Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από van rooy »

sourmenetes έγραψε:Ρε παιδιά δεν είναι όλα φύγε επειδή κάτι δεν πήγε σωστά!

Δε είμαστε ηλιθιοι!

Προφανώς πρέπει να μεινει και να βρουν άκρη.

Απλά λέω ότι γιατί να έχω 11 χαφ, τόσα μέτρησα, και να μην έχω 7 χαφ και να έχω ένα ακόμα εξτρεμ;;

Γιατί;;

Γιατί να φέρνω χαφ με μεγάλη αγορά και να μη δίνω το συμβόλαιο σε έναν πιο έμπειρο που θα βοηθούσε άμεσα την ομάδα;;

Εχουμε 11 χαφ!

Και βάζουμε τα 3 να παίζουν εξτρεμ!

Για αυτό φταίει το 400 ή ο Σαββίδης;;

Αυτό δηλαδή δεν είναι λάθος;;
Είναι σωστό;;

Γιατί να παίζει ο κουαλιατα στα εξτρεμ;;

Πόσες φορές πέρασε στα 2 ματς;
Γιατι να μην έχω ένα εξτρεμ;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.transfermarkt.co.uk/nicolas ... ler/733083

30 Nicolás Quagliata

Main position:
Left Winger

Other position:
Attacking Midfield
Second Striker

Ίσως για αυτό?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:Γιάννη το λεω επειδη ηδη γράφεται ότι παιζει να φύγει αυτος και να μεινει ο Λουτσεσκου...Μιλαμε για τη πιο τρελη αποφαση που θα μπορουσε να παρει καποιος αυτη τη στιγμη...Δεν μιλαμε απλα για λευκη πετσέτα αλλα για υποθηκευση πανω απο μιας χρονιας...
giapas έγραψε:Δε το έχω υπόψιν το δημοσίευμα αυτό , προφανώς αν ισχύει μιλάμε για πολύ άβολες καταστάσεις.
απο που προκυπτει οτι θα φύγει ο μπότο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 29 Ιούλ 2022, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Οχι ο Μποτο εφερε τον Καργα...

Σίγουρα πάντως έφερε Σοαρες ,Σαστρε ,Κουαλιατα ,Μπραντον και άφησε την ομάδα χωρίς φορ.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι μόνοι παίχτες που δείχνουν ότι πατάνε γερά στην ομάδα είναι ο τερματοφύλακας και ο Νταντας με αστερίσκο γιατί είναι δανεικός με οψιον που δεν έχει δοθεί ποτέ από την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κι ο Νάρεϊ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ολ αυτα που βιωνουμε τελευταια ειναι ενα σατανικο σχεδιο του βανια να κλεψει τον προπονηταρα του γαυρου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

astral έγραψε:
joshua έγραψε:Γιάννη το λεω επειδη ηδη γράφεται ότι παιζει να φύγει αυτος και να μεινει ο Λουτσεσκου...Μιλαμε για τη πιο τρελη αποφαση που θα μπορουσε να παρει καποιος αυτη τη στιγμη...Δεν μιλαμε απλα για λευκη πετσέτα αλλα για υποθηκευση πανω απο μιας χρονιας...
giapas έγραψε:Δε το έχω υπόψιν το δημοσίευμα αυτό , προφανώς αν ισχύει μιλάμε για πολύ άβολες καταστάσεις.
απο που προκυπτει οτι θα φύγει ο μπότο?
metrosport
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

thanks, ελπίζω να μη γίνει και να ήταν λόγια της στιγμής
Άβαταρ μέλους
obanebane

Sick Bastard έγραψε:Κι ο Νάρεϊ...

