Δεν αρκεί αυτό. Ο πρόεδρος πρέπει να μας "την πει στερεοφωνικά". Να βάλει εδώ και τώρα τέλος στην εσωστρέφεια. Αν κάποιοι θυμώσουν... ξύδι. Πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής, προπονητής δεν αλλάζουν. Αυτοί είναι και σε όποιον αρέσουν. Αν το πει αυτό θα έχουμε 1 χρόνο ηρεμία και ίσως το project πετύχει. Αλλιώς εμείς θα φάμε τους πάντες. Άλλωστε είναι το σπορ στο οποίο είμαστε παγκόσμια υπερδύναμη.beyes4 έγραψε:40 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να απαξιωσουμε το σοβαρότερο πλάνο που είχαμε ποτέ και που εφαρμόζει ένας πλήρως επιτυχημένος ποδοσφαιρανθρωπος με το βαρύτερο βιογραφικό όλων που ήρθαν στην Ελλάδα.40 δευτερόλεπτα...
2 ενενηνταλεπτα χρειάστηκαν για να μπούμε σε μουντ γκρεμισματος 'Ηλία ριχτο' και να αρχίσουμε να ισοπεδώνουμε με το γκασμα ότι φοράει Ασπρομαυρα.Διοικηση-προπονητης-παιχτες.Το συμπέρασμα βγήκε: Όλοι μέτριοι,φέρτε αλλους.2 ενενηνταλεπτα...
ΠΡΟΕΔΡΕ,συνεχισε την εφαρμογή του πλάνου ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει αυτάρκης και μην ακούς κανεναν.Προσωπικα είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι τον Μάιο θα είμαστε ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ.
![]()
![]()
![]()
Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Εσενα το θεμα σου ειναι αν θα μεινουν ολοι στις θεσεις τους η αν θα γινουν κινησεις το επομενο χρονικο διαστημα για την ενισχυση της ομαδας?
-
Αυτό που στο μυαλό σας τα έξοδα μιας ομάδας είναι μόνο πωλήσεις και συμβόλαια άρα ο σαββιδης τον τελευταίο καιρό τσεπώνει φράγκα να το κοιτάξετε …γι αυτό άλλωστε έκανε και αμκ και έβαλε και αλλά γιατί η ομάδα ήταν κερδοφόρα ..τι ακούμε εδώ μέσα..markos4 έγραψε:Το πλάνο του Σαββιδη έχει ως εξής..
Χρυσό πληρώνει έναν καταξιωμένο προπονητή και έναν καταξιωμένο τεχνικό διευθυντή,με σκοπό ο ένας να βρει λαβράκια χαμηλού κόστους και ο άλλος να τους αναδείξει ποδοσφαιρικά, ώστε να έχει κέρδος από πιθανές πωλήσεις..
Νομίζω το είχε πει και ο Ρεμπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του,ότι η εντολή που είχε λάβει από τον Σαββίδη ήταν ΠΟΥΛΑ.
κοινώς στα @ρχιδι@ μου οι επιτυχίες ότι ήταν να πάρω το πήρα,ότι ήταν να δώσω το έδωσα,πλέον μόνο έσοδα.
Μετά και το χθεσινό κάζο λογικά θα φτάσουμε στο ranking περίπου στην 100η θέση (αν κάνω λάθος.να με διορθώσει ο doom),όταν ο Σαββίδης δήλωνε ότι ο στόχος είναι μέσα στα 20 club της Ευρώπης.. Το καταλαβαίνω ότι το είπε πάνω στον ενθουσιασμό του,απλά να υπενθυμίσω ότι όταν πήρε το τιμόνι της παε, βρισκόμασταν στην 60η θέση στην Ευρώπη ..
Έχω την εντύπωση ότι ο κατήφορος θα συνεχιστεί,πολύς κόσμος θα ξενερώσει και η αντιμετώπιση που θα έχει θα θυμίσει αυτή του Μελισσανιδη της κουλας.
