Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Ας στρωθουν να δουλέψουν
Με πειράματα και λαχεία δουλειά ΔΕΝ έγινε και δεν γίνεται
Ας φέρουν τώρα και παίχτες από το πάνω ράφι..
Όλοι οι υπόλοιποι ενισχύονται κι εμείς το τίποτα
Το χειρότερο είναι οι κωλοτουμπες και του κόσμου όμως...οι ίδιοι που βλέπανε μεταγραφαρα τον Κάργα και ότι έχουμε 6 σέντερ Μπακ τώρα ζητάνε μπακ
Οι ίδιοι που λέγανε για χάτ τρικ Κουτσια και ότι έχουμε 3 φορ, ζητάνε τώρα φορ
Οι ίδιοι που λέγανε για 4-5 δεκάρια υπολογίζοντας και τον Ρικάρντο,τώρα ζητάνε δεκαρι
Αποτυχημένη φουλ ως τώρα η μεταγραφική ενίσχυση, αποδυναμωμένη τελείως η ομάδα
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

μας πηραν χαμπαρι και οι βουλγαροι
MMΕ Βουλγαρίας: “Άρεσαν στον ΠΑΟΚ δύο παίκτες της Λέφσκι”
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

JohnDag έγραψε:Είναι ξεκάθαρο για σένα και μένα.

Απ' ότι φαίνεται δεν είναι για όλους, κάθε άνθρωπος επεξεργαζεται διαφορετικά τα ίδια δεδομένα και φτάνει σε άλλα συμπεράσματα.

Εγω ειμαι της άποψης ότι καλό είναι να υπάρχει ελπίδα έστω και αν αυτή δεν προκύπτει από κάπου.

Αν σταματήσει να υπάρχει και αυτή γ@μηθηκε το σύμπαν μετά.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις άδικο. Μήπως όμως όσο μεγαλύτερες οι άκυρες ελπίδες, τόσο μεγαλύτερη και η αντίδραση όταν αντιλαμβανόμαστε πως πιστεύαμε σε κάτι που δεν υπήρχε;
Καλό και όμορφο πράγμα η ελπίδα, αλλά όλα με ένα μέτρο.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Εγώ, προσωπικά φίλε νουνιες δεν το πιστεύω.
Είναι δυνατόν να έχεις δύο προσωπικότητες απέναντι σου, να έχουν συμφωνήσει το πλάνο οικονομίας, ανανέωσης, άλλων χαρακτηριστικών, αλλαγή πλεύσης σε μικρούς με εξέλιξη, όπως θέλεις περιέγραψε το, κι από την άλλη να λες όχι στην επιθυμία μαζί με αυτό τον σχεδιασμό να συμπεριληφθούν και τρείς τοπ μεταγραφές αξίας 700? 900? 1.100?
Όχι δεν το πιστεύω.
Κάτι άλλο να ακούσω να το διαβάσω θα το δεχτώ.
Ότι υποτίμησαν τα προκριματικά?
Ότι άργησαν?
Ότι ενώ είχαν κλείσει δύο στόχους αλλά στραβωσαν?
Ναι, θα τα δεχτώ. Την υπόθεση ούτε μια μεταγραφή με συμβόλαιο πάνω από 400, όχι με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

JohnDag έγραψε:Παντως εγώ αυτή την αφέλεια σας ή καλύτερα τον ρομαντισμό σας τον χαίρομαι. Και δεν το λέω ειρωνικά. Είναι σημάδι ελπίδας για το μέλλον.

Δηλαδή το γεγονός ότι με ροστερ 30+ παικτών που πλέον θα έχει ένα ματς την βδομάδα και χωρίς τα έξτρα έσοδα της Ευρώπης ακόμα ονειρεύεστε την έλευση 4-5 παικταραδων, είναι εντυπωσιακό. Πως να το κάνεις; Εντυπωσιακό.

Επαναλαμβάνω, το σχόλιο μου δεν εμπεριέχει την παραμικρή δόση ειρωνείας. Το λέω και το εννοώ.

