όμως και κάποιους που δεν τα βλέπουν όλα τέλεια, να προβληματίζονται έστω, χωρίς ειρωνείες και εξυπνάδες.
Δεν έχω τη δύναμη εγώ να διώξω τον οποιονδήποτε Σαββίδη. Συζήτηση κάνουμε και για αυτό λέω ξεκάθαρα και όμορφα, πως από τον κάθε Σαββίδη που του ανήκει ο ΠΑΟΚ, περιμένω τα καλύτερα και τα πάντα προς το συμφέρον της ομάδας μας.
Αν διαφωνείς, είτε τα βλέπεις όλα άψογα, είτε πιστεύεις πως για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να μεγαλώνει. Τρίτο σενάριο δεν παίζει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 IIIο
Για Μπότο και Λουτσέσκου δεν έχω αμφιβολία οτι θα θελήσουν να πάνε σε διορθωτικές κινήσεις. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα στηρίξει η ΠΑΕ μια άνοδο σε έξοδα για μεταγραφές ενώ μόλις χάσαμε τα μεγάλα έσοδα τής Ευρώπης.
Προσωπικά πιστεύω, έχοντας δει και την μετά το νταμπλ εποχή πώς όχι. Λυπάμαι δηλαδή που το λέω αλλά νομίζω οτι θα πορευθούμε με το υπάρχον ρόστερ με τα όσα στραβά έχει. Το πολύ να έρθει ένας ακόμη μέτριος παίκτης κι αυτό ακόμη δεν είναι σίγουρο αφού αριθμητικά έχουμε πολλούς για ένα αγώνα την εβδομάδα.
Δεν λέω να ξενερώσουμε αλλά τουλάχιστον να το πάρουμε απόφαση οτι στις μεταγραφικές περιόδους θα χαζεύουμε τους άλλους να παίρνουν παίκτες που τους ανεβάζουν επίπεδο ενώ εμείς θα μένουμε στο πανέρι.
Και ναι, φέτος Παναθηναϊκός, Άρης και ΑΕΚ μπορούν να μας ξεπεράσουν στη βαθμολογία. Πάλι καλά που βγαίνουν 5 στην Ευρώπη.
Τέλος πάντων, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, θα τα δούμε όλα στο γήπεδο φέτος, μακάρι να διαψευστούν οι φόβοι μου.
Προσωπικά πιστεύω, έχοντας δει και την μετά το νταμπλ εποχή πώς όχι. Λυπάμαι δηλαδή που το λέω αλλά νομίζω οτι θα πορευθούμε με το υπάρχον ρόστερ με τα όσα στραβά έχει. Το πολύ να έρθει ένας ακόμη μέτριος παίκτης κι αυτό ακόμη δεν είναι σίγουρο αφού αριθμητικά έχουμε πολλούς για ένα αγώνα την εβδομάδα.
Δεν λέω να ξενερώσουμε αλλά τουλάχιστον να το πάρουμε απόφαση οτι στις μεταγραφικές περιόδους θα χαζεύουμε τους άλλους να παίρνουν παίκτες που τους ανεβάζουν επίπεδο ενώ εμείς θα μένουμε στο πανέρι.
Και ναι, φέτος Παναθηναϊκός, Άρης και ΑΕΚ μπορούν να μας ξεπεράσουν στη βαθμολογία. Πάλι καλά που βγαίνουν 5 στην Ευρώπη.
Τέλος πάντων, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, θα τα δούμε όλα στο γήπεδο φέτος, μακάρι να διαψευστούν οι φόβοι μου.
Ειπαμε ειμαστε απογοητευμενοι δεν παμε Ευρωπη οτι εγινε-εγινε τα δεδομενα δεν αλλαζουν αλλα διορθώνονται!
Στα π@π@ριαμας τι μεταγραφες εκανε η Κουλα, Ο Ρουλης ο Βαζελος και ο gayΡος εμεις να κοιταξουμε τι θα γινει σιγουρα εχουμε το χρονο να στειλουμε παιχτες που ειναι πολλοι για 1 εβδομαδα αγωνα οπως θελω να πιστευουμε θα στειλει ο Botos και αρκετους με οτι εγινε και θα θα ερθουν 10αρι/εξτρεμ κ Επιθετικος
και παιχτες που πιστευω θα στειλει ειναι σιγουρα ο Jaba που καιγονται οι αλλοι στην Βραζιλια να τον δηλωσουν και θα εχουμε εξελιξεις σημερα-αυριο θα στειλει τον Kurtic γιατι δε θελει να μεινει κ αυτος εχει προτασεις Ιταλια οπως και τον Murg υπαρχει κινιτικοτητα σε Αυστριακες ομαδες ακομα δεν τελειωσαν τα προκριματικα του EL k ConferenceLeague και τον Mijai θα τον στειλουν ηδη ενδιαφερονται Ισπανιδες μικρες ομαδες το πολυ-πολυ να μας μεινει κανενας Taylor αν τραυματιζεται κανενας να μπαινει.
Εγω αυτο που με προβληματιζει ειναι η νοοτροπια του Lucesku με το βαρυ συμβολαιο το 1.8χαρτια για να παιζει 1 ματς την εβδομαδα και ειναι προβλεψιμος στη τακτικη στα παιχνιδια και αν δεν αλλαξει τροπαριο μας βλεπει να χανουμε απο Βολους/Ιωνικους κ Λεβαδειακους και μας βλεπω να κυνηγαμε 5η θεση απο Ιανουαριο-Φλεβαρη.