Ένα πράγμα που με ενοχλεί άπειρα, είναι ότι φαίνεται να απέχει σε σημείο που δεν ξέρεις αν έμαθε ότι αποκλειστήκαμε ή οχι. Η μόνη επαφή που φαίνεται να έχει με την ομάδα είναι από κατι στημένα ρεπορτάζ του στυλ «μίλησε τηλεφωνικώς στους παίκτες ο Σαββιδης και τους είπε ότι είναι οι καλύτεροι κι ότι θα κερδίσουν».
Χάνει ο γαύρος, την άλλη μέρα έχει φύγει ο προπονητής. Τρέχουν να βρουν τι πήγε στραβά να το διορθώσουν.
Εμείς υυυυπνος. Και οχι δεν θέλω να φύγει κάποιος. Αλλά περιμένω μια αντίδραση ρε αδερφέ. Ο αποκλεισμός δείχνει ότι τα κάναμε σκατα. Τώρα τι; Τίποτα; Θα συνεχίσουμε έτσι; Δεν θες να αλλάξεις ΤΔ, το καταλαβαίνω. Δεν θες να αλλάξεις προπονητή, μαζί σου! Ε βγες πες θα φέρω τρεις παίκτες να αλλάξουμε την κατάσταση.
Βγες μπροστά μιλά, πες κατι, δείξε ότι νιώθεις ότι καταλαβαίνεις.
Την χρόνια του νταμπλ διψούσες για τις νίκες, κάθε Κυριακή έξω από το γήπεδο. Πριν από αυτό εβγαινες μπροστά, δεν άφησες την ομάδα να κατέβει στο τηγάνι στο κύπελλο, ορκιζόσουνα να αλλάξεις την κατάσταση. Έκτοτε είσαι πουθενά! Σώμα και ψυχή απών.
Πραγματικά με κανεις να απορώ να έμαθες τι έγινε την Πέμπτη.
Όλη η εικόνα σου τα τελευταία 3+ χρόνια, η εικόνα της σουίτας σου προχθές.
Χάνει ο γαύρος, την άλλη μέρα έχει φύγει ο προπονητής. Τρέχουν να βρουν τι πήγε στραβά να το διορθώσουν.
Εμείς υυυυπνος. Και οχι δεν θέλω να φύγει κάποιος. Αλλά περιμένω μια αντίδραση ρε αδερφέ. Ο αποκλεισμός δείχνει ότι τα κάναμε σκατα. Τώρα τι; Τίποτα; Θα συνεχίσουμε έτσι; Δεν θες να αλλάξεις ΤΔ, το καταλαβαίνω. Δεν θες να αλλάξεις προπονητή, μαζί σου! Ε βγες πες θα φέρω τρεις παίκτες να αλλάξουμε την κατάσταση.
Βγες μπροστά μιλά, πες κατι, δείξε ότι νιώθεις ότι καταλαβαίνεις.
Την χρόνια του νταμπλ διψούσες για τις νίκες, κάθε Κυριακή έξω από το γήπεδο. Πριν από αυτό εβγαινες μπροστά, δεν άφησες την ομάδα να κατέβει στο τηγάνι στο κύπελλο, ορκιζόσουνα να αλλάξεις την κατάσταση. Έκτοτε είσαι πουθενά! Σώμα και ψυχή απών.
Πραγματικά με κανεις να απορώ να έμαθες τι έγινε την Πέμπτη.
Όλη η εικόνα σου τα τελευταία 3+ χρόνια, η εικόνα της σουίτας σου προχθές.
Ναι, γιατί άλλωστε τα παράσιτα (που υπάρχουν) και οι ΑΡΔ θα επιβιώσουν περισσότερο αν ο ΠΑΟΚ πάει χάλια. Σκέφτεστε αυτά που λέτε; Όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει δεν υπάρχει ίχνος FORZA στα περίπτερα. Θέλετε να δείτε σήμερα; Σταματήστε να βλέπετε παντού φαντάσματα. Θα δούμε σε βάθος χρόνου και τον Αμπέλ (στην ευρώπη) και τον Γκαρσία πόσο αξίζουν ως προπονητές. Σε κανέναν όμως δεν συμφέρει ο ΠΑΟΚ να μην πηγαίνει καλά. Εκτός αν πιστεύετε πως με το που θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ σε ομίλους ο Ιβάν θα διώξει τα μέλη της ΠΑΕ για να πάρει καινούργιους. Και αν υπάρχουν παράσιτα που μπορεί να υποβιβάζουν τις προσπάθειές του ας ψάξει να τα βρει. Η πλειοψηφία δε βολεύετε με έναν ΠΑΟΚ μέτριο.15_50 έγραψε:Δεν χρειάζεται να αναφέρεσαι σε ονόματα, ο Φερέιρα προσπάθησε να κάνει (μόνος του;;;) το 2020, ότι ο ΠΑΟΚ τώρα.
Κάτι δηλώσεις υπερηρώων πως ο τάδε είναι ο ΠΑΟΚ, κάτι ραδιοφωνικές παρεμβάσεις στήριξης, κάτι πωλήσεις στο παραένα των ομίλων του C.L., κάτι έχω οικογενειακά προβλήματα και πρέπει να πάω στην γενέτειρά μου, κάτι ο Ρασβαν είναι σαν δεύτερος πατέρας μου κλπ, τα χρεώθηκε όλα ο Φερέιρα γιατί έτσι πολύ απλά βόλευε ΑΡΔ, μανατζαρεους και λοιπά παράσιτα που ζουν από το όνομα ΠΑΟΚ.
- Sick Bastard
Μα αφορμή αυτό.joshua έγραψε:Εσενα το θεμα σου ειναι αν θα μεινουν ολοι στις θεσεις τους η αν θα γινουν κινησεις το επομενο χρονικο διαστημα για την ενισχυση της ομαδας?
Πιστεύεις ότι το ζήτημα είναι η ενίσχυση της ομάδας;
Πόσοι να έρθουν; Άντε δε βάζω ποσότητα, να βάλω μόνο θέσεις. Να βάλω επιθετικό, αριστερό εξτρέμ κι ένα ακόμα μπαλαντέρ; Μιλάμε για 30 άτομα ρόστερ, αν δεν φύγει κανένας για μία διοργάνωση ουσιαστικά;
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά επιτέλους, δεν βλέπετε τι γίνεται;
Δεν βλέπεται ότι η ομάδα δεν λειτουργεί σε κανένα επίπεδο όπως πρέπει και οι παθογένειες αυτές πλέον φαίνονται στο χορτάρι; Το πρόβλημά μας είναι η ''μη-ενίσχυση''; Τον ελεύθερο Ρονάλντο να φέρουμε, τα ίδια θα βλέπουμε.
Τι να κανω ρε sick απο καπου πρεπει να πιαστω για να ελπιζω...Αν αποφασισω οτι δεν λειτουργει τιποτα τοτε χεσε μεσα...
- Sick Bastard
Μα δεν είναι να αποφασίσουμε κάτι, αυτό συμβαίνει.
Δεν είναι θέμα πίστης, είναι θέμα δεδομένων.
Ας το δούμε επιτέλους κατάματα, όχι τίποτα άλλο, για να ξέρουμε τι ζητάμε κι ενίοτε τι συζητάμε, σε ποια βάση δηλαδή.
Δεν είναι θέμα πίστης, είναι θέμα δεδομένων.
Ας το δούμε επιτέλους κατάματα, όχι τίποτα άλλο, για να ξέρουμε τι ζητάμε κι ενίοτε τι συζητάμε, σε ποια βάση δηλαδή.
Θα αρχίσω να ανησυχώ αν ο Πρόεδρος δεν καλέσει μέσα σε 2-3 μέρες τον Λουτσέσκου, τον Μπότο και τους αρχηγούς, δεν τους μπινελικώσει άγρια και δεν τους θέσει προ των τεραστίων πλέον ευθυνών τους, αλλά και αν δεν έλθει σε μια στοιχειώδη επαφή με τον κόσμο που είναι τρελαμένος από προχθές, για να αναφέρει στόχους.
Γιάννη, το 99,9% του λαού του ΠΑΟΚ είναι μαζί σου, αλλά δώσε σημάδι-α. Η άδεια σουίτα στην Τούμπα μας τρομάζει και δίνει τροφή στα καθίκια και στους σκατόψυχους.
Γιάννη, το 99,9% του λαού του ΠΑΟΚ είναι μαζί σου, αλλά δώσε σημάδι-α. Η άδεια σουίτα στην Τούμπα μας τρομάζει και δίνει τροφή στα καθίκια και στους σκατόψυχους.
Πρόεδρε πάρε αποφάσεις και ανδιοργάνωσε την Π.Α.Ε. σε δοιηκητικά πόστα στην αρχή .
:ugeek: :ugeek:

- abc_o_ karpouzas
Έχει κάτσει κάνεις από όλους τους...γνωστες...εδω μέσα να σκεφτείτε εάν τι και πόσα προβλήματα έχει ο πρόεδρος με....την παγκόσμια συγκυρία....και σε τι αγωνα...παιζει...για να κρατήσει τις επιχειρήσεις του σε μια ισορροπία;
Γνωρίζεται...πιστεύω...οτι το ρωσικό τραπεζικό σύστημα είναι σχεδόν όλο αποκλεισμένο από τον δυτικό....κοσμο....
Γνωριζεται..πιστευω...οτι η γκρετσια είναι πλέον μη φίλη χώρα προς την Ρωσία και ότι όποια μετακίνηση κεφαλαίου είναι σχεδόν αδύνατη
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η...απουσια..του βανια είναι γεγονός για έναν και μόνον λόγο...
Την προστασία της περιουσίας του...που μέσα σε αυτήν είναι και ο ΠΑΟΚ...
Την στιγμή που ο βανιας είπε την λέξη...αυτάρκεια...την ίδια στιγμή...εγω..ειμαι βέβαιος ότι γνώριζε την...εξέλιξη της ιστορίας...
Όπως και όλοι οι Ρώσοι...ολιγαρχες...
Τυχαίο;;; δεν νομίζω... Τούς κλασανε μια μάντρα @@
Αυτάρκεια λοιπόν και θα φάω στην μάπα τον...καντουρι..μεχρι να δώσει το σύνθημα της επίθεσης ο πρόεδρας...
Οποίοι νομίζουν ότι η ομάδα είναι παρατημένη ας το
..παρουν αλλιώς... Ας αρχίζουν να διαβάζουν αλλά σημαδια από αυτά που διαβάζει ο κολλάς ο τσορμπα.. Ο τεράστιος πετρωτος και το θρυλικό μουστάκι που παρεξηγήθηκε με του αλλουνού τα λεφτά που δεν έφερε τον κουαρεσμα...
Γνωρίζεται...πιστεύω...οτι το ρωσικό τραπεζικό σύστημα είναι σχεδόν όλο αποκλεισμένο από τον δυτικό....κοσμο....
Γνωριζεται..πιστευω...οτι η γκρετσια είναι πλέον μη φίλη χώρα προς την Ρωσία και ότι όποια μετακίνηση κεφαλαίου είναι σχεδόν αδύνατη
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η...απουσια..του βανια είναι γεγονός για έναν και μόνον λόγο...
Την προστασία της περιουσίας του...που μέσα σε αυτήν είναι και ο ΠΑΟΚ...
Την στιγμή που ο βανιας είπε την λέξη...αυτάρκεια...την ίδια στιγμή...εγω..ειμαι βέβαιος ότι γνώριζε την...εξέλιξη της ιστορίας...
Όπως και όλοι οι Ρώσοι...ολιγαρχες...
Τυχαίο;;; δεν νομίζω... Τούς κλασανε μια μάντρα @@
Αυτάρκεια λοιπόν και θα φάω στην μάπα τον...καντουρι..μεχρι να δώσει το σύνθημα της επίθεσης ο πρόεδρας...