Να πουλήσεις τον Αουγκούστο τον υπερπαικτη που όπως λέει θα φέρει προτάσεις και το επίπεδο του είναι πολύ παραπάνω από ΠΑΟΚ και πήγαινε πάρε 2 κανονικούς παίκτες.

Επίσης βρες τρόπο να ξεφορτωθείς ζαμπα, ΜΟΥΡΓΚ, Λάμπρου, τευλορ, ΜΙΧΑΙ και δεν ξέρω γω ποιον άλλο και φέρε ένα ακόμα!

Τρόποι υπάρχουν!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
arionas

Δημοσίευση από arionas »

Το καλοκαίρι του 2023 τελειώνουν τα συμβόλαια των παρακάτω παικτών :

Βιερίνια
Καντουρί
Μπίσεσβαρ
Κούρτιτς
Ολιβέιρα

Μαζί με Jaba και τυχόν αποδέσμευση των Μουργκ , Τειλορ και πώληση Αουγκούστο θα μιλάμε για ένα μπάτζετ εξοικονόμησης της τάξης των 5 εκατ. Ευρώ περίπου.
Καλό είναι να αποκτηθούν 3-4 ποιοτικοί στη θέση τους για να δημιουργηθεί ένας καλός κορμός παράλληλα με την εξέλιξη των νέων. Ευσεβής πόθος? Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Άμα θελουμε χώρο στο ρόστερ..:
-απομακρύνουμε με πώληση ή αποδέσμευση Ζαμπα Λάμπρου μουργκ τειλορ κουρτιτς αουγκουστο Ολιβέιρα καντουρι.
-μας μένουν κοταρσκι ζιφκο ταλιχμανιδης,
Λυρατζής σαστρε Τσαούσης Ράφα αντρε,
Νταντας τσιγγαρας φελιπε σβαμπ
Μπισε κουαλιατα ρικαρντο ναρει αντριγια (εδω προσθέτουμε μια μεταγραφή)
Τομας κουτσιας (βάλε κ μια ακόμα μεταγραφή).
Νομίζω σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δημήτρη γράφεις την θέση σου παραλείποντας το τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι αναφοράς του ρεππρτερ που εσύ παρουσιάζεις.
Ναι, συμφωνώ και γω, να παραμείνουν και να εξελίξουν το πλάνο και τις επιλογές τους αλλά με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα ενισχυθεί πραγματικά με 2-3 επιπλέον προσθήκες.
Δεν είναι προσωπική άποψη. Είναι η εικόνα της ομάδας. Δεν υπάρχει παίκτης που θα πάρει μπάλα, θα ξεμπλοκαρει την πίεση, θα ανοίξει διαδρόμους, θα βγάλει πάσες, ασίστ, βοήθειες.
Οι Κουρτιτς, Ντουγκλας, νταντας, κουαλιατα, Τσιγγαρας, Σοαρες και μπισε δουλειά δεν γίνεται.
Τουλάχιστον δίπλα σε αυτούς δύο παίκτες που θα ξεχωρίζουν.
Ασφαλώς και ένα φορ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Blackgr4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Είναι ξεκάθαρο για σένα και μένα.

Απ' ότι φαίνεται δεν είναι για όλους, κάθε άνθρωπος επεξεργαζεται διαφορετικά τα ίδια δεδομένα και φτάνει σε άλλα συμπεράσματα.

Εγω ειμαι της άποψης ότι καλό είναι να υπάρχει ελπίδα έστω και αν αυτή δεν προκύπτει από κάπου.

Αν σταματήσει να υπάρχει και αυτή γ@μηθηκε το σύμπαν μετά.

Έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις άδικο. Μήπως όμως όσο μεγαλύτερες οι άκυρες ελπίδες, τόσο μεγαλύτερη και η αντίδραση όταν αντιλαμβανόμαστε πως πιστεύαμε σε κάτι που δεν υπήρχε;
Καλό και όμορφο πράγμα η ελπίδα, αλλά όλα με ένα μέτρο.
Βάσει λογικής έχεις δίκιο.