Στα π@π@ριαμας τι μεταγραφες εκανε η Κουλα, Ο Ρουλης ο Βαζελος και ο gayΡος εμεις να κοιταξουμε τι θα γινει σιγουρα εχουμε το χρονο να στειλουμε παιχτες που ειναι πολλοι για 1 εβδομαδα αγωνα οπως θελω να πιστευουμε θα στειλει ο Botos και αρκετους με οτι εγινε και θα θα ερθουν 10αρι/εξτρεμ κ Επιθετικος

Εγω αυτο που με προβληματιζει ειναι η νοοτροπια του Lucesku με το βαρυ συμβολαιο το 1.8χαρτια για να παιζει 1 ματς την εβδομαδα και ειναι προβλεψιμος στη τακτικη στα παιχνιδια και αν δεν αλλαξει τροπαριο μας βλεπει να χανουμε απο Βολους/Ιωνικους κ Λεβαδειακους και μας βλεπω να κυνηγαμε 5η θεση απο Ιανουαριο-Φλεβαρη.
Γενικα μιλουσε προφανως ειχε πει 3 ηταν ηδη στο αεροδρομιο πριν το ματςtheodorsalonika έγραψε:Οι μεταγραφές ποτέ ερχοντε που είχε πει ο μηνος;
15_50 έγραψε:Ας ελπίσουμε σε πρόταση της Παλμέιρας σε Λουτσέσκου και ανταλλαγή του με Φερέιρα.
Μιλάω σοβαρά.

αριστερο εξτρεμ απο ουκρανια, ετοιμος ποδοσφαιριστης, διεθνης, 28χρονος, γρηγορος, με νουμερα στην καριερα του, χωρις τραυματισμους τον παιρνει ο βαζελος και οχι εμεις....βεβαια ξεχνω οτι ειναι μεγαλος σε ηλικια 28 χρονων και τετοιους ο Μποτο δεν βλεπει
Το σημερινό πρωτοσέλιδό της φορτσα,του μεσου που συνηθως μεταφέρει τα non paper της παε, μια παγωμαρα στην προκαλει παντως...
Το ίδιο σκεφτόμουν...
Και το έγραψα στο νήμα για τα άρθρα για τις άλλες ομάδες σε συνδυασμό του τι διαβάζεις για τους αντιπάλους.
Πρωτοσέλιδο με ευχολόγια και προτροπές για το πώς γυρίζει η κατάσταση. Καμία είδηση κανένα ρεπορτάζ.
Και το έγραψα στο νήμα για τα άρθρα για τις άλλες ομάδες σε συνδυασμό του τι διαβάζεις για τους αντιπάλους.
Πρωτοσέλιδο με ευχολόγια και προτροπές για το πώς γυρίζει η κατάσταση. Καμία είδηση κανένα ρεπορτάζ.