Οποίοι νομίζουν ότι η ομάδα είναι παρατημένη ας το
..παρουν αλλιώς... Ας αρχίζουν να διαβάζουν αλλά σημαδια από αυτά που διαβάζει ο κολλάς ο τσορμπα.. Ο τεράστιος πετρωτος και το θρυλικό μουστάκι που παρεξηγήθηκε με του αλλουνού τα λεφτά που δεν έφερε τον κουαρεσμα...
Βεβαια ο Ιβαν δεν είναι Ρώσος, είναι Έλληνας ομογενής.
Με ελληνικό διαβατήριο.
Επίσης, ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις του στην Ελλάδα ανήκουν στην Dimera Group που ουδεμία σχέση έχει με Ρωσία. Είναι Κυπριακή εταιρία με τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Και προφανώς και με τα ανάλογα έσοδα.
Καμια επένδυση του Ιβαν στην Ελλάδα δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί προς το παρόν και πως να γίνει αυτό άλλωστε; Είπαμε Έλληνας πολίτης με Κυπριακή εταιρία.
Ότι υπάρχει on going επιχειρηματικός πόλεμος στην Ελλάδα και ότι η κυβέρνηση δεν είναι φίλα προσκείμενη προς τον Ιβαν είναι γεγονός. Άλλο αυτό όμως και άλλο το ότι έχει πρόβλημα ρευστότητας γιατί είναι Ρώσος επιχειρηματίας.
Το έχω ξαναπεί κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει για ποιον λόγο ο Ιβαν έχει αποφασίσει να πάει τον ΠΑΟΚ στο ρελαντί αυτή την περίοδο.
Μπορεί να είναι κατι παροδικό, μπορεί και απλά έτσι να θέλει να το πάει από δω και πέρα.
Έχει ήδη προσφέρει πάρα πολλά, είναι ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ και θα τον στηρίξουμε για όσο χρειαστεί.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμυθιαζομαστε μεταξύ μας και να "ανακαλύπτουμε" δικαιολογίες που πιο πολύ υποτιμούν ένα τέτοιο οικονομικό κολοσσό πάρα τον στηρίζουν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με ελληνικό διαβατήριο.
Επίσης, ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις του στην Ελλάδα ανήκουν στην Dimera Group που ουδεμία σχέση έχει με Ρωσία. Είναι Κυπριακή εταιρία με τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Και προφανώς και με τα ανάλογα έσοδα.
Καμια επένδυση του Ιβαν στην Ελλάδα δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί προς το παρόν και πως να γίνει αυτό άλλωστε; Είπαμε Έλληνας πολίτης με Κυπριακή εταιρία.
Ότι υπάρχει on going επιχειρηματικός πόλεμος στην Ελλάδα και ότι η κυβέρνηση δεν είναι φίλα προσκείμενη προς τον Ιβαν είναι γεγονός. Άλλο αυτό όμως και άλλο το ότι έχει πρόβλημα ρευστότητας γιατί είναι Ρώσος επιχειρηματίας.
Το έχω ξαναπεί κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει για ποιον λόγο ο Ιβαν έχει αποφασίσει να πάει τον ΠΑΟΚ στο ρελαντί αυτή την περίοδο.
Μπορεί να είναι κατι παροδικό, μπορεί και απλά έτσι να θέλει να το πάει από δω και πέρα.
Έχει ήδη προσφέρει πάρα πολλά, είναι ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ και θα τον στηρίξουμε για όσο χρειαστεί.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμυθιαζομαστε μεταξύ μας και να "ανακαλύπτουμε" δικαιολογίες που πιο πολύ υποτιμούν ένα τέτοιο οικονομικό κολοσσό πάρα τον στηρίζουν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει μονο την Dimera και δεν μπορουμε να ξερουμε πως λειτουργουν οι ροές χρημάτων.JohnDag έγραψε: Επίσης, ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις του στην Ελλάδα ανήκουν στην Dimera Group που ουδεμία σχέση έχει με Ρωσία. Είναι Κυπριακή εταιρία με τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Και προφανώς και με τα ανάλογα έσοδα.
Η κυρια επιχειρηματική δραστηριότητα του ειναι στη Ρωσια εδω και πολλα χρόνια.