Razvan Lucescu II
- GREATANASTASIOS
- john4serres
Re: Razvan Lucescu II
σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Καστάνη, ο Λουτσέσκου δεν έχει δικαίωμα να παραιτηθεί λόγω των ρητρών που υπάρχουν στο συμβόλαιο του και ο μόνος τρόπος να αποδεσμευτεί είναι με απόφαση του μεγαλομετόχου ή αν έρθει πρόταση πάνω από τα επτά εκατομμύρια ευρώ.
λίγο ανεφάρμοστο αυτό. Ίσως υπάρχει ρήτρα να χάσει λεφτά αν παραιτηθεί αλλιώς δύσκολο όπως το διαβάζω.
Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω να του κλεισει κανένας την πόρτα αν πει ότι θέλει να φύγει.
edit: lol
Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω να του κλεισει κανένας την πόρτα αν πει ότι θέλει να φύγει.
edit: lol
Προφανως εχει. Απο την στιγμη που συμφωνησε για το rebuilt, κατι που ειπε και ο ιδιος και για την πτωση του Μ.Ο ηλικας του ροστερ και γενοκοτερα για την διαμορφωση του ροστερ, παει να πει οτι πιστευει και αυτος σε αυτο το πλανο. Αν δεν πιστευει κακως εχει κατσει ηδη στον παγκο της ομαδας στα πρωτα δυο επισημα ματς της σεζον.joshua έγραψε:Τι σχεση έχει το αν συμφώνησε η οχι με τις μεταγραφές με το αν πρέπει να παραιτηθεί υπο το βαρος της αγωνιστικής αποτυχίας;
Οποτε τωρα να κατσει μαζι με τον Μποτο και τον Ιβαν να φτασουν το πλανο που πιστευουν και ξεκινησαν μεχρι το τελος.
Λες ξανα το ιδιο...Πιστεύει δεν πιστευει πρέπει τουλαχιστον να παραιτηθεί γιατι τα σκατωσε αγωνιστικα και τρεχει ενα απιστευτο αρνητικο σερι...Τι θα κανει η διοικηση ειναι δικο της θεμα...
-
Αφου "δεν του επιτρεπουν να παραιτηθει οι ρητρες που εχουν
μπει στο συμβολαιο του" οπως μας "ενημερωνει" ο κυριος
Καστανης της metrosport μεσω της εκπομπης του πτερωτου!
ΥΓ. Κλαιω που γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει
στην γκλαβα η/και οτι τους παραγγειλει η ΠΑΕ.-
μπει στο συμβολαιο του" οπως μας "ενημερωνει" ο κυριος
Καστανης της metrosport μεσω της εκπομπης του πτερωτου!
ΥΓ. Κλαιω που γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει
στην γκλαβα η/και οτι τους παραγγειλει η ΠΑΕ.-
Μλκ θα με τρελανετε...Ο Λουτσεσκου βαση ρητρας δεν μπορει να αποχωρησει χωρις τη συμφωνη γνωμη της διοικησης...Αυτο δεν αναιρει το δικαιωμα του για παραιτηση...Θετεις τη παραιτηση σου στη διαθεση της διοικησης και αν αυτη τη δεχτει αποχωρεις...Εσεις αναφερεστε στο οτι δεν μπορει να αποχωρησει χωρις να πληρωσει,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΕ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 29 Ιούλ 2022, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αντε ρε,τωρα το καταλαβα.
Ειμαι ποντιος και δεν το επιασα με την πρωτη.
Δηλαδη ο ρουμανος θελει να παραιτηθει αλλα δεν το κανει διοτι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ θα του ζητησει ΕΠΤΑ εκ ευρω για να τον αφησει να φυγει.

Ειμαι ποντιος και δεν το επιασα με την πρωτη.
Δηλαδη ο ρουμανος θελει να παραιτηθει αλλα δεν το κανει διοτι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ θα του ζητησει ΕΠΤΑ εκ ευρω για να τον αφησει να φυγει.

ακόμα και να γινόταν, πως θα τον κρατήσουν με το ζόρι?
τελοσπάντων το κουράσαμε και δε φαίνεται να θέλει να παραιτηθεί ούτε να θέλουν να τον απολύσουν, οποτε ας πάμε παρακάτω.
τελοσπάντων το κουράσαμε και δε φαίνεται να θέλει να παραιτηθεί ούτε να θέλουν να τον απολύσουν, οποτε ας πάμε παρακάτω.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου από μένα...
Φύγεις δεν φύγεις, για εμένα δεν υπάρχεις πλέον στον ΠΑΟΚ.
Έχασα κάθε πίστη μου στο πρόσωπό σου, όπως και εσύ έχασες κάθε πίστη στο πρότζεκτ της ομάδας...
Φύγεις δεν φύγεις, για εμένα δεν υπάρχεις πλέον στον ΠΑΟΚ.
Έχασα κάθε πίστη μου στο πρόσωπό σου, όπως και εσύ έχασες κάθε πίστη στο πρότζεκτ της ομάδας...
Σοβαρά ρε φίλε γράφεις στο paokmania με nickname ale3? Κράτα τα προσχήματαAle3 έγραψε:Ακόμα εδώ είναι αυτός?