Όμως μιλαμε για οπαδούς και δη οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Επί 2 δεκαετίες (90s&00s) το μόνο που μας κράτησε δυνατούς και γεννούσε νέους ΠΑΟΚτσηδες ήταν η τρέλα μας και ο απύθμενος ρομαντισμός μας.

Παλευαμε με σφεντονες απέναντι σε άρματα και κάθε χρόνο ξεκινούσαμε και ήμασταν βέβαιοι ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Αυτό μπορεί να ήταν τέρμα γραφικό για κάποιον που το έβλεπε απ' έξω όμως για εμάς ήταν η κινητήριος δύναμη.

"Τρελα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς" άλλωστε.

Γι' αυτό λοιπόν όσο και αν έχουν αλλάξει οι καιροί, τον ρομαντισμό και την ελπίδα του ΠΑΟΚτση ας την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Σορρυ για το οφ τοπικ από τους υπόλοιπους.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DimitrisS έγραψε:
Kαι ελπιζω αυτο που παραθετω το οποιο γραφει ο Τοσκιτσης στο facebook, να ισχυει.
Υπάρχουν σκέψεις παραίτησης Μπότο και ίσως γίνουν και πράξη. Ωστόσο ακόμα και εάν παραιτηθεί, η διοίκηση του συλλόγου και ο μεγαλομέτοχος δε θα κάνουν δεκτή την παραίτηση αυτήν. Ο Πορτογάλος προς τιμήν του βγήκε μπροστά χθες το βράδυ, όταν οι οπαδοί πήγαν στο αποδυτήρια και ανέλαβε την ευθύνη για το ρόστερ. Στην Τούμπα ωστόσο δε θεωρούν ότι αυτό είναι δίκαιο. Η διοίκηση πιστεύει οτι οι παίκτες, που ήρθαν έχουν να δώσουν αλλά χρειάζονται χρόνο όπως επίσης ότι η ομάδα θα χρειαστεί και άλλες μεταγραφές. Στη Μίκρας Ασίας λένε πως δε δείχνουν ο ένας τον άλλον μετά την αποτυχία αλλά θέλουν ενωμένοι να πάνε στην επόμενη ημέρα.
Μη φας πες του. Έχουμε γλάρο για βραδινό.
Η ομάδα λέει θα χρειαστεί και άλλες μεταγραφές. Σώπα ρε μεγάλε. Όταν έφερναν τα αμούστακα πιτσιρίκια με ελάχιστες συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο, τι έλεγες;
Που είχε και το θράσος να βαφτίζει έτοιμους παίκτες για τον ΠΑΟΚ κάτι Ρικάρντο και κάτι Κουαλιάτα λες και γίναμε Αστέρας Τρίπολης..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε Δημήτρη σε παρακάτω σχόλιο σου συμπληρωνεις αυτό που έγραψα παραπάνω.
Απλά πηγαίνω μήνυμα μήνυμα και κάποιες φορές συμμετέχω στην κουβέντα με τα γραφόμενα έως την στιγμή της δικής μου τελευταίας ανάγνωσης.
Σου ζητώ συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Parolos έγραψε:https://www.transfermarkt.co.uk/marco-rose/profil/trainer/24197
? Αρχισαμε να προτεινουμε και προπονητες τωρα; Περασαμε σε αλλο επιπεδο. Καλη φαση..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καλά ντε μη βαράτε.

Τα προτζεκτς και τα σελλινκ κλαμπ θελουν και αντιστοιχους προπονητες όμως.

Το αν ριχνω ή δε ριχνω ευθυνες στον Λουτσεσκου τα εγραψα πολλές φορες.

Εν τελει καταλήγω στο οτι και Μποτος και Λουτσεσκου δε γίνεται.

Εφοσον εχεις στοχους να γινεις σελλινκ κλαμπ και να πουλας 20μυρια τα προτζεκτ πας με μποτο κι οτι γινει.

Θες σταθεροτητα πας με Λουτσε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”