Ίσως και αυτός, δε τον έχουμε δει όμως,το δείγμα είναι ένα παιχνίδι σε λάθος θέση βέβαια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν διώξουμε ΤΔ μετα απο 6 μηνες και 10 μεταγραφες σορυ αλλα η ιδιοκτησια αλλαζει level βλακειας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγώ δε λέω να τον διώξουμε πάντως, αν και όπως είπα τα μέχρι τώρα δείγματα κατά τη γνώμη μου είναι απογοητευτικά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

https://www.metrosport.gr/skeftetai-tin ... oto-609611

Διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ είναι ο Ζοσέ Μπότο.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League και την έντονη αντίδραση του κόσμου εξέφρασε την επιθυμία του να καταθέσει την παραίτηση του αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Κώστας Πετρωτός, στο χθεσινό πηγαδάκι που δημιουργήθηκε μεταξύ μιας μερίδας φιλάθλων και των Λουτσέσκου, Μπότο, Κυριάκου και Ίνγκασον ώστε να καταμεριστούν ευθύνες για τον πρόωρο αποκλεισμό, ο Μπότο μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ο Μπότο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαψευσθεί από τον ΠΑΟΚ, έχει καταθέσει την παραίτηση του και εφόσον, γίνει δεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη θα αποχωρήσει.

Αντίθετα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Καστάνη, ο Λουτσέσκου δεν έχει δικαίωμα να παραιτηθεί λόγω των ρητρών που υπάρχουν στο συμβόλαιο του και ο μόνος τρόπος να αποδεσμευτεί είναι με απόφαση του μεγαλομετόχου ή αν έρθει πρόταση πάνω από τα επτά εκατομμύρια ευρώ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Αν διώξουμε ΤΔ μετα απο 6 μηνες και 10 μεταγραφες σορυ αλλα η ιδιοκτησια αλλαζει level βλακειας...

Προφανώς και έτσι θα είναι. Για όνομα δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Θα προτιμούσα να διαβάζω για δουλειά, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αποφασιστικότητα να το γυρίσουν από την ομάδα. Ok στραβό ξεκίνημα, ok λειψό roster, ok σφιχτά οικονομικά αλλα υπάρχει χρόνος για δουλειά και βελτίωση.
Ας κάνει ο καθένας το καλύτερο που μπορεί γιατί σίγουρα δεν το έχουν κάνει ως τώρα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Διωξε Ιβαν τους παντες. Λες και θα δουμε κατι διαφορετικο με τους επόμενους.
Γνωστο το εργο.
Ανοργανωσια, ελλειψη πλανου και αποφασεις εν βρασμω. Και φυσικα συνειδητη μετακυλιση της ευθυνης αλλου.
Εφερες πισω τον Λουτσεσκου σε φαση π η ομαδα παει για πληρη αναδομηση, ενω ξερεις πως την προηγούμενη φορα έφυγε επειδη δεν ανανεωθηκαν οι δυο βασικοι του χαφ. Ξερεις οτι ειναι αλλεργικος στις πολλες αλλαγες, αλλα και ανικανος στο να δομηση απο το μηδεν νεανικη ομαδα, αλλα του εδωσες 1.8 και τον εφερες.
Βεβαια οταν περσι λεγαμε οτι δεν γινεται να δινεις 1.8 στον προπονητη και το ροστερ να ειναι του 400αρικου, ακουγαμε πως φέτος θα γινοταν τεραστια επενδυση των 20+ μυριων π μαζεψαμε.
Η αποκλειστικη ευθυνη για αυτο π ζουμε τα τελευταία 3 χρονια ειναι του Ιβαν. Αλλα αν ειναι να αρχισει παλι να απολυει για να διορθωσει το προβλημα, τοτε καλυτερα να το ξανασκεφτει και να δωσει χρονο.
Χρημα δεν θα δωσει και το ξερουμε.
Ας τους αφησει τουλαχιστον να παλεψουν κι ο,τι βγει. Οχι αλλες εναλλαγες.
Οχι αλλη μια χρονια με καινουριο ΤΔ και καινουριο μεταγραφικο δογμα!
Την ρημαξαμε την ομαδα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

το πρόβλημα δεν είναι αν η ψέμα ή αλήθεια το ρεπορταζ
το πρόβλημα είναι πως αν γίνει κανείς δεν θα εκπλαγεί